Page 62 of 138 FirstFirst ... 125258596061626364656672112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 2751

Thread: The Last of Us

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Δυσκολο να αφηνεις παιχνιδι στην μεση... βεβαια οταν ειναι τοσο μεγαλο σε διαρκεια παιχνιδι τοτε μπαινεις στον πειρασμο.

Εγω σπανιοτατα παραταω στην μεση παιχνιδι που μου αρεσει. Γενικα θελω να απολαμβανω το καθε παιχνιδι ξεχωριστα, δεν θα μπορουσα για πχ να παιζω παραλληλα bioshock infinite και last of us με καμμια παναγια... θα λιωσω το καθε παιχνιδι ξεχωριστα

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    @tilemmaxx

Κριμα παντως, δεν βλεπω τον λογο οταν ακους τοσο καλα λογια για ενα παιχνιδι, για το σεναριο του την ιστορια του κλπ, να καθεσαι και να μετρας τα λεπτα και να στερεις απο τον εαυτο σου την εμπειρια αυτη. Ή ακομα χειροτερα, να ξεκινας την εμπειρια αυτη biased εστιαζοντας στα αρνητικα.

Εγω προσωπικα θα χαρω day 1 και το Last of Us και το GTAV. Γιατι λογικα θα ειναι και τα 2 παιχνιδια που αξιζουν. Το LOU ηδηεχει παρει ορισμενα απο τα καλυτερα σχολια και κριτικες αυτης της γενιας (και οχι χρονιας). Λογικα το GTAV θα κανει κατι παρομοιο. Δεν βρισκω τον λογο να ψυριζω την μαιμου σε παιχνιδια τοσο καλα.
    Δεν ψείρισα τα αρνητικά. Το review του Gamespot είπα οτι είναι πολύ καλό, πέρα απ' όσα λέγονται. Τα αρνητικά που αναφέρει εμένα ως gamer μπορεί να μην με ενοχλήσουν. Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα του τίτλου.

Name
    Δημήτρης

^ κρατα το σημαντικο κομματι απο το ποστ μου.

Παιξε το παιχνιδι. Οι πιθανοτητες να μην σου αρεσει ή να μην αξιζει για τα γουστα σου, ειναι -απο οτι φαινεται με τις διθυραμβικες εντυπωσεις του κοσμου- πολυ λιγες.

Μην το παιξεις ομως εχοντας στο μυαλο σου ποση διαρκεια εχει (η οποια διαρκεια του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ για το ειδος του παιχνιδιου που ειναι. 15 ωρες για εμενα σημαινει τουλαχιστον 22-25 ωρες καθως ψαχνω τα παντα και χαζευω τα παιχνιδια) ή με καημο να βρεις αρνητικα. Παιξτο για την εμπειρια. Απο αυτα που ακουγονται ειναι αμαρτια οποιοσδηποτε κατοχος PS3 να μην παιξει αυτο το παιχνιδι!

^^Υπολόγιζε όπως σου είπα ότι είναι πιο open από το Uncharted και έχει περισσότερο "ψωμί" για ψάξιμο.

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

@alexandrosqv ξεκίνησε? ξέρουμε που ακριβώς βρίσκετε?

Click image for larger version. 

Name:	images.jpeg 
Views:	219 
Size:	8.9 KB 
ID:	2651
    Last edited by Aparadektos; 06-06-2013 at 15:36.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

ο πρώτος που θα αμαρτήσει θα είμαι εγώ. Ω, ναι, όσο και να εκτιμώ την προσπάθεια, ειλικρινά, λόγω θεματολογίας / genre δεν θα το ακουμπήσω καν, ακόμα και αν μου το χάριζαν. Δυστυχώς το horror/survival και δη stealth, μου προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι, αγωνία και άγχος. Τρεις καταστάσεις που απεχθάνομαι και που μου αφαιρούν πάσα έννοια ψυχαγωγίας σε vgame. Εξ ου και δεν ακούμπησα ποτέ τέτοιου είδους τίτλο (από REvil όταν πρωτοβγήκε, ούτε Silent Hill.......ακόμα και το MGS3 με πολύ ζόρι το έπαιξα, λόγω αυξημένου stealth. Το MGS4 δεν το έπαιξα πάνω απο 10 λεπτά ποτέ, δεν άντεξα το άγχος.)

για να πω την μαύρη μου αλήθεια, όταν προπερσι (ή πέρυσι; ) πρωτοάκουσα πως ο τελευταίος τίτλος της NDog στο PS3 θα ήταν horror/stealth/survival ξενέρωσα τα κέρατά μου, καθώς κατάλαβα ότι δεν θα το ακουμπούσα.

Οπότε, οκ, ίσως να είμαι από τους λίγους που δεν θα το τιμήσουν.

παρόλα ταύτα, έπαιξα εκτενώς το demo, μελέτησα και ανέλυσα ότι είδα, τόσο από καλλιτεχνικής όσο και τεχνικής μεριάς, όντως είναι η καλύτερη προσπάθεια της ομάδας, αλλά μέχρι εκεί, λόγω διαφορετικού γούστου με την θεματολογία.
    Last edited by Lefteris_X; 06-06-2013 at 15:39.

Name
    Δημήτρης

^^ το ειδος που ακολουθησαν ηταν περισσοτερο μια πλατφορμα για να πουν την ιστορια που ειχαν κατα νου. Μια ιστορια που εχει λαβει διθυρμαβικες κριτικες (το Empire το χαρακτηρησε "Ο Πολιτης Κεην" των βιντεοπαιχνιδιων).

