Results 1 to 20 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    -Aκριβως γι αυτο ελεγα οτι απετυχε πληρως το PSP για εμενα.... γιατι επαιζα σπιτι μαζι του...μεχρι που το παρατησα και ουτε θυμαμαι που ειναι πια... (παλι καλα που το ειχα στον στρατο και εκανε εκει την αποσβεση του καπως...) Αν ειχες διαβασει το κραξιμο που ειχα ριξει για το PSP θα το ηξερες...αλλα ξεχασα, εσυ δεν διαβαζεις, αλλα αποψη εχεις για να σχολιασεις...
    to idio isxii ke gia to iphone? giati ipostirikses therma ta hardcore games tu iphone

- Υπερτιμημενα... ο ηχος 5.1 και οι 50 ιντσες οθονη?! Και μαλιστα για μια ακομη φορα μας το ανακοινωνεις λες και ειναι μια παγκοσμια και αντικειμενικη αληθεια που εκφραζει τους παντες? Μαλιστα.... συγνωμη Γιωργο αλλα επειδη εσυ γουσταρεις να παιζεις σε 14αρες οθονες CRT με μονοφωνικο ηχο, θα σε ενημερωσω οτι εδω και πολλα χρονια η πλειοψηφια του κοσμου επιθυμει οταν βλεπει μια ταινια/παιζει ενα παιχνιδι να το κανει με μια ταδε ποιοτητα. Αν ειναι τοσο υπερτιμημενα, κατσε εσυ δες το avatar σε μια 14αρα CRT με μονοφωνικο ηχο και ελα μετα να μου πεις οτι ειναι η ιδια εμπειρια με το να το δεις σε μια μεγαλη τηλεοραση HD και με πολυκαναλο ηχο... δεν με πειθεις οπως και την πλειοψηφια του πλανητη. Οποτε ασε τις δηλωσεις αυτες λες και αποτελουν κανενα παγκοσμιο γεγονος, καθοτι μαλλον εκφραζουν την απολυτη μειοψηφια στην οποια ανηκεις.
    otan anaferome se stixia vazo links. profanos ine apopsi mu. osoi areskonte omos sto pad tu wiiu simfonun. ke apo oti fenete exun arxisi na ginonte arketoi

- Ειναι παιδικο να καθομαι στην ουρα και να παιζω ενα παιχνιδι να περασω την ωρα μου, ενω ειναι φουλ ωριμο να κουβαλω φορητη κονσολα ή εαν τα εχεις βαλει τωρα και με τις φορητες κονσολες, ειναι πολυ ωριμο να πεφτω στο κρεβατι μου και να λεω, μισο λεπτο αγαπη μου να περασω λιγο αυτην την πιστα.
    pantreftikes? den to ksera? ego pantos oxi(den ine oloi pantremenoi, astoxo paradigma)

Γεια σου ρε Γιωργαρα κολυμπας μεσα στην ωριμοτητα! Εν τω μεταξυ μιλαμε για νιντεντο ετσι... με ακρως ωριμα παιχνιδια, βαθυστοχαστα οπως το Μαριο, που σε προβληματιζουν με το σεναριο τους...
    1. den ginese pio orimos an peksis assassins 3 sto ps3 ke oxi sto wiiu
    2. anorimotita, gia mena ine, na xanis tin pragmatikotita epidi nomizis oti vlepis kati realistiko. orimotita ine na antimetopizis to pexnidi san pexnidi
    Last edited by georgios; 03-12-2012 at 15:34.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Bookmarks

Bookmarks