Page 52 of 108 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

http://www.byteme.gr/gaming-articles...ati-me-to-wiiu
    Ένα ωραίο άρθρο από το byteme.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

ine akiro na thavi tin nintendo gia tin autonomia tu pad otan to vita pu ine telios forito exi tin idia autonomia

apo ki ke pera lei auto pu leo akrivos ke ego se auti tin paragrafo

"Είμαι 101% βέβαιος πως δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένας κάτοχος Wii U που δεν θα πέσει στην «παγίδα» να ξεκινήσει ένα παιχνίδι κοιτώντας στην τηλεόραση και να καταλήξει ξαφνικά ανάσκελα στο κρεβάτι του, κοιτώντας στο GamePad του. Ότι και να συμβεί στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως η Nintendo δημιούργησε την καλύτερη... ημιφορητή κονσόλα που έχει φτιαχτεί ποτέ (και κατέστησε το 3DS μου και επίσημα πλέον, νεκρό)! Και για να δούμε και την πιο πρακτική πλευρά του θέματος, σκέφτομαι ήδη να αποκτήσω το Assassin’s Creed 3 στο Wii U και όχι στα Xbox 360/PS3, μόνο και μόνο εξαιτίας του χειριστηρίου."

me ala logia
    1. logo xiristiriu ine pio kali idea na pezis ta idia games sto wiiu
    2. ine ena feature pu tha to xrisimopiisun 100% oloi osoi parun stin konsola
    3. vita, 3ds, iphone ktlp giononte molis bi auti i konsola mesa sto spiti
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

με την διαφορα οτι αν καποιος εχει φορητη κονσολα και την χρησιμοποιει στο σπιτι, για εμενα εχει αποτυχει η ιδια η κονσολα σαν προιον...

εγω οταν ειμαι σπιτι δεν θελω να παιζω ιphone... θαλω να παιζω σε κανονικη κονσολα με ολα τα comfor 5.1 ηχου και μεγαλης οθονης.

iphone και φορητα θελω να παιζω οταν περιμενω σε ουρες ή οταν ειμαι εξω και περιμενω κατι.

Στο κρεβατι παω για τρεις λογους:

α) ειμαι αρρωστος (φτου φτου και ξου ξου)
    β) κανω σεξ
    γ) πεφτω για υπνο.

Παιχνιδια ηλεκτρονικα στο κρεβατι δεν με βολευουν για παραπανω απο 5 λεπτα. Η ολη σταση του σωματος ειναι ακυρη εντελως για gaming.

Member Link's Avatar
    Name
    Λαζαρος

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ine akiro na thavi tin nintendo gia tin autonomia tu pad otan to vita pu ine telios forito exi tin idia autonomia

apo ki ke pera lei auto pu leo akrivos ke ego se auti tin paragrafo

"Είμαι 101% βέβαιος πως δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένας κάτοχος Wii U που δεν θα πέσει στην «παγίδα» να ξεκινήσει ένα παιχνίδι κοιτώντας στην τηλεόραση και να καταλήξει ξαφνικά ανάσκελα στο κρεβάτι του, κοιτώντας στο GamePad του. Ότι και να συμβεί στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως η Nintendo δημιούργησε την καλύτερη... ημιφορητή κονσόλα που έχει φτιαχτεί ποτέ (και κατέστησε το 3DS μου και επίσημα πλέον, νεκρό)! Και για να δούμε και την πιο πρακτική πλευρά του θέματος, σκέφτομαι ήδη να αποκτήσω το Assassin’s Creed 3 στο Wii U και όχι στα Xbox 360/PS3, μόνο και μόνο εξαιτίας του χειριστηρίου."

