Page 40 of 91 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Βασικά δεν γίνεται να πετάξουν χρόνια δουλειάς έτσι απλά. Μιλάω για το Crystal Tools. Απλά είναι κάποιες ονομασίες που δίνουν στα projects τους αυτά. Όταν πάνε από την Crystal Tools στη Luminous στην ουσία αναβαθμίζουν το υπάρχον προϊόν τους. Κάποια κομμάτια σίγουρα θα είναι κοινά και άλλα προσαρμόζονται σε νέες συνθήκες (πχ ps4 ή directx 11 κοκ).

Τώρα το θέμα είναι ότι όταν φτιάχνεις ένα παιχνίδι τόσα χρόνια προφανώς θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη μηχανή σου που συνεχώς εξελίσσεται ενώ το game σίγουρα έχει μείνει παγωμένο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οπότε τι ακριβώς θα κάνουν τελικά και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μόνο αυτοί το ξέρουν. Θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες των τελευταίων εκδόσεων των μηχανών τους? Το έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που οι αλλαγές δεν είναι εύκολες? Μόνο αυτοί που το μανατζάρουν ξέρουν. Αν πάνε για να το κυκλοφορήσουν αρκετά σύντομα και ειδικά αν είναι cross-gen βάζω στοίχημα ότι το επόμενο FF που θα αναπτυχθεί από την αρχή πάνω στη Luminous θα είναι η μέρα με τη νύχτα με το Versus. Aν το καθυστερήσουν κι άλλο τότε μπορεί να δεις κάτι επιπέδου Luminous. Που φυσικά αμφιβάλλω αν μπορούν να φτιάξουν ένα ολόκληρο παιχνίδι με τόση λεπτομέρεια.

Quote Originally Posted by muku View Post
    Όταν πάνε από την Crystal Tools στη Luminous στην ουσία αναβαθμίζουν το υπάρχον προϊόν τους.
    Κατά πόσο είναι η Luminous μία αναβάθμιση της Crystal Tools ? Πιστεύω πως είναι καθαρά ground up next gen τεχνολογία γιατί η απόσταση από τα γραφικά που έχουμε δει στο FF XIII & FF Versus XIII demo και στο Agnis Philoshophy είναι τεράστια.

Εκτός και αν εννοείς πως θα χρησιμοποιούσουν τεχνικές της Luminous στην -προφανώς εξελιγμένη τόσα χρόνια- Crystal Tools.

1) Για μένα best case scenario είναι FF Versus XIII στο PS3, να ξεζουμίσουν εντελώς τον Cell και ξεχωριστό FF (ίσως XV) για το PS4.

2) Πιο πιθανό σενάριο cross gen FF Versus XIII ίσως με άλλο όνομα. (που αμφιβάλω αν θα δώσει agnis philoshophy γραφικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ρίχνουν τρελά λεφτά στα παιχνίδια τους)

3) Χειρότερο σενάριο (για το PS3) καθόλου Versus στο PS3.
    Last edited by DigitalDevilSummoner; 03-05-2013 at 20:46.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by DigitalDevilSummoner View Post
    Κατά πόσο είναι η Luminous μία αναβάθμιση της Crystal Tools ? Πιστεύω πως είναι καθαρά ground up next gen τεχνολογία γιατί η απόσταση από τα γραφικά που έχουμε δει στο FF XIII & FF Versus XIII demo και στο Agnis Philoshophy είναι τεράστια.

Εκτός και αν εννοείς πως θα χρησιμοποιούσουν τεχνικές της Luminous στην -προφανώς εξελιγμένη τόσα χρόνια- Crystal Tools.

Για μένα best case scenario είναι FF Versus XIII στο PS3, να ξεζουμίσουν εντελώς τον Cell και ξεχωριστό FF (ίσως XV) για το PS4.

Πιο πιθανό σενάριο cross gen FF Versus XIII ίσως με άλλο όνομα. (που αμφιβάλω αν θα δώσει agnis philoshophy γραφικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ρίχνουν τρελά λεφτά στα παιχνίδια τους)

Χειρότερο σενάριο καθόλου Versus στο PS3.
    Θα προτιμούσα το τελευταίο σενάριο για το παιχνίδι γιατί έτσι θα έχουμε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα αλλά βέβαια έτσι θα καθυστερήσει πολύ.

