Page 23 of 166 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 3316

Thread: Battlefield 4

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Εψαξα. Δεν βρίσκω κάτι. Κατ' αρχήν δικαιούμαι;
    To έκανα εγώ το search για σένα, θα πρέπει να σου βγάζει δεύτερη επιλογή τη beta.
    https://store.sonyentertainmentnetwo...attlefield%204

Nαι, γιατί έχεις βάλει pass από limited edition Warfighter.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    To έκανα εγώ το search για σένα, θα πρέπει να σου βγάζει δεύτερη επιλογή τη beta.
    https://store.sonyentertainmentnetwo...attlefield%204

Nαι, γιατί έχεις βάλει pass από limited edition Warfighter.
    Click image for larger version. 

Name:	bf.jpg 
Views:	91 
Size:	200.8 KB 
ID:	3249

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

καλά αλλάζεις ρυθμίσεις από tablet στα loadout και άμεσος σου βγαίνει μήνυμα στο ps3, θα πέσει πολύ κάψιμο προβλέπω.

Spoiler!

Λευτέρη κι εμένα μη διαθέσιμο μου το έβγαζε με απ'ευθείας link του Παντελή, το έκανα εγώ με search μετά από την αρχική οθόνη και μου το έβγαλε διαθέσιμο.

Στα dog tags έχει πάρα πολλές εθνικότητες, έβαλα αυτό με την ελληνική σημαία!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

ΕΠειδη δεν θα προλάβω μαλλον να το δω , επαιξες καθολου Οδυσσεα? τι λεει?
    Satan has left his killing floor
    PS4

Απλά το PS3 δεν σηκώνει αυτό το παιχνίδι, εξαφανίζονται και εμφανίζονται πράγματα ξαφνικά,
    τους δικούς σου ώρες ώρες δεν τους έχει με μπλε-πράσινα λαμπάκια και νομίζεις ότι είναι εχθροί,
    ο ουρανοξύστης όταν πέφτει δεν σηκώνει καθόλου σκόνη, απλά μετατρέπεται το περιβάλλον, καμμιά σχέση με ότι έχουμε δει στα βιντεάκια.
    Γενικώς για να το ευχαριστηθείς πραγματικά θα πρέπει να το παίξεις σε PS4.

Tα κουμπιά όλα έχουν μεταφερθεί, το select για σποτάρισμα έχει πάει στο R2,
    ο χειρισμός των τανκς έχει αλλάξει, θέλει όλα πάλι συνήθεια από την αρχή.

8. The Following 4 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

AlexandrosQV (01-10-2013),Kane (01-10-2013),MajereMP44 (01-10-2013),Nek_Food (02-10-2013)

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Μήπως δεν είναι θέμα hardware οι ατέλεις που περιγράφεις και είναι απλά ημιτελές το game; Τα μπλε-πράσινα λαμπάκια λ.χ.....
    To chat δουλεύει ή δεν δοκίμασες;

Το chat δουλεύει μια χαρά χωρίς διακοπές.

11. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

le_71 (01-10-2013)

Eχει μπει κανονικά η beta στο ps store, θα τη βρείτε στη διαδρομή games/ps3 demos/shooter

Αν δεν τη βγάζει διαθέσιμη για download είναι γιατί δεν είσαστε premium στο BF3
    ή δεν έχετε κάνει redeem το online pass της limited έκδοσης του MOH Warfighter
    οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Παρασκευή που θα γίνει η beta διαθέσιμη σε όλους.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Απλά το PS3 δεν σηκώνει αυτό το παιχνίδι, εξαφανίζονται και εμφανίζονται πράγματα ξαφνικά,
    τους δικούς σου ώρες ώρες δεν τους έχει με μπλε-πράσινα λαμπάκια και νομίζεις ότι είναι εχθροί,
    ο ουρανοξύστης όταν πέφτει δεν σηκώνει καθόλου σκόνη, απλά μετατρέπεται το περιβάλλον, καμμιά σχέση με ότι έχουμε δει στα βιντεάκια.
    Γενικώς για να το ευχαριστηθείς πραγματικά θα πρέπει να το παίξεις σε PS4.