me ala logia
    1. logo xiristiriu ine pio kali idea na pezis ta idia games sto wiiu
    2. ine ena feature pu tha to xrisimopiisun 100% oloi osoi parun stin konsola
    3. vita, 3ds, iphone ktlp giononte molis bi auti i konsola mesa sto spiti
    Μετά απο 48 ώρες με το U επιβεβαιώνω ολα τα παραπάνω. Το άρθρο ηταν καλό αλλά και λίγο επιφυλακτικό-προκατειλημμένο σε κάποια μέρη του. Λογικό εν μέρη
    Παντος το gamepad είναι φοβερό. Η αίσθηση του οταν παίζεις είναι κατι το απερίγραπτο. Νιώθεις οτι έχεις τον πλήρη ελέγχο σε ολα!
    Έχω να πω τα καλύτερα μέχρι στιγμής.
    Σε αναμονή πάντα και καλύτερων τίτλων εννοείτε.
    Δεν θα μπω σε τεχνικά ζητήματα της μηχανής που αναφέρατε σε προηγούμενες σελίδες για να μην παρεξηγηθώ αν και το φτυάρι πήρε φωτιά αλλά ίσως κάποιοι ανακαλέσουν με τον καιρό. Ίδωμεν.

XBOX360 Gamertag:LAZAROS

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

i
    Γιατί να μην το θάψει? Το ότι και το vita έχει την ίδια αυτονομία δεν σημαίνει κάτι. Ας τα κράξει και τα δύο! Προφανώς η σύγκριση παέι με το 3ds.

Ότι και να συμβεί στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως η Nintendo δημιούργησε την καλύτερη... ημιφορητή κονσόλα που έχει φτιαχτεί ποτέ (και κατέστησε το 3DS μου και επίσημα πλέον, νεκρό)!

Καλά ρε συ, θα δώσεις 300+ ευρώ για να αντικαταστήσεις ουσιαστικά το 3DS.. Λίγο ανούσιο..

Και για να δούμε και την πιο πρακτική πλευρά του θέματος, σκέφτομαι ήδη να αποκτήσω το Assassin’s Creed 3 στο Wii U και όχι στα Xbox 360/PS3, μόνο και μόνο εξαιτίας του χειριστηρίου."
    Δηλαδή θα πάρεις ένα παιχνίδι του 2012 σχεδιασμένο να παίζει σε 720p και σε 32+ ιντσών τηλεοράσεις και θα το παίξεις στο χειριστήριο του Wii U.

Κοίτα, αν σε καλύπτουν αυτά τότε το Wii U είναι τέλειο για σένα. Όμως νομίζω οτι ανήκεις στο 5% των gamers (και αν). Πρόσεξε, ούτε λέω οτι είναι ανόητο αυτό που λες ούτε τίποτα. Το σέβομαι οτι θες να παίξεις AC3 στο χειριστήριο στο κρεβάτι σου!

Βέβαια είπες οτι σε καλύπτει και η 14αρα CRT. Οπότε εννοείται οτι απο το Wii U θα είσαι υπερ-καλυμένος! Ακόμα και απο το χειριστήριο του..

Αλλά δεν νομίζω να το προτιμήσουν και άλλοι γι'αυτούς τους λόγους.
    Last edited by FotisGRC; 03-12-2012 at 13:45.

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    με την διαφορα οτι αν καποιος εχει φορητη κονσολα και την χρησιμοποιει στο σπιτι, για εμενα εχει αποτυχει η ιδια η κονσολα σαν προιον...
    ime siguros oti ta metal gear ke final fanatsy sto psp, pu ixes, ta pekses ke spiti

εγω οταν ειμαι σπιτι δεν θελω να παιζω ιphone... θαλω να παιζω σε κανονικη κονσολα με ολα τα comfor 5.1 ηχου και μεγαλης οθονης.
    ipertimimena. elaxista veltionun tin ebiria

iphone και φορητα θελω να παιζω οταν περιμενω σε ουρες ή οταν ειμαι εξω και περιμενω κατι.
    telios pediko na perimenis stin ura ke na pezis action games

Παιχνιδια ηλεκτρονικα στο κρεβατι δεν με βολευουν για παραπανω απο 5 λεπτα. Η ολη σταση του σωματος ειναι ακυρη εντελως για gaming.
    sinithizete

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Γιατί να μην το θάψει? Το ότι και το vita έχει την ίδια αυτονομία δεν σημαίνει κάτι. Ας τα κράξει και τα δύο! Προφανώς η σύγκριση παέι με το 3ds.
    1. as thapsi ke ta 2. den bori na milai mono gia tin nintendo. giati parakato anaferi to vita pu theli na pi oti i othoni tu ine pio kali
    2. otan krinis kati to krinis simfona me ton antagonismo. isos den ine iparxi dinatotita gia megaliteri autonomia se logiko kostos auti ti stigmi afu to kanun oloi
    3. episis i kriki ine ligo akiri an skeutis oti ise spiti ke to sindeis me ena usb kalodio se opio meros tu spitiu ke an ise