Για τη μηχανή απλά σου εξηγώ πως δουλεύουν. Δεν πετάνε έτσι απλά τη δουλειά τόσων χρόνων. Κάποια πράγματα είναι κοινά άλλα αναβαθμίζονται. Ειδικά τα κομμάτια που ασχολούνται με την απεικόνιση.

Quote Originally Posted by muku View Post
    Για τη μηχανή απλά σου εξηγώ πως δουλεύουν. Δεν πετάνε έτσι απλά τη δουλειά τόσων χρόνων. Κάποια πράγματα είναι κοινά άλλα αναβαθμίζονται. Ειδικά τα κομμάτια που ασχολούνται με την απεικόνιση.
    Συμφωνώ αλλά τότε πάμε στο δεύτερο σενάριο. Εγώ ελπίζω στο πρώτο όχι μόνο για FF με ground up Agnis γραφικά (ή τουλάχιστον να πλησιάζουν) αλλά και για το Versus να πέσει όλη η δουλειά στο PS3, και να μην έχουμε μέτριο αποτέλεσμα.

Είναι αυτό ακριβώς που μου αρέσει στις κονσόλες: να κάνουν optimize το παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό που να χρησιμοποιούν το hardware στο έπακρο. Το έκαναν με τα uncharted και το killzone 3. Θέλω να δω και την Square να σπρώχνει το ps3 στα όρια του και με cross gen αλχημείες μου φαίνεται πως κάποιο από τα δύο hardware δεν θα έχει αυτή την προσοχή.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω το cross gen σεναριο το απευχομαι για λογους που εχω ξαναγραψει (δεν θεωρω οτι η σημερινη SE εχει την οργανωση και το προσωπικο για να καταφερει κατι τετοιο δινοντας 2 καλες εκδοσεις και στις 2 κονσολες οπως πιθανοτατα θα κανει η Ubisoft με το Watch_Dogs). Aν ειναι ps3 only κι εγω πιστευω οτι θα δουμε αλλο ενα παιχνιδι που εκμεταλλευεται στο επακρο τις δυνατοτητες της κονσολας, αν ειναι next gen νομιζω οτι το αποτελεσμα που θα παρουσιασουν θα εξαρτηθει απο το ποσο καιρο βρισκεται στην (next gen) αναπτυξη. Eγω σε random συζητησεις στο neogaf εχω συναντησει speculation οτι η αποφαση εχει παρθει εδω και 2 χρονια περιπου οποτε αν ισχυει κατι τετοιο μπορει και να εχουν φτασει σε next gen quality τα visuals.
    Δεν περιμενω φυσικα ποιοτητα Agnis philosophy, αυτο ειναι απιαστο ονειρο για παραδοσιακο FF (μιλαμε για open world RPG και οχι corridor based οπως το ΧΙΙΙ) απο την σημερινη SE.

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εγω το cross gen σεναριο το απευχομαι για λογους που εχω ξαναγραψει (δεν θεωρω οτι η σημερινη SE εχει την οργανωση και το προσωπικο για να καταφερει κατι τετοιο δινοντας 2 καλες εκδοσεις και στις 2 κονσολες οπως πιθανοτατα θα κανει η Ubisoft με το Watch_Dogs). Aν ειναι ps3 only κι εγω πιστευω οτι θα δουμε αλλο ενα παιχνιδι που εκμεταλλευεται στο επακρο τις δυνατοτητες της κονσολας, αν ειναι next gen νομιζω οτι το αποτελεσμα που θα παρουσιασουν θα εξαρτηθει απο το ποσο καιρο βρισκεται στην (next gen) αναπτυξη. Eγω σε random συζητησεις στο neogaf εχω συναντησει speculation οτι η αποφαση εχει παρθει εδω και 2 χρονια περιπου οποτε αν ισχυει κατι τετοιο μπορει και να εχουν φτασει σε next gen quality τα visuals.
    Δεν περιμενω φυσικα ποιοτητα Agnis philosophy, αυτο ειναι απιαστο ονειρο για παραδοσιακο FF (μιλαμε για open world RPG και οχι corridor based οπως το ΧΙΙΙ) απο την σημερινη SE.
    Βασικά το προσωπικό και την τεχνογνωσία τα έχει, θυμάμαι να διαβάζω πως στο peak είχαν 400 άτομα στο A Realm Reborn και τα γραφικά του είναι υπέροχα με την καινούργια μηχανή, από τα καλύτερα γραφικά σε mmo. Το θέμα φυσικά είναι ο χρόνος, όπως λες παρακάτω πόσο καιρό βρίσκεται το Versus σε ανάπτυξη για next gen (βασισμένοι στην εικασία πως έχουν σταματήσει την δουλειά για το PS3 εδώ και χρόνια.)

