Page 14 of 114 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Eκανα ενα τεστ στο pc και κλασσικα εχω θεμα με την καρτα γραφικων...Επειδη δεν ειμαι και πολυ φαν του Pc gaming παντα διωχνω την ιδεα μιας αγορας καρτας γραφικων αλλα γενικα πρεπει να ενδωσω γιατι μονο και μονο για τα δυο Witchers πιστευω οτι αξιζει...επαιξα το Alan Wake αναγκαστικα στις πιο χαμηλες απαιτησεις και δεν το χαρηκα οπως θα ηθελα...
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Κι εμενα μου εβγαζε την CPU ακαταλληλη ενα τεστακι που ειχα δοκιμασει αλλα εκανα το εξης, πηρα απο τον θειο το παιχνιδι, το δοκιμασα, ειδα οτι επαιζε εστω στις medium ρυθμισεις χωρις προβληματα και αμεσως μετα παρηγγειλα την retail version. Δεν ξερω πως ειναι το Alan Wake στις χαμηλες ρυθμισεις παντως το W2 ακομα και στις medium ειναι jaw dropping.

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Κι εμενα μου εβγαζε την CPU ακαταλληλη ενα τεστακι που ειχα δοκιμασει αλλα εκανα το εξης, πηρα απο τον θειο το παιχνιδι, το δοκιμασα, ειδα οτι επαιζε εστω στις medium ρυθμισεις χωρις προβληματα και αμεσως μετα παρηγγειλα την retail version. Δεν ξερω πως ειναι το Alan Wake στις χαμηλες ρυθμισεις παντως το W2 ακομα και στις medium ειναι jaw dropping.
    λες?καλη ιδεα..θα ακουλουθησω αυτη την τακτικη!επισης το wither 1 θα ειναι πιο χαμηλο σε απαιτησεις οποτε σιγουρα θα το παλεψω!thanx hakoo..ειναι μεγαλα παιχνιδια το 1 και το 2 ετσι???
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το 1 καμια σχεση σε απαιτησεις ομως δεν εχει controller support (οντας πιο παλιο) και αυτος ειναι ο λογος που δεν το επαιξα. Μεγαλα εννοεις σε χωρο στον δισκο η σε διαρκεια?

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Αν δεν κανω λαθος δεν υπηρχε τετοιο θεμα με το W2. Το W1 :Rise of the white wolf που ηταν να βγει για ps3/360 ηταν που ακυρωθηκε,λογω του οτι δουλευαν με μια αλλη εταιρια στο παιχνιδι και πλακωθηκαν λογω πληρωμων επειδη δεν ηταν σιγουροι πως η εταιρια αυτη μπορουσε να κυκλοφορησει σε ποιοτικο βαθμο το παιχνιδι(χαναν τα milestones?dunno...).
    Το W2 δεν βγηκε στο ps3 γιατι ...απλα δεν βγηκε :Ρ. Τωρα ηταν γιατι δεν πουλησε και τοσο καλα στο 360,ηταν γιατι τα βρηκαν μπαστουνια με την τεχνολογια του ps3 και ειτε "τεμπελιασαν" ή δεν εβλεπαν να το βγαζουν στην ωρα του χωρις προβληματα ή κατι αλλο αυτο δεν θα το μαθουμε εκτος αν μας το πουνε :Ρ .

EDIT:
    @Chronohill

Αμα το pc σου ειναι κοντα σε κατι τετοιο (quad core q6600 στα 2.4, 4gb ram και Nvidia gt 9500) τοτε να ξερεις πως θα το παιζεις ολα στο low/off με αναλυση 1280χ720 και θα πιανεις γυρω στα 30fps .Αυτο το pc ειχα σε καποιο playthrough του W2 και δεν μπορω να πω πως ηταν η καλυτερη εμπειρια :Ρ.
    Οποτε αμα ειναι εκει κοντα ή χειροτερο το pc σου δεν σε βλεπω να το ευχαριστιεσαι....
    Last edited by nikolaszax; 29-07-2013 at 21:18.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Αν δεν κανω λαθος δεν υπηρχε τετοιο θεμα με το W2. Το W1 :Rise of the white wolf που ηταν να βγει για ps3/360 ηταν που ακυρωθηκε,λογω του οτι δουλευαν με μια αλλη εταιρια στο παιχνιδι και πλακωθηκαν λογω πληρωμων επειδη δεν ηταν σιγουροι πως η εταιρια αυτη μπορουσε να κυκλοφορησει σε ποιοτικο βαθμο το παιχνιδι(χαναν τα milestones?dunno...).
    Το W2 δεν βγηκε στο ps3 γιατι ...απλα δεν βγηκε :Ρ. Τωρα ηταν γιατι δεν πουλησε και τοσο καλα στο 360,ηταν γιατι τα βρηκαν μπαστουνια με την τεχνολογια του ps3 και ειτε "τεμπελιασαν" ή δεν εβλεπαν να το βγαζουν στην ωρα του χωρις προβληματα ή κατι αλλο αυτο δεν θα το μαθουμε εκτος αν μας το πουνε :Ρ .