Name
    Δημήτρης

ime siguros oti ta metal gear ke final fanatsy sto psp, pu ixes, ta pekses ke spiti

ipertimimena. elaxista veltionun tin ebiria

telios pediko na perimenis stin ura ke na pezis action games

sinithizete
    -Aκριβως γι αυτο ελεγα οτι απετυχε πληρως το PSP για εμενα.... γιατι επαιζα σπιτι μαζι του...μεχρι που το παρατησα και ουτε θυμαμαι που ειναι πια... (παλι καλα που το ειχα στον στρατο και εκανε εκει την αποσβεση του καπως...) Αν ειχες διαβασει το κραξιμο που ειχα ριξει για το PSP θα το ηξερες...αλλα ξεχασα, εσυ δεν διαβαζεις, αλλα αποψη εχεις για να σχολιασεις...

- Υπερτιμημενα... ο ηχος 5.1 και οι 50 ιντσες οθονη?! Και μαλιστα για μια ακομη φορα μας το ανακοινωνεις λες και ειναι μια παγκοσμια και αντικειμενικη αληθεια που εκφραζει τους παντες? Μαλιστα.... συγνωμη Γιωργο αλλα επειδη εσυ γουσταρεις να παιζεις σε 14αρες οθονες CRT με μονοφωνικο ηχο, θα σε ενημερωσω οτι εδω και πολλα χρονια η πλειοψηφια του κοσμου επιθυμει οταν βλεπει μια ταινια/παιζει ενα παιχνιδι να το κανει με μια ταδε ποιοτητα. Αν ειναι τοσο υπερτιμημενα, κατσε εσυ δες το avatar σε μια 14αρα CRT με μονοφωνικο ηχο και ελα μετα να μου πεις οτι ειναι η ιδια εμπειρια με το να το δεις σε μια μεγαλη τηλεοραση HD και με πολυκαναλο ηχο... δεν με πειθεις οπως και την πλειοψηφια του πλανητη. Οποτε ασε τις δηλωσεις αυτες λες και αποτελουν κανενα παγκοσμιο γεγονος, καθοτι μαλλον εκφραζουν την απολυτη μειοψηφια στην οποια ανηκεις.

- Ειναι παιδικο να καθομαι στην ουρα και να παιζω ενα παιχνιδι να περασω την ωρα μου, ενω ειναι φουλ ωριμο να κουβαλω φορητη κονσολα ή εαν τα εχεις βαλει τωρα και με τις φορητες κονσολες, ειναι πολυ ωριμο να πεφτω στο κρεβατι μου και να λεω, μισο λεπτο αγαπη μου να περασω λιγο αυτην την πιστα. Γεια σου ρε Γιωργαρα κολυμπας μεσα στην ωριμοτητα! Εν τω μεταξυ μιλαμε για νιντεντο ετσι... με ακρως ωριμα παιχνιδια, βαθυστοχαστα οπως το Μαριο, που σε προβληματιζουν με το σεναριο τους...

-Για καποιους ναι συνηθιζεται, για εμενα οχι. Βλεπεις η διαφορα του πως εκφραζομαι εγω με το πως το κανεις εσυ ειναι οτι εγω σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποστ μου αναφερομαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε εμενα, στο πως εγω βλεπω το συγκεκριμενο πραγμα. Δεν βγηκα να δηλωσω οτι ντε και καλα αυτο που λεω ειναι παγκοσμιος νομος. Αλλα εσυ παλι εισαι η προσωποποιηση της αντικειμενικης και μοναδικης αληθειας!

