To έκανα εγώ το search για σένα, θα πρέπει να σου βγάζει δεύτερη επιλογή τη beta.
https://store.sonyentertainmentnetwo...attlefield%204
Nαι, γιατί έχεις βάλει pass από limited edition Warfighter.
To έκανα εγώ το search για σένα, θα πρέπει να σου βγάζει δεύτερη επιλογή τη beta.
https://store.sonyentertainmentnetwo...attlefield%204
Nαι, γιατί έχεις βάλει pass από limited edition Warfighter.
ΕΠειδη δεν θα προλάβω μαλλον να το δω , επαιξες καθολου Οδυσσεα? τι λεει?
Satan has left his killing floor
PS4
Απλά το PS3 δεν σηκώνει αυτό το παιχνίδι, εξαφανίζονται και εμφανίζονται πράγματα ξαφνικά,
τους δικούς σου ώρες ώρες δεν τους έχει με μπλε-πράσινα λαμπάκια και νομίζεις ότι είναι εχθροί,
ο ουρανοξύστης όταν πέφτει δεν σηκώνει καθόλου σκόνη, απλά μετατρέπεται το περιβάλλον, καμμιά σχέση με ότι έχουμε δει στα βιντεάκια.
Γενικώς για να το ευχαριστηθείς πραγματικά θα πρέπει να το παίξεις σε PS4.
Tα κουμπιά όλα έχουν μεταφερθεί, το select για σποτάρισμα έχει πάει στο R2,
ο χειρισμός των τανκς έχει αλλάξει, θέλει όλα πάλι συνήθεια από την αρχή.
AlexandrosQV (01-10-2013),Kane (01-10-2013),MajereMP44 (01-10-2013),Nek_Food (02-10-2013)
Μήπως δεν είναι θέμα hardware οι ατέλεις που περιγράφεις και είναι απλά ημιτελές το game; Τα μπλε-πράσινα λαμπάκια λ.χ.....
To chat δουλεύει ή δεν δοκίμασες;
le_71 (01-10-2013)
Eχει μπει κανονικά η beta στο ps store, θα τη βρείτε στη διαδρομή games/ps3 demos/shooter
Αν δεν τη βγάζει διαθέσιμη για download είναι γιατί δεν είσαστε premium στο BF3
ή δεν έχετε κάνει redeem το online pass της limited έκδοσης του MOH Warfighter
οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Παρασκευή που θα γίνει η beta διαθέσιμη σε όλους.
odytsak (01-10-2013)
Αυτό ναι είναι λίγο σπαστικό. Γενικά δεν τρελάθηκα. Μεγάλος χάρτης για 12vs12
giannislazy (01-10-2013)
Nek_Food (02-10-2013)
Καποια πραγματα που παρατηρησα:οταν εχεις το αρμα εχεις 4 βληματα στη διαθεση σου εαν τα τελειωσεις κ τα 4 περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα να τα ξαναφορτωσει(αυτο γινεται κ οταν ριξεις το ενα,εαν αργησεις να ξαναριξεις αρχιζει το φορτωμα),δεν εχει ανελεητο σπαμ οπως το bf3 με απειρα βληματα.Τα αρματα θελουν περισσοτερα rpg για να καταστραφουν(δεν σε ειδοποιει ομως ποτε πρεπει να την ¨κανεις¨απο το αρμα με καποιο ηχητικο,το καταλαβαινεις μονο εαν βλεπεις την ¨υγεια¨ του αρματος κατω δεξια).Πλεον σκοτωνεις κ πεφτεις με λιγοτερες σφαιρες(πραγμα που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει).Το σποταρισμα εχει μεταφερθει πλεον στο R2,που ειναι ποιο αβολο απο το select που ηταν στο bf3.Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΙΖΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!