Page 39 of 91 FirstFirst ... 293536373839404142434989 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    α) οτι λιγο-πολυ μας κανουν και "χαρη" που το PS4 θα εχει upgrades
    ναι χάρη μας κάνουν γιατί η καινούργια γενιά απο κονσόλες δεν έχει να κάνει τόσο με το leap στα γραφικά όσο έχει να κάνει με online services που τρέχουν απροβλημάτιστα και είναι όσο καλύτερα γίνεται intergrated με το όλο experience. Πότε ξανά δηλαδή είχαμε τον όρο cross-gen games; Μη περιμένετε το πρώτο ή και το δεύτερο χρόνο να δείτε super wow γραφικά στις εκδόσεις PS4, όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα exclusives του PS4 τότε ίσως κάτι να γίνει.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by atomsk View Post
    ναι χάρη μας κάνουν γιατί η καινούργια γενιά απο κονσόλες δεν έχει να κάνει τόσο με το leap στα γραφικά όσο έχει να κάνει με online services που τρέχουν απροβλημάτιστα και είναι όσο καλύτερα γίνεται intergrated με το όλο experience. Πότε ξανά δηλαδή είχαμε τον όρο cross-gen games; Μη περιμένετε το πρώτο ή και το δεύτερο χρόνο να δείτε super wow γραφικά στις εκδόσεις PS4, όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα exclusives του PS4 τότε ίσως κάτι να γίνει.
    Εμμμ... τι λες ; Απο που να το πιασω βασικα. Που ειδες οτι θα δωσουν εμφαση στο social networking και θα παραμελησουν τα γραφικα; Ποιος ειπε οτι θα γινει κατι τετοιο συγκεκριμενα στο versus XIII; Ο Nomura σιχαινεται τα social media.

Cross-gen games ειχαμε και στην προηγουμενη μεταβαση (PS2-PS3). Ισως να μην τα οριζαμε ως cross-gen αλλα ειχαμε.

Το θεμα στο οποιο κολλησαμε ηταν το οτι ειναι καλυτερα για την αναπτυξη ενος τιτλου να κυκλοφορησει σε μια κονσολα. Ετσι δεν χρειαζεται να σπαταλησουν χρονο. Τωρα δεν ξερουμε ποια απο τις 2 ειναι η βασικη κονσολα αναπτυξης (αν ισχυει οτι ειναι cross-gen). Αν ειναι το PS3 θα ειναι μαπα η εκδοση του PS4. Μπορει να ειναι πιο ωραια οπτικα, αλλα σιγουρα δεν θα ειναι καλυτερη απο το να ειχε αναπτυχθει γι αυτη την κονσολα εξαρχης.

Για τα γραφικα, εμενα μια χαρα wow μου φανηκε το Killzone. Σιγουρα θα βελτιωθουν κατα πολυ, αλλα δεν το περναγες με τιποτα για παιχνιδι τωρινης γενιας.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

oτι ναναι. Με καλυψε ο Λεωνιδας.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post

Cross-gen games ειχαμε και στην προηγουμενη μεταβαση (PS2-PS3). Ισως να μην τα οριζαμε ως cross-gen αλλα ειχαμε.