Tα κουμπιά όλα έχουν μεταφερθεί, το select για σποτάρισμα έχει πάει στο R2,
    ο χειρισμός των τανκς έχει αλλάξει, θέλει όλα πάλι συνήθεια από την αρχή.
    Ο χειρισμός των οχημάτων έχει αλλάξει ως προς τις default ρυθμίσεις. Αν πάτε όμως στα options μπορείτε να επιλέξετε χειρισμό veteran οπότε το γκάζι φρένο θα είναι και πάλι στις σκανδάλες. Στο R1/L1 βέβαια αλλά καλύτερα από το τωρινό default.

14. The Following User Says Thank You to giannislazy For This Useful Post:

odytsak (01-10-2013)

Πάρα πολλά θέλουν άλλαγμα, π.χ. το crouch είναι στον κύκλο όπως στα COD και όχι στο R3 όπως ήταν σε όλα μέχρι τώρα τα BF του PS3.

PSN ID
    GiannisLazy

Αυτό ναι είναι λίγο σπαστικό. Γενικά δεν τρελάθηκα. Μεγάλος χάρτης για 12vs12

Πάρα πολλά θέλουν άλλαγμα, π.χ. το crouch είναι στον κύκλο όπως στα COD και όχι στο R3 όπως ήταν σε όλα μέχρι τώρα τα BF του PS3.
    Σημερα παντως αλλος ηταν ο παραπονιαρης στη squad

18. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

giannislazy (01-10-2013)

20. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (02-10-2013)

Καποια πραγματα που παρατηρησα:οταν εχεις το αρμα εχεις 4 βληματα στη διαθεση σου εαν τα τελειωσεις κ τα 4 περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα να τα ξαναφορτωσει(αυτο γινεται κ οταν ριξεις το ενα,εαν αργησεις να ξαναριξεις αρχιζει το φορτωμα),δεν εχει ανελεητο σπαμ οπως το bf3 με απειρα βληματα.Τα αρματα θελουν περισσοτερα rpg για να καταστραφουν(δεν σε ειδοποιει ομως ποτε πρεπει να την ¨κανεις¨απο το αρμα με καποιο ηχητικο,το καταλαβαινεις μονο εαν βλεπεις την ¨υγεια¨ του αρματος κατω δεξια).Πλεον σκοτωνεις κ πεφτεις με λιγοτερες σφαιρες(πραγμα που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει).Το σποταρισμα εχει μεταφερθει πλεον στο R2,που ειναι ποιο αβολο απο το select που ηταν στο bf3.Η ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΙΖΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!Στην beta του bf3 ειχα χασει το μετρημα...Τα γραφικα μου φαινονται λιγο καλυτερα απο το bf3 ΑΛΛΑ πολυ ποιο καθαρα!Η αισθηση-κινηση του στρατιωτη κ των οπλων ποιο βαρια(μου αρεσε).Πλεον οταν κολυμπας μπορεις να χρησιμοποιεις το πιστολι σου,τα πακετακια που ριχνουν οι γιατρος κ σαπορτ ειναι ατομικα(δεν ξερω εαν αργοτερα ξεκλειδωνεις κ μεγαλυτερα),του δε σαπορτ δεν σου γεμιζει χειροβομβιδες-ρουκετες παρα μονο σφαιρες.Οι παιχτες πλεον δεν μπορουν οταν ειναι ξαπλωμενοι να μπουν οι μισοι μεσα σε τοιχους κ υπαρχουν καποια ομαδικα περκς(δεν τα εχω ξεκλειδωσει ακομα),αλλα σε αντιθεση με το bf3 ειναι 4 κ οχι ενα κ μαλλον οσο μενεις ζωντανος κ παιρνεις ποντους τα κερδιζεις.Οι σερβερ δεν μου εχουν κρασαρει ακομα(σε αντιθεση με απο οσα διαβαζω των σουπερ ντουπερ ουαου σερβερ της m$).Ο ηχος στα αντιστοιχα db με του bf3 ειναι πολυ χαμηλοτερος.Bug βεβαια υπαρχουν κ ελπιζω μεχρι το τελικο προϊον να τα εχουν φτιαξει,αλλα γενικα το game τρεχει πολυ καλυτερα κ σταθερα απο την beta του bf3.
    Last edited by Kkritikos; 02-10-2013 at 08:05.

22. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

Nek_Food (02-10-2013)

PSN ID
    GiannisLazy

Σε εμένα που έχω παίξει 5-6 γύρους έχει freezάρει η κονσόλα 3 φορές. Σε άλλα παιδιά που ξέρω από το bblog πάνω από 10. Γενικά είναι ένα θέμα σοβαρό και μάλλλον φαίνετε ότι δυσκολεύεται το PS3 να αντέξει το παιχνίδι. Μάλλον φτιάχτηκε πιο πολύ για PC k PS4.
    Να αναφέρω επίσης ότι ο χάρτης ο συγκεκριμένος είναι πολύ μεγάλος για 24 παίκτες (12vs12). Σε conquest υπάρχουν αρκετές στιγμές μοναξιάς. Σε PS4 που θα είναι 64 παίκτες θα είναι άλλη εμπειρία. Επειδή και οι περισσότεροι χάρτες θα είναι ανάλογου μεγέθους μάλλον θέλει σκέψη για αγορά σε ps3.

Προσωπικά θα το πάρω μόνο σε ps4 αν και εφόσον θα το πάρω την νέα κονσόλα.

ΥΓ: Κώστα Κρητικέ πολλά καλά βρίσκεις στο παιχνίδι. Να ανησυχήσω????

24. The Following 2 Users Say Thank You to giannislazy For This Useful Post:

Nek_Food (02-10-2013),Starlord (03-10-2013)

Χα χα Γιαννη ειπα για θετικες προσθηκες τωρα κατα ποσο τα bugs θα μας αφησουν να το ευχαριστηθουμε ειναι αλλο θεμα...Κ εγω μαλλον για αγορα στο ps4 λεω...Θα δειξει(εαν υπαρχει σωστη παρεα για το ps3...θααα το σκεφτω...).Α μου φρειζαρε κ εμενα μια φορα στα καμια 15αρια games που εχω παιξει και με πεταξε κ μια φορα απο το server

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Σε εμένα που έχω παίξει 5-6 γύρους έχει freezάρει η κονσόλα 3 φορές. Σε άλλα παιδιά που ξέρω από το bblog πάνω από 10. Γενικά είναι ένα θέμα σοβαρό και μάλλλον φαίνετε ότι δυσκολεύεται το PS3 να αντέξει το παιχνίδι. Μάλλον φτιάχτηκε πιο πολύ για PC k PS4.
    Δεν είναι απαραίτητα αυτός ο λόγος Γιάννη.. Beta είναι.. Δοκιμαστικός κώδικας.. Γι'αυτό τον λανσάρουν, για να τον κατεβάσουν όλοι, να freezaρουν οι κονσόλες και μετά να μπαίνουν αυτοί και να το διορθώνουν.
    Στην τελική έκδοση δεν θα υπάρχουν προβλήματα λογικά.

Τζάμπα πειραματόζωα είμαστε δλδ.. Εγώ μετα απο 2-3 freeze που είχα φάει στο Beta BF3 έφαγε delete κατευθείαν.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    GiannisLazy

Σίγουρα α παίζει ρόλο και αυτό.

Εγώ πάντως ΒΕΤΑ δεν θα ξαναπαίξω. Την θέλω την κονσόλα μου γιατί το ps4 δεν ξέρω πότε θα το πάρω.

28. The Following User Says Thank You to giannislazy For This Useful Post:

FotisGRC (02-10-2013)

Bookmarks

Bookmarks