Page 31 of 458 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 9148

Thread: Xbox One

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ναι θα παω εκει. και ακομα και αν αυτο κοστολογικα ακομα δεν με συμφερει. Γιατι? Γιατι δεν ανεχομαι νταβατζιλικια. Αν η MS θελει να αλλαξει τον τροπο που λειτουργει το gaming εγω θα επιλεξω την περιπτωση εκεινη οπου το gaming παραμενει ακομα ανοιχτο και προσβασιμο οπως και οποτε το γουσταρω εγω και οχι οποτε το γουσταρουν εκεινοι. Θα συμβιβαστω δυσκολα με την ιδεα αλλα θα το κανω. Θα βαλω ενα PC μονο για gaming στην τηλεοαρση μου αποκλειστικα, θα παρω ενα χειριστηριο και θα προσπαθησω να την βολεψω. Δεν μπορω αυτο το always online. Δεν γουσταρω, ειμαι φουλ αντικοινωνικος οταν εχει σχεση το social gaming. Δεν μου αρεσει το online, απενατιας το απεχθανομαι, δεν μου αρεσει το voice chat, μου αρεσει να ακουω την μουσικη επενδυση των παιχνιδιων, δεν γουσταρω ενα εκατομμυριο πραγματα απο ολο αυτο το social gaming, εξου και ο λογος που δεν κανω ποτε sign in στο PSN και εχω να στειλω μηνυμα εδω και χρονο. Εγω τουλαχιστον δεν θα κανω παντα οτι βολευει τις εταιρειες και θα δεχομαι οτι μου επιβαλλουν χωρις να βγαζω κιχ. Οποιος προσφερει gaming με τον τροπο που εγω το εχω μαθει και το ευχαριστιεμαι εχει καλως. Οποιος οχι, οκ θα προσαρμοστω (και οχι συμβιβαστω).

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Θα προτιμήσεις δηλαδή να πας εκεί που μέχρι τώρα κατέκρινες και στην ουσία να μην ευχαριστιέσαι το χόμπι σου (αφού αν το ευχαριστιόσουν το ίδιο πιστεύω θα είχες πάει ήδη) επειδή δεν θες να είσαι online;;;;;.....δικαίωμα σου και σεβαστό αλλά μου κάνει εντύπωση.
    οσο και να σου φανει παραξενο, υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που αντιδρουν σε οτι τους πασαρουν και δεν λενε απλα "ε και τι να κανουμε τωρα" , να θυμισω οτι η ιδια εταιρια ηθελε να πασαρει κατι εντελως διαφορετικο στα windows 8, οι καταναλωτες ψηφισαν με το πορτοφολι τους ΟΧΙ, και τωρα ετοιμαζεται η MS να βγαλει τα 8.1 οπου θα ξεκιναν στο desktop και θα εχουν start button. Κατι παρομοιο μπορει να συμβει και τωρα εαν τολμησει τελικα η MS να κανει τετοια πατατα, μενει ο αλλος με την παλια κονσολα, μεχρι να βαλει μυαλο η μαμα εταιρια.

Άλλο "ε τι να κάνουμε τώρα" και άλλο "δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι που ήδη κάνω" να είμαι online την ώρα που παίζω δηλαδή......πάντως βλέπω πάλι στην ms να επικεντρώνεται το "πρόβλημα".

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια συμφωνω απολυτα αλλα ο Nikon (σωστα) λεει οτι δεν ειναι μονο η MS που το θελει, ειναι και ολες οι εκδοτριες. Η MS απλα τους προσφερει το μεσο. Αυτο που λετε βεβαια ισχυει για ολους, οχι μονο για την MS, αν γουσταρει η ΕΑ, Activision και η Ubisoft να το θεσουν ως προυποθεση ας το κανουν, αλλα θα συμφωνησω απολυτα με τον Slay που λεει οτι οι καταναλωτες ειναι ο ρυθμιστης και το πορτοφολι τους, κανεις αλλος. Αν φανε τα μουτρα τους θα επιστρεψουν σε χρονο ρεκορ offline.

