Λοιπόν σήμερα έπαιξα αρκετα μπορώ να πω είμαι στην 12 μέρα.
Το βάζω σε spoiler
Spoiler!Είμαι στην 11η μέρα και βρίσκω ένα περίεργο μηχάνημα σαν αυτό που δέιχνει στο εισαγωγικό βίντεο ότι φτιάχνεις.Πατάω χ και με πετάει αλλου γράφει chapter 1 from 5 και ξεκινάω πάλι από την πρώτη μέρα χωρίς μούσια χωρίς εφόδια τπτ γενκά.Η μέρα ήταν πιο μικρή και αρκετά μεγάλη η νύχτα και έβρεχε και συνέχεια,πεθαίνω στην 4η-5η μέρα και με βγάζει εκει που βρήκα την μηχανή και 12 μέρα με μούσια και όλα τα εφόδια που είχα πριν μπω στη μηχανη.
Τι έγινε εκεί ρε παιδιά;;Γιατί μπερδεύτηκα..Τι είναι αυτό το μηχάνημα;;
Τώρα έχω φτιάξει και science machine Και φαρμα(εκει τι παίζει, τι μπορώ να καλλιεργώ;
Προς το παρόν το απολαμβάνω το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει όταν πεθάνωSpoiler!
Απο οτι θυμαμαι λογικα ενεργοποιησες το adventure mode οπου ουσιαστικα ειναι κατι σαν story mode του παιχνιδιου που προσπαθεις να περασεις απο διαφορα worlds με αλλαγμενα στοιχεια(πχ μικροτερη μερα, χειμωνας πιο γρηγορα κ.α.) ψαχνοντας αυτα τα περιεργα αντικειμενα (σαν αυτο το μηχανημα που βρηκες) για να πας στο επομενο επιπεδο/κοσμο. Με την μεταβαση σου σε νεο κοσμο μπορεις να κουβαλησεις μαζι σου ενα συγκεκριμενο αριθμο απο αντικειμενα (οποτε ειναι καλο πχ να γεμισεις απο hunger/hp πριν αλλαξεις κοσμο)
Το καλο με αυτο το mode ειναι πως επειδη το ενεργοποιεις μεσα απο το sandbox mode(aka το default mode που παιζεις ουτως η αλλως),αμα στο adventure mode ψοφησεις τοτε σε γυρνα οπως ησουν πριν μπεις στο portal,οποτε δεν εχεις φοβο να πεθανεις και να χασεις το progress σου στο sandbox mode και μπορεις να δοκιμαζεις το adventure mode ξανα και ξανα.

Reply With Quote

Όντως με πιο πολλά άτομα θα ήταν πιο ωραία διότι το παιχνίδι αυτό δεν έχει τρελή δράση και ο μονόλογος πολλές φορές είναι δύσκολος έως αχρείαστος.
Ξεπέρασα και τον χειμώνα, εμμ μετά από δύο θανάτους την 25η μέρα όφειλα να έχω μάθει κάτι, και ετοιμάζομαι να την πέσω σε κάτι που πρώτη φορά συναντάω (μετά από τόσα παιχνίδια). Οπότε το επόμενο stream θα έχει ενδιαφέρον... ελπίζω. Κρίμα, έπρεπε να κάνω stream τον χειμώνα, σαν τους Yukon Men του History Channel ένιωθα χαχαχαχα.

Bookmarks