Page 224 of 458 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 9148

Thread: Xbox One

Member aopanos72's Avatar
    PSN ID
    aorpanos1972
    Name
    Παναγιωτης

http://news.xbox.com/2014/03/xbox-one-new-markets

Σεπτεμβριο του 14 επισημα και στην Ελλαδα το Χ1.

Γιατι δεν το φερναμε το 2020 να ειναι και στρογγυλη η ημερομηνια....

στάλθηκε απο το S8Q και το auto correct τον παιρνει

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Σας έχασα...τι σχέση έχει το αρχαίο wrt54 με το netflix?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Επίσημο δελτίο τύπου και από τη Microsoft Hellas

H επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One στην Ελλάδα

Busted.gr

Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to Dikakom For This Useful Post:

odytsak (18-03-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    Σας έχασα...τι σχέση έχει το αρχαίο wrt54 με το netflix?
    Μάλλον εννοεί VPN μέσω του WRT.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Dikakom View Post
    Επίσημο δελτίο τύπου και από τη Microsoft Hellas

H επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One στην Ελλάδα

Busted.gr
    Από ό,τι βλέπω το TF bundle του Public μετατέθηκε από τις 18/03 στις 21/03... στο τσακ τους πρόλαβαν με την ανακοίνωση σήμερα!

6. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

phaerun (19-03-2014)

Τι εννοεις τους προλαβαν??

Πολλοί που σκόπευαν να πάρουν την παραεισαγωγή του Public, θα περιμένουν να έρθει επίσημα στα €500 και με εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Κι άλλο update τον Απρίλιο:

http://www.enternity.gr/Article/Game...%BF/22575.html

Τώρα εμείς γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για το «μεγάλο» update, σε μηχάνημα που κατά γενική ομολογία έχει ευκολότερο προγραμματισμό, άγνωστο...

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Πολλοί που σκόπευαν να πάρουν την παραεισαγωγή του Public, θα περιμένουν να έρθει επίσημα στα €500 και με εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας.
    Σωστο. Τελικα αυτο με το ρουτερ που μου εδειξε ο φιλος τι ηταν?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Κι άλλο update τον Απρίλιο:

http://www.enternity.gr/Article/Game...%BF/22575.html

Τώρα εμείς γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για το «μεγάλο» update, σε μηχάνημα που κατά γενική ομολογία έχει ευκολότερο προγραμματισμό, άγνωστο...
    οταν βαλουν να κανει eject απο το joystick μιλαμε...ελα τωρα καθε φορα update του Kwλου

Τα περισσοτερα πραγματα που προστεθηκαν με τα updates στο χ1 εμεις τα ειχαμε απο day1

Δεν έχουμε friend notifications. Γενικώς πολλά λείπουν και από τις 2 κονσόλες, αλλά μόνο η MS βγάζει συχνά updates με νέα features.

Υπάρχει κανένας που θα τον χάλαγε να έβγαιναν PS4 updates με νέα features με τον ίδιο ρυθμό που έβγαιναν στο PS3*;

* http://en.wikipedia.org/wiki/PlaySta..._software#2006

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

οχι αλλα θα με ξενερωνε να μην μπορω να κανω απλα πραγματα που τωρα κανω

Σε αντιστοιχο θρεντ για τα ps3 updates, θυμαμαι να υπαρχει μουρμουρα ακριβως γιατι εβγαιναν πολλα κ φοβοντουσαν μηπως χαλασει η κονσολα.Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τον αριθμο των updates κ μαλιστα μου αρεσε που εβγαζαν πολλα

16. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

psx3 (18-03-2014)

Advanced Member phaerun's Avatar
    PSN ID
    PhaerunGR

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Απο οτι καταλαβα, θα βαλω αυτο και θα εχω Netflix στο Xbone?? Τωρα στο PC παιρνω Netflix με exte του chrome.
    αν βαλεις ενα ddwrt router (πχ αυτον που σου εστειλα) μπορεις να φτιαξεις vpn με us ip και τα παντα ολα (χβοχ, πσ4, τοστιερα κλπ) να περνουν ιντερνετς απο το vpn αντι απο το ελληνικο. υπαρχουν μάλιστα vpn οπως το strongvpn που πουλάνε ετοιμο σεταρισμένο router για το vpn τους αλλά άν έχεις ήδη ενα ddwrt δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις νέο. απλά πρέπει να τον φλασάρεις με dd-wrt firmware γιατι μαμα δεν έχει αλλα και για αυτο υπάρχουν steps δεν ειναι rocket science.