Open world μόνο το XII θα χαρακτήριζα, "corridor based" ήταν και το X (σε κάποιο βαθμό). Το θέμα γραφικά το έχουνε, ο χρόνος ανάπτυξης είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

Eναλλακτικα:

E3 2013:

Mε υπερηφανεια ανακοινωνουμε οτι το FFversusXIII αποτελει πια παιχνιδι του ps4, συνειδητοποιησαμε οτι το ps3 δεν μπορουσε να υλοποιησει τις ιδεες μας γι αυτον τον τιτλο...
    Διάβασα μερικά προηγούμενα ποστ και έχω ακόμα ένα σχόλιο.

Η μηχανή γραφικών είναι ένα από τα πιο ακριβά τμήματα στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού. Ειδικά όταν έχεις cutting edge γραφικά όπως αυτά της Crystal Tools (FF XIII). Για μένα είναι σίγουρο πως ένας κύριος λόγος (ή τουλάχιστον ένας από τους λόγους) που το Versus ανακοινώθηκε τόσο νωρίς ήταν ώστε να χρησιμοποιήσουν την Crystal Tools σε ένα ακόμα παιχνίδι και να μην σπαταληθεί όλο αυτό το developement μόνο στο FF XIII.

Αυτό το κενό όμως το κάλυψαν τα spin off ΧΙΙΙ-2 (& 3). Δηλαδή έβγαλε τα λεφτά της η Crystal Tools, οπότε μπορούσαν να αποδεσμεύσουν το Versus. Για αυτό και ερώτηση μου για την μηχανή ανάπτυξης του Versus.
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Aλλωστε η SE εχει πεσει πλεον σε τοσο αξιολυπητα επιπεδα, οπως το να βγει αυτος ο CEO της εταιρειας (ή δεν ξερω κι εγω τι ηταν) στην επισημη παρουσιαση του PS4 και να μας παρακαλαει σαν ζητιανος (PREASE PREASE PREASE!) να ειμαστε "excited" για την επομενη ανακοινωση FF.... pathetic εντελως...
    Νομίζω πως μπερδεύτηκες λίγο. To Sony meeting είχε σαν θέμα το PS4 και τις δυνατότητες του. Δεν ήταν gaming expo.

Με το agnis μας έδειξαν πως το τρομερά εντυπωσιακό tech demo που μέχρι τότε ξέραμε ότι έτρεχε σε high end PC, μπορούσε να τρέξει και στο PS4. Ήταν ανακοίνωση τεχνολογικής φύσης.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by DigitalDevilSummoner View Post
    Βασικά το προσωπικό και την τεχνογνωσία τα έχει, θυμάμαι να διαβάζω πως στο peak είχαν 400 άτομα στο A Realm Reborn και τα γραφικά του είναι υπέροχα με την καινούργια μηχανή, από τα καλύτερα γραφικά σε mmo. Το θέμα φυσικά είναι ο χρόνος, όπως λες παρακάτω πόσο καιρό βρίσκεται το Versus σε ανάπτυξη για next gen (βασισμένοι στην εικασία πως έχουν σταματήσει την δουλειά για το PS3 εδώ και χρόνια.)

