Θα μας τρελλανουν γμτ!
Η ευλογη ερωτηση ειναι η εξης... το θεμα της φθορας στο στικ το καλυπτει η εγγυηση η θα πουνε... σε ενα μηνα φταις εσυ που εγινε ετσι...!!! Γιατι αν δεν το καλυπτουν ξαφνικα ανεβηκε το κοστος της κονσολας στα +60ε + τις καποτες! Συν την περιπτωση να μη βολευουν καποιον οι καποτες και να μη μπορει να παιξει ετσι!
Last edited by corsaopc3071r; 19-01-2014 at 14:34.
Δεν υποτίθεται οτι το DS4 φορτίζει οταν το μηχάνημα ειναι σε stand by mode;;; Τη μια φορτίζει και την αλλη οχι.
Μα ειναι περίεργο.... Το εχω φορτίσει στάνταρ σε sb, ενώ τις τελευταίες δυο φορές δε φορτίζει.
Πείτε μου όμως.... Δε θα επρεπε να φορίζει σε sb;;;;
Last edited by Dragonpaul; 20-01-2014 at 22:13.
Σήμερα μου ήρθαν αυτά:
http://www.ebay.com/itm/321268606181...84.m1497.l2649
Μια χαρά κάθονται στους μοχλους και με βόλεψαν αμέσως.
Εγώ φορτίζω τα DS4 στον φορτιστή της Sony που είχα πάρει για τα DS3, μάλιστα έχει διπλή έξοδο, οπότε φορτίζω και το DS3 μαζί αν χρειαστεί καμιά φορά. Πάντως ναι το επχω φορτισει κάποιες φορές και στην κονσόλα, αφού ρύθμισα πρώτα αν θυμάμαι καλά να δίνει τεύμα για φόρτιση στο stand by mode. Το stand by mode εμένα δεν μου τα λέει καλά. Μπαίνει σε αυτό, κάνει ό,τι είναι νακάνει και παραμένει κίτρινο, αλλά όταν πατάω το χειριστήριο να πάρει μπρος η κονσόλα, δεν κάνει το γρήγορο boot πάντα, τις περισσότερες φορτώνει κανονικά από την αρχή, με τα warnings, logos, log ins, κλπ.
Dragonpaul (20-01-2014)
Αν δεν το παθεις τελικα δεν ξενερωνεις!!!
Εχθες και ενω παιζω fifa νιωθω κατι στον αντιχειρα... κοιταω καλυτερα,,, Ξεφλουδισε μεσα στην κοιλοτητα η φομα απο στο αριστερο στικ!
Το υλικο το κοβεις πανευκολα... Ειναι μεγα πατατια του κατασκευαστη. Θα κοιταξω να παραγγειλω καποτενς τωρα.
Η Sony πλακα πλακα εχει παρει θεση για το θεμα?
psx3 (24-01-2014)
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για την Sony. Σήκωσε το χαλί και το έσπρωξε από κάτω όπως έχει κάνει με διάφορα στο παρελθόν. Δεν το συζητάμε άρα δεν υπάρχει. Αν το συζητήσει, αναγνωρίζει την ύπαρξη του, αναγνωρίζει το πρόβλημα και έμμεσα δεσμεύεται για την επίλυση του. Οπότε, δεν βλέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα, ας πρόσεχες... τράβα πάρε άλλο (κι αν σου ξεφτίσει και αυτό πάρε άλλο, περισσότερα λεφτά για την Sony).
Εμένα ακόμη τίποτα, αλλά δεν είναι ότι το λιώνω στο παιχνίδι, αν κρίνω ωστόσο ότι ναι μεν δεν λιώνω τα χειριστήρια μου, αλλά ακόμη και του 360 μετά από χρόνια gaming εξαφανίστηκαν τα εξογκώματα που είχε, οπότε είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα μου συμβεί και θα ξενερώσω. Αλήθεια όμως, άσχετα το αισθητικό κλπ, επειδή από κάτω έχει κανονικό πλαστικό λίγο μικρότερου ίσως μεγέθους και χάραξης, πλην του αισθητικού θέματος, αν το ξηλώσεις τελείως έχει λειτουργικό πρόβλημα;
Στο 360 απλα μετα απο πολυυυ καιρο ειχε τη λογικη φθορα!
Τελικα αν δεν το παθεις δεν ξενερωνεις τοσο πολυ απο εμπειριες αλλων που το παθανε και επειδη βλεπεις το δικο σου σε αριστη κατασταση εχεις απλα την εντυπωση πως δε θα σου βγαλει θεμα...
Aν το ξυλωσεις τελειως επειδη ειναι πιο μικρο απλα θα σου σημαδευει τον αντιχειρα καθε φορα!
Bookmarks