Εδώ λέμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο το παιχνίδι θα κατεβάσουμε το dlc να παίζουμε με περσινές ομάδες και οδηγούς;;;;.....δεν την κατάλαβα την κίνηση άσε που Ρόσσι στη Ducati κανείς φαν του δεν θέλει να ξαναδεί.
Εδώ λέμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο το παιχνίδι θα κατεβάσουμε το dlc να παίζουμε με περσινές ομάδες και οδηγούς;;;;.....δεν την κατάλαβα την κίνηση άσε που Ρόσσι στη Ducati κανείς φαν του δεν θέλει να ξαναδεί.
Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ την κατάλαβα αυτήν την κίνηση... Εντάξει, μπορεί να θέλεις να έχεις τον Stoner ας πούμε... αλλά αυτό μόνο αρκεί για να δώσεις 5€ για να έχεις περσινές ομάδες σε φετινό (ανανεωμένο υποτίθεται) παιχνίδι...;;![]()
Last edited by petaloudas; 12-05-2013 at 12:10.
Ωπ βγήκε demo?
Thanks, will check!
nikon (17-06-2013)
Το πηρα...ειναι το καλυτερο παιχνιδι με μηχανες που εχω παιξει..χωρις καμια βοηθεια ενεργοποιημενη νομιζεις οτι οδηγεις κανονικη μηχανη.Μπορεις να βαζεις την μηχανη με πλαγιολισθηση στις στροφες.Πολυ εθιστικο career και ωραια γραφικα!!
Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι;
Καταρχήν είχες το προηγούμενο, το 10-11; Αν ναι, στο καινούριο το μηχανάκι φρενάρει;; ή είναι όπως στο 10-11;; κι εννοώ με το μπροστινό φρένο, όπως ήταν τα προηγούμενα (ας πούμε το 09-10)...
φρεναρει ναι..υπαρχουν δυο ρυθμισεις:1) οπου με το κουμπι του φρενου πιανουν ταυτοχρονα και το μπρος και το πισω,2) οπου υπαρχουν 2 κουμπια φρεναρισματος(1 για το μπρος και 1 για το πισω.Στην 2 ρυθμιση αν πατησεις για αρκετη ωρα το μπροστινο μονο φρενο θα σου μπλοκαρει η ροδα και θα πεσει η μηχανη...ειχα και τα αλλα moto gp αλλα και τα sbk x,generations και το νεο moto gp εχει πολυ καλυτερο συστημα φρεναρισματος!!
odytsak (20-06-2013)
Ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση!!
Ακούγεται υποσχόμενο...
Προσπάθησα να κατεβάσω το demo, απ' την πρώτη μέρα που πόσταρες το βιντεάκι odytsak, αλλά δεν κατάφερα να το εντοπίσω... ξανακοίταξα όμως τώρα, και είδα ότι πλέον παίζει, μάλλον ανέβηκε χθες(?)... θα το κατεβάσω πάραυτα...
Προσωπικά πάντως το demo δεν μου είπε κάτι...
egw simera to pira kai exw na po pos einai polu kalitero apo to prohgoumeno se ola, kai ston xirismo megali veltiosi!
Spoiler!
Bookmarks