Aκριβως. Τomb Raider Legend, Tomb Raider Anniversary, Alone in the Dark, Call of Duty 3, Need for Speed Most Wanted, Burnout Revenge και πολλα αλλα που μου διαφευγουν.
    Ειδικα τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας το 360 (που το ps3 δεν ειχε κυκλοφορησει ακομα) την εβγαζε με cross-gen games (τα exclusives ελαχιστα) που ηταν μεν ανωτερα οπτικα ομως δεν εκμεταλλευονταν τις δυνατοτητες του.
    Τωρα αν και κατα ποσο θα εχουμε leap στα γραφικα μενει να το δουμε, τα σημαδια παντως (πρωτα παιχνιδια απο την Sony, third party glimpses, tech demos) ειναι αρκετα καλα, καλυτερα απ οτι φανταζομουν προσωπικα.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Παντως αυτο το "νεο" θεμα με τα cross gen βρωμαει προχειριλα απο χιλιομετρα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Βασικα αυτο λεμε, οτι δεν ειναι ακριβως νεο μιας και εγινε και στην προηγουμενη γενια, απλα τωρα βλεπουμε οτι γινεται σε μεγαλυτερη εκταση και με παιχνιδια ΑΑΑ παραγωγες (Watch_Dogs,AC,Destiny,The Evil Within κτλ) σε αντιθεση με τοτε. Για μενα δειχνει 2 πραγματα, πρωτον οτι οι εταιρειες δεν εχουν διαθεση να ρισκαρουν με περιορισμενη βαση χρηστων παραγωγες δεκαδων εκατομμυριων δολλαριων και δευτερον οτι οι εκδοτριες ειναι πολυ πιο ισχυρες απο τις console holders, στην προηγουμενη γενια η Sony και η MS καθοριζαν το πλανο των third party, τωρα βλεπουμε το ακριβως αντιθετο. Ολες οι third party εκαναν τα πλανα τους χωρις να υπολογιζουν καθολου ποτε σκεφτεται η MS η Sony να κυκλοφορησει κονσολα.
    Φανηκε και απο το περσινο αδειασμα που τους εκαναν με τις παρουσιασεις next gen παιχνιδιων στην ουσια, σαν να τους λενε ξεκιναμε εμεις την γενια και δεν σας περιμενουμε, τρεχατε.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες Χακού, αλλά πιστεύω πως εχει χαθει καθε ειδους σεβασμος πλεον προς τον καταναλωτη, με ασφαλως λιγες ευχαριστες εξαιρεσεις.

PSN ID
    atomsk2k

.
    δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να είχαμε blockbuster τίτλους όπως grand theft auto και metal geal σαν cross gen μεταξύ PS2-PS3
    (δεν μιλάμε για τα remakes φαντάζομαι)

Εμμμ... τι λες ; Απο που να το πιασω βασικα. Που ειδες οτι θα δωσουν εμφαση στο social networking και θα παραμελησουν τα γραφικα; Ποιος ειπε οτι θα γινει κατι τετοιο συγκεκριμενα στο versus XIII; Ο Nomura σιχαινεται τα social media.
    Καταρχήν τα online services δεν είναι μόνο τα social networks. Και το versus θέλει δε θέλει θα χρησιμοποιήσει services του PS4 όπως το upload gameplay video και κατόπιν share μέσω social networks. Δηλαδή ένα απο τα extra bullets που θα διαφημιστούν στη PS4 έκδοση θα είναι αυτό ακριβώς.

Για τα γραφικα, εμενα μια χαρα wow μου φανηκε το Killzone. Σιγουρα θα βελτιωθουν κατα πολυ, αλλα δεν το περναγες με τιποτα για παιχνιδι τωρινης γενιας.
    Αχ σας πετάξαν ένα tech demo(ok gameplay) με ένα fly by και σας τρέχουν τα σάλια, εγώ δεν βλέπω κανένα μα κανένα τεχνολογικό leap στο killzone. Τo leap που θέλω εγώ είναι fully destructible environments, rag doll physics με πλήθος ρεαλιστικών injurιes που απεικονίζοντε στα μοντέλα των χαρακτήρων, θέλω άπειρους χαρακτήρες στην οθόνη που ο καθένας να έχει δικό του τρόπο σκέψης και δικά του χαρακτηρηστικά (όχι κλώνοι δηλαδή), με άλλα λόγια θέλω το δυνατότερο πιθανό ρεαλισμό στα παιχνίδια μου και όχι ένα πλαστικό κόσμο τίγκα στο εφφέ που με φορτώνουν σε ένα τρενάκι αλα roller coaster και μου λένε πυροβόλησε ότι βλέπεις. Σε καμία περίπτωση δε λέω να τα πιάσουμε αυτά στο PS4 αλλά εκεί πρέπει να στοχεύουν για εμένα τα next gen consoles για να πω ΝΑΙ έχουμε πάει στο επόμενο level. Εμένα τουλάχιστον το μόνο που μου έμεινε απο την παρουσίαση ήταν online services, cross gen τίτλοι για τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον και ένας σωρός απο tech demo του στυλ χρησιμοποιώ 100%(?) επεξεργαστική ισχύ για να κάνω animate τη φάτσα ενος ριτιδιασμένου γέρου σε μαύρο background ..εε λοιπόν εγώ θέλω 100 ρυτιδιασμένους γέρους fully animated με δικό τους ΑΙ o καθένας και σε open world environment για να αναφωνήσω, "αυτό είναι next gen"...για να μη μιλήσω για τα χοροπηδιχτά μπαλάκια.