EDIT:
    @Chronohill

Αμα το pc σου ειναι κοντα σε κατι τετοιο (quad core q6600 στα 2.4, 4gb ram και Nvidia gt 9500) τοτε να ξερεις πως θα το παιζεις ολα στο low/off με αναλυση 1280χ720 και θα πιανεις γυρω στα 30fps .Αυτο το pc ειχα σε καποιο playthrough του W2 και δεν μπορω να πω πως ηταν η καλυτερη εμπειρια :Ρ.
    Οποτε αμα ειναι εκει κοντα ή χειροτερο το pc σου δεν σε βλεπω να το ευχαριστιεσαι....
    Δασκαλε εχω Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz /CPU Speed 3.2 GHz Performance Rated at: 6.72 GHz / 2 mb ram ε καταλαβαινεις οτι δεν χαμπαριαζω και πολυ απο χαρακτηριστικα...το μηχανημα ειναι turbo x απο πλαισιο και εχει πανω καρτα γραφικων την μαμισια intel HD Graphics...
    Spoiler!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Δασκαλε εχω Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz /CPU Speed 3.2 GHz Performance Rated at: 6.72 GHz / 2 mb ram ε καταλαβαινεις οτι δεν χαμπαριαζω και πολυ απο χαρακτηριστικα...το μηχανημα ειναι turbo x απο πλαισιο και εχει πανω καρτα γραφικων την μαμισια intel HD Graphics...
    Η CPU σου ειναι μια χαρα,δεν θα εχει προβλημα.Η καρτα γραφικων σου μαλλον θα ειναι αυτη που θα το "κρατησει πισω" (χωρις να λεω με σιγουρια γιατι δεν διευκρινιζεις ποια ακριβως ειναι). Στην χειροτερη οπως ειπε και ο hakoo,παρ'το απο τον θειο για να δεις πως παιζει και αμα δεις οτι το αντεχει το συστημα σου τοτε κανε και την αγορα σου,ψαχνοντας ομως να λεει απο εξω enhanced edition το κουτι ωστε να μην μπλεκεις με το κατεβασμα της enhanced edition αμα αγορασεις εκδοση προ-enhanced edition εποχης :Ρ.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

8. The Following User Says Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

chronohill (30-07-2013)

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

CG TRAILER:

Trailer spoiler
    Spoiler!

Αντε και το gameplay trailer τωρα please!
    Last edited by nikolaszax; 14-08-2013 at 09:07.

10. The Following 3 Users Say Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

hakoo (14-08-2013),Leon_DiZ (14-08-2013),Nikoladim (14-08-2013)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Αρχισανε οι οργασμοι απο τωρα ^^

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

O M G

Oταν κατεβηκε απο το αλογο I was like

Καταπληκτικη ποιοτητα CG, φαινεται εστω και στην χαμηλη αναλυση αυτου του (leaked) trailer.
    Το main theme νομιζω ειναι το decision making που θα υπαρχει στο παιχνιδι. Επισης, το look του gerald σε αυτο το trailer ειναι με τεραστια διαφορα το πιο badass, ελπιζω να αντικαταστησουν την χαζομαρα με το καγκουρε κουρεμα που ειδαμε στο gameplay trailer της E3 με αυτο.
    Next stop: demo footage (μακαρι να δειξουν κατι στην Gamescom).
    Last edited by hakoo; 14-08-2013 at 15:31.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

HOLY CRAP!
    Charles Dance (Tywin Lannister) to voice Nilfgaard Emperor in The Witcher 3
    http://www.dualshockers.com/2013/08/...r-3-wild-hunt/
    Αν οχι ο top actor στο Game of thrones τοτε σιγουρα στο τοπ.Και μονο στην σκεψη οτι θα παιξει τον Emhyr...so good...

14. The Following 2 Users Say Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

hakoo (15-08-2013),Leon_DiZ (15-08-2013)

Advanced Member widebit's Avatar
    PSN ID
    secondtoughest

Ο Charles Dance ειναι οντως ο καλυτερος απλα ηθοποιος στο Game Of Thrones..

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Gamescom Screenshots!
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=657213
    Spoiler!

Αμα βγαζαν και αυτο το χαζοsharpening filter που βαζουν θα εδειχναν ακομα καλυτερες.
    Last edited by nikolaszax; 21-08-2013 at 15:35.

17. The Following 2 Users Say Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

Mokelle (21-08-2013),Valkyre (21-08-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Looks fucking epic.... απλα....

