Page 59 of 138 FirstFirst ... 94955565758596061626369109 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 2751

Thread: The Last of Us

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ειναι στο metacritic το polygon?
    .

Αυτη τη στιγμη ειναι στο 97 παντως!! Με 27 reviews in, μαζι με τους αγράμματους του Gamespot.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ειναι στο metacritic το polygon?
    εεεε θα εδωσε κανενα χαρτζηλικι η MS και θα μπηκε.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μακαρι να κρατησει το 97 ρε γμτ... το 8.5 του nowgamer υπαρχει? Το 8 του forbes?

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Αν κρίνω από τα reviews, το παιχνίδι θα είναι απίστευτο. Όχι πως πολυκαίγομαι για τα reviews, αλλά είναι ένα τρόπος επιβράβευσης αυτών που φτιάχνουν το παιχνίδι. Πότε βγαίνει στην Ελλάδα (απέχω σχεδόν τελείως από τις πληροφορίες για το παιχνίδι, γι' αυτό ρωτάω);

Τρελό γέλιο το review απο το polygon.. Ο τύπος ουσιαστικά το βγάζει απο τα χειρότερα παιχνίδια της γενιάς.

http://www.polygon.com/game/the-last-of-us/3040

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Αν κρίνω από τα reviews, το παιχνίδι θα είναι απίστευτο. Όχι πως πολυκαίγομαι για τα reviews, αλλά είναι ένα τρόπος επιβράβευσης αυτών που φτιάχνουν το παιχνίδι. Πότε βγαίνει στην Ελλάδα (απέχω σχεδόν τελείως από τις πληροφορίες για το παιχνίδι, γι' αυτό ρωτάω);

Νομίζω 14 Ιουνίου είναι η επίσημη κυκλοφορία.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Και γιατί ακριβώς νοιάζεστε αν θα έχει 95, 97, 96, 93.23% ΜΟ στο metacritic;

Ασχέτως ηλίθιων σχολίων περί gamespot και polygon (ναι, το polygon είχε χρηματοδοθεί από τη Microsoft για το PRESS RESET project του), ακόμα και αν δεχτεί κανείς πως τα δύο κείμενα είναι αυθεντικές απόψεις, όλα τα υπόλοιπα σεβαστά sites, όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον, συμφωνούν πως είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνεί το 90% των παικτών μαζί τους.

Σταματήστε να ρίχνετε λάδι στη φλόγα του metacritic, οι εταιρίες χάνουν τεράστια συμβόλαια λόγω του καρκίνου αυτού (ποιός ξεχνάει τους πανηλίθιους όρους του συμβολαίου της Obsidian με τη Beth για το NV).

Name
    Δημήτρης

Bασικα γιατι δινετε hits σε τετοια troll sites που κανουν κρα ρε παιδια οτι θελουν να τραβηξουν απλα κλικς?

Μην τους διαβαζετε μπας και σταματησουν να εξασκουν τετοιες πρακτικες... στην ουσια με το να τους διαβαζετε τους επιβραβευετε και θα συνεχισουν να τρολαρουν.

- - - Updated - - -

Στο 95 τωρα... εκει το βλεπω να μενει, 95 αντε 96 το πολυ.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Bασικα γιατι δινετε hits σε τετοια troll sites που κανουν κρα ρε παιδια οτι θελουν να τραβηξουν απλα κλικς?

Μην τους διαβαζετε μπας και σταματησουν να εξασκουν τετοιες πρακτικες... στην ουσια με το να τους διαβαζετε τους επιβραβευετε και θα συνεχισουν να τρολαρουν.
    Δε μπηκα στη διαδικασια να τους διαβασω, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει η πολυφωνια. Μπορω να καταλαβω, ομως, ποτε προκειται για κατευθυνομενη κριτικη. Τελικα, διαβαζω οσες περισσοτερες κριτικες μπορω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση και δεδομενου οτι το παιχνιδι εκθειαζεται τοσο πολυ απ'ολους, μονο απο περιεργεια θα διαβασω (αν...) τη συγκεκριμενη κριτικη. Δε χρειαζεται να την παθουν απο το γεγονος οτι ΔΕ θα κλικαρουμε. Απο αλλου θα τους ερθει...

Name
    Δημήτρης

Διαφωνω με αυτο. Οταν ξερεις οτι οι τυποι ειναι πληρωμενοι και απλα τους διαβαζεις και παλι, ε φροντιζεις να επιβεβαιωνεις οτι θα ειναι τουλαχιστον για καποιο ακομα διαστημα εκει, να κανουν το ιδιο.

Αν θες πολυφωνια διαβασε το Nowgamer ή το Gamespot που και αυτα εβαλαν "χαμηλη" βαθμολογια αλλα τουλαχιστον δεν τα παιρνουν απο καποιον.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by personGR View Post

Ασχέτως ηλίθιων σχολίων περί gamespot και polygon (ναι, το polygon είχε χρηματοδοθεί από τη Microsoft για το PRESS RESET project του), ακόμα και αν δεχτεί κανείς πως τα δύο κείμενα είναι αυθεντικές απόψεις, όλα τα υπόλοιπα σεβαστά sites, όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον, συμφωνούν πως είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνεί το 90% των παικτών μαζί τους.