Anyway πάντως, εδώ θα ήμαστε όταν του χρόνου θα κυκλοφορούν παιχνίδια και στα 2 συστήματα και τα συγκριτικά θα δείχνουν απλά high res textures στο PS4 και ίσως μεγαλύτερο depth of field. Τουλάχιστον για κάνα χρόνο ή μέχρι να βγεί κάνας τίτλος exclusively για PS4. Κατα τη γνώμη μου η αγορά PS4 στο launch θα είναι πολύ άκυρη. Βέβαια όποιος έχει λεφτά για ξόδεμα και όρεξη να αντιμετοπίσει τις "παιδικές ασθένειες" εννοείται πως το αγοράζει day1. Το versus βέβαια μπορεί να μην είναι κάν launch game έτσι όπως πάει.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Mαλλον πρεπει να μπεις carbonite για καμμια δεκαετια-εικοσαετια για να δεις αυτο εδω:

" Τo leap που θέλω εγώ είναι fully destructible environments, rag doll physics με πλήθος ρεαλιστικών injurιes που απεικονίζοντε στα μοντέλα των χαρακτήρων, θέλω άπειρους χαρακτήρες στην οθόνη που ο καθένας να έχει δικό του τρόπο σκέψης και δικά του χαρακτηρηστικά (όχι κλώνοι δηλαδή), με άλλα λόγια θέλω το δυνατότερο πιθανό ρεαλισμό στα παιχνίδια μου"

Και besides, προσωπικη αποψη, αλλα ο 100% φωτορεαλισμος ειναι μια αηδια και μιση... προτιμω να εχω εναν τιτλο ο οποιος ειναι γεματος απο ενα φρεσκο καλλιτεχνικο στυλ ή εναν ολοκαινουργιο φανταστικο κοσμο, απο το να δω ενα φωτορεαλιστικο βιντεο απο τις φαβελες στην Βραζιλια και ρεαλιστικα πτωματα παντου...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να είχαμε blockbuster τίτλους όπως grand theft auto και metal geal σαν cross gen μεταξύ PS2-PS3
    (δεν μιλάμε για τα remakes φαντάζομαι)
    Σου απαντησε ο hakoo. Tomb Raider, Call of Duty, Just Cause κτλ κτλ.

Καταρχήν τα online services δεν είναι μόνο τα social networks. Και το versus θέλει δε θέλει θα χρησιμοποιήσει services του PS4 όπως το upload gameplay video και κατόπιν share μέσω social networks. Δηλαδή ένα απο τα extra bullets που θα διαφημιστούν στη PS4 έκδοση θα είναι αυτό ακριβώς.
    Ναι, και;;; Θα εχει ενα feature το οποιο θα ειναι εγενες στο PS4. Τι σχεση εχει "η καινούργια γενιά απο κονσόλες δεν έχει να κάνει τόσο με το leap στα γραφικά όσο έχει να κάνει με online services που τρέχουν απροβλημάτιστα και είναι όσο καλύτερα γίνεται intergrated με το όλο experience." Αν αυτο εχεις καταλαβει απο την παρουσιαση καλυτερα να την ξαναδεις. Δλδ εσυ περιμενεις οτι θα βγουν και θα σου πουν "θα κυκλοφορησει και σε PS4, το βασικο χαρακτηριστικο θα ειναι το οτι θα εχει και share functionality - α ναι, εχει και καλυτερα γραφικα"; Εκει νομιζεις οτι θα στοχευσουν; Ειναι σαν να μου λες οτι στο God of War 3 θα σου μιλαγανε για τα trophies και οχι για τα γραφικα.