Ημουν βεβαιος οτι θα εκαναν πραξη αυτο που ελεγαν για τα γραφικα CG quality...

Νικολα θα αναβαθμισεις PC ή θα πας για console?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Looks fucking epic.... απλα....

Ημουν βεβαιος οτι θα εκαναν πραξη αυτο που ελεγαν για τα γραφικα CG quality...

Νικολα θα αναβαθμισεις PC ή θα πας για console?
    Ειναι ενα μεγαλο ερωτημα αυτο....απο την μια θα μου βγουν ιδια τιμη πανω κατω(γιατι θα χρειαστω πρακτικα καινουργιο pc) χωρις να ξερω με 100% σιγουρια που θα δειξει καλυτερα αναλογα με το τι pc θα αγοραζα.Απο την αλλη η κονσολα ειναι κονσολα οπως και να το κανουμε(και ειδικα αμα μιλαμε για τα sony και console exclusives) αλλα δεν ξερω αμα θελω τοσο νωρις να την παρω πριν δω τι βγει γενικα (πχ το ps3 το πηρα οταν τελικα αρχισαν να βγαινουν παιχνιδια σαν το valkyria chronicles,mgs4 και αρχισαν και τα ports καποιων 360 exclusives) και ειδικα αμα πεσω σε περιοδο αγορας πριν ανακοινωθει price drop.Το καψιμο του ps3 ακομα στον λαιμο μου καθεται και δεν θελω να την παθω(με το pc ειμαι πιο καλα εδω γιατι τα αγοραζω απο γνωστο φιλο και ειναι αλλιως ).
    Εχω και το θεμα του save transfer αμα ειναι σημαντικο τελικα.....δεν ξερω ,μακαρι να μπορουσα και τα 2 αλλα τωρα ουτε καν το 1 δεν ξερω αμα θα μπορω στο μελλον χτυπα ξυλο :Ρ.

Name
    Δημήτρης

^^ Ναι το φανταζομουν οτι ειναι διλλημα γι αυτο σε ρωταγα.

Παντως απο τα μεχρι στιγμης ανακοινωθεντα next gen games, το Witcher 3 ειναι ΜΑΚΡΑΝ (με κεφαλαια) αυτο το οποιο περιμενω περισσοτερο απο καθετι αλλο.

Ωραια τα infamous και το ΜGS5, αλλα το Witcher 3 ειναι αλλο πραγμα...

Και για να ειμαι ειλικρινεις εαν δω και ανακοινωση απο την Naughty Dog νομιζω θα εχω κλεισει εντελως. Witcher 3, MGS5 και οτι βγαλει η Naughty Dog... πραγματικα πλεον τους εχω απιστευτη εμπιστοσυνη...

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Mokelle (21-08-2013)

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Ναι το φανταζομουν οτι ειναι διλλημα γι αυτο σε ρωταγα.

Παντως απο τα μεχρι στιγμης ανακοινωθεντα next gen games, το Witcher 3 ειναι ΜΑΚΡΑΝ (με κεφαλαια) αυτο το οποιο περιμενω περισσοτερο απο καθετι αλλο.

Ωραια τα infamous και το ΜGS5, αλλα το Witcher 3 ειναι αλλο πραγμα...

Και για να ειμαι ειλικρινεις εαν δω και ανακοινωση απο την Naughty Dog νομιζω θα εχω κλεισει εντελως. Witcher 3, MGS5 και οτι βγαλει η Naughty Dog... πραγματικα πλεον τους εχω απιστευτη εμπιστοσυνη...
    αφφφφφφφ.....διλημματα.Και θελω και ενα ps3 γιατι και δεν θελω να πανε χαμενα τα παιχνιδια μου και για οσα εχασα στο διαστημα αυτο(που ηταν πολλα...).Αμα ειχε backwards compatible ps4 αυτην την στιγμη θα ηταν απλο το ερωτημα.....
    Και το αστειο ειναι οτι πηγε χθες να ανακοινωσει πτωση τιμης στο ps3 και ανακοινωνει 199 για το 12gb model που ηδη τοσο το εβρισκες και τρωω μια ξενερα -.- .

Μάλλον το πρώτο παιχνίδι που θα πάρω στο PS4...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

H μαλακια ειναι πως και εγω θα χρειαστω αλλαγη ΠιΣι , τελευταια φορα αλλαξα για να παιξω τα Starcraft 2/ W2!
    Iσως παω στο Ps4 και εγω, αλλα αυτο το ρημαδι το save transfer θα τσουξει.

Name
    Δημήτρης

^^ Aρα δεν πας για κονσολα νεας γενιας γενικοτερα? Ή απλα εννοεις οτι και τα 2?

Bookmarks

Bookmarks