οχι ρε στο προ καλα εκανες
οχι ρε στο προ καλα εκανες
παρατήρησα πάντως οτι δεν μπορώ να παίξω αγώνα σε κοινότητα...μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης με άλλον χρήστη...ενω βρηκα 4-5 να παίξω! επίσης σε αγώνα κατάταξης καθυστερεί πολύ να βρει κάποιον αντίπαλο(δεν βρίσκει).μπλοκάρει τπτ η έτυχε λόγω ημέρας???
Last edited by fastnickride; 28-10-2012 at 13:36.
και εμενα εκανε κολλημα στην αρχη μετα εστρωσε κ ξαφνικα μεσα στον αγωνα κολλαγε για 2-3 sec
[YOUTUBE]HaY0WDxgtt4[/YOUTUBE]
δεν ξερω αν το εχω ξαναβαλει
το νοημα της online community ποιο ειναι?παιζω στο athens και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι παιζει.
Ρε παρη παω εντιτ , παταω ''Δ'' αλλα δεν γινεται τπτ!
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
πατας Δ στις ομαδες νομιζω και γυρνανε στις default μεταγραφες δλδ στου dlc 2.Να σου πω,βαλε το WENB V3.1 σιγα για μιση ωρα εχεις φουλ αγγλικο γερμανικο 2ο αγγλιας κτλ εντωμεταξυ τα τυπακια εχουν αλλαξει κ τα μαλλια των παιχτων για να μοιαζουν μιλαμε κουραση.
Ασχετο,μπηκα εχτες community και δεν δειχνει ποσοι παιχτες ειναι online εντελως βλακεια αυτο...
paris7 πήγα και εγώ στα edit-team και δεν έχει επιλογή να πατήσεις τρίγωνο για να κάνω default!!! αυτο με τους παίκτες πόσοι ειναι online νομίζω το βλέπεις μέσα στην κοινότητα που έχουν μπλέ αριθμό πχ 0 και όσοι offline ειναι γκρί πχ 0. βέβαια στους δείχνει όλους όσοι έχουν εγγραφεί μεσα στην κοινότητα... ελληνικό έχει βγεί? επίσης οταν κάνεις αυτη την διαδικασία να περάσεις τα real names σου τα δείχνει και στο online η μόνο offline?
απογευματάκι θα μπω μέσα στην κοινότητα όποιος ειναι διαθέσιμος να παίξουμε κανενα ματσάκι, να δω αν μπορώ να παίξω μετα τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο router...
savato mu edose ton titlo "el diablo" epidi efera pontus stini kinotita mas
mu egrapse oti kseklidosa mia omada gia tin kinota mas. auto simeni oti den ine anixti gia tin kinotita athina? ta luketakia pu exi sta ranked stis omades pia kinotita aforun?
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
ναι αλλα επαιξα με εναν φιλο μου μεσω κοινοτητας μιας κ γραφτηκε κ αυτος κ μπορουσαμε να επιλεξουμε οποια ομαδα θελουμε,λογικα το ξεκλειδωμα μετραει για τους ποντους κ την θεση της καθε κοινοτητας.
Ρε παιδια https://www.konami-pes2013.com/en/2012/10/ps3-f-a-q/ στο transfer.
Οτι option file και αν περασεις ισχυει κ για το online ΑΛΛΑ αν ο αλλος εχει φτιαξει γερμανικο τοτε οι ομαδες που τα στατιστηκα τους ειναι απο site ή γενικα ειναι created στο online θα εχουν μεσο ορο 50 κ οχι τα στατιστηκα του offline,αλλα εμφανισεις μαλλια κτλ ισχυουν ολα
mipos epidi ine filos? an ton exis sto friend list mipos ine alios?
μπα ετσι ισχυει,ή μπορει κοινοτητα vs κοινοτητα να ισχυει
ke pos pezis kinotita vs kinotita?
2 vs 2 αλλα ελεγχεις 1 παιχτη στον αγωνα
Να κάνω μία ερώτηση...κατέβασα το patch από το Wenb και το πέρασα όλα καλά. Το θέμα είναι πως είχα ξεκινήσει offline Master League στο Division 2 με την καγκουρο-default ομάδα και την πάλευα. Τώρα με το patch δε λέω, ωραία πέρασε όλα τα πρωταθλήματα - γήπεδα - παίκτες, αλλά μου άλλαξε το D2 με την Β κατηγορία της Αγγλίας και έχουν γίνει όλες οι ομάδες αστέρια και δε μπορώ να πάρω νίκη. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το επηρεάσω ή να το αλλάξω, χωρίς να σβήσω το WENB patch?
ναι αλλα πλεον ελεγχεις εναν παιχτη.
Φιλε με το WENB δεν εχω παιξει offline master league και δεν ξερω αλλα παλια ελεγες που θα μπεις
καλησπερα παιδες , νοικιασα το pro 13 κ προσπαθω να παιξω ενα πρωταθλ. με 4 χρηστες χωρις online , ξερεται σπιτικο πρωταθληματακι , πως μπορω να το κανω γιατι δυσκολευομαι καπως
Bookmarks