Page 73 of 166 FirstFirst ... 236369707172737475767783123 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 3316

Thread: Battlefield 4

Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Εγώ παίζω μόνο domination από την πρώτη μέρα, δεν έχω δει καθόλου lag και μου έχει κρασάρει μόνο μία φορά (προχτές) καμία άλλη.
    Δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με auto aiming - hit detection κ.τ.λ , (τόσα χρόνια στο Cod είχαν δει τα ματάκια μου...) και παίζω μόνο με σιγαστήρα.

Παρατήστε τα conquest και τα rush και κάντε με add να παίξουμε domination
    Στο Domination δεν έχει lag, στο conquest έχει μόνο στη Langang Dam, πες nickname. Και προς τους <<καταστροφεις >>, τα σκορ μου είναι με διαφορά 20 Kill και πάνω από τα death σαν ένα 50 - 18 που έκανα πριν στην Zavod μερικούς δεν σας καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε να παίξετε και σας ξινιζουν τα πάντα, γνώμη μου; ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ και αφήστε κάποιους άλλους να το ευχαριστηθουν έτσι όπως είναι με τις ατέλειες του και σιγά τις ατέλειες, προφανώς δεν κάνετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι που δεν το θέλω να έχει ακουνητα όπλα χωρίς κλωτσημα όπως κάποια άλλα παιχνίδια, το γουστάρω real όπως είναι και όποιος βιαστεί να μου απαντήσει για να μου ξαναπεί για τα λεφτά που έδωσε τσάμπα η για τα προβλήματα του παιχνιδιού, δεν με ενδιαφέρει.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

Το Battlefield δεν είναι domination, κακώς έχουν συμπεριλάβει τέτοιο codίστικο infantry mode,
    στο BF3 μια χαρά ήταν μόνο ως DLC, το BF κατά πρώτο λόγο είναι conquest και κατά δεύτερο rush.

Τουλάχιστον αυτά παίζουν με όσους έπαιζα πριν από χρόνια στα Βad Company.

edit: μόλις πήγα να παίξω να μπω σε server και βλέπω επί 3 λεπτά μια μαύρη οθόνη με μια παύλα ν'αναβοσβήνει,
    άραγε μόνο σε μένα το κάνει?
    η λύση είναι quit game και ξαναβρες πάλι αυτούς που θέλεις να παίξεις μαζί τους αν έχει χώρο, αν σε βάλει στην ίδια ομάδα αν αν αν...
    Last edited by odytsak; 16-01-2014 at 19:09.

3. The Following 4 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (16-01-2014),Kkritikos (16-01-2014),spyros arianara (16-01-2014),Starlord (17-01-2014)

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Στο Domination δεν έχει lag, στο conquest έχει μόνο στη Langang Dam, πες nickname. Και προς τους <<καταστροφεις >>, τα σκορ μου είναι με διαφορά 20 Kill και πάνω από τα death σαν ένα 50 - 18 που έκανα πριν στην Zavod μερικούς δεν σας καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε να παίξετε και σας ξινιζουν τα πάντα, γνώμη μου; ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ και αφήστε κάποιους άλλους να το ευχαριστηθουν έτσι όπως είναι με τις ατέλειες του και σιγά τις ατέλειες, προφανώς δεν κάνετε για το συγκεκριμένο παιχνίδι που δεν το θέλω να έχει ακουνητα όπλα χωρίς κλωτσημα όπως κάποια άλλα παιχνίδια, το γουστάρω real όπως είναι και όποιος βιαστεί να μου απαντήσει για να μου ξαναπεί για τα λεφτά που έδωσε τσάμπα η για τα προβλήματα του παιχνιδιού, δεν με ενδιαφέρει.

χαχαχα δεν κάνουμε για το παιχνίδι..... Ρε Αντρίκο όχι σοβαρά τώρα μετά την τεχνογνωσία που είχανε στο Bf3 έπρεπε να βιαστούν να το κυκλοφορησουν με τόσα προβλήματα? Αυτό πιστεύω κράζουν οι ποιο πολλοί και στο κάτω κάτω το να σκαμε ένα σκασμό λεφτά για ένα παιχνίδι τουλάχιστον εγώ μιας και είμαι καιρό παίχτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού περίμενα να είναι καλύτερο σε στήσιμο από το bf3 εντάξει και το άλλο είχε ατέλειες αλλά αλλά εδώ το χεσ@/?νε το θέμα... φαντάσου να επερνες μια καλή τηλεόραση και να σου είχε προβλήματα και να σου λέγανε σιγά σιγά θα την φτιάξουμε με αναβαθμίσεις... ε τι θα έλεγες?