PSN ID
    georgios78

-Aκριβως γι αυτο ελεγα οτι απετυχε πληρως το PSP για εμενα.... γιατι επαιζα σπιτι μαζι του...μεχρι που το παρατησα και ουτε θυμαμαι που ειναι πια... (παλι καλα που το ειχα στον στρατο και εκανε εκει την αποσβεση του καπως...) Αν ειχες διαβασει το κραξιμο που ειχα ριξει για το PSP θα το ηξερες...αλλα ξεχασα, εσυ δεν διαβαζεις, αλλα αποψη εχεις για να σχολιασεις...
    to idio isxii ke gia to iphone? giati ipostirikses therma ta hardcore games tu iphone

- Υπερτιμημενα... ο ηχος 5.1 και οι 50 ιντσες οθονη?! Και μαλιστα για μια ακομη φορα μας το ανακοινωνεις λες και ειναι μια παγκοσμια και αντικειμενικη αληθεια που εκφραζει τους παντες? Μαλιστα.... συγνωμη Γιωργο αλλα επειδη εσυ γουσταρεις να παιζεις σε 14αρες οθονες CRT με μονοφωνικο ηχο, θα σε ενημερωσω οτι εδω και πολλα χρονια η πλειοψηφια του κοσμου επιθυμει οταν βλεπει μια ταινια/παιζει ενα παιχνιδι να το κανει με μια ταδε ποιοτητα. Αν ειναι τοσο υπερτιμημενα, κατσε εσυ δες το avatar σε μια 14αρα CRT με μονοφωνικο ηχο και ελα μετα να μου πεις οτι ειναι η ιδια εμπειρια με το να το δεις σε μια μεγαλη τηλεοραση HD και με πολυκαναλο ηχο... δεν με πειθεις οπως και την πλειοψηφια του πλανητη. Οποτε ασε τις δηλωσεις αυτες λες και αποτελουν κανενα παγκοσμιο γεγονος, καθοτι μαλλον εκφραζουν την απολυτη μειοψηφια στην οποια ανηκεις.
    otan anaferome se stixia vazo links. profanos ine apopsi mu. osoi areskonte omos sto pad tu wiiu simfonun. ke apo oti fenete exun arxisi na ginonte arketoi

- Ειναι παιδικο να καθομαι στην ουρα και να παιζω ενα παιχνιδι να περασω την ωρα μου, ενω ειναι φουλ ωριμο να κουβαλω φορητη κονσολα ή εαν τα εχεις βαλει τωρα και με τις φορητες κονσολες, ειναι πολυ ωριμο να πεφτω στο κρεβατι μου και να λεω, μισο λεπτο αγαπη μου να περασω λιγο αυτην την πιστα.
    pantreftikes? den to ksera? ego pantos oxi(den ine oloi pantremenoi, astoxo paradigma)

Γεια σου ρε Γιωργαρα κολυμπας μεσα στην ωριμοτητα! Εν τω μεταξυ μιλαμε για νιντεντο ετσι... με ακρως ωριμα παιχνιδια, βαθυστοχαστα οπως το Μαριο, που σε προβληματιζουν με το σεναριο τους...
    1. den ginese pio orimos an peksis assassins 3 sto ps3 ke oxi sto wiiu
    2. anorimotita, gia mena ine, na xanis tin pragmatikotita epidi nomizis oti vlepis kati realistiko. orimotita ine na antimetopizis to pexnidi san pexnidi
    Last edited by georgios; 03-12-2012 at 15:34.

Name
    Δημήτρης

to idio isxii ke gia to iphone? giati ipostirikses therma ta hardcore games tu iphone

otan anaferome se stixia vazo links. profanos ine apopsi mu. osoi areskonte omos sto pad tu wiiu simfonun. ke apo oti fenete exun arxisi na ginonte arketoi

pantreftikes? den to ksera? ego pantos oxi(den ine oloi pantremenoi)

1. den ginese pio orimos an peksis assassins 3 sto ps3 ke oxi sto wiiu
    2. anorimotita, gia mena ine, na xanis tin pragmatikotita epidi nomizis oti vlepis kati realistiko. orimotita ine na antimetopizis to pexnidi san pexnidi
    Μαλλον πρεπει να πας και να ξαναδιαβασεις για να καταλαβεις τι ελεγα για το iphone.... το θεμα της συζητησης τοτε ηταν κατα ποσο εχουν μελλον φορητες κονσολες οταν τα smartphone εχουν εξελιχθει τοσο πολυ που μπορουν να προσφερουν σχεδον οτι προσφερουν και οι φορητες και μαλιστα σε πιο προσιτο μεγεθος χωρις να χρειαζεται να κουβαλας 2 συσκευες.

iphone δεν παιζω στο σπιτι παρα μοναχα κανα 5αλεπτο καμμια φορα ή οταν ειμαι στον θρονο.

