Ειναι στο metacritic το polygon?
Ειναι στο metacritic το polygon?
.
Αυτη τη στιγμη ειναι στο 97 παντως!! Με 27 reviews in, μαζι με τους αγράμματους του Gamespot.
Μακαρι να κρατησει το 97 ρε γμτ... το 8.5 του nowgamer υπαρχει? Το 8 του forbes?
Αν κρίνω από τα reviews, το παιχνίδι θα είναι απίστευτο. Όχι πως πολυκαίγομαι για τα reviews, αλλά είναι ένα τρόπος επιβράβευσης αυτών που φτιάχνουν το παιχνίδι. Πότε βγαίνει στην Ελλάδα (απέχω σχεδόν τελείως από τις πληροφορίες για το παιχνίδι, γι' αυτό ρωτάω);
Τρελό γέλιο το review απο το polygon.. Ο τύπος ουσιαστικά το βγάζει απο τα χειρότερα παιχνίδια της γενιάς.
http://www.polygon.com/game/the-last-of-us/3040
- - - Updated - - -
Νομίζω 14 Ιουνίου είναι η επίσημη κυκλοφορία.
Και γιατί ακριβώς νοιάζεστε αν θα έχει 95, 97, 96, 93.23% ΜΟ στο metacritic;
Ασχέτως ηλίθιων σχολίων περί gamespot και polygon (ναι, το polygon είχε χρηματοδοθεί από τη Microsoft για το PRESS RESET project του), ακόμα και αν δεχτεί κανείς πως τα δύο κείμενα είναι αυθεντικές απόψεις, όλα τα υπόλοιπα σεβαστά sites, όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον, συμφωνούν πως είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνεί το 90% των παικτών μαζί τους.
Σταματήστε να ρίχνετε λάδι στη φλόγα του metacritic, οι εταιρίες χάνουν τεράστια συμβόλαια λόγω του καρκίνου αυτού (ποιός ξεχνάει τους πανηλίθιους όρους του συμβολαίου της Obsidian με τη Beth για το NV).
Bασικα γιατι δινετε hits σε τετοια troll sites που κανουν κρα ρε παιδια οτι θελουν να τραβηξουν απλα κλικς?
Μην τους διαβαζετε μπας και σταματησουν να εξασκουν τετοιες πρακτικες... στην ουσια με το να τους διαβαζετε τους επιβραβευετε και θα συνεχισουν να τρολαρουν.
- - - Updated - - -
Στο 95 τωρα... εκει το βλεπω να μενει, 95 αντε 96 το πολυ.
Δε μπηκα στη διαδικασια να τους διαβασω, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει η πολυφωνια. Μπορω να καταλαβω, ομως, ποτε προκειται για κατευθυνομενη κριτικη. Τελικα, διαβαζω οσες περισσοτερες κριτικες μπορω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση και δεδομενου οτι το παιχνιδι εκθειαζεται τοσο πολυ απ'ολους, μονο απο περιεργεια θα διαβασω (αν...) τη συγκεκριμενη κριτικη. Δε χρειαζεται να την παθουν απο το γεγονος οτι ΔΕ θα κλικαρουμε. Απο αλλου θα τους ερθει...
Διαφωνω με αυτο. Οταν ξερεις οτι οι τυποι ειναι πληρωμενοι και απλα τους διαβαζεις και παλι, ε φροντιζεις να επιβεβαιωνεις οτι θα ειναι τουλαχιστον για καποιο ακομα διαστημα εκει, να κανουν το ιδιο.
Αν θες πολυφωνια διαβασε το Nowgamer ή το Gamespot που και αυτα εβαλαν "χαμηλη" βαθμολογια αλλα τουλαχιστον δεν τα παιρνουν απο καποιον.![]()
^^ Δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανεις ιδιαιτερα απλα 2 πραγματα περισσοτερο για χαβαλε αλλα και ουσια το 2ο:
α) οι περισσοτεροι εδω θελαμε να δουμε ετσι απο χαβαλε αν θα περναγε το Uncharted 2 πραγμα σχεδον αδυνατον στις μερες μας
β) Καλως ή κακως (και για εμενα κακως) το metacritic εχει λαβει αρκετη αναγνωριση και αξια. Οχι μονο για τα games αλλα και για ταινιες κλπ. Οταν καποιος κανει search σε wiki, παντα το metacritic αναφερεται σαν ενδεικτικος παραγοντας του τι απηχηση ειχε η ταινια/παιχνιδι/μουσικη στο κριτικο κοινο. Οποτε αυτοματως ναι σε νοιαζει σαν δημιουργος να εχεις μια καλη βαθμολογια. Ειναι διαφημιση πλεον.
Bασικα τους συγκεκριμενους ουτε που τους ειχα ξαναματακουσει (νομιζω ουτε κι εσυ, αν θυμαμαι καλα αυτο που λες σε παραπανω ποστ σου). Οποτε, "οφειλω" να τους διαβασω μια πρωτη φορα. Δε γνωριζω αν τα παιρνουν ή οχι... Καπως ετσι παει η λογικη μου. Αν δω οτι συνεχιζουν να τρολαρουν, θα φανε Χ, οπως εχεις ριξει εσυ στο Edge (και καλα εχεις κανει) Σιγουρα θα διαβασω και τις υπολοιπες "χαμηλες" βαθμολογιες, ομως.
^^ Ουτε κι εγω τους εχω ξανακουσει, αλλα απο την στιγμη που μου λενε οτι τους χρηματοδοτει η MS, ε οχι λολ![]()
Οκ, καταλαβαινω, αλλα δεν ημουν ποτε του δογματος "Πιστευε και μη ερευνα", αλλα του "Πιστευε και μη, ερευνα".
Για του λογου το αληθες αυτο που λεγαμε πιο πανω΅:
Naughty Dog Co-President Very Pleased With Last Of Us Reviews - Metacritics Score 95%
Καλως ή κακως ετσι παει πλεον. (επαναλαμβανω ουτε κι εμενα μου αρεσει αλλα θελω να υπαρχει αναγνωριση)
Dragonpaul (05-06-2013)
Aparadektos (05-06-2013),chronohill (05-06-2013),Daytime Dreamer (05-06-2013),FotisGRC (05-06-2013),spartan (06-06-2013)
AlexandrosQV (05-06-2013),Aparadektos (05-06-2013),FotisGRC (05-06-2013),Gazof (05-06-2013),I_HAVE_A_NAME_ (05-06-2013),Kkritikos (05-06-2013),kokoras (05-06-2013),Leon_DiZ (05-06-2013),psx3 (05-06-2013),spartan (06-06-2013),tsakali GR (05-06-2013)
Aparadektos (05-06-2013),Daytime Dreamer (05-06-2013)
Bookmarks