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Το Battlefield δεν είναι domination, κακώς έχουν συμπεριλάβει τέτοιο codίστικο infantry mode,
    στο BF3 μια χαρά ήταν μόνο ως DLC, το BF κατά πρώτο λόγο είναι conquest και κατά δεύτερο rush.

Τουλάχιστον αυτά παίζουν με όσους έπαιζα πριν από χρόνια στα Βad Company.

edit: μόλις πήγα να παίξω να μπω σε server και βλέπω επί 3 λεπτά μια μαύρη οθόνη με μια παύλα ν'αναβοσβήνει,
    άραγε μόνο σε μένα το κάνει?
    η λύση είναι quit game και ξαναβρες πάλι αυτούς που θέλεις να παίξεις μαζί τους αν έχει χώρο, αν σε βάλει στην ίδια ομάδα αν αν αν...
    Ευτυχώς υπάρχει και το party και αν είσαι με φίλους και παίζεις ρωτάς τον αριθμό σέρβερ να τον βρεις να μπεις γιατί join απο το battlelog μέσα απο το παιχνίδι μια δουλεύει μια όχι οπως επίσης και στο multiplayer menυ πότε βγάζει οι φίλοι σου που παίζουν πότε όχι... μια μεγάλη έλλειψη του Bf4 που είχε όμως το Bf3 είναι να στείλεις invite από το μενού για να κάνουν join οι φίλοι που θες και να μπεις μαζι τους σε κάποιο σέρβερ τώρα αυτό παπαλα...

Last edited by donkixoths; 16-01-2014 at 20:01.

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Καταρχήν, φιλικά στο λέω, χαλάρωσε... Το αν "κάνουμε" ή όχι για ένα παιχνίδι το ξέρουμε εμείς προσωπικά. Και απο την άλλη, με τον τροπο που γράφεις την άποψη σου, που είναι σεβαστή, νομίζω ότι υποτιμάς μερικούς απο εδώ. Ένα φόρουμ είναι. Αυτό που μας προβληματίζει θα το γράψουμε. Απλή συζήτηση κάνουμε. Και αν δεν σε ενδιαφέρει, όπως λες, μην απαντάς. Γνώμη μου. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όσο το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά και σύμφωνα με την τιμολογιακή του αξία, θα το κράζω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. The Following 3 Users Say Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

Kkritikos (16-01-2014),Marios Rp (17-01-2014),psx3 (16-01-2014)

PSN ID
    donkixoths

Battlefield 5 βλέπω να γίνεται εδώ μέσα χαχαχα

9. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

Akrida79 (16-01-2014)

Το bf ειναι domination??????Τωρα εξηγουνται ολα!!!Μαλλον καποιοι απο εδω μεσα για καποιο αλλο παιχνιδι πηγαιναν...

11. The Following 4 Users Say Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

Akrida79 (16-01-2014),giannislazy (16-01-2014),odytsak (16-01-2014),psx3 (16-01-2014)

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Καταρχήν, φιλικά στο λέω, χαλάρωσε... Το αν "κάνουμε" ή όχι για ένα παιχνίδι το ξέρουμε εμείς προσωπικά. Και απο την άλλη, με τον τροπο που γράφεις την άποψη σου, που είναι σεβαστή, νομίζω ότι υποτιμάς μερικούς απο εδώ. Ένα φόρουμ είναι. Αυτό που μας προβληματίζει θα το γράψουμε. Απλή συζήτηση κάνουμε. Και αν δεν σε ενδιαφέρει, όπως λες, μην απαντάς. Γνώμη μου. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όσο το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά και σύμφωνα με την τιμολογιακή του αξία, θα το κράζω!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Αγαπητέ συμφορουμιτη, η αγανάκτηση μου οφείλεται στο ότι μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα για να διαβάσω διάφορες παρατηρήσεις και όχι μόλις γράφει κάποιος καινούργιος τρέχουν κάποιοι να κράξουν και να γράψουν ότι έχουν γράψει 200 φορές τα ίδια πράγματα και επειδή με μερικούς από εδώ παίξαμε στο bf3 και έχουμε γνωριστεί και από κοντά για καφέ καταλαβαινουν τον τόνο μου μιας και εσύ δεν με ξέρεις. Επίσης φιλική απάντηση στο χαλάρωσε είναι δικαίωμα μου να μην χαλαρώνω όπως δε χαλαρώνεις εσύ το θα κράζω, φιλικά πάντα

Last edited by KOUROS-7-; 16-01-2014 at 22:50.