Αχ σας πετάξαν ένα tech demo(ok gameplay) με ένα fly by και σας τρέχουν τα σάλια
    Αχ μας κανεις την χαρη να παραδεχτεις οτι ηταν gameplay; Εισαι τοσο καλος.

εγώ δεν βλέπω κανένα μα κανένα τεχνολογικό leap στο killzone.
    Κριμα για σενα.

Τo leap που θέλω εγώ είναι fully destructible environments, rag doll physics με πλήθος ρεαλιστικών injurιes που απεικονίζοντε στα μοντέλα των χαρακτήρων, θέλω άπειρους χαρακτήρες στην οθόνη που ο καθένας να έχει δικό του τρόπο σκέψης και δικά του χαρακτηρηστικά (όχι κλώνοι δηλαδή), με άλλα λόγια θέλω το δυνατότερο πιθανό ρεαλισμό στα παιχνίδια μου και όχι ένα πλαστικό κόσμο τίγκα στο εφφέ που με φορτώνουν σε ένα τρενάκι αλα roller coaster και μου λένε πυροβόλησε ότι βλέπεις.

[...]για να μη μιλήσω για τα χοροπηδιχτά μπαλάκια.
    Να περιμενεις τοτε. Δεν μπορεις να κρινεις απο ενα παιχνιδι τι θα δεις σε ολη την γενια. Το Killzone ηταν ενα παιχνιδι το οποιο μπορει να μην δινει εμφαση στο να καταστρεψεις τα παντα γυρω σου, δεν θα βγει μονο αυτο ομως. Αυτα που λες νμζ οτι τα θελουμε ολοι, δεν ξερω ωστοσο ποσο εφικτο ειναι ολο αυτο το πακετο σε αυτη τη γενια.

Και εγω θελω να στοχευουν σε hair και cloth animation τυπου Pixar.

Επισης θελω να παιζω τα παιχνιδια μου με ενα κρανος τυπου Mindflex. Γινεται; Ειναι εφικτο με το hardware που εχουν; Οχι. Με την καμια. Ακομα και να ηταν εφικτο σε καποιο βαθμο δεν θα σπαταλησουν resources για να εχουν 100 particle effects παραπανω σε βαρος του AI. Οποτε μην περιμενεις να "στοχευσουν" σε κατι που δεν ειναι εφικτο.

Τελος τα "χοροπηδιχτά μπαλάκια" που λες ηταν demo απο την havok. Αν οντως σε ενδιαφερε το fully destructible environment δεν θα το απερριπτες τοσο γρηγορα.

Κατα τη γνώμη μου η αγορά PS4 στο launch θα είναι πολύ άκυρη. Βέβαια όποιος έχει λεφτά για ξόδεμα και όρεξη να αντιμετοπίσει τις "παιδικές ασθένειες" εννοείται πως το αγοράζει day1. Το versus βέβαια μπορεί να μην είναι κάν launch game έτσι όπως πάει.
    Κατα την γνωμη σου. Εγω παλι βλεπω τρομερο lineup παιχνιδιων, δεν καταλαβαινω πως με τετοια παιχνιδια μπορει να θεωρηθει "ακυρη" η αγορα μιας κονσολας. Συνηθως λεμε ακυρη την αγορα οταν η κονσολα δεν εχει παιχνιδια και παρ'ολα αυτα την αγοραζεις.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Κατα την γνωμη σου. Εγω παλι βλεπω τρομερο lineup παιχνιδιων, δεν καταλαβαινω πως με τετοια παιχνιδια μπορει να θεωρηθει "ακυρη" η αγορα μιας κονσολας. Συνηθως λεμε ακυρη την αγορα οταν η κονσολα δεν εχει παιχνιδια και παρ'ολα αυτα την αγοραζεις.
    Eυκολα το καλυτερο launch line up μεχρι σημερα.Δεν μπορω να θυμηθω καλυτερο αν ισχυουν αυτα που διαβαζουμε.
    .

