Αυτο μολις ειπα οτι νομιζα οτι ειναι απο το κοντρολερ(το εχω ενεργοποιημενο),αλλα δεν ειναι...
Αυτο μολις ειπα οτι νομιζα οτι ειναι απο το κοντρολερ(το εχω ενεργοποιημενο),αλλα δεν ειναι...
Η θεωρία από την πράξη απέχει πάρα πολύ, να πας μόνος σου να στήσεις mortar στα 150-200 μέτρα από την αντίπαλη βάση δεν είναι και τόσο καλή ιδέα...
θα σκοτωθείς και 2-3 φορές μέχρι να φτάσεις εκεί...
ακόμη και να τον σκοτώσεις όμως αλλάζει κάτι? σε 30 δευτερόλεπτα θα κάνει spawn άλλο ΑΑ τανκ και θα συνεχίσει να τρολάρει.
Λύση είναι μόνο μια...:-P
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by donkixoths; 17-01-2014 at 15:11.
Κάπου είχα διαβάσει ότι κάτι κάνανε και γέμιζε γρήγορα... αλλά εδώ μου έχει κάτσει να το ξεκλειδώσω το ρημάδι
Ρε στις ταράτσες στη resort ρούχα απλώνατε εχθές? :-P
donkixoths (17-01-2014)
Δυστυχώς μάλλον βράδυ θα είμαι μέσα αλλά θα σε πετύχω
Συμφωνώ απόλυτα με το βίντεο γι'αυτό πρέπει να συνεχιστούν τα παράπονα (ειδικά σε forum που τα βλέπουν και οι δημιουργοί του παιχνιδιού) και σε όσους δεν αρέσει το παιχνίδι να το πουλήσουν τώρα που πιάνει καλή τιμή και μόλις φτιαχτεί αν θέλουν το ξαναγοραζουν και μάλιστα πιο φθηνά απ ότι το πούλησαν (δηλαδή θα βγάλουν και λίγα λεφτά).
Ελπίζω πραγματικά όσοι παραπονιούνται (και με το δίκιο τους) να το έχουν πουλήσει το παιχνίδι
nikosarg (18-01-2014),odytsak (18-01-2014),psx3 (18-01-2014),spyros arianara (18-01-2014)
Είναι της μοδός πλέον να αγοράζεις παιχνίδια σε Alpha στάδιο και μισοτελιωμένα (Rust, DayZ, Starbound, Space Engineers, Wasteland 2 και περίπου 120 ακόμα), αλλά εδώ υπάρχει μια διάφορα... Στους παραπάνω τίτλους οι εταιρείες έχουν φροντίσει να ενημερώνουν τους καταναλωτές για το στάδιο εξέλιξης του παιχνιδιού και επίσης το αγοράζεις απο 4 έως 20 ευρώ. Η Dice και η EA και όχι μόνο, φρόντισαν το αντίθετο. Μας πήραν τον "μεγιεμελέ" (χρήμα) και δεν τρέχει μια! Είναι αλητεία, κορόιδεία, και ότι άλλο. Έκανα πολλά ερωτήματα στο Twitter αλλά δεν με διαφώτησαν τα αυτοματοποιημένα μηνύματα. Μπήκα σε on-line chat με "ειδικό" της ΕΑ αλλά το παλικάρι μου έγραψε την λέξη συγνώμη 40 φορές... και η ομάδα ντεμεκ υποστήριξης της ΕΑ είναι κάποιοι τηλεφωνητές στην ΙΝΔΙΑ! Το αν θα πουλήσω το παιχνίδι... δεν νομίζω (τα συλλέγω). Και επίσης να πω ότι σήμερα που έκανα για πρώτη φορά gaming με chat είχε πολύ γέλιο. Ίσως για αυτό θα συνεχίζω να παίζω... για γέλιο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
προσεχτε, εκαναν delete το post και ενω βλεπουν οτι ειναι premium...Κωστα εγω δεν θα ξαναγοραζα DICE παιχνιδι.
donkixoths (19-01-2014),psx3 (18-01-2014)
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στα εταιρικά fora. Τα ίδια γινόντουσαν και στο forum της Bethesda τότε που είχε βγει το Skyrim...
ΥΓ: Το μόνο που μπορεί να τσούξει την EA είναι ένα class action lawsuit και στην Αμερική ήδη γίνονται τέτοιες κινήσεις.
Last edited by psx3; 18-01-2014 at 15:55.
psx3 ειδες τα broken hitboxes,φιλε το παιχνιδι δεν υπολογιζει καλα την θεση του αλλου και ενω εσυ γραφεις σφαιρες αυτες δεν ισχυουν...ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ
Συμφωνώ απόλυτα! Όμως να το θέσω και απο διαφορετική γωνία, η Sony που φιλοξενεί ένα τέτοιο τίτλο (με τα πολλά άλυτα προβλήματα) στην πλατφόρμα της δεν πρέπει να πάρει θέση; Π.χ το Premium account τις περισσότερες φορές αγοράζεται απο το Store της. Πιστεύω ότι όλοι όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι θα πρέπει να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για την υπηρεσία. Έτσι είναι και ένας άλλος τρόπος που θα τσουξει την ΕΑ. Λέω τώρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
donkixoths (19-01-2014)
Bookmarks