Ο Ευρωπαίος τρώει Big Mac με 45.000 πρωτεΐνες (μάλλον θερμίδες ήθελες να πεις);
Άσε που έχεις μπερδέψει τους φτωχούς Κινέζους που τρώνε μόνο ρύζι με τους Ιάπωνες...
Ο Ευρωπαίος τρώει Big Mac με 45.000 πρωτεΐνες (μάλλον θερμίδες ήθελες να πεις);
Άσε που έχεις μπερδέψει τους φτωχούς Κινέζους που τρώνε μόνο ρύζι με τους Ιάπωνες...
Last edited by psx3; 19-08-2013 at 16:32.
Deathtrick (19-08-2013)
@g78
Τι ανάλυση και τι επιχειρηματολογία!!!!!!!
μιλαμε για γεγονοτα οχι αστεια... το εχει το ονομα ρε παιδια?? (λολ μην παρεξηγηθειτε λοιποι Γιωργηδες, καταλαβαινετε ... πλακιτσα...)
Morfologika ka mono na to paroume to thema paratirontas APOKLISTIKA kai mono to antropino DNA oi diafores sto soma enos amerikanou kai enos iapona ine TRAGIKES. O enas troi HAMBURGER ME 45.000 proteines...... kai o alos troei mon RIZI
οκ νομιζω πως καταλαβα τι θες να πεις. Λογικο επιχειρημα.
Ηρεμησε λιγο μπας και δεις τι εγραψε γιατι εισαι τερμα τυφλωμενος αυτη τη στιγμη.Το μονο που εγραψε ηταν οτι δεν ειναι δυνατον να εχουμε 2013 και τα χειριστηρια να εχουνε μπαταριες μεσα.Ελεος.Ουτε για την ανατομια του μιλησε ουτε για το αν τον βολευει.Εσυ τωρα τι ειδες ενας θεος ξερει και αρχισες να γραφεις οτι θες.
psx3 (19-08-2013)
OK, οι τραγικές διαφορές είναι επίσημα της τάξεως του 0,1% αλλά όλα καλά με τους Αμερικάνους και τους Ασιάτες. Με τους Ευρωπαίους που ανήκουμε νομίζω εμείς εδώ, τι ακριβώς παίζει; Τα γεμιστά σε ποια κατηγορία διατροφική παίζουν, στην βαρέων βαρών (αν φάω ένα ταψί ως συνήθως) ή στου πούπουλου (αφού έχουν ρύζι).
Κατά τα άλλα νομίζω το θέμα με τις μπαταρίες είναι δευτερεύον και του δίνετε πολύ σημασία, ΕΙΔΙΚΑ αφού πάντα μέχρι σήμερα αλλά και επιβεβαιωμένα επίσημα πια και για το Xbox One, η MS βάζει ένα ζευγάρι ΑΑ μπαταριών μέσα.
Deathtrick (19-08-2013)
psx3 (19-08-2013)
μου λειπει ο Master... χρειαζονται και αλλα gif επιγοντως
Εγώ πάντως ξέρω και ντερέκια 2 μέτρα που δεν έχουν πρόβλημα με το DS3... καλοδεχούμενες οι βελτιώσεις του DS4, αλλά μην το βγάζουμε και τελείως σκάρτο το DS3.
^^ Eχεις χαλασμενα χερια, δεν εξηγειται αλλιως, ο ανθρωπος μιλησε με γεγονοτα...
μη μας τρελαινεις κι εσυ τωρα...
Ρε Giwrgo78 87 ή δεν ξέρω πως λέγεσαι, δεν έχω απαντήσει σε κανένα ποστ σου γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου αλλά πραγματικά όπου μπαίνεις κάνεις ποστ για να δημιουργήσεις ένταση.Γιατί ρε παιδάκι μου;;Τι κερδίζεις;;
Και θα σου απαντήσω και λίγο σοβαρά προς το θέμα χειριστήριο.Λοιπόν εγώ το λέω είμαι fan της Sony από το PsOne, τέσπα..Στο θέμα χειριστήριο ποιος είπε ότι του Ps3 είναι καλύτερο απλά κράζουμε γιατι το θεωρούμε λογικό εν έτη 2013-2014 να βγαίνει κονσολα που το χειριστήριο της να θέλει μπαταρίες.
Δεν έχω Xbox360 Και δεν έχω παίξει και ποτέ αλλά έχω πιάσει το χειριστήριο του και ναι κατά την προσωπική μου απόψη(όπως και περισσοτέρων εδώ μέσα) είναι καλύτερο από του Ps3.
Εξηγώ από τώρα ότι δεν θα σου απαντήσω ότι και να γράψεις, απλά βαρέθηκα να βλέπω όπου μπαίνεις να δημιουργείς θέμα και ήθελα να ξεσκάσω και εγώ λίγο.
Συγνώμη προς τους υπόλοιπους και αν το Post μου αξίζει διαγραφής με πολύ ευχαρίστηση διαγράψτε το.
Αυτά...
Το Fifa 14 δωρεάν με κάθε Xbox One;
πηγή: busted.gr
Bookmarks