PSN ID
    atomsk2k

υπάρχει κάπου αυτό το line up;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ολοκληρο οχι (E3) αλλα υπαρχουν ηδη μεγαλα παιχνιδια επιβεβαιωμενα διαθεσιμα την πρωτη μερα οπως το Killzone, το Watch_Dogs και το Driveclub με το Infamous να φημολογειται κι αυτο για launch.

PSN ID
    atomsk2k

και ποια απο αυτά είναι exclusive για PS4 μόνο;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

driveclub,killzone,knack,infamous μαλλον.
    .

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

υπάρχει κάπου αυτό το line up;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

εε λοιπόν εγώ θέλω 100 ρυτιδιασμένους γέρους fully animated με δικό τους ΑΙ o καθένας και σε open world environment για να αναφωνήσω, "αυτό είναι next gen"...
    http://developer.amd.com/resources/d...al-time-demos/

Spoiler!

PSN ID
    atomsk2k

Σ'ευχαριστώ που μου θύμισες το επίπεδο του forum.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by PDS View Post
    driveclub,killzone,knack,infamous μαλλον.
    ok τα κρατάω και τα βλέπω πάλι σε σχέση με τα cross-gen ίσως στην Ε3. Απ'οσα είπες μόνο το infamous με ενδιαφέρει

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

ok τα κρατάω και τα βλέπω πάλι σε σχέση με τα cross-gen ίσως στην Ε3. Απ'οσα είπες μόνο το infamous με ενδιαφέρει
    Aν υπολογισεις και τα multiplatform.Σκεψου οτι το watch dogs φαινεται εξαιρετικο και το The Witness(time exclusive απο τους δημιουργους του εξαιρετικου braid),μπορεις να καταλαβεις οτι μιλαμε για το καλυτερο launch ever.
    Δεν γνωριζουμε ακομα πιο θα ειναι το τελικο line up και θα το ξανασυζητησουμε οταν οριστικοποιηθει,αλλα προς το παρον δειχνει σουπερ.
    .

Καλημέρα αγόρια και κορίτσια,

Για ακόμα μία φορά θα ρωτήσω αν έχουμε κάποιον πιο τεχνικά καταρτισμένο στο φόρουμ και το ερώτημα είναι η μηχανή γραφικών του FF XIII Versus. Βασισμένος στην εικασία ότι πιθανών το νέο Final Fantasy που θα ανακοινώσουν στην E3 θα είναι το Versus incarnated και στο γεγονός πως υποσχέθηκαν ότι το "νέο" αυτό παιχνίδι θα τρέχει στην καινούργια μηχανή γραφικών του Agnis Philoshopy (Luminus Engine), θα ρωτήσω αν ξέρουμε σε πια μηχανή γραφικών γινόταν η ανάπτυξη του Versus όλα αυτά τα χρόνια.

2008
    Crystal Tools serves as the engine which will power up Final Fantasy XIII, Final Fantasy Versus XIII, and Square’s upcoming MMORPG which few details are known about.
    2011
    Actually, the game does use the lightning technology from Luminous, Nomura reveals.
    However, the game also uses a game specific engine that's specialized for action.
    Τι στο καλό εννοεί "game specific engine", θέλει να πει "proprietary engine" ή απλά πως χρησιμοποιεί στοιχεία από την Luminus Engine ? Αυτό που γράφει δηλαδή το 2011 ανερεί αυτό που ξέραμε το 2008 για τα crystal tools ? Το σχόλιο μου είναι πως όταν δούμε FF στο PS4 δεν θέλω να είναι μία HD έκδοση αυτού που είχαμε δει μέχρι σήμερα για το Versus. Θέλω Agnis Philoshopy γραφικά.

Λέτε να έχουν διαγράψει όλη την δουλειά που έχει πέσει στην Crystal Tools ?

http://andriasang.com/comy9v/

http://www.psu.com/a2847/GDC--Square...ls-News?page=0
    Last edited by DigitalDevilSummoner; 03-05-2013 at 16:30.

Bookmarks

Bookmarks