Τι εξτρα εχει το "+" ρε παιδια;
Τι εξτρα εχει το "+" ρε παιδια;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Επιβιωση προτεινω εγω... τιποτα λιγοτερο. Αλλα εγω ειμαι εγω...
ΥΓ: Fun Fact.
Ο ανεμος στο παιχνιδι ειναι δυναμικος. Αναλογα προς τα που φυσαει, κινουνται αντιστοιχα οχι μονο τα μαλλια των χαρακτηρων αλλα και η βλαστηση και τα δεντρα και τα ρουχα. Μολις τωρα το διαπιστωσα και γινεται πολυ ευκολα αντιλητπο ειδικα στο επιπεδο:
Spoiler!
chronohill (12-07-2013)
Valkyre (12-07-2013)
Εγω το εχω ξεκινησει στο hard προς ωρας. Μετα πιστευω οταν το τελειωσω να το βγαλω και στο Hard+ τοτε!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Πάντως πέρα απο όλα τα καλά που έχει ο τίτλος, η ΑΙ των αντιπάλων σε πολλά σημεία είναι τραγική. Δηλαδή δεν μπορεί να την πέφτω σε κάποιον κ ο ακριβώς δίπλα ή μπροστά του να μην πέρνει γραμμή τι γίνεται. Το παρατήρησα ακόμα κ στο survivor.
^^ Ουτε κι εμενα μου εχει συμβει αυτο.
@ Ηλιας
Αν ειναι με πλατη ή δεν σε κοιταει (καποιες φορες το οτι περπατανε μπροστα δεν σημαινει οτι το κεφαλι τους κοιταει και μπροστα, μπορει να κοιτανε προς αλλη κατευθυνση) κι εσυ κανεις choke τον αντιπαλο (την αθορυβη κινηση υποτιθεται για τους εχθρους) τοτε δεν συμβαινει κατι "λαθος".
Αν σε εβλεπαν ξεκαθαρα να τον πνιγεις μπροστα τους ή εαν εριχνες μπουκετιδια/πυροβολισμους και σε εβλεπαν και δεν εκαναν τιποτα τοτε σιγουρα κατι πηγε στραβα.Δεν μου εχει τυχει ομως αυτο ποτε.
Αυτο που επαθα εγω μια φορα, ηταν καθαρο glitch, μιας και βαραγα εναν με λοστο και ο διπλανος δεν εκανε τιποτα, αλλα ειχε φαει σκαλωμα/bug το παιχνιδι, καθως ακομα και οταν τον καθαρισα τον αλλο, ο τυπος συνεχιζε να παραμενει στο ιδιο σημειο χωρις να κανει τιποτα. Πηγα μπροστα του, εκει αυτος. Εχει κολλησει. Τον επνιξα και τελειωσε η υποθεση.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα μνημης αυτο. Δηλαδη μπουκωσε η ΡΑΜ και αντι να ελευθερωσει κατι απο καποιο αλλο σημειο, κολλησε το συστημα.
Γενικα παντως δεν μου εχει συμβει πολυ αυτο. Ομολογουμενως ομως το παιχνιδι εχει τα Bugs του, σε σχεση δηλαδη με τα uncharted, ειναι ομως ενα αρκετα πολυλπλοκο παιχνιδι, εστω και σαν πιο ανοιχτο μεν, linear δε design. Φανταζομαι οτι καποια απο αυτα ισως να διορθωθουν με καποιο patch.
Last edited by Valkyre; 12-07-2013 at 11:13.
Σας εχω κουρασει με την ιδια ερωτηση οσους το εχουν τελειωσει, αλλα πρεπει να υπολογιζω τον χρονο.
Ειμαι εκει που
Spoiler!
.
PDS (12-07-2013)
@PDS
Δεν επρεπε να το σταματησεις σε εκεινο το σημειο...
Λιγο θες, πολυ λιγο. Αλλα πως καταφερες και αφησες το χειρηστηριο εκει? Εγω μονο με σεισμο θα σταματαγα. Αντε και με φωτια... λολ!
PDS (12-07-2013)
^^οχι Βαγγελη, 1 ωρα αν σε εχω καταλαβει πως παιζεις.
Spoiler!
PDS (12-07-2013)
Ναι ηταν πολυ ωραιο σημειο αυτο που λες.
Απλα
Spoiler!
.
PDS (12-07-2013)
Οταν ειναι πλατη δεν ειναι λαθος. Το παιχνιδι θεωρει το πνιξιμο αθορυβη κινηση, οπως θεωρει αθορυβη κινηση και το περπατημα σκυφτος. Νομιζεις οτι αν περπατας σκυφτος εσυ πισω μου δεν θα σε ακουσω?
Οχι βεβαια, απλα ειναι για να βοηθησει το gameplay να γινεται διασκεδαστικο, αλλιως εαν το παιρναμε απολυτως ρεαλιστικα, τοτε θα ηταν απλα αδυνατον να πλησιασεις καποιον και να τον φας ετσι αθορυβα.
Το πνιξιμο κανει θορυβο μονο και μονο για να προσδωσει ενα cinematic feeling, αλλα απο την αλλη θεωρειται αθορυβη κινηση, τουτεστην οι εχθροι δεν προκειται να την ακουσουν αν σε εχουν πλατη.
Το αλλο που λες ειλικρινα δεν εχει συμβει ποτε στα 3 playthrough μου. Μιλαμε ομως να σε εχει ο αλλος στο line of sight του, οχι να ειναι κοντα και να κοιταει αλλου.
Bookmarks