Δοκιμαστε τα και πειτε μας.
Αν καποιο δεν το χρειαζεστε, εδω ειμαστε εμεις..![]()
Δοκιμαστε τα και πειτε μας.
Αν καποιο δεν το χρειαζεστε, εδω ειμαστε εμεις..![]()
παιδες οποιος μπορεσει να παραγειλει απο αθηνα ενα ζευγαρη ας μου στειλει ενα pm η mihalis13 αμα ειναι αυτα που σου περισσευουν τα παιρνω εγω![]()
Πωπωπω κοίτα ζήτηση τα καποτέτοια χιχιχιιιχι
Nek_Food (23-01-2014)
οπ ναι ο Nεκταριος και μετα ο Kapa θελει...οποτε οποιος μπορει να παραγειλει ασ ενημερωσει![]()
Όποιος παραγγείλει αν μπορεί ας πάρει ακόμα ενα ζευγάρι και ενοείται του τα πληρώνω .
Δες εδώ σιγουριά ακόμα δεν ήρθε το PS4 και ψάχνω για καποτάκια για το remote![]()
Καλημερα παιδες !ενημερωση η cometron εταιρια που διαχειριζεται τεχνικα προβληματα της σονυ αντικαθιστα τουσ μοχλους!για καλο και για κακο ομως παρηγειλα ......http://www.ebay.co.uk/itm/Silicon-Gr...88422%26!!φιλε nuntius ευχαριστω
Μάγκες πηγαίνετε commetron μην βάζετε βλακείες στα ds4 από τώρα
Μα και το επομενο 1,2 μηνες θα κρατησει.
psx3 (24-01-2014)
Δεν είναι λύση κάθε τρεις και λίγο στην cometron ειδικά για εμάς που έχουμε μπλε και κόκκινα χειριστήρια είχα πάει τα χριστούγεννα που κόλλαγε το L1 και τώρα πάλι που μου κολλάει το σκέφτομαι να ξαναπάω..Γιατι πρέπει να πάω cometron να το αφήσω να μου πουν έχουμε μόνο μαύρα, να με πάρουν την επόμενη μέρα να μου πουν ελάτε να πάρετε το χειριστηριο σας, να πάω να το πάρω και να ψάχνω κατάστημα του πλαισίου όπου θα έχει διαθέσιμο μπλε χειριστήριο..
Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω μόνος μου το L1 που έχω δει σε κάποια βιντεακια στο youtube..Το έχει δοκιμάσει κανείς;;Είναι εύκολη διαδικασία;;Σας ξανάκανε το ίδιο πρόβλημα από όταν το φτιάξατε;;
Μιχάλη σου έστειλα μήνυμα για τα "καποτάκια"
ThaaaanX
mihalis13 (23-01-2014)
Απο επαρχια εχει επικοινωνησει κανεις με cometron? Η να παρω τηλ?
Παιδιά, καλή χρυσή η cometron αλλά ούτε θέλω να μου το ανοίξουν και να βάλουν ίδια μούφα stickάκι ούτε να ψάχνω για μπλε διαθέσιμο στο πλαίσιο, το οποίο σημειωτέον θα αργήσει να φέρει!!! Αφού κρατάνε ακόμα τα λαστιχάκια, θα μπει το καπελάκικαι όταν υπάρξει σωστό στοκ και πριν λήξει η εγγύηση θα πάω να βάλω νέο μοχλό που IIIIIΣΩΣ είναι redesigned
psx3 (24-01-2014)
Αντικατασταση κανει η cometron του μοχλου!δεν αλαζει το stick!
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πώς χαλάει σε 2 μέρες...προς θεού δεν αμφισβητώ αλλά επειδή δεν μου έτυχε ούτε τώρα στον 1 μήνα μου φαίνεται τρελό... και παίζω κάθε μέρα και killzone και κυρίως blacklight τλχ 3ωρο...
μήπως απλά κάποιες παρτίδες βγήκαν πιο ελαττωματικές ενώ άλλες αντέχουν ένα τσακ παραπάνω;;; Καουτσούκ είναι ρε γμτ...πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν σωστό;;; Το κρτ μου μέσα δηλαδή!
- - - Updated - - -
Έχει κάνει κάποιος αντικατάσταση ήδη δηλαδή;;; Να μας πει και πόσες μέρες κράτησε, αν πήρε αυθημερόν, αν είδε να του ξαναχαλάει...
μου εστειλαν δευτερα πρωι καινουριο μοχλο και τεταρτη βραδυ ειχε χαλασει!!
psx3 (24-01-2014)
Peri, να σου πω... τι παιχνίδια παίζεις;;;
Mihalis13 άντε να έρθουν γιατί βλέπω να μην έγινε ακόμα shipped στο ebay και φορτώνω...
Bookmarks