Νομίζω η off-road οδήγηση έγινε εντελώς παιχνιδάκι. Βασικά χτές ευχαριστήθηκα off-road για πρώτη φορά στο GTA. Συμμφωνώ ότι το παιχνίδι κινείται σε arcade ρυθμούς.
Επίσης, οι αγώνες έγιναν πολύ εύκολοι πλέον. Κρίμα.
Νομίζω η off-road οδήγηση έγινε εντελώς παιχνιδάκι. Βασικά χτές ευχαριστήθηκα off-road για πρώτη φορά στο GTA. Συμμφωνώ ότι το παιχνίδι κινείται σε arcade ρυθμούς.
Επίσης, οι αγώνες έγιναν πολύ εύκολοι πλέον. Κρίμα.
Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac
LOL!
Val,μηπως εννοεις score και οχι soundtrack??Μηπως κανανε παραπονα για το soundtrack και τις επιλογες??Γιατι το score ειναι πολυ ωραιο και ταιριαζει απολυτα σε καποιες αποστολες.Ασε που εχει και Danny Elfman μεσα
Εμενα το μονο που με χαλασε μεχρι στιγμης(αν και ειναι θεμα γουστου) ειναι οι επιλογες των τραγουδιων.Οπως και το μοναδικο παραπονο απ το gta4.Οχι οτι δεν ειναι καλα η δεν υπαρχει ποικιλια,απλα δεν εχουμε να κανουμε με τις κορυφαιες επιλογες του vice city,san andreas και του vice city stories(και εμφανιση Phil Collins!) Κατα τα αλλα οι σταθμοι ειναι πολυ ωραιοι και κορυφη επισης οι εκπομπες των Fernardo και Lazlow.
Ναι εχεις δικιο το score εννοουσα και οχι το soundtrack... παντα τα μπερδευω αυτα τα 2...
Αγαπαμε Fernando Martinez... κλασσικη μορφη στο ραδιοφωνο του GTA εδω και χρονια. Αν και πιστευω οτι η καλυτερη εκδοχη του παραμενει στο Vice City... δεν υπηρχε εκει το ατομο απλα.
Ναι στο vice city εδινε ρεστα.Αλλα κορυφαια στιγμη για μενα ειναι στο gta 3 που βγαινει στην εκπομπη του Lazlow!Τρελα γελια ολη εκεινη η εκπομπη!
Mεταξύ άλλων, το score έχουν συνθέσει και οι γερόλυκοι της electronica ambient μουσικής, Τangerine Dream. Πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ οτι θα έβλεπα Tangerine Dream σε βιντεοπαιχνίδι.
Desmond (25-09-2013)
Εκανα sign up στο Social Club και όταν πήγα να το συνδέσω με τον λογαριασμό μου δεν δεχόταν το password του PSN , αν και 100% έβαζα το σωστό.. Εχει τύχει σε κανέναν?
Μετά βέβαια πήγα να κάνω απο το PC sing in στο PSN και έγραφε κάτι για maintenance.. Μπορεί να έπεσα σε άτυχη στιγμή!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Ναι Φώτη, εγινε με εμενα. Μπέρδεμα. Μετα χρησιμοποίησα άλλο email και κάτι έκανα. Αλλα δε πολυεδωσα σημασία στο app. Το βαρέθηκα.
Κατι αλλο... Ρε, παιδιά... Εχω μείνει απο αποστολές. Δε ξέρω τι γινεται απο δω και πέρα. Οκ, καλές οι βόλτες στην πόλη, οι βόλτες με τον σκύλο, κλπ κλπ, αλλα δε ξέρω τι πρεπει να κάνω απο δω και πέρα. Όλο με παίρνει τηλέφωνο αυτή η χαζή η γειτόνισσα και με βάζει να κάνω θελήματα με εναν γερανό. Τι πρεπει να κάνω;;;;;
Κανονικα πρεπει να εχει καποιο γραμμα στο χαρτη.Δες αν υπαρχουν τιποτα κυκλακια στο χαρτη οπως στο RDR,δεν μπορει καποια αποστολη θα εχει να κανεις
Δεν εχει καμία!!!! Εχει πράσινο μονο το "S" και αυτός ο τύπος ειναι κλειστός.
Επισης μπορει να πρεπει να πας συγκεκριμενες ωρες
Καλα, υποθέτω οτι δε μπορω να πάω βράδυ, ας πουμε. Θα το προσπαθήσω αύριο. Νύσταξα τωρα....
FotisGRC (26-09-2013),Kane (26-09-2013),MajereMP44 (25-09-2013),odytsak (26-09-2013)
AgentPrinny007 (25-09-2013),Kane (26-09-2013),MajereMP44 (25-09-2013),odytsak (26-09-2013)
ααααααααχαχαχα Ψαλιδι? βουρτσα ειναι νομιζω
Satan has left his killing floor
PS4
AgentPrinny007 (25-09-2013),odytsak (25-09-2013)
Bookmarks