Δεν είναι έτσι ρε.. Ετυχε.. Γι'αυτο σου λέω κάνε ενα Poll και αν δεν θέλουν τότε καλώς.
Οποιος θέλει να κάνει quit θα τρώει και -3
messi -pankal6 0-1
@marcojohn φανηκα.....φιλε μου αλλα δεν γινοταν κονεκτιον αν θυμασαι κ στο μνμ μ για το αν μπορεις παρασκ απογευμα δεν απαντησες. φιλικα παντα απλα ειδα το δεν φανηκε.... κ λεω ποιος;τεσπα απογεματακια προς βραδυ ειδικα απο δευτερα θα ειμαι μεσα
@fotispan η αληθεια φωτη ειναι πως εχει δικιο ο αλεξης.εχει κουρασει ολη αυτη η μουρμουρα.κ προσωπικα εχω ξενερωσει.δεν διαβαζω καν τα ποσταρισματα πλεον.η διακοπη στον αγωνα θ χει γινει η καποιος "μπιλουμπας" για παραδειγμα θα το κοβει κ θα μας λεει καλο πασχα η το παιχνιδι ειναι ολο μπαγκς κ ολο η εα αποφασιζει για τα παιχνιδια και αλλα τετοια ωραια.. βεβαια μην ειμαστε αχαριστοι εχουμε φτασει πασχα κ ακομα υπαρχει πρωταθλημα..αλλες χρονιες βαραγε διαλυση τα χριστουγεννα....
μαλλον χρειαζομαστε διακοπες ν χαλαρουσουμε κ ραντεβου με τα play4....
Last edited by pankal6; 27-04-2013 at 22:25.
χαχα ρε πανο στο τελος θα μου πεις οτι φταιω εγω που δεν εχουμε παιξει τον τελικο εδω και 20 μερες περιπου..ε μη τρελαθουμε κιολας,εαν μπορεσες εσυ μια φορα τις τελευταιες 15 μερες ε τοτε μπορει να μη μπορουσα εγω,λογικο και σεβαστο νομιζω..φιλικα ρε εννοειται εμεις εχουμε γνωριστει κι απο κοντα δεν παρεξηγιομαστε!αλλωστε αλλος ειναι ο κοινος εχθρος![]()
παντα φιλικα ο λαζυ ν χανει κ ολα καλα! για ν μην "τρελαθουμε κιολασ" δεν ειπα οτι φταις ειπα απλα οτι εμφανιστηκα αλλο το ενα αλλο το αλλο...οσο για το 20ημερο σορρυ που ημουν στο κρεββατι αρρωστος κ δεν μπορουσα ν παιξω ρε φιλε δεν θα επαναληφθει!!@&€ αυριο βραδυ η απογευμτα καθημερινες το χουμε..
οκ κι εγω σαγαπω...βασικα να ξες μαρεσει ο τροπος που απαντας γιαυτο σε τσιγκλαω λιγο παραπανω..και ειπαμε περαστικα ρε φιλε τι αλλλο να κανω να ρθω να σε τριψω?το αφηνω στον lazy αυτο!
παιξε μπαλα αγορι μου απλα θα βριζομαστε κ στο τελος θα βαζουμε "φιλικα παντα" χαχαχα
ο λαζυ απο τοτε π πηρα πρωταθλημα δεν μ μιλαει... κραταει μουτρακια κ με περιμενει στην γωνια ν κανει νικη κ να γραψει καμια εκθεση παλι με βιντεο συνεντευξεις χαι λαιτ κ τα ρεστα.... φιλικα παντα λαζυ
σ εχει χορτασει τοσο τσαπου ο μπιλλουμπας που με την πρωτη ευκαρια θα βρεις κατι να του πεις...παλι ο μπιλλουμπας σε πειραξε....φιλικα παντα...!!αφιερωμενο στον παιχταρα pankal...ξερει αυτος..!!!
Last edited by billoubas; 28-04-2013 at 06:16.
panathinaikos - dortmund 0-3(διεκοπη στο 51)
αποσυνδεση λογω εα....ο φιλος δεν ηθελε να παιξει αλλο...αυτο μου εστειλε..!!!
Λοιπον η καινουρια ''μοδα'' θα σταματησει..-3 και ο master και οποιος το παρατησει ετσι αλλη φορα επειδη απλα ειχε νευρα τον βγαζω απο το πρωταθλημα και τελος..Απλα να σας θυμισω οτι για φετος ειναι το τελευταιο πρωταθλημα τετοιου ειδους οποτε μην νομιζει κανενας οτι θα την βγαλει λαδι γιατι οποτε ξανακανω πρωταθλημα οσοι βγαινετε και απο παλαιοτερα για τετοιους λογους δεν υπαρχει περιπτωση να σας ξαναβαλω.
dortmund-schalke 1-1
οκ..καλος ο τερματοφυλακας της σαλκε...αλλα ημαρτον δεν ειναι και ο μπουφον...!!!
εεεεεμ, ειπα δε θελω να παιξω αλλο οχι δε παιζω αλλο...
αν ο μπιλουμπας ηθελε να παιξει μπορουσε να το πει και οχι να ερθει εδω να με "καρφωσει " ας πουμε...
αυτο εχει συμβει πολλες φορες , να γινεται δηλαδη διακοπη και οι δυο παικτες να συμφωνουν οτι δεν υπαρχει λογος να παιξουν αλλο...
ο αντιπαλος μου δε μου ειπε οτι θελει να παιξει...και υπεθεσα λοιπον οτι ειμαστε οκ ...
για αυτο και θεωρω αδικο το -3, μπιλουμπα αφου καιγεσαι να παιξουμε το 0-3 μεχρι το τελος εγω δεν εχω θεμα.
παντως μετα το 13 εγω αυτη τη μαλακια που λεγεται φιφα πλεον δεν την ξαναγοραζω...
Μολις χθες εγινε κατι αναλογο με τον marcojohn και εφαγε -3.Το ιδιο εκανες οποτε το -3 ειναι ταριφα για την νεα σας μοδα..Αλλιως ξαναπαιξτε οσα λεπτα εμειναν και προσθεστε στο τελικο σκορ οποιο αποτελεσμα.
*Σου χω στειλει..
mitsos7 Φιλε για πολλοστη φορα εχεις παρατησει το ps3 ανοιχτο,σου χω στειλει και δεν απαντας και με το που βγω θα ποσταρεις ποτε θα παιξουμε..
Last edited by katsouras; 28-04-2013 at 13:22.
φιλαρακι δεν θα κατσω να ασχοληθω....οτι μου εστειλες το εγραψα...ποιο καρφωμα και μαλακιες μου λες τωρα....ειναι αδικο να φας -3 ενω οσοι εχουμε κανει την ιδια πιπα τρωμε την τιμωρια και ειμαστε οκ....!!!δεν καιγομαι να το παιξω...μου εστειλες δεν θες...τι θες να σου απαντησω...φτ ρε φιλε σε παρακαλω...μην φυγεις...ελα να το τελιωσουμε...!!!πλακα μας κανεις...!!ακου καρφωσω...!!!
- - - Updated - - -
Psg-dortmund 0-3
με λιγο κολλημα αλλα οκ..!!
Bookmarks