Θεωρουσα οτι σαν λατρης του χωρου τοσα χρονια, δεν θα αφηνες κατι τετοιο να σε κανει να απεχεις απο ενα παιχνιδι που απο οτι φαινεται παει αρκετα μπροστα την βιομηχανια στους τομεις αυτους.

Εδω επαιξες το God of War! Περιμενω να αναθεωρησεις!

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Day 1 buy το παιχνίδι..Τερματισμός του SP στο δυσκολότερο επίπεδο με ατελείωτη εξερεύνηση και σταδιακή πρόοδο.. (όχι run and gun δλδ για να κρατήσει) και κατόπιν λιώσιμο στο MP λογικά μέχρι αηδίας
    8 days left....
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Το ξέρω οτι θα μου αρέσει. Όλα τα παιχνίδια της ND μου αρέσουν. Όπως όμως είπα και στον PDS σε άλλο φόρα, έχω σταματήσει πλέον να δίνω 60άρια για γραμμικά games 12-15 ωρών, που μετά απο 2-3 playthrough μπαίνουν στο ράφι. Προτιμώ πλέον value for money τίτλους με βάθος στο χρόνο και τεράστιο replayability.

Ίσως κάνω μια εξαίρεση εδώ, λόγω του οτι είναι ίσως το καλύτερο PS3 exclusive και το τελευταίο που θα δούμε σε αυτή τη γενιά (αμφιβάλλω οτι το movie game Beyond θα το πλήσιάζει, μου αρέσουν περισσότερο οι old-school gaming εμπειρίες). Με ιντριγκάρει επίσης η ιστορία του, και ευτυχώς δεν πέτυχα πουθενά leaks κτλ... Αν δεν ήταν το GTA V σε τρείς μήνες, δεν θα υπήρχε συζήτηση περί αυτού, θα ήταν σίγουρα Day 1. Θα περιμένω να δώ αν πάρω τίποτα χρήματα αυτές τις μέρες απο κάπου που (λογικά θα μου τα δώσουν), και αν δώ οτι κάνω καλή "καβάτζα", θα πάει για παραγγελία.
    Last edited by Tilemaxx; 06-06-2013 at 16:22.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

^^
    Μπορεις να περιμενεις κιολας κανα 2-3 μερες αφου βγει, για τις πρωτες εντυπωσεις.
    Αν το hype φτασει στον Θεο και δεν αντεχεις,το αγοραζεις,αλλιως περιμενεις κι αλλο
    .

Δεν ξέρω για σας αλλά νοιώθω κάπως έτσι με τα spoilers στα διάφορα φόρουμς.

Click image for larger version. 

Name:	matrix_l.jpg 
Views:	211 
Size:	19.9 KB 
ID:	2652

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    ...δεν άντεξα το άγχος.
    Μήπως είσαι από την Θεσσαλονίκη κατά βάθος ?!
    (Τι, δεν γέλασε κανείς με το αστείο μου ?)
    Last edited by DigitalDevilSummoner; 06-06-2013 at 18:16.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Το ξέρω οτι θα μου αρέσει. Όλα τα παιχνίδια της ND μου αρέσουν. Όπως όμως είπα και στον PDS σε άλλο φόρα, έχω σταματήσει πλέον να δίνω 60άρια για γραμμικά games 12-15 ωρών, που μετά απο 2-3 playthrough μπαίνουν στο ράφι. Προτιμώ πλέον value for money τίτλους με βάθος στο χρόνο και τεράστιο replayability.
    Ε γι' αυτό υπάρχει και το MP, για να μπορείς να συνεχίσεις το «λιώσιμο» αν σου αρέσει πολύ το παιχνίδι.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by PDS View Post
    https://twitter.com/RealityPales/sta...943488/photo/1

Ελευθερία λόγου τύπου Βόρειας Κορέας...

13. The Following 2 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

FotisGRC (06-06-2013),I_HAVE_A_NAME_ (06-06-2013)

Υπερασπίζεται ιδανικά το polygon.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Ελευθερία λόγου τύπου Βόρειας Κορέας...
    Το ξερεις οτι δεν παει ετσι.. Σε κανενα site / forum δεν μπορεις να γραφεις ο,τι θες. Ενας βασικος κανονας του καθε forum ειναι οτι τα posts μπορουν να αφαιρεθουν, διαγραφουν κτλ για τον οποιοδηποτε λογο (ie "γτ ετσι μου κ***σε")
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Το ξέρω ότι είναι τσιφλίκι τους, αλλά αποκτούν αρνητική δημοσιότητα τώρα που ανέβηκε στο Twitter. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα...

Τελικά δεν είναι ιδέα μου ότι κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας:

http://community.us.playstation.com/...3545#U40573545
    http://realitypales.org/2013/06/06/p...ion-community/

Και μετά μου λέτε για το EDGE...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

19. The Following 5 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

chronohill (07-06-2013),Desmond (07-06-2013),spartan (07-06-2013),Spiros20 (07-06-2013),tsakali GR (07-06-2013)

Name
    Δημήτρης

The Last Of Us a celebration of Sony hardware - Naughty Dog

http://ps3.mmgn.com/Articles/the-las...on-of-sony-har

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

22. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Gazof (07-06-2013)

Από ό,τι βλέπω σε έναν tracker το παιχνίδι είναι 32.76GB και ο DLC unlocker 80KB.

Bookmarks

Bookmarks