Να μαθεις να διατυπωνεις την αποψη σου οπως κανει ολος ο κοσμος και οχι με δηλωσεις "υπερεκτιμημενα, ελχασιτη διαφορα". Ουτε ενα σημειο της προτασης σου δεν φαινεται οτι εκφραζει προσωπικη αποψη. Και στην τελικη δεν ζητησαμε την αποψη σου για την αποψη μας. Αποψη μας ειναι οτι μας αρεσει το 5.1 και οι μεγαλες TV. Εγω ετσι εκφραστικα στο ποστ μου, μιλησα καθαρα για εμενα σε ολα τα σημεια. Δεν χρειαζομαι τον σχολιασμο σου.

Δεν χρειαζεται να παντρευτω για να γινει το σκηνικο που περιγραφω.

το 1 και το 2 καλυτερα να το διαβασεις καλα εσυ στον εαυτο σου πρωτα, γιατι εσυ εισαι που βγηκες και μου ειπες οτι ειναι παιδικο και αρα εμμεσα ανωριμο, να καθομαι και να παιζω ενα "παιχνιδι" οπως λες οταν περιμενω σε μια σταση ή σε μια ουρα. Οποτε βαλτα κατω και προσπαθησε για μια φορα να μην φασκεις και αντιφασκεις.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ερωτηση...γιατι κραζουμε το wiiu ενταξει το παρακαναμε λιγο και εμενα δεν μου αρεσει αλλα δεν καθομαι να αναλυσω εσεις εχετε λιωσει.
    Εγω περιμενω τα vs στα γραφικα ετσι για να γελασω τιποτα παραπανω

ΥΓ. θυμαμαι το πρωτο προ και το πρωτο φιφα τι γραφικαρες ειχαν σε σχεση με το ps2/xbox κατι τετοιο στο wiiu δεν εχω δει κ επειδη ΘΕΛΩ να δω καλα 3d γραφικα...
    Last edited by djpar; 03-12-2012 at 16:05.

PSN ID
    georgios78

Μαλλον πρεπει να πας και να ξαναδιαβασεις για να καταλαβεις τι ελεγα για το iphone.... το θεμα της συζητησης τοτε ηταν κατα ποσο εχουν μελλον φορητες κονσολες οταν τα smartphone εχουν εξελιχθει τοσο πολυ που μπορουν να προσφερουν σχεδον οτι προσφερουν και οι φορητες και μαλιστα σε πιο προσιτο μεγεθος χωρις να χρειαζεται να κουβαλας 2 συσκευες.
    to thema itan wiiu vs iphone. oxi oi forites konsoles

iphone δεν παιζω στο σπιτι παρα μοναχα κανα 5αλεπτο καμμια φορα ή οταν ειμαι στον θρονο.

Να μαθεις να διατυπωνεις την αποψη σου οπως κανει ολος ο κοσμος και οχι με δηλωσεις "υπερεκτιμημενα, ελχασιτη διαφορα". Ουτε ενα σημειο της προτασης σου δεν φαινεται οτι εκφραζει προσωπικη αποψη.
    opos esi? katevato ke na psaxnis na vris tis 2 leksis pu exun usia?

Δεν χρειαζεται να παντρευτω για να γινει το σκηνικο που περιγραφω.
    iparxun anthropoi pu den kimunte kathe mera me tin kopela tus

το 1 και το 2 καλυτερα να το διαβασεις καλα εσυ στον εαυτο σου πρωτα, γιατι εσυ εισαι που βγηκες και μου ειπες οτι ειναι παιδικο και αρα εμμεσα ανωριμο, να καθομαι και να παιζω ενα "παιχνιδι" οπως λες οταν περιμενω σε μια σταση ή σε μια ουρα. Οποτε βαλτα κατω και προσπαθησε για μια φορα να μην φασκεις και αντιφασκεις.
    su eksigo oti to wii exi hardcore game ke oti to gaming me alithofani grafika den se kani pio orimo

diskolevese na katalavis oti den ine analimeno mexri aidias. min to pernis san dedomeno ke gia tus alus, auto
    Last edited by georgios; 03-12-2012 at 16:30.

