Το δωρεάν plus PS4 παιχνίδι του Ιανουαρίου.
Τρίτη 7 στο αμερικάνικο Plus και Τετάρτη 8 στα ευρωπαϊκά.
Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι πρέπει να κάνεις...
Εφαγα κάτι χαζά, άναψα και ένα πυρσό.. και μετά βαρέθηκα!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
εμενα εγινε και delete,το παιχνιδι ειναι αυστηρα για vita και κινητα
Ενταξει πιστευω οτι το εβαλαν στο ps+ γιατι επρεπε κατι να βαλουν.
Το θεωρω παιχνιδι τουαλετας σε κινητο ή ταμπλετα.
psx3 (08-01-2014)
Mε το λίγο που ασχολήθηκα αυτό που κάνεις είναι να επιβιώνεις κάθε νύχτα δίπλα στις φωτιά μέχρι να ξημερώσει, την ημέρα μαζεύεις υλικά και όταν βρεις πέτρες και χρυσό κατασκευάζεις ένα μηχάνημα που δημιουργεί πιο περίπλοκα πράματα από όπλα, εργαλεία, φράκτες, τροφή, παγίδες και διάφορα άλλα, εγώ άντεχα μέχρι 8 day αλλά μετά μου την πέσανε το βράδυ παρόλο που ήμουν στην φωτιά νυχτερίδες και δεν κατάφερα να τις εξοντώσω, αν χάσεις και save να έχεις κάνει πριν από λίγο χάνεται αυτομάτως, το save είναι μόνο αν βαρεθείς και θέλεις να συνεχίσεις αργότερα. Τώρα αν χάσεις και ξανά παίξεις τα XP που έχεις μαζέψει από όλες τις φορές που παίζεις προστίθενται αλλά την παρτίδα την ξεκινάς από την αρχή σε ένα καινούριο χάρτη που δημιουργείται τυχαία.
psx3 (08-01-2014)
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Εγώ έπαιξα λιγάκι και έβγαλα μερικές βραδιές πριν πεθάνω από τα πολλά μανιτάρια που έτρωγα για να μείνω ζωντανός. Βέβαια επειδή είχα ενεργοποιήσει έναν βωμό κάτι, με επανέφερε εκεί χωρίς όλα μου τα πράγματα τα οποία ήταν άλλα δίπλα στον βωμό άλλα παραπάνω πεταμένα σε στοίβες. Έτσι έσπευσα να τα μαζέψω, βλέπω μπροστά μου ένα ζουζούνι, του την πέφτω και μου την πέφτει ένα ολόκληρο μελίσσι και πέθανα οριστικά. Έχει τον χαβαλέ του, πρέπει να ψάξω να δω τί θέλει πριν παραδώσω αμαχητί, άλλωστε δεν είναι ότι έχω και τα περίσσια παιχνίδια να παίξω στο PS4 (θα μου πεις θα μπορούσα να τελειώσω το BF4 και να μπω online, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη για πολλές ώρες παιχνίδι αυτή την περίοδο). Πάντως χάλι μαύρο δεν ξέρω, μήπως είναι νωρίς; Βλέπω ότι και καλές βαθμολογίες έχει μαζέψει και καλά σχόλια από τους χρήστες. ΟΚ, από επεξήγηση του τί πρεπει να κάνεις δεν είδα να βοηθάει πολύ αλλά ίσως να είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Θα ήταν υπέροχο νομίζω αν ήταν cross platform - cross play με το vita. Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω σκοπό να το σβήσω ακόμη. Τον επόμενο μήνα λογικά στο plus θα μας σερβίρουν ζόμπι με το Outlast (εκτός και αν βάλουν το Secret Ponchos), οπότε επειδή δεν είμαι φαν θα συνεχίσω με το don't starve.
Α, ναι τώρα που διάβασα για το start. Εγώ είχα πρόβλημα με το Don't Starve. Το είχα βάλει από το site (μέσω της ταμπλέτας αλλά όχι από το App) να κατεβαίνει και όταν άναψα το PS4 ξεκίνησε κανονικά μόνο του. Έπαιξα κλασικά ένα Veteran στο Resogun και μέχρι να τελειώσω είχε ολοκληρωθεί μέχρι και η εγκατάσταση. Αλλά όταν επέλεξα να το παίξω, είχε ένα λουκετάκι και μου έγραφε ότι πρέπει να έχω τον σωστό χρήστη για να παίξω και ότι δεν έχω δικαίωμα χρήσης του. Το έκανα μία, δύο, είπα μπας και το κατέβαζα ξανά. Επειδή όμως παίζοντας Resogun είχε παραδώσει πνεύμα το DS4 και συνέχισα με το δεύτερο που έχω, λέω μπας και έχει φάει κανένα κουλό κόλλημα (άσχετα αν ήμουν ακόμη με το κανονικό account). Έκανα Log Out και ξανά Log In και πήγα να παίξω το παιχνίδι αλλά αυτή την φορά μου πέταξε ένα νέο error με κάτι νούμερα (38κάτι δεν θυμάμαι), εκεί που ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα σιχτίρια και να το σβήσω, ξαναπατάω το Χ για να δοκιμάσω μία τελευταία φορά και ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι. Πολλά κουλά θα δούμε με τις άδειες χρήσεις μου φαίνεται και στο PS4.
Bookmarks