Ξέρουμε αν η digital έκδοση πατσαρίστηκε ή εξακολουθεί να έχει προβλήματα?
Ξέρουμε αν η digital έκδοση πατσαρίστηκε ή εξακολουθεί να έχει προβλήματα?
MajereMP44 (28-09-2013),modecris (28-09-2013),Nek_Food (28-09-2013),odytsak (28-09-2013),teza (28-09-2013)
Καλα ποσο ΗΛΙΘΙΟ μπορει να κανει μια εταιρεια το παιχνιδι της?ΜΑ ΠΟΣΟ????Αναφερομαι στους αγωνες με αυτοκινητα οπου οταν παιζεις κανονικο παιχνιδι το αμαξι τα καταστρεφει ολα στο περασμα του,τα κρατηματα ειναι κανονικα,ΑΛΛΑ οταν ξεκινας εναν αγωνα ειναι λες κ τα λαστιχα τα εχεις αλειψει με λαδι κ εαν εισαι ατυχος κ συναντησεις εστω κ μια χαρτοκουτα ειναι σαν να χτυπας σε βραχο...Μα ποσο ΗΛΙΘΙΟ πλεον...
Μου αρεσει πολυ ο Ανγκρι Τζο, αλλα το παρακανε με το ριβιου! 42 λεπτα? παρα πολλα.
Nerven (29-09-2013)
Μόλις συνάντησα αυτό,Spoiler!
Last edited by PDS; 29-09-2013 at 00:49.
Ρε φιλαρακι τέτοια πράγματα σε spoiler...
@tilemaxx
Εφτασες στο 100% ρε θηριο;
Εγω στο 85 ειμαι. Θελω λεει η λιστα 4 ακομη αποστολες πχ για τουςstrangers n freaks αλλα δεν εχω καποια ανοιχτη με κανεναν απο τους 3. Δεν ξερω ακομη.
Innersense (29-09-2013),lpapostolis (01-10-2013),Nek_Food (30-09-2013)
ρε παιδιά μια ερώτηση: παίζω το παιχνίδι, χωρίς να έχω κάνει πάνω από 6-7 αποστολές. Βασικά μόλις εχτές ξεκλείδωσε ο Μάικλ, ενώ με αυτόν έχω κάνει μέχρι και την 1η αποστολή του Λέστερ (με την αποκάλυψη-keynote).
Παρατήρησα όμως, ότι ενώ ελέγχω τον Μάικλ και έχει αναμμένα δύο σύμβολα ονομάτων-αποστολών, το ένα είναι L (Lester) το άλλο δεν το θυμάμαι............όταν γυρνάω τον έλεγχο στον Φράνκλιν, ΠΑΛΙ έχω ΚΑΙ τα 2 σύμβολα αναμμένα. Οπότε; Μπορώ να παίξω τις συγκεκριμένες αποστολές με τον έναν ή τον άλλον παίκτη;
Κάπου, σε κάποιο αρκετά προηγούμενο ποστ θυμάμαι πως είχε αναφερθεί η εν λόγω δυνατότητα: να μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις μια αποστολή, με τον έναν ή τον άλλο παίκτη (στην περίπτωσή μου που έχω μόνο δύο ακόμα ξεκλειδώσει).......αλλά είναι τόσο πίσω το ποστ που δεν θυμάμαι καλά.
τελικά, δύο ερωτήσεις:
α) άπαξ και μια αποστολή (ή περισσότερες / διαφορετικές) διατίθενται για 2/3 παίκτες, αν την ξεκινήσω με κάποιον, θα βιώσω διαφορετικά τεκταινόμενα, ανάλογα με τον χαρακτήρα;
β) παίζει ιδιαίτερο ρόλο στο γενικότερο στόρυ του παιχνιδιού / εξέλιξη των Φράκλιν, Μάικλ και (αργότερα που θα τον ξεκλειδώσω) Τρέβορ, με ποιον θα ξεκινήσεις την όποια αποστολή;
Το πρασινο ειναι του Φρανκλιν,το μπλε του Μαικλ και το πορτοκαλοκοκκινο του Τρεβορ.Απλα σε μερικες αποστολες συμμετεχουν και οι τρεις οποτε και το χρωματακι στο γραμμα αλλαζει αναλογα ποιον εχεις και δεν εχει σημασια με ποιον θα πας..Αν πας ομως σε μια μπλε αποστολη με τον Τρεβορ θα σου πει "this mission is only available with Michael".
Πάντως εγώ που πήγα στον χάρτη σα Φράνκλιν για να κάνω μια "μπλε" αποστολη (αυτες του Μαικλ δηλαδη), δε με άφησε. Μου ειπε οτι πρεπει να γυρίσω σα Μαικλ για να την κάνω.
Bookmarks