^^Ακριβώς και να πω και κάτι για το pc gaming......είναι σίγουρο ότι δεν θα εφαρμοστεί και εκεί;;;;.....πρόβλημα πειρατείας δεν υπάρχει εκεί;;;;

Name
    Δημήτρης

^^ Πονταρουμε στο οτι εαν παρθουν τετοια μετρα εκει, θα παιξουμε πειρατικα καθοτι ειναι το πιο ευκολο να σπασει παιχνιδι εκει.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Πονταρουμε στο οτι εαν παρθουν τετοια μετρα εκει, θα παιξουμε πειρατικα καθοτι ειναι το πιο ευκολο να σπασει παιχνιδι εκει.
    Tωρα που το λες , σκεφτομαι οτι οι νεες κονσολες θα εχουν αρχιτεκτονικη PC, αρα πιθανα ποιο ευκολο να σπασουν, αν αναλογιστουμε μαλιστα οτι το 720 θα τρεχει win8 αυτο ισως το κανει ακομα ποιο ευκολο να σπασει, μπορει δηλαδη καλιστα η απληστια των εταιριων σε σχεση με τα used games (γιατι γιαυτο γινεται το ολο σκηνικο πιστευω) να οδηγησουν τελικα σε μειωση των πωλησεων και αυξηση της πειρατιας.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Νομίζω στο PC εφαρμόζεται ήδη. Όχι μαζικά αλλά εφαρμόζεται. Κάποια παιχνίδια για να κάνουν save θέλουν να είσαι συνδεδεμένος στο live αν δεν κάνω λάθος. Crapcom κυρίως. Μετά υπάρχουν και τα Diablo 3 και το απροβλημάτιστο τελευταίο Sim City... Αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι...

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Όταν σας έλεγα ότι μπορεί να πάνε και οι εταιρείες προς τα εκεί γιατί έχουν το ίδιο συμφέρον εσείς συνεχίζατε να κράζατε μόνο την MS και περιμένατε ότι θα φοβηθούν τις αντιδράσεις στο κάθε neogaf.
    Μην το υποτιμάς το NeoGAF... καλώς ή κακώς είναι το μεγαλύτερο gaming forum και με τεράστια επιρροή:

http://www.edge-online.com/features/...medias-agenda/

Ας κάνει ό,τι θέλει η Microsoft (όπως έκανε και με τα Windows 8), να κόψει αντιδράσεις και θα δούμε στο τέλος ποιός θα νικήσει...

Όσο για την Ubisoft, μην ξεχνάμε το φιάσκο με το always online DRM στα PC και πως αναγκάστηκε να υποχωρήσει:

http://www.pcgamer.com/2012/09/05/ub...yable-offline/
    http://www.joystiq.com/2012/09/05/ub...always-on-drm/
    http://arstechnica.com/gaming/2012/0...omer-feedback/
    Last edited by psx3; 17-04-2013 at 16:10.

Name
    Δημήτρης

^^ Εγω το δηλωνω ευθεως.

Σιχαινομαι την πειρατεια, αλλα εαν δω οτι MS και λοιπες μεγαλοεταιρειες (καριολες) του χωρου, δηλαδη ΕΑ, Activision kλπ κλπ ωθησουν την βιομηχανια σε πρακτικες always online, DRM κλπ εγω θα σηκωσω κανονικα πειρατικη σημαια... Τζακ Σπαροου...

Μονο τα παιχνιδια που προερχονται απο δημιουργους που βλεπω οτι σεβονται τον καταναλωτη και το γεγονος οτι τα βιντεοπαιχνιδια ειναι ενα χομπυ και στα χομπυ, νταβατζιλικια δεν εχουν θεση, θα δωσω λεφτα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

^^Ακριβώς και να πω και κάτι για το pc gaming......είναι σίγουρο ότι δεν θα εφαρμοστεί και εκεί;;;;.....πρόβλημα πειρατείας δεν υπάρχει εκεί;;;;
    Ψιλοχεστηκε βασικα η βιομηχανια για τα PC. Το προσπαθησαν ηδη, η Ubisoft υποστηριζε τετοιες λυσεις φανατικα πριν μερικα χρονια (τωρα ειδα οτι τα γραφει και ο psx3 πιο πανω). Η διαφορα ειναι οτι εδω βλεπεις την πλατφορμα να "κλεινει" ολοκληρωτικα (xbox) ενω στο PC βλεπεις μεμονωμενους publishers να παιρνουν τετοια μετρα, αναλογως ποσο βλακας ειναι ο καθενας. Οι λογοι που εγινε πρωτα στο PC ειναι δυο: (α) τεραστιο ποσοστο πειρατειας και (β) πολυ λιγοτεροι πελατες. Ταυτοχρονα μπορουσαν να δουν ποσο θα βοηθουσε μια τετοια λυση ενω αν πηγαινε κατι στραβα/αντιδρουσε ο κοσμος κτλ, οι αρνητικες αντιδρασεις θα ηταν πολυ λιγοτερες απο οτι αν ειχαν κανει κατι αντιστοιχο στις κονσολες.

