Page 76 of 104 FirstFirst ... 266672737475767778798086 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

^^Αρχίσαμε τα πλήρωσε και γίνε καλύτερος;;;;....δεν μου αρέσει αυτό.
    Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Επίσης, μέγα φάουλ το γεγονός ότι έβαλαν ξεχωριστό playlist για τα νέα maps, αντί να τα ενσωματώσουν στα ήδη υπάρχοντα (deathmatch, warzone κλπ.) Είναι που είναι μικρό το pool, το κατακερματίζουν ακόμα περισσότερο!
    Μια χαρά τις έχουν ενσωματώσει, μπήκα σε extended και είχε και τις 12 πίστες.

Πρόβλημα πάντως δεν είχα με το dlc το κατέβασα και έπαιξα σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Καλη φαση το expansion pack ,
    αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο αν ηταν και τζαμπε !!

Οσο για Cruiser ,Ηangar μια χαρα τις βρηκα ..

Btw σημερα πρωτη φορα ειδα τοσους συμφορουμίτες μαζεμενους στην ιδια πιστα ..
    k-r-o-n-o-s666, Sfortis , Marvell , εγω , και νομιζω ακομα ενας.

Οραια matchakiα παιδια !!!
    Last edited by Godweeder; 06-03-2014 at 06:55.
    Spoiler!

3. The Following 2 Users Say Thank You to Godweeder For This Useful Post:

nikosarg (06-03-2014),sfortis (06-03-2014)

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Και εμένα μου άρεσαν πολύ και οι δυο. Αφού χαζευα τα γραφικά με ανοικτό το στόμα για 2-3 παιχνίδια μετα αποφάσισα να πάω και σε κανένα target οπου έβλεπα συνέχεια τον godweeder ταμπουρωμενο πίσω απο την ασπίδα του να θερίζει κοσμο

Πάντως δεν πρεπει να έχουμε παράπονο. 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του πήραμε δωρεάν map pack τη στιγμη που στο cod παίρνανε μετα απο 5 μηνες και επι πληρωμής.

5. The Following User Says Thank You to sfortis For This Useful Post:

Godweeder (06-03-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ο ενας λεει οτι τα αντιπαλα στρατοπαιδα βγαζουν τρελα dlc (βεβαια με 50€ το premium) που τα σπανε, βεβαια δεν αναφερει οτι το ενα στρατοπαιδο εχει ενα fully broken παιχνιδι με packet loss που την μια εχεις και μετα απο 2 λεπτα δεν εχεις σαν να φτιαχτηκε ξαφνικα η συνδεση σου, με 10 patch που αν δειτε το changelog θα παθετε πλακα.
    Και ο αλλος λεει οτι με το που πληρωσουμε θα γινουμε καλυτεροι...εγω κατι τετοιο δεν βλεπω παντος στο multiplayer pack μην πω οτι ετσι θα γινει πιο ισσοροπημενο σαν παιχνιδι.
    Εγω προσωπικα περιμενω να βγει το pack για να παρω το season pass

7. The Following 3 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

Kkritikos (06-03-2014),psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Τα σημαντικα νεα ειναι αλλου ομως. Λευτερη πανω που ελεγες για content, για ριξε μια ματια.................
    Αυτά είναι φίλε μου...... +rep για το ποστ.
    Κακά τα ψέματα παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα free. Ακόμη και αυτό που χαρακτηρίζεται ως "δωρεάν", έχει ενσωματομένο το κόστος του κάπου αλλού (στα expansion packs, στα skins, στα voice packs, στα victory moves ή κάπου αλλού). Κανείς δε δουλεύει τσάμπα.
    Σίγουρα το game αποκτά δυναμική και μεγαλύτερο ενδιαφέρον με αυτές τις προσθήκες. Σίγουρη αγορά.

δυστυχως το design της πιστας γινετε με βαση τα mechanics του παιχνιδιου που σημαινει οτι τα turrets ,drones δε θα ηταν τοσο "δυνατα" αν τα εβαζε ο καθε παιχτης σε ανοιχτο χωρο, εαν ειχε στην πιστα, ουτε η καραμπινα θα εσπερνε τοσο, για αυτο επισης υπαρχουν και τοσα choke points ακομα και σε ανοιχτες σχετικα πιστες.Καλος η κακος τετοιες πιστες θα εχει kzsf ακομα και τις παλιες που ετοιμαζουν μη περιμενετε να τις παρετε οπως ηταν.Αυτο σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι ,εγω το εχω δεχτει.
    Παντως το παιχνιδι εμενα με κραταει ,σιγουρα θα γκρινιαξω -βρισω λιγο με μερικα πραγματα αλλα στην τελικη το ευχαριστιεμαι!

