Ειναι καθυστερημενοι στο GAF? Το οτι θα ηταν action RPG το ξεραμε χρονια τωρα... Μονο hyped ηταν αυτοι, καμια ειδηση δεν..
OK......Με το gameplay τρειλερ ολη η κακια που ενιωθα επειδη αργουσε το παιχνιδι εξαφανιστηκε.......
Καταπληκτικο το βιντεο. Εχω την ελπιδα οτι θα ειναι πολυ καλυτερο απο το 13. Ειναι και ο Νομουρα στη μεση βλεπετε
Το ξερω οτι δεν εχει και πολλη σχεση με τα παλια FF αλλα οχι μονο το ειχαν πει απο την αρχη οτι θα ηταν action αλλα ετσι κι αλλιως οι μερες των PS1 και PS2 για καλο η για κακο εχουν περασει ανεπιστρεπτη . Τουλαχιστον να κανουν καλη δουλεια και οχι απλα μια χαζη αντιγραφη απο καποιο παιχνιδι που εχει μεγαλη επιτυχια στην Αμερικη, οπως ειχε ακουστει παλια για το COD και διαφορα τετοια ωραια…
Το μονο που με ανησυχει ειναι οι συνεχειες που εγραψαν οτι θα εχει. Αυτο συμαινει οτι θα λειτουργησει οπως στο PS3? Ενα κυριο παιχνιδι και τα υπολοιπα καποια μετρια sequel? Τερμα οι εποχες που ειχαμε σε καθε γενια 2 με 3 πρωτοτυπα FF ?? Ελπιζω πως οχι...
hakoo (12-06-2013)
Next gen δεν θα το ελεγα σε κα μμια περιπτωση. Ημι-next gen ναι το λες.
Λογικο κιολας με οοοοολη αυτη τη σαπουνοπερα (και κοροιδια) απο την SE.
Looks awesome για τα δεδομενα της γενιας που τελειωνει, looks ok απλα για την γενια που ερχεται. Θα δουμε, προσωπικα πρεπει να κανει αρκετα για να με πεισει.
Για μενα ηταν απο τα καλυτερα παιχνιδια σε γραφικα.Ακρως εντυπωσιακο.
.
michael92 (12-06-2013)
Το οτι θα ειναι action RPG ειναι κατι που το ξεραμε και ΙΜΟ δεν ειναι κατι που με ανησυχει, και το KH στο ιδιο στυλ ειναι αλλα δεν το εμποδισε αυτο να ειναι κορυφαιο, και το FFXII ξεφευγει αρκετα απο turn based καταστασεις και επισης ειναι απο τα αγαπημενα μου, γενικα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι να μην εχουμε τα κουσουρια του 13, δηλαδη να μην εχουμε παλι corridor fest, ανυπαρκτο exporation, καθολου πολεις, αδιαφορους χαρακτηρες.
Αν το παιχνιδι εχει open world χαρακτηρα και επιστρεψουν οι επιλογες και η ελευθερια στον παικτη τοτε δεν το φοβαμαι. Απλα πιστευω οτι θα αργησει.
Koμματι της επιτυχιας του franchise τα προηγουμενα χρονια ηταν ακριβως αυτο, οτι δλδ καθε παιχνιδι ηταν καινουριο universe και δεν σε αφηνε να βαρεθεις, τωρα πια επειδη η SE δεν μπορει να ανταποκριθει στους χρονους αναπτυξης της βιομηχανιας αρμεγει τα projects και το ιδιο θα γινει και με αυτο.
Aparadektos (12-06-2013)
Εμένα τα παλιά final fantasy δεν με συγκινούσαν και γενικά δεν το χω με τα turn based.
Το XV όμως με ενθουσίασε, είναι τρομερό. Sorry final fantasy nerds, αν δεν αρέσει σε εσάς, αρέσει σε νέο κοινό![]()
Ευτυχως που το αλλαξαν ονομασια σε XV γιατι αμα το ειχαν ακομα Versus τοτε πραγματικα δεν το περιμενα να το τελειωναν ποτε και οτι θα το ξεχνουσαν οπως κανουν τοσα χρονια.Τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι ειναι το επομενο αριθμητικα FF οποτε λογικα θα επικεντρωθουν σε αυτο αλλιως θα ελεγα πραγματικα "who gives a fuck,θαυμα θα ειναι αμα το δουμε" ...
Ο noctis μ'αρεσει περισσοτερο απο το πως ηταν στα πρωτα trailer....αλλα την Stella τι την καναν γαμωτο, κατι δεν μου καθεται καλα οπτικα.Η original ηταν αγαπημενο design για FF female![]()
Εγω εχω hypeάριστεί full. Το κοβω να πηγαινω GamesCom τον Αυγουστο αν εχουν demo!(λογικα θα εχουν, ηδη ειδαμε εκτενεστατο Gameplay)
Μλκια τοτε. Japan δε συμφερει γενικοτερα να πας. Πανακριβο ταξιδι και 20 ωρες
E3 2013: Final Fantasy 15 Was Almost a Musical
There’s a strange, parallel universe where Final Fantasy XV nee Versus XIII turns out to be a full-blown musical. Song and dance numbers, choreographed movements, and a lyrical look into the human condition – all of this is present in the bizarro-FFXV. I’m not sure if this version of the game sells well enough to recoup the decade-long budget, but damn if it isn’t a fascinating experiment.
Sadly, this game was only a pipe dream that existed in the mind of Tetsuya Nomura for one day a few months ago after coming into the office the morning after watching last year’s film version of Les Miserable.
ποτε δεν ειναι αργα
πηγη :IGN
Στο NeoGaf κανανε ενα thread με αναλυση του gameplay απο το trailer
Final Fantasy XV Gameplay Analysis [GIF Heavy]
hakoo (17-06-2013)
Nomura on Final Fantasy XV: Online Necessary to Keep Players Playing, Won't Lag Behind Western Devs
http://www.dualshockers.com/2013/06/...a-integration/
Το εχουν χασει τελειως το νοημα....
hakoo (19-06-2013)
Ωχ...προβλεπω 15 ωρες single player campaign και μετα μονο generic online missions........και μετα σκεφτομαι οτι στο ff 12 στο ps2 ειχα παιξει 40 ωρες και δεν το ειχα καν τερματισει...ελπιζω μονο να βγω λανθασμενος.
Bookmarks