Φυσικα κατι τετοιο απετυχε, οπως εχει αποτυχει καθε μορφη κλειδωματος στο παρελθον. Τα PC ειναι τελειως ανοιχτα οποτε τα παντα σπανε πανευκολα. Επισης η φιλοσοφια του κοινου ειναι περα για περα διαφορετικη. Εγω σκεφτομαι οτι θα βγει το AC3, θα περιμενω μερικους μηνες και θα παρω την GOTY εκδοση σε τιμη που με συμφερει. Αυτοι που παιζουν στο PC μπαινουν 2-3 μερες πριν την κυκλοφορια και το κατεβαζουν πειρατικο. Και αυτο γινεται χρονια τωρα. Αντε τωρα πες του εσυ οτι πρεπει να αλλαξεις αρδην.. Μιλαμε για τεραστια ποσοστα πειρατειας τα οποια δεν περιοριζονται πλεον. Η Ubisoft δεν ελεγε τις προαλλες περυσι οτι στο PC θελει να το παει σε free-to-play επειδη ειτε ετσι ειτε αλλιως τα ιδια κερδη εχει; Το εχουν χασει το παιχνιδι εδω και χρονια.

Αυτο που τους μενει τωρα ειναι να βγαλουν οσα παραπανω χρηματα μπορουν απο τις κονσολες. Οι κονσολες δεν εχουν τοση πειρατεια ετσι κι αλλιως, αυτο που τους μενει πλεον ειναι να τσακισουν την αγορα των μεταχειρισμενων. Οποτε εννοειται οτι θα την προσκυνησουν την Msft τωρα. Το θεμα οπως ειπαν και οι υπολοιποι και οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειναι τι θα πει η Ubi ή η Microsoft, το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To σιγουρο ειναι οτι αν οι μεγαλοεκδοτριες προσπαθησουν να το επιβαλλουν στους καταναλωτες μεσω των κονσολων (γιατι κακα τα ψεματα η Sony μπορει οντως να μην απαιτει συνδεση για την λειτουργια της κονσολας και για τα δικα της παιχνιδια αλλα δεν μπορει να αναγκασει τους publishers να ακολουθησουν, κανουν οτι θελουν με το software που τους ανηκει) τοτε το ηθικο θεμα που αφορα την πειρατεια θα μπει σε εντελως διαφορετικη βαση.

Μόνο με ΑΑΑ exclusives ίσως καταφέρει να κάνει αυτό που θέλει η MS... π.χ. φανταστείτε το Mass Effect 4 να είναι exclusive (έστω και timed για 6 μήνες) στο XBOX720. Οπότε σου λέει όσοι είναι junkιά με το τάδε franchise θα μπουν στο μαντρί μας και θα πουν κι ευχαριστώ...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Μόνο με ΑΑΑ exclusives ίσως καταφέρει να κάνει αυτό που θέλει η MS... π.χ. φανταστείτε το Mass Effect 4 να είναι exclusive (έστω και timed για 6 μήνες) στο XBOX720. Οπότε σου λέει όσοι είναι junkιά με το τάδε franchise θα μπουν στο μαντρί μας και θα πουν κι ευχαριστώ...
    Θα σπασει το 720 αν ειναι ετσι σαν κονσολα. Θα σπασει πριν πεις κυμινο... να το θυμηθειτε αυτο το ειπα εγω τωρα σημερα.

Και θα σπασει διοτι θα ειναι καταδικαστεο απο την πλειοψηφια των gamers... και οταν γινεται αυτο τοσο πιο εντονη θα εινια η προσπαθεια της hacking Kοινοτητας να βρει λυση. Και ειναι μια λυση που και εγω θα επικροτισσω και θα υιοθετησω. Και να πα να μαμηθουν MS EA BIOWARE και οποιοι αλλοι.