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Για ιστορικούς λόγους πλέον. ..εχθές η sony στο uk store είχε βαλει κατα λάθος το killzone shadowfall με τιμή πώλησης ... 0.85p

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Φιλε Godweeder ωραια παιχνιδια. Σε πηρα χαμπαρι στην Cruiser οταν με σκοτωσες κανα δυο φορες και ειδα το ονομα, λεω αμαν δικος μας! Κριμα που δεν ησουνα μαζι μας. αλλη φορα αν μας δεις μεσα βλεπε αν εχουμε κανει party (το εχουμε open) και μπαινε κατευθειαν μεσα.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Και ο αλλος λεει οτι με το που πληρωσουμε θα γινουμε καλυτεροι...εγω κατι τετοιο δεν βλεπω παντος στο multiplayer pack μην πω οτι ετσι θα γινει πιο ισσοροπημενο σαν παιχνιδι.
    Εγω προσωπικα περιμενω να βγει το pack για να παρω το season pass
    Και ρωτάει τώρα ο "άλλος" πως ακριβώς θα γίνει πιο ισορροπημένο σαν παιχνίδι όταν κάποιοι που θα έχουν πληρώσει θα έχουν extra όπλα, extra abilities, extra χαρακτήρα και άλλοι τίποτα;;;;

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις των 2 καινούριων χαρτών για 2 λόγους. Πρώτο: είναι διαφορετικού στυλ από τους υπάρχοντες και προσδίδουν φρεσκάδα στο παιχνίδι. Και δεύτερο: έχουν ωραία γραφικά και εντυπωσιακούς φωτισμούς, δεν φαίνονται για προχειροδουλειές.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Τα abilities κάνουν το παιχνίδι πιο ισορροπημένο αν διαβάσεις τι κάνουν κ αν τα όπλα δεν είναι overpowered τότε το παιχνίδι θα γίνει πιο ισορροπημένο τελικά από οτι είναι τώρα

15. The Following 2 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Φιλε Νικο νομιζω οτι ο Παρης εννοουσε οτι η προσθηκη των νεων abilities κανει ακομα πιο ισορροπημενο το gameplay γιατι δινει επιπλεον επιλογες αντιμετωπισης των bots και των αντιπαλων. Για φαντασου ας πουμε κοντα στο objective να εχεις denial στα turrets των αντιπαλων.

17. The Following 2 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

djpar (06-03-2014),psx3 (06-03-2014)

Τα abilities κάνουν το παιχνίδι πιο ισορροπημένο αν διαβάσεις τι κάνουν κ αν τα όπλα δεν είναι overpowered τότε το παιχνίδι θα γίνει πιο ισορροπημένο τελικά από οτι είναι τώρα
    Μια χαρά τα διάβασα αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι για να είναι ισορροπημένο το παιχνίδι θα πρέπει όχι μόνο να τα έχουν και οι 2 ομάδες αλλά να ξέρουν και να τα χρησιμοποιούν.

Όσο για τα όπλα μόνο το Μ82 είναι overpowered από αρκετά που υπάρχουν τώρα οπότε αν εσύ το έχεις και εγώ όχι έχεις ήδη ένα καλό όπλο παραπάνω από εμένα......που είναι η ισορροπία;;;;;;
    Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Φιλε Νικο νομιζω οτι ο Παρης εννοουσε οτι η προσθηκη των νεων abilities κανει ακομα πιο ισορροπημενο το gameplay γιατι δινει επιπλεον επιλογες αντιμετωπισης των bots και των αντιπαλων. Για φαντασου ας πουμε κοντα στο objective να εχεις denial στα turrets των αντιπαλων.
    Ναι βρε Νίκο αλλά αυτό που λέω πιο πάνω πρέπει να τα έχουν και οι 2.
    Last edited by nikon; 06-03-2014 at 11:21.