διευκρίνιση: όλα αυτα τα vpns είναι πληρώνογλου δεν είναι τσάμπα.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εγώ από το να βγάζουν κάθε δύο βδομάδες firmware update για την κονσόλα με μικροβλακειούλες κάθε φορά, θα προτιμούσα να βγάλουν ένα βαρβάτο που να περάσει σχεδόν όλα όσα λείπουν με την μία. Επιμένω ότι το κάθε firmware update ειναι ένα μικρό ρίσκο να πάνε κάποια πράγματα στραβά και να προκληθεί πρόβλημα στην κονσόλα, οπότε καλύτερα να περιορίζονται αυτά τα ρίσκα σε λίγα και ουσιαστικά. Άποψη μου που την είχα για το PS3 και παραμένει για το PS4 χωρίς να γνωρίζω τι δικλείδες ασφαλείας μπορεί να έχουν πάρει στο θέμα αυτό (στο PS3 δεν υπήρχε καμία από ότι ξέρω, άπαξ και τον έτρωγε την πατούσες). Άσε τώρα που το σκέφτομαι ότι τα πολλά μικρά μου φαντάζουν σαν μπαλώματα, από το ένα το καλό και ελπίζω δοκιμασμένο όχι σαν μερικά που εχει βγάλει η Sony στο παρελθόν που μία τα έβγαζε, μία τα έπαιρνε πίσω, για αυτό θα πρότεινα μάλιστα αν μπορείτε να τα αποφεύγετε για κάνα δύο μέρες μέχρι να αποδειχθούν απροβληματιστα.
    Last edited by Nek_Food; 18-03-2014 at 19:20.

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Σε αντιστοιχο θρεντ για τα ps3 updates, θυμαμαι να υπαρχει μουρμουρα ακριβως γιατι εβγαιναν πολλα κ φοβοντουσαν μηπως χαλασει η κονσολα.Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τον αριθμο των updates κ μαλιστα μου αρεσε που εβγαζαν πολλα
    Την θυμάμαι κι εγώ την μουρμούρα που λες και διαφωνούσα μαζί τους. Ό,τι νέο μπαίνει και δεν μπρικάρει την κονσόλα (ευτυχώς ακόμα δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα PS4/X1), καλοδεχούμενο είναι.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Εγώ από το να βγάζουν κάθε δύο βδομάδες firmware update για την κονσόλα με μικροβλακειούλες κάθε φορά, θα προτιμούσα να βγάλουν ένα βαρβάτο που να περάσει σχεδόν όλα όσα λείπουν με την μία. Επιμένω ότι το κάθε firmware update ειναι ένα μικρό ρίσκο να πάνε κάποια πράγματα στραβά και να προκληθεί πρόβλημα στην κονσόλα, οπότε καλύτερα να περιορίζονται αυτά τα ρίσκα σε λίγα και ουσιαστικά. Άποψη μου που την είχα για το PS3 και παραμένει για το PS4 χωρίς να γνωρίζω τι δικλείδες ασφαλείας μπορεί να έχουν πάρει στο θέμα αυτό (στο PS3 δεν υπήρχε καμία από ότι ξέρω, άπαξ και τον έτρωγε την πατούσες).
    Στο PS3 υπήρχαν ένα σωρό SKUs (με PATA Blu-Ray, με SATA Blu-Ray, με NOR flash, με NAND flash, με πολλούς και διαφορετικούς σκληρούς δίσκους), κάτι που αυξάνει την πιθανότητα bricking. Προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια θέματα.

20. The Following 2 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

Kkritikos (18-03-2014),Nerven (18-03-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://www.ign.com/videos/2014/03/13...ics-comparison

comparison titanfall...μικρες διαφορες...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Our sources also tell us that the next Titanfall will not be a Microsoft exclusive. The original Titanfall was exclusive to Microsoft platforms: Xbox 360, Xbox One and Windows PC.

http://www.polygon.com/2014/3/19/552...t-be-microsoft

Aναμενομενο βεβαια, δινει και βαση σε οσους λενε (μεταξυ αυτων και εγω) οτι τελικα οι πωλησεις του παιχνιδιου και κονσολων εξαιτιας του παιχνιδιου τελικα ηταν πολυ κατω απο αυτο που περιμεναν τοσο η ΕΑ οσο και η MS, ισως γιαυτο τον λογο να πηρε μια ακομα αναβολη για 2 ακομη εβδομαδες η κυκλοφορια του για το 360.

Moderator odytsak's Avatar

To πάτωσε το παιχνίδι η ΕΑ και ησύχασε,
    έπρεπε να κοιτάξει να χτίσει ένα δυνατό brand name πάνω στο Titanfall
    ώστε να αντικαταστήσει το ξεπεσμένο Medal Of Honor και να κυκλοφορεί εναλλάξ χρόνο παρά χρόνο με το Battlefield.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Σαν να μου φαίνεται ότι το CoD killer Titanfall αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι του με την επιλογή να πάει console exclusive σε Xbox (360 & One). Υποθέτω θα έπεσε και κλάμα για το Ryse που δεν έχει καν πιάσει καλά καλά τις 800Κ ενώ για συγκρίσεις το Knack έχει σπρώξει 20~25% περισσότερα (κοντεύει 1m) και το Shadow Fall νομίζω έχει πουλήσει τα διπλά (1.5m). Να δούμε πότε θα ξαναδώσει exclusive η ΕΑ σε κονσόλα από εδώ και πέρα (το BF4 κοντεύει τα 3m σε PS4/One - το Ghosts βρίσκεται στα 3.5m).
    Last edited by Nek_Food; 20-03-2014 at 11:48.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Kkritikos (20-03-2014),psx3 (20-03-2014)

Bookmarks

Bookmarks