Βασικα φιλε μου κουρο κραζουμε πιο πολυ επειδη το παιχνιδι θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν ειχε αυτα τα θεματα.Προσωπικα το εχω πει οτι ακομα και ετσι το απολαυσα αλλα με την καμια δε θα παρω το premium παρολο που το σχεδιαζα.Εχω δει ομως τρελα fails στο παιχνιδι του τυπου να με σκοτωνουν με πλατη,πριν κατεβει καν απο τις σκαλες την ωρα που ακομα μαχαιρωνει καποιον και διαφορα αλλα.Αλλες φορες ειμαι ανικητος και παιζω αλλο παιχνιδι.Το kill-death ratio μου ειναι τραγικο 0,75 καπου εκει, αλλα εχω κανει τετοια παιχνιδια οπως εσυ με τοσα kills παραπανω αρκετες φορες και ειδικα σε modes οπου παιζουν λιγα ατομα (αναλογικα γιατι αν παιζουν λιγοι ειδικα σε εκεινο που δεν εχει respawn δε μπορειςνα κανεις τοσα kill διαφορα).Απλα σκεψου οτι αυτοι που σκοτωνεις μπορει να εχουν λαγκ και οτι αν δεν ειχαν θα σε σκοτωναν εκεινοι και μιλαμε για λαγκ οχι για framerate drop.Και βασικα οσοι κατα κυριο λογω διαμαρτυρωνται παιζουν conquest
    Last edited by spyros arianara; 16-01-2014 at 23:27.

14. The Following User Says Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

KOUROS-7- (17-01-2014)

Εχει λίγες ώρες που ανέβασε το επίσημο καναλι στο youtube το παρακάτω βίντεο,
    τα περισσότερα σχόλια είναι στο γνωστό στυλάκι fix the fucking game, netcode κλπ κλπ

16. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (17-01-2014),donkixoths (17-01-2014),Kkritikos (17-01-2014),KOUROS-7- (17-01-2014),spyros arianara (16-01-2014)

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Αγαπητέ συμφορουμιτη, η αγανάκτηση μου οφείλεται στο ότι μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα για να διαβάσω διάφορες παρατηρήσεις και όχι μόλις γράφει κάποιος καινούργιος τρέχουν κάποιοι να κράξουν και να γράψουν ότι έχουν γράψει 200 φορές τα ίδια πράγματα και επειδή με μερικούς από εδώ παίξαμε στο bf3 και έχουμε γνωριστεί και από κοντά για καφέ καταλαβαινουν τον τόνο μου μιας και εσύ δεν με ξέρεις. Επίσης φιλική απάντηση στο χαλάρωσε είναι δικαίωμα μου να μην χαλαρώνω όπως δε χαλαρώνεις εσύ το θα κράζω, φιλικά πάντα