Σταματήστε να ρίχνετε λάδι στη φλόγα του metacritic, οι εταιρίες χάνουν τεράστια συμβόλαια λόγω του καρκίνου αυτού (ποιός ξεχνάει τους πανηλίθιους όρους του συμβολαίου της Obsidian με τη Beth για το NV).
    Και εγω συμφωνω απολυτα. Ποιος νοιαζεται ειλικρινα για το metracritic. Εκτος αν εχετε τπτ μετοχες στην ND/SOny και δεν μας το λέτε

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανεις ιδιαιτερα απλα 2 πραγματα περισσοτερο για χαβαλε αλλα και ουσια το 2ο:

α) οι περισσοτεροι εδω θελαμε να δουμε ετσι απο χαβαλε αν θα περναγε το Uncharted 2 πραγμα σχεδον αδυνατον στις μερες μας

β) Καλως ή κακως (και για εμενα κακως) το metacritic εχει λαβει αρκετη αναγνωριση και αξια. Οχι μονο για τα games αλλα και για ταινιες κλπ. Οταν καποιος κανει search σε wiki, παντα το metacritic αναφερεται σαν ενδεικτικος παραγοντας του τι απηχηση ειχε η ταινια/παιχνιδι/μουσικη στο κριτικο κοινο. Οποτε αυτοματως ναι σε νοιαζει σαν δημιουργος να εχεις μια καλη βαθμολογια. Ειναι διαφημιση πλεον.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by personGR View Post

Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια αριθμολάγνα κοινωνία (όχι μόνο στα video games, αλλά παντού). Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά είναι ένα μέτρο σύγκρισης για να αποκτήσεις μια πρώτη εικόνα.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Διαφωνω με αυτο. Οταν ξερεις οτι οι τυποι ειναι πληρωμενοι και απλα τους διαβαζεις και παλι, ε φροντιζεις να επιβεβαιωνεις οτι θα ειναι τουλαχιστον για καποιο ακομα διαστημα εκει, να κανουν το ιδιο.

Αν θες πολυφωνια διαβασε το Nowgamer ή το Gamespot που και αυτα εβαλαν "χαμηλη" βαθμολογια αλλα τουλαχιστον δεν τα παιρνουν απο καποιον.
    Bασικα τους συγκεκριμενους ουτε που τους ειχα ξαναματακουσει (νομιζω ουτε κι εσυ, αν θυμαμαι καλα αυτο που λες σε παραπανω ποστ σου). Οποτε, "οφειλω" να τους διαβασω μια πρωτη φορα. Δε γνωριζω αν τα παιρνουν ή οχι... Καπως ετσι παει η λογικη μου. Αν δω οτι συνεχιζουν να τρολαρουν, θα φανε Χ, οπως εχεις ριξει εσυ στο Edge (και καλα εχεις κανει ) Σιγουρα θα διαβασω και τις υπολοιπες "χαμηλες" βαθμολογιες, ομως.

Name
    Δημήτρης

^^ Ουτε κι εγω τους εχω ξανακουσει, αλλα απο την στιγμη που μου λενε οτι τους χρηματοδοτει η MS, ε οχι λολ

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Οκ, καταλαβαινω, αλλα δεν ημουν ποτε του δογματος "Πιστευε και μη ερευνα", αλλα του "Πιστευε και μη, ερευνα".

Name
    Δημήτρης

Για του λογου το αληθες αυτο που λεγαμε πιο πανω΅:

Naughty Dog Co-President Very Pleased With Last Of Us Reviews - Metacritics Score 95%

Καλως ή κακως ετσι παει πλεον. (επαναλαμβανω ουτε κι εμενα μου αρεσει αλλα θελω να υπαρχει αναγνωριση)

18. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Dragonpaul (05-06-2013)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

20. The Following 5 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Aparadektos (05-06-2013),chronohill (05-06-2013),Daytime Dreamer (05-06-2013),FotisGRC (05-06-2013),spartan (06-06-2013)

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Το ότι το EDGE έδωσε 10/10 νομίζω τα λέει όλα. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που το EDGE έδωσε 10άρι.

Click image for larger version. 

Name:	TLOU.jpg 
Views:	119 
Size:	61.7 KB 
ID:	2646

22. The Following 11 Users Say Thank You to Daytime Dreamer For This Useful Post:

AlexandrosQV (05-06-2013),Aparadektos (05-06-2013),FotisGRC (05-06-2013),Gazof (05-06-2013),I_HAVE_A_NAME_ (05-06-2013),Kkritikos (05-06-2013),kokoras (05-06-2013),Leon_DiZ (05-06-2013),psx3 (05-06-2013),spartan (06-06-2013),tsakali GR (05-06-2013)

24. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Aparadektos (05-06-2013),Daytime Dreamer (05-06-2013)

Bookmarks

Bookmarks