Δεν είναι θέμα να ζητήσεις συγγνώμη.. Δεν κατάλαβα γιατί χαλάστηκες απλά..
Δεν είναι θέμα να ζητήσεις συγγνώμη.. Δεν κατάλαβα γιατί χαλάστηκες απλά..
Δεν ξερω τι εγινε αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το προκαλεσε ο Φωτης κ απλα εχεις νευρα με το παιχνιδι που αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα δεις να εχουμε ολοι..Εγω δν πιεζω κανενα απλα αν φυγεις δεν θα σε βαλω οχι μονο στο επομενο αλλα και σε οτιδηποτε μελλοντικο οπως κανω με οσους το παρατανε χωρις σοβαρο λογο εδω κ 3 χρονια..Οτι θες λοιπον κανε απλα στο ξεκαθαριζω.
SCHALKE (antonino) - BAYERN MUNICH (fotispan) 0-3
Η Σαλκε δεν άξιζε τέτοια ήττα, αφού έπαιξε παρα πολύ καλά.. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε απο 1 σουτ o καθένας, ο Αντώνης πίεζε σε όλο το γήπεδο και η άμυνα του ήταν υποδειγματική.. Στην αρχή του 2ου ο Schweinsteiger ξεκλείδωσε την κλειστή άμυνα και ο Mandzukic με 2 ωραία γκολ στις αντεπιθέσεις έκανε το 0-3! Ωραίος Αντώνη.. Καλή συνέχεια φίλε.
Last edited by FotisGRC; 26-04-2013 at 12:31.
PANATHINAIKOS (rock_guitarist) - BAYERN MUNICH (fotispan) 0-1
Kατάμεστο το ΟΑΚΑ και καταλάβαμε απο την αρχή οτι θα είχαμε δύσκολο έργο.. Κλειστό το ματς με τον ΠΑΟ να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.. Δεν μπορούσαμε με τίποτα να βρούμε διαδρόμους αλλά ευτυχώς δεν απειληθήκαμε πίσω.. Ο Καρνέζης έκανε 1-2 καλές επεμβάσεις αλλά και ο Robben στο 2ο ημίχρονο είχε ένα πολύ ωραίο δοκάρι! Ολα έδειχναν πως θα τελειώσει ισόπαλο το ματς αλλα ο killer Mandzukic είχε άλλη άποψη και στο 85 μετά απο πολύ ωραία κάθετη πάσα έκανε με ψύχραιμο πλασέ το 0-1!! Καλή συνέχεια Φίλ..
Kippy - fotispan 2-3
Μετα το πρωτο γκολ που εφαγα πραγματικα ηθελα να διακοψω το παιχνιδι... ΜΠΡΑΒΟ EA
CHELSEA (kippy) - BAYERN MUNICH (fotispan) 2-3
Aγχωτική νίκη για την Bayern παρόλο που προηγηθήκαμε 0-3! Στο 4 ο Mandzukic έκανε το 0-1, στο 62 ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα και στο 68 ο Robben έκανε το 0-3. Εκεί που νομίζαμε οτι το ματς τελείωσε ήρθε ο Ba στο 75 για το 1-3. Στο 77 ο Lampard έφαγε μια πολύ αυστηρή κόκκινη και άφησε τους Μπλε με 10.. Στο 87 ο Oscar με κεφαλιά απο κόρνερ έκανε το 2-3 αλλά οι Αγγλοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επική ανατροπή! Καλή συνέχεια Mike..
εννοειται οτι μου φταει μονο και τονιζω μονο το παιχνιδι....απλα ο μπιλλουμπας λυγισε χτες το βραδυ απο τα "games" του φιφα...!!!σιγουρα δεν θελω να φυγω απο το πρωταθλημα...μπαινω σε 5..!!
dortmund-chelsea 5-2
dortmund-city 2-0
real-dortmund 0-4(imixrono)
διακοπηκε το ματσακι λογω επεισοδιων....
το εβγαλε στο ημιχρονο ο φιλος και μου ειπε γραψε οτι θες....!!
ειμαι μεσα..!!
Ε τοτε οπως σου ειχα βαλει -3 θα εχει την ιδια ''τιμωρια'' και ο marcojohn..Αν ειναι παιδια στα 3 να το τελειωνουμε λες και αν φαμε 5-6 μια φορα θα τελειωσει ο κοσμος..
* Πληροφοριακα ειναι το τελευταιο πρωταθλημα τουλαχιστον για φετος..Οποιος θελει να κανει καποιο δικο του σε στυλ μουντιαλ η οτι αλλο θελει αφου τελειωσει αυτο μπορει να το κανει.
liverpool-dortmund 1-2
η ομαδα παει τρενο αν εξαιρεσεις μια σταση που εκανε με τους βαυαρους...!!σε 7 ματς 6 νικες,1 ηττα...!!
δεν εχω προβλημα αλεξη..η υπομονη καποιες φορες εχει κ τα ορια της...
p.s ο πανος ακομα να φανει...
Bookmarks