Για να τελειώσω το θέμα περί κραξίματος, απλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το θέμα του Battlefield με χιούμορ και υπομονή. Και στην τελική μια παρέα ήμαστε. Δεν σε παρεξηγώ και ούτε θέλω να παρεξηγηθώ. Αλλά πιστεύω πως ξέρεις, ότι όταν πληρώνεις κάτι (το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει) και τα λεφτά που δίνεις τα γ@μημένα σήμερα βγαίνουν πολύ δύσκολα, και όμως τα δίνεις για λίγες ώρες διασκέδασης, και επειδή είναι πολλά, έχεις και πολλές απαιτήσεις. Και έχεις πολλές απαιτήσεις γιατί οι δημιουργοί του Battlefield και οποιοδήποτε άλλου παιχνιδιού σου έχουν υποσχεθεί ένα τελειωμένο από θέμα προγραμματισμού, άριστο, next gen, υπέροχο και μοναδικό (βάση διαφήμισης τους) παιχνίδι, και πας και το πληρώνεις για αυτούς τους λογούς. Όταν όμως χάνεις saves, lagαρει, έχει bugs, σου κολλάει την κονσόλα, κάθε 2 games θα πρέπει να κλείνεις την εφαρμογή, νιώθεις ότι κάποιοι άλλοι έχουν πλεονέκτημα λόγο hacks, σου είναι αδύνατον να παίξεις γιατί ζαλίζεσαι όταν ο παίχτης σου κάνει μπρος - πίσω, και άλλα, τότε αγανακτείς και κράζεις. Ναι πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένα "ατελείωτο" από θέμα προγραμματισμού παιχνίδι, και δεν τους αδικώ. Αν το Battlefield σου αρκεί έτσι όπως είναι μπράβο, μαζί σου! Μην τα βάζεις με τους άλλους που γράφουν 200 φόρες τα ίδια. Και αν αγανακτάς με ανθρώπους που απλά κάτι γράφουν, μην το κάνεις. Όλοι σκεφτόμαστε διαφορετικά. Άντε να βρεθούμε σε κάνα game να ρημάξουμε τους αντιπάλους!!! Καλά παιχνίδια!

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    Βασικα φιλε μου κουρο κραζουμε πιο πολυ επειδη το παιχνιδι θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν ειχε αυτα τα θεματα.Προσωπικα το εχω πει οτι ακομα και ετσι το απολαυσα αλλα με την καμια δε θα παρω το premium παρολο που το σχεδιαζα.Εχω δει ομως τρελα fails στο παιχνιδι του τυπου να με σκοτωνουν με πλατη,πριν κατεβει καν απο τις σκαλες την ωρα που ακομα μαχαιρωνει καποιον και διαφορα αλλα.Αλλες φορες ειμαι ανικητος και παιζω αλλο παιχνιδι.Το kill-death ratio μου ειναι τραγικο 0,75 καπου εκει, αλλα εχω κανει τετοια παιχνιδια οπως εσυ με τοσα kills παραπανω αρκετες φορες και ειδικα σε modes οπου παιζουν λιγα ατομα (αναλογικα γιατι αν παιζουν λιγοι ειδικα σε εκεινο που δεν εχει respawn δε μπορειςνα κανεις τοσα kill διαφορα).Απλα σκεψου οτι αυτοι που σκοτωνεις μπορει να εχουν λαγκ και οτι αν δεν ειχαν θα σε σκοτωναν εκεινοι και μιλαμε για λαγκ οχι για framerate drop.Και βασικα οσοι κατα κυριο λογω διαμαρτυρωνται παιζουν conquest
    Βρε και εγώ μαζί σου αλλά γράψε και τα καλά του όμως (δεν απευθύνομαι προσωπικά) γιατί έχει και καλά όπως μεγάλη ποικιλία όπλων, πολλά παρελκόμενα, γραφικά κτλ.
    Και σίγουρα με το Second Assault θα δούμε και άλλα.

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Βρε και εγώ μαζί σου αλλά γράψε και τα καλά του όμως (δεν απευθύνομαι προσωπικά) γιατί έχει και καλά όπως μεγάλη ποικιλία όπλων, πολλά παρελκόμενα, γραφικά κτλ.
    Και σίγουρα με το Second Assault θα δούμε και άλλα.

Μα εννοείτε ότι έχει καλά! Πιο πολλά από τα άσχημα του.
    Φαντάσου ότι έπαιζα ΜΟΝΟ Call Of Duty σαν τρελός, από τότε που βγήκε πρώτη φορά!
    Όταν με έπεισαν να παίξω Battlefield ήμουν σαν γριά που βλέπει δυο γυναίκες να φιλιούνται... (εντάξει τον έσκισα τον παραλληλισμό τώρα). Δεν το γούσταρα καθόλου.
    Όμως όταν έκατσα πραγματικά και ασχολήθηκα μαζί του από τότε είναι must!
    Έχει πολλά καλά και για αυτό ασχολούμαστε μαζί του
    Και για να ξεφύγω λίγο, για γράψτε (αν θέλετε) τον εξοπλισμό σας στην κλάση που παίζεται, έτσι για θέμα (και ιδέες)!
    Εγώ στο Assault:
    M416 (Kobra [RDS], Magnifier [2x], Muzzle Brake, Stubby Grip)
    Μ9 (Mini [RDS], Compensator, Flashlight)
    M26 Mass
    V40 Mini
    Carbon Fiber
    Δώστε καμιά ιδέα ή και τα φώτα σας!

