Page 8 of 66 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@djpar
    αυτη ειναι η αποψη σου και κανεις δεν θα σου απαγορευσει να την λες,οπως και κανεις δεν θα μου απαγορευσει να λεω την δικη μου(να σου απανταω).Ως εδω καλα.
    Απο κει και περα μετα το πρωτο ποστ σου,ειπα την αποψη μου και την ιδια θα πω και τωρα.
    Οταν κρινεις το fifa με σταυρο και οχι στο manual,φυσικα και δεν εχεις εικονα για το παιχνιδι,οποτε απο την αρχη δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη σου.Οταν στο πρωτο ποστ σου γραφεις οτι ''οταν το fifa πηγαινει ,το προ ερχεται'' για τριπλες που εχει το fifa εδω και 3-4 χρονια,φυσικα και θα γραψω οτι καποιοι προ fans κανουν κακο στην σειρα γιατι αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα(αυτη ηταν η απαντηση μου που τρελανε καποιους..λολ).Αν πατωνε το pes2008/09 το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο σημερα κατεμε.
    Αν διαφωνεις με εκεινο το ποστ μου,απλα απαντας(οπως και σωστα εκανες,χωρις να κανεις προσωπικη επιθεση οπως αλλοι).
    Απο κει και περα κανεις δεν θα μου απαγορευσει να εχω την παραπανω αποψη και να την γραφω,γιατι το pes ειναι μια σειρα που μεγαλωσα με αυτη και παντα θα με ενδιαφερει.

jk_blue_tiger
    Αν δεν σεβομουν τις αποψεις των pes players θα εκανα αυτο που κανεις εσυ που δεν σεβεσαι την δικη μου.Προσωπικη επιθεση για αρες μαρες κουκουναρες(κακοι mods κτλ,κτλ).
    Οσο λοιπον το ps3forums ειναι forum εγω θα απανταω και θα λεω την αποψη μου τεκμηριωνοντας την, σε οποιο thread επιθυμω.Aν σε ενοχλει αυτη, δεν μπορω να κανω κατι.Μπορεις ειτε να την αγνοησεις ,ειτε να απαντησεις ωστε να γινει κουβεντα.
    Αν καποιοι(οι γνωστοι αγνωστοι) ειναι ευαισθητοι σε αποψεις λογο του φανατισμου τους με καποιο παιχνιδι και αρπαζονται προκαλωντας αυτοι flame και παλι δεν μπορω να κανω κατι.

Το τελευταιο που εγραψες.
    για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα στο site και να χρησιμοποιεις το νημα του pro σαν πεδιο μαχης.
    Ακολουθει την γενικοτερη nonsense λογικη των παραπανω ποστς σου.Θα επρεπε να γνωριζεις