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Προβλημα στην ισορροπια δημιουργειται π.χ οταν ενα οπλο που ειναι addon ειναι καλυτερο απο τα αλλα της κατηγοριας, η αν το δωσεις σε καποια κλαση που μεχρι στιγμης δεν το ειχε. Παραδειγμα, το Μ82 assault rifle. Αν ειναι το ιδιο καλο με το Rumbler η το Keyzer, δεν δημιουργεις ανισορροπια αν το δωσεις στην assault class. Ο assault απλα εχει μια παραπανω επιλογη, δεν αλλαξες την ισορροπια του παιχνιδιου. Αν ομως το M82 ειναι καλυτερο απο το pulver του support (που θα ειναι) και το δωσεις στην support class, τοτε εχεις δημιουργησει ανισορροπια για αυτους που δεν θα το εχουν.

20. The Following 2 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

psx3 (06-03-2014),spyros arianara (06-03-2014)

Περισσότερες επιλογές από την μια πλευρά αν δεν χαλάνε την όποια ισορροπία υπάρχει σίγουρα δεν την φτιάχνουν εγώ αυτό ξέρω τώρα αν είναι καλύτερο το Μ82 από το Keyzer ή ότι άλλο έχει να κάνει με τα επί πληρωμή θα το δούμε στη πράξη.

γιατι να μην υπαρχει ισορροπια ,φαντασου να μην υπηρχε το rumbler και να το προσθεταν τωρα θα δημιουργουσε θεμα?απλα προσθετουν επιλογες για οσους τις θελουν και τις πληρωνουν.

Ή μου κάνετε πλάκα ή γέρασα και έχω παραξενέψει πολύ.......όταν κάποιος έχει 6 επιλογές στο τι όπλο θα πάρει και ο άλλος έχει 5 υπάρχει ισορροπία;;;;;.....απαντήστε μου σ'αυτό τουλάχιστον.

κοιταξε μηπως γερασες ναι φιλε μου θα εχει ισορροπια εαν το οπλο δεν ειναι καλυτερο απο τα ηδη υπαρχον, δηλαδη δε θα σε σκοτωνει ο αλλος επειδη το αγορασε, απλα θα εχει κατι παραπανω επειδη το πληρωνει, που δεν θα χαλαει την ισορροπια του παιχνιδιου και δε θα αναγκαζει και τον καθενα να το αγορασει,καποιος ομως που εχει τα χρηματα και ειναι φαν του παιχνιδιου το αγοραζει.τοσο απλα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Νίκο μην είσαι αντιδραστικός, λές οτι το m82 θα είναι overpowered κ σου λέμε αν είναι ίδιο με το keyzer κ το πάρει μόνο η assault class.τότε πιο το πρόβλημα απλά αντί για kayzer θα πάρουν οι περισσότεροι m82.
    Τα abilities όπως τα είδα κλείνουν κενά στο πρόβλημα ισορροπίας του παιχνιδιού ετσι όπως το βλέπω εγώ

26. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

psx3 (06-03-2014)

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    κοιταξε μηπως γερασες ναι φιλε μου θα εχει ισορροπια εαν το οπλο δεν ειναι καλυτερο απο τα ηδη υπαρχον, δηλαδη δε θα σε σκοτωνει ο αλλος επειδη το αγορασε, απλα θα εχει κατι παραπανω επειδη το πληρωνει, που δεν θα χαλαει την ισορροπια του παιχνιδιου και δε θα αναγκαζει και τον καθενα να το αγορασει,καποιος ομως που εχει τα χρηματα και ειναι φαν του παιχνιδιου το αγοραζει.τοσο απλα.
    Νίκο μην είσαι αντιδραστικός, λές οτι το m82 θα είναι overpowered κ σου λέμε αν είναι ίδιο με το keyzer κ το πάρει μόνο η assault class.τότε πιο το πρόβλημα απλά αντί για kayzer θα πάρουν οι περισσότεροι m82.
    Τα abilities όπως τα είδα κλείνουν κενά στο πρόβλημα ισορροπίας του παιχνιδιού ετσι όπως το βλέπω εγώ
    Συνεχίζετε να μου λέτε για το ΑΝ δεν θα είναι καλύτερο από τα άλλα τη στιγμή που σας ρωτάω για ποια ισορροπία με περισσότερες επιλογές από την μια πλευρά.....ok κατάλαβα σταματάω να είμαι αντιδραστικός.

Υ.Γ.: O "αντιδραστικός" αυτό είπε "το Μ82 είναι overpowered από αρκετά που υπάρχουν τώρα" και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
    Last edited by nikon; 06-03-2014 at 12:51.

Bookmarks

Bookmarks