Με τέτοιες πρακτικές βλέπω στο μέλλον ένα τεράστιο κράχ, όταν η βιομηχανία θα έχει γίνει μια τεράστια φούσκα. Δυστυχώς κάπως έτσι θα γίνει.

@Valkyre
    Ο σκοπός της hacking κοινότητας δεν είναι να διευκολύνει την πειρατεία (αυτό είναι byproduct), αλλά να τρέχει δικό της homebrew λογισμικό και επίσης γουστάρουν το όλο "challenge" του να σπάνε μηχανήματα (όπως αντίστοιχα οι τροπαιοκυνηγοί γουστάρουν να παίρνουν «πλατίνα» σε ένα δύσκολο παιχνίδι). Αυτά τα είχα γράψει και στο νήμα του CFW.

Πέρα από αυτό όμως, δεν παίρνω όρκο ότι θα σπάσουν τα PS4/XBOX720. Το ότι είναι x86/PC based δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα (υπάρχουν ένα σωρό κλειδώματα, βλ. UEFI). Γενικά υπάρχουν κλειδώματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν (όπως το Cinavia).

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Με τέτοιες πρακτικές βλέπω στο μέλλον ένα τεράστιο κράχ, όταν η βιομηχανία θα έχει γίνει μια τεράστια φούσκα. Δυστυχώς κάπως έτσι θα γίνει.
    Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με το crash στα 80s... ειδικά αν βάλεις και τα tablets/smartphones στην εξίσωση (στα 80s ήταν της μόδας τα home computers).

Μην το υποτιμάς το NeoGAF... καλώς ή κακώς είναι το μεγαλύτερο gaming forum και με τεράστια επιρροή:

http://www.edge-online.com/features/...medias-agenda/

Ας κάνει ό,τι θέλει η Microsoft (όπως έκανε και με τα Windows 8), να κόψει αντιδράσεις και θα δούμε στο τέλος ποιός θα νικήσει...

Όσο για την Ubisoft, μην ξεχνάμε το φιάσκο με το always online DRM στα PC και πως αναγκάστηκε να υποχωρήσει:

http://www.pcgamer.com/2012/09/05/ub...yable-offline/
    http://www.joystiq.com/2012/09/05/ub...always-on-drm/
    http://arstechnica.com/gaming/2012/0...omer-feedback/
    Εγώ το πάω και πιο μακριά το πράγμα πέρα από ms και ubisoft αλλά μάλλον δεν έχω γίνει αντιληπτός.......από την αρχή έχω στο μυαλό μου μια κοινή γραμμή από όλες τις εταιρείες (ακόμα και από την Sony) σ'αυτό που πάει να προωθήσει η ms.

Αυτό που θέλει να κάνει η ms είναι για το συμφέρον όλων των εταιρειών κάτι που αν το μυριστούν και γίνουν όλοι ένα ποιο neogaf και ποιο ps3forums θα τους σταματήσει;;;;.....στην περίπτωση του να πάνε μεμονωμένα κάποιες εταιρείες έχω την εντύπωση ότι θα έχουν σκεφτεί το λάθος και το τι μπορεί να πάθουν και μήπως γι'αυτό τελικά περιμένουν τις αντιδράσεις των άλλων εταιρειών και όχι του κάθε neogaf;;;;;

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

Μέσα από ένα Pastebin post κάποιος που ισχυρίζεται ότι δουλεύει στη Microsoft έδωσε αρκετές πληροφορίες για το νέο Xbox. Όπως καταλαβαίνετε οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αξιόπιστες αλλά σίγουρα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
    Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή ουδέποτε υπήρξε έστω και σκέψη στην Microsoft για always online, ενώ φέρεται να είναι γεγονός και το Kinect 2.0 το οποίο διορθώνει τα προβλήματα του πρώτου. Ως ημερομηνία παρουσίασης θέτει την 21η Μαΐου γεγονός που συμβαδίζει με τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Επίσης κάνει λόγω για συμβατότητα με τους τίτλους του 360 με τη χρήση hardware. Το χειριστήριο δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές ενώ το D-pad αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένο.