Name
    Δημήτρης

^^ Χαχα ρε συ την παλευεις? Οχι αληθεια τωρα, μηπως τρεχει κατι? Γιατι αρχιζω και ανησυχω πραγματικα για το αν μπορεις ειλικρινα να αντιληφθεις ποσο δυσκολο σου ειναι να ακολοουθησεις μια συζητηση...

Για ξαναδες λιγο το αρχικο μου ποστ:

Στο κρεβατι παω για τρεις λογους:

α) ειμαι αρρωστος (φτου φτου και ξου ξου)
    β) κανω σεξ
    γ) πεφτω για υπνο.

Στο οποιο ποστ περιγραφω ΕΓΩ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, τους λογους που απεχθανομαι να παιζω στο κρεβατι παιχνιδια....

Και μετα πεταγεσαι εσυ οσαν μην πω τι, και μου λες οτι αν παιζω iphone σε ουρα ειναι παιδικη συμπεριφορα....και γενικα προσπαθεις να με κρινεις για μια προσωπικη μου επιλογη...

Μετα μου λες οτι η συγκριση ειναι WiiU vs Iphone το οποιο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ηταν θεμα συζητησης και μαλλον νομιζεις οτι επειδη ανεφερα εγω οτι οταν παιζεις με τις φορητες κονσολες σπιτι, θεωρω (παλι προσωπικα) οτι εχουν αποτυχει ως "φορητες" μηχανες, αυτο σημαινει οτι συγκρινω το iphone με το Wiiu!

Μετα γυρνας και κρινεις την επιλογη την δικη μου οταν παω στο κρεβατι να μην παιζω games, και μαλιστα αρχιζεις και με ρωτας αν εχω παντρευτει ή για ποιον λογο οταν κοιμαμαι με την κοπελα δεν παιζω games? Χαχα ρε συ την παλευεις ξαναλεω?? Οτι γουσταρω κανω σπιτι μου και στο κρεβατι μου, τι σε κοφτει εσενα λολ? Τοσο μεγαλη αναγκη εχεις να ακουσεις τον valkyre να λεει ποσο του αρεσει να παιζει με το wiiu στο κρεβατι? Χαχα ημαρτον ρε συ!

Το κορυφαιο ειναι η τελευταια προταση στην οποια γυρνας το θεμα της συζητησης παλι επειδη εγω υπερασπιστηκα τον εαυτο μου οταν χαρακτηρισες παιδικο επειδη παιζω με ιphone στην ουρα.... και σου ειπα οτι αν ειναι ανωριμος καποιος που παιζει Ιphone σε μια ουρα, απο που κι ως που δηλαδη ειναι ωριμος καποιος που παιζει Μαριο στο κρεβατι του....τωρα επειδη μαλλον δυσκολευεσαι να εντοπισεις ορισμενα πασιφανη πραγματα αναγνωσης να στο κανω πιο λιανα:

Σαρκασμος λεγεται αυτο.... δεν θεωρω οτι ειναι ανωριμο να παιζεις Μαριο και να παιζεις στο κρεβατι σου... οπως και δεν θεωρω ανωριμο να παιζω iphone στην ουρα... αυτο που θεωρω ανωριμο ειναι να ερχεται καποιος και να μου λεει οτι ειναι παιδικη η μια συμπεριφορα, λες και η αλλη δεν ειναι...

Συγκεντρωσου Γιωργο το εχεις χασει....εχω την εντυπωση οτι απο reading comprehension πασχεις αφανταστα....οτι του φανει του λολοστεφανη!

PSN ID
    georgios78

Στο οποιο ποστ περιγραφω ΕΓΩ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, τους λογους που απεχθανομαι να παιζω στο κρεβατι παιχνιδια....
    ke ego, gia mena, perigrafo giati autoi oi logoi den stekun. etsi apla...

Name
    Δημήτρης

Τι δεν στεκει? Η προτιμηση καποιου? Το προσωπικο του γουστο και οι επιλογες του? Ειναι σαν να μου λες οτι οτιδηποτε δεν μου αρεσει εμενα και αρεσει σε εσενα, δεν στεκει...