Στην beta του bf3 ειχα χασει το μετρημα...Τα γραφικα μου φαινονται λιγο καλυτερα απο το bf3 ΑΛΛΑ πολυ ποιο καθαρα!Η αισθηση-κινηση του στρατιωτη κ των οπλων ποιο βαρια(μου αρεσε).Πλεον οταν κολυμπας μπορεις να χρησιμοποιεις το πιστολι σου,τα πακετακια που ριχνουν οι γιατρος κ σαπορτ ειναι ατομικα(δεν ξερω εαν αργοτερα ξεκλειδωνεις κ μεγαλυτερα),του δε σαπορτ δεν σου γεμιζει χειροβομβιδες-ρουκετες παρα μονο σφαιρες.Οι παιχτες πλεον δεν μπορουν οταν ειναι ξαπλωμενοι να μπουν οι μισοι μεσα σε τοιχους κ υπαρχουν καποια ομαδικα περκς(δεν τα εχω ξεκλειδωσει ακομα),αλλα σε αντιθεση με το bf3 ειναι 4 κ οχι ενα κ μαλλον οσο μενεις ζωντανος κ παιρνεις ποντους τα κερδιζεις.Οι σερβερ δεν μου εχουν κρασαρει ακομα(σε αντιθεση με απο οσα διαβαζω των σουπερ ντουπερ ουαου σερβερ της m$).Ο ηχος στα αντιστοιχα db με του bf3 ειναι πολυ χαμηλοτερος.Bug βεβαια υπαρχουν κ ελπιζω μεχρι το τελικο προϊον να τα εχουν φτιαξει,αλλα γενικα το game τρεχει πολυ καλυτερα κ σταθερα απο την beta του bf3.
Last edited by Kkritikos; 02-10-2013 at 08:05.
Nek_Food (02-10-2013)
Σε εμένα που έχω παίξει 5-6 γύρους έχει freezάρει η κονσόλα 3 φορές. Σε άλλα παιδιά που ξέρω από το bblog πάνω από 10. Γενικά είναι ένα θέμα σοβαρό και μάλλλον φαίνετε ότι δυσκολεύεται το PS3 να αντέξει το παιχνίδι. Μάλλον φτιάχτηκε πιο πολύ για PC k PS4.
Να αναφέρω επίσης ότι ο χάρτης ο συγκεκριμένος είναι πολύ μεγάλος για 24 παίκτες (12vs12). Σε conquest υπάρχουν αρκετές στιγμές μοναξιάς. Σε PS4 που θα είναι 64 παίκτες θα είναι άλλη εμπειρία. Επειδή και οι περισσότεροι χάρτες θα είναι ανάλογου μεγέθους μάλλον θέλει σκέψη για αγορά σε ps3.
Προσωπικά θα το πάρω μόνο σε ps4 αν και εφόσον θα το πάρω την νέα κονσόλα.
ΥΓ: Κώστα Κρητικέ πολλά καλά βρίσκεις στο παιχνίδι. Να ανησυχήσω????
Χα χα Γιαννη ειπα για θετικες προσθηκες τωρα κατα ποσο τα bugs θα μας αφησουν να το ευχαριστηθουμε ειναι αλλο θεμα...Κ εγω μαλλον για αγορα στο ps4 λεω...Θα δειξει(εαν υπαρχει σωστη παρεα για το ps3...θααα το σκεφτω...).Α μου φρειζαρε κ εμενα μια φορα στα καμια 15αρια games που εχω παιξει και με πεταξε κ μια φορα απο το server
Δεν είναι απαραίτητα αυτός ο λόγος Γιάννη.. Beta είναι.. Δοκιμαστικός κώδικας.. Γι'αυτό τον λανσάρουν, για να τον κατεβάσουν όλοι, να freezaρουν οι κονσόλες και μετά να μπαίνουν αυτοί και να το διορθώνουν.
Στην τελική έκδοση δεν θα υπάρχουν προβλήματα λογικά.
Τζάμπα πειραματόζωα είμαστε δλδ.. Εγώ μετα απο 2-3 freeze που είχα φάει στο Beta BF3 έφαγε delete κατευθείαν.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Σίγουρα α παίζει ρόλο και αυτό.
Εγώ πάντως ΒΕΤΑ δεν θα ξαναπαίξω. Την θέλω την κονσόλα μου γιατί το ps4 δεν ξέρω πότε θα το πάρω.
FotisGRC (02-10-2013)
Bookmarks