Επίσης επιβεβαιώνει τις φήμες για την ύπαρξη Xbox TV μοντέλου το οποίο θα κοστίζει περίπου 100 δολάρια και ενώ δεν θα έχει disc drive θα μπορεί να αναπαράγει Xbox Live Arcade αλλά και "Games on Demand" τίτλους. Τέλος ισχυρίζεται ότι θα τρέχει μία πλήρη έκδοση των Windows 8 αλλά και το ότι θα είναι η πιο φιλική κονσόλα της νέας γενιάς προς τους indie developers.
    Μένει να δούμε αν και πόσα από αυτά θα επαληθευτούν και στην πράξη.

19. The Following 2 Users Say Thank You to SQP_GR For This Useful Post:

nickolas82 (18-04-2013),psx3 (17-04-2013)

Εγώ το πάω και πιο μακριά το πράγμα πέρα από ms και ubisoft αλλά μάλλον δεν έχω γίνει αντιληπτός.......από την αρχή έχω στο μυαλό μου μια κοινή γραμμή από όλες τις εταιρείες (ακόμα και από την Sony) σ'αυτό που πάει να προωθήσει η ms.

Αυτό που θέλει να κάνει η ms είναι για το συμφέρον όλων των εταιρειών κάτι που αν το μυριστούν και γίνουν όλοι ένα ποιο neogaf και ποιο ps3forums θα τους σταματήσει;;;;.....στην περίπτωση του να πάνε μεμονωμένα κάποιες εταιρείες έχω την εντύπωση ότι θα έχουν σκεφτεί το λάθος και το τι μπορεί να πάθουν και μήπως γι'αυτό τελικά περιμένουν τις αντιδράσεις των άλλων εταιρειών και όχι του κάθε neogaf;;;;;
    Αυτό που λες είναι τόσο πιθανό όσο το να αποκτήσουμε παγκόσμια κυβέρνηση/δικτατορία σύντομα. Όπως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν όλα τα κράτη σε κάτι τέτοιο, έτσι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν ΟΛΕΣ οι εταιρίες (και η Nintendo?) για always online DRM.

Όσο για το NeoGAF (το ps3forums δεν είναι παγκοσμίου φήμης forum), δες τι έχουν καταφέρει τα παιδιά εκεί πέρα, ακόμα και για επουσιώδη θέματα (όπως το UC3 SP aiming), πόσο μάλλον για κάτι το σημαντικό όπως το always online.

@SQP

Ενδιαφέρον το pastebin post, αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κάποιο ανώνυμο troll.

Είναι καλή ιδέα αν ενσωματώσουν το XBOX360 SoC (στα 32nm θα καίει ελάχιστο ρεύμα και θα κοστίζει ελάχιστα) και μάλιστα η επεξεργαστική του ισχύς θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα XBOX720 games. Μακάρι να κάνει το θαύμα της και η Sony με έναν low-power Cell στα 22nm... θα δούμε στην Ε3 τι θα δείξουν.

LOL για τις ΑΑ μπαταρίες στο χειριστήριο. Πάλι τσάμπα όγκος και βάρος για να μην βάλουν μια μπαταρία λιθίου...

PSN ID
    Slay2012

Ενδιαφέρον το pastebin post, αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κάποιο ανώνυμο troll.
    στο neogaf παντως αυτο πιστευουν οι περισσοτεροι. Ειδικα με σχολια του τυπου...
    "ουδέποτε υπήρξε έστω και σκέψη στην Microsoft για always online"
    ...μετα το orth-gate κανουν ακομα και τον πιο καλοπιστο, εξαιρετικα δυσπιστο.
    Είναι καλή ιδέα αν ενσωματώσουν το XBOX360 SoC (στα 32nm θα καίει ελάχιστο ρεύμα και θα κοστίζει ελάχιστα) και μάλιστα η επεξεργαστική του ισχύς θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα XBOX720 games. Μακάρι να κάνει το θαύμα της και η Sony με έναν low-power Cell στα 22nm... θα δούμε στην Ε3 τι θα δείξουν.
    Στο beyond3d επισης το θεωρουν απιθανο, το μεγαλυτερο προβλημα που βλεπουν ειναι οτι ακομα και με τις καλυτερες προυποθεσεις ενα τετοιο SoC θα απαιτουσε 50W ισχυ.

Bookmarks

Bookmarks