Open world μόνο το XII θα χαρακτήριζα, "corridor based" ήταν και το X (σε κάποιο βαθμό). Το θέμα γραφικά το έχουνε, ο χρόνος ανάπτυξης είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

Aριθμητικα σε θεωρητικο επιπεδο σαφως και εχουν προσωπικο, αλλα χρονια τωρα η SE δουλευει πανω σε πολλα projects ταυτοχρονα, το προσωπικο δλδ ειναι διασκορπισμενο σε παρα πολλα μικρα mobile και handheld projects περα απο τα πιο μεγαλα τους οποτε αφου ολα αυτα τα χρονια το Versus υπεφερε απο αυτο το πραγμα (παντα εμπαινε σε δευτερη και τριτη μοιρα απο αποψη προσωπικου και αυτο δεν το λεω εγω αλλα η ιδιοι) δεν βλεπω γιατι τωρα ξαφνικα να εχει αλλαξει αυτο. Ανεξαρτητα απο το προσωπικο, ειναι μια εταιρεια που με ο,τι καταπιανεται αναπτυσσει αργααααααααααα, οι χρονοι αναπτυξης δεν εχουν καμια μα καμια επαφη με τις δυτικες εκδοτριες.
    Οταν λεω open world δε εννοω Skyrim απαραιτητα, απο το Χ μεχρι το ΧΙΙΙ υπαρχει μια τεραστια αποσταση κατα τη γνωμη μου. Ναι ειναι γραμμικο στο μεγαλυτερο κομματι του το Χ, αλλα εχει πολεις με παρα πολλα πραγματα να κανεις, δεκαδες npcs, minigames, πολλα plains κτλ. Το XIII ειναι μια μεγααααααλη ευθεια μεχρι να φτασεις στην gran Pulse οπου κι εκει δεν εχει κανενα ιδιαιτερο level design, απλα ειναι μια τεραστια αδεια κοιλαδα με monsters.
    Last edited by hakoo; 03-05-2013 at 22:06.

Έχεις σίγουρα δίκιο σε αυτό που λες σε σχέση με τις δυτικές εταιρίες αλλά -χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Square- αντικειμενικά τα περισσότερα Ιαπωνικά στούντιο έχουν τρομερά αργούς κύκλους ανάπτυξης αυτή την γενιά.

Βασικά τα γραφικά είναι πια το μόνο πράγμα που "δεν τους έπεσε η μπάλα".

Για το XIII καταλαβαίνω τι λες αλλά το θέμα μας είναι σχεδιαστικά, σε επίπεδο γραφικών αν είναι λιγότερο ελεύθερο ώστε να επιτρέπει πιο πλούσια/σινεματικά "agnis philoshophy" γραφικά. Η γνώμη μου είναι πως σε αυτό τον τομέα δεν απέχουν πολύ. Μιας και τα έχω παίξει πρόσφατα θα σου θυμίσω πως και το X έχει στατικές κάμερες, backtracking, μόνο μία μεγάλη κοιλάδα, σχετικά απλές πόλεις. Δηλαδή άσχετα με τα gameplay mechanics που ανέφερες και το FF XIII έχει ανάλογης πολυπλοκότητας χάρτες που και στις δύο περιπτώσεις (X & XIII) είναι σχεδιαστικά ένα άθροισμα από "κλειστούς" διαδρόμους ως επί το πλείστον.

Spoiler!
    Last edited by DigitalDevilSummoner; 03-05-2013 at 23:37.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Only days after teasing some official shots to the public, Square Enix has opened official pre-orders for its Noctis themed perfume.

Available through Square Enix’s own eStore, the perfume is listed at ₯6,800 (approximately $67) with a release date of June 15, 2013. Adorned with an original image of Final Fantasy Versus XIII protagonist Noctis, the fragrance itself can be used by both men and women alike according to its product description.

As pointed out originally, the item is listed as FINAL FANTASY eau du toilette Noctis – with no mention of Final Fantasy Versus XIII. Such a detail is notable because both the FFXIII and Advent Children versions both specify their title of origin, as seen on the official product page here.