Member Marios Rp's Avatar
    PSN ID
    sundaze643

Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε, αλλά τώρα ανακάληψα ενα glitch στο Hainan Resort μέσα στο πλοίο... Δεν φαίνετε καλά στην φωτό, αλλά στην κάτω γωνία (στα δεξιά όπως κοιτάς την θάλασσα από την σημαία) βλέπεις έναν λαμαρινένιο τοίχο. Εκεί μπαίνεις μέσα, δεν σε βλέπει κανείς και πυροβολάς μέσα από έκει... Μέγα μαλακία!!! Με πηδήκανε κανονικά από εκεί σήμερα...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Στην ίδια πίστα φίλε εγώ είδα το εξής κουφό!Ο αντίπαλος είχε στήσει την κεραία για να κάνει respawn ΕΚΤΟΣ πίστας και έπαιζε με sniper από κει..Δεν μπορούσες να τον πλησιάσεις διότι σου έβγαζε την αντίστροφη 10 δευτερολέτων.Μου λες πως το έκαναν αυτό;

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Quote Originally Posted by Marios Rp View Post
    Στην ίδια πίστα φίλε εγώ είδα το εξής κουφό!Ο αντίπαλος είχε στήσει την κεραία για να κάνει respawn ΕΚΤΟΣ πίστας και έπαιζε με sniper από κει..Δεν μπορούσες να τον πλησιάσεις διότι σου έβγαζε την αντίστροφη 10 δευτερολέτων.Μου λες πως το έκαναν αυτό;

Υπαρχει περιπτωση να ηταν απο την μερια της βασης του; Σε καθε βαση υπαρχει ενα κομματι πιστας που για τους αντιπαλους ειναι εκτος οριων.

Member Marios Rp's Avatar
    PSN ID
    sundaze643

Υπαρχει περιπτωση να ηταν απο την μερια της βασης του; Σε καθε βαση υπαρχει ενα κομματι πιστας που για τους αντιπαλους ειναι εκτος οριων.

Στη μεριά της βάσης τους ήταν αλλά δεν το γνωρίζω αυτό που λες...

Στη βάση των αντιπάλων από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορείς να πλησιάσεις (όπως δεν μπορούνε κι αυτοί στη δική σου),
    αυτό όμως δίνει αβαντάζ για τρολαρίσματα,
    συγκεκριμένα στη Zavod 311 είχε πάρει ο άλλος το ΑΑ τανκ, δεν κουνιόταν από τη βάση,
    ο χάρτης είναι μικρός και καθόταν και κλείδωνε και κατέβαζε ότι ελικόπτερο σηκωνότανε (άλλη παπαριά τα active missile που δεν πιάνουν τα αντίμετρα),
    στο τέλος βλέπω το σκορ είχε κάνει 13-0.

24. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (17-01-2014),Marios Rp (17-01-2014)

Αυτό με το AA το έχω δει και εγώ, η λύση support βγάζεις μορταρ του τα κοπανάς όλα και στο καπάκι redeploy με το αεροπλανάκι αντί για μορταρ το στέλνεις πάνω του και παπαλα, όσο για την κλάση που παίζω, πάντα support (Στα leaderbords πρώτος στην Ελλάδα) και παίζω ACW-R στις ανοιχτές πίστες και M-Tar στις κλειστές καμιά φορά αλλάζω διάφορα έτσι για ποικιλία όπως και DMRS όλα με Ergo grip, reflex η Cobra, leiser και flash hider εκτός του M-TAR που του βάζω potato grip αυτά.

Νεο bug!!!Μου συνεβει κ εμενα χθες κ στην αρχη νομιζα οτι ηταν απο το κοντρολερ,αλλα μετα σταματησε κ σε αλλο ματς ξαναεγινε...

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post

Νεο bug!!!Μου συνεβει κ εμενα χθες κ στην αρχη νομιζα οτι ηταν απο το κοντρολερ,αλλα μετα σταματησε κ σε αλλο ματς ξαναεγινε...
    Αν εννοείς το κούνημα που κάνει, κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιημενο το motion sensor του controller.

Bookmarks

Bookmarks