Εφτασες στο σημειο να κρινεις και το προσωπικο γουστο του καθενος και να του λες κιολας οτι δεν στεκει! Και στην τελικη τι εισαι κανας κουτσομπολης που εχει την αναγκη να σχολιαζει τις προτιμησεις του καθενος? χαχα Επος....

Οπως ειπα, ανικανος να σταθεις σε οποιαδηποτε επιπεδου κουβεντα... Αντικειμενικου επιπεδου, προσωπικου επιπεδου κλπ. Δεν πειραζει εδω ειμαστε να το διαπιστωνουμε καθε φορα και να γελαμε με το που μπορει να φτασεις.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ερωτηση...γιατι κραζουμε το wiiu
    Κραξιμο στο δικο μου το μυαλο ειναι αυτο

WiiU sucks, it's lame and a piece of garbage .-

Αυτο λοιπον εδω μεσα δεν το εχει κανει κανενας χωρις να δικαιολογησει την αποψη του. Επομενως δεν ειναι κραξιμο, ειναι αποψη.
    Το αν σου αρεσει η δεν σου αρεσει αλλο θεμα.

Quote Originally Posted by Link View Post
    Δεν θα μπω σε τεχνικά ζητήματα της μηχανής που αναφέρατε σε προηγούμενες σελίδες για να μην παρεξηγηθώ αν και το φτυάρι πήρε φωτιά αλλά ίσως κάποιοι ανακαλέσουν με τον καιρό. Ίδωμεν.
    Μια χαρα μπορεις να μπεις σε τεχνικα ζητηματα και δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηθεις.
    Να αλλαξουν αποψη για την κονσολα ειναι κατι που σιγουρα μπορει να γινει, να ανακαλεσουν ομως φιλε μου για πιο ακριβως πραγμα? Το ξεπερασμενο hardware, η ακριβη τιμη λανσαρισματος και τα κακα launch ports ειναι facts και οχι κατι για το οποιο μπορει να ανακαλεσει καποιος.
    Για τι χειριστηριο και γενικοτερα το tablet ναι, σιγουρα μπορει να αλλαξουν αποψη οσοι το βρισκουν ανουσιο.

PSN ID
    georgios78

Τι δεν στεκει? Η προτιμηση καποιου? Το προσωπικο του γουστο και οι επιλογες του? Ειναι σαν να μου λες οτι οτιδηποτε δεν μου αρεσει εμενα και αρεσει σε εσενα, δεν στεκει...

Εφτασες στο σημειο να κρινεις και το προσωπικο γουστο του καθενος και να του λες κιολας οτι δεν στεκει! Και στην τελικη τι εισαι κανας κουτσομπολης που εχει την αναγκη να σχολιαζει τις προτιμησεις του καθενος? χαχα Επος....

Οπως ειπα, ανικανος να σταθεις σε οποιαδηποτε επιπεδου κουβεντα... Αντικειμενικου επιπεδου, προσωπικου επιπεδου κλπ. Δεν πειραζει εδω ειμαστε να το διαπιστωνουμε καθε φορα και να γελαμε με το που μπορει να φτασεις.
    otan kapiu den tu aresi kati iparxi enas logos. o logos den steki. apla pramata...

pame parakato. egrapses tosa katevata gia auto. noimo 0 opos panta

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

εγω παντως πολυ θα γουσταρα τωρα που ειναι και χειμωνας να παιζω ξαπλα...
    αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι αυτη η κονσολα θα ηταν μια χαρα αν ειχε να προσφερει καποια εξελιξη στον τομεα των γραφικων,,,απο τη στιγμη που πσ4 χμπξ720 θα ναι καλυτερα τοτε δεν εχει νοημα πανω στην κριση να την αγορασουμε

PSN ID
    georgios78

oti prepi gia tin krisi. arazis sto krevati ke den anavis kalorifer

an ke fetos ligoi tha anapsun kalorifer, exun den exun wiiu

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Προτιμώ να λιώσω στο move παίζοντας fight παρά να κάτσω στο κρεβάτι, θα γυμνάζομαι και θα ζεσταίνομαι κιόλας

Σήμερα είδα την κονσόλα από κοντά, το χειριστήριο-tablet δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλο, τελικά δεν είναι και τόσο άβολο.
    Last edited by Gazof; 03-12-2012 at 22:20.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Bookmarks

Bookmarks