Given the missing title portion and release timing (two days after E3, that is) it’s not exactly hard to piece together the puzzle here… With just over two weeks until E3 begins, it seems fans will have plenty to “be excited for” this year.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

11. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

muku (25-05-2013)

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Αντε στην e3 πιστευω θα εχουμε stage demo. Πραγματικα μετα απο τοσο καιρο εχω περιεργεια να δω τι μορφη θα εχει το παιχνιδι...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Για μορφή δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα μυριζει τελεια!

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Αντε στην e3 πιστευω θα εχουμε stage demo. Πραγματικα μετα απο τοσο καιρο εχω περιεργεια να δω τι μορφη θα εχει το παιχνιδι...
    Σίγουρα θα δούμε "κάτι" μιας και υποσχέθηκαν.

Στοιχείο: Η υπόσχεση ήταν στην παρουσίαση του PS4 οπότε περιμένω να δούμε κάτι με agnis γραφικά για PS4.
    Αντικρουόμενο στοιχείο: Το GT 6 τελικά ανακοινώθηκε για PS3 λόγο instalbase οπότε δεν το αποκλείω να έχουμε νέα και για το PS3.

Αλλά μην ξεχνάμε πως έχουν αρκετά παιχνίδια προγραμματισμένα για τους επόμενους μήνες (A realm reborn, KH 1.5 HD, FF X HD, Lightning Returns & σίγουρα περιμένουν για Type-0) και γιαυτό είμαι λίγο επιφυλακτικώς.

Spoiler!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Final Fantasy Versus XIII Lives, Now as Final Fantasy XV, For PlayStation 4

Square Enix revealed Final Fantasy XV for the PS4 during tonight's Sony E3 conference. The twist here is that the game is Final Fantasy Versus XIII re-branded as Final Fantasy XV, and it looks amazing.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Καλη φαση! Αντε να βγει και ενα περιποιημενο trailer να φτιαχτω...

Edit: Βγηκε

http://www.youtube.com/watch?feature...=SilkhjKw9Og#!

Προσωπικα ειμαι ενθουσιασμενος!
    Last edited by tnf50; 11-06-2013 at 08:15.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Λοιπον, μιας και το Versus ειναι πια FFXV αλλαξα τον τιτλο και το μετεφερα στο section του ps4.
    Φαινεται οτι το exclusivity deal δεν υπαρχει πια, οποτε οι φημες ολον αυτο το καιρο ηταν partially true. Εγινε μεν μεταφορα του παιχνιδιου στο ps4 και πλεον ειναι numbered αλλα απ οτι φαινεται δεν ειναι funded by Sony και προκειται για multiplatform.
    Για μενα it's not all good, και εξηγουμαι πριν με δολοφονησετε
    Ναι δειχνει ακομα και απο το low res video οτι ειναι απιστευτο οπτικα, αλλα, is that FF or Uncharted?
    Seriously, που ειναι ο μεγαλος χαρτης που ειδαμε στο τελευταιο gameplay trailer? Corridors ειδα, cinematic gameplay ειδα, ανοιχτο χαρτη η κατι που να θυμιζει RPG δεν ειδα.
    Οποτε ναι μεν σουπερ ανακοινωση αλλα μεχρι να δουμε κατι περισσοτερο και να επιβεβαιωθει οτι το direction για τον τιτλο δεν εχει αλλαξει παραμενω λιγο πιο προσγειωμενος.
    Επισης, κατι μου λεει οτι θα το περιμενουμε αρκετα παλι.

.
    Επισης, κατι μου λεει οτι θα το περιμενουμε αρκετα παλι.
    Σωστο. Μη ξεχναμε οτι περιμενουμε να επιστρεψει και η

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μηπως να βγαζαμε το exclusive απο τον τιτλο?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Δεν παρατηρησα οτι ειχε pre fix, βγηκε εννοειται το παιχνιδι ειναι multiplatform κατα 99,9999999 %.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Παιδια γιατι εχει το Versus ο τιτλος;

Απογοητευτηκα λιγο απο τα γραφικα. Με τοσο delay περιμενα να δω κατι σε στυλ Agni's Philosophy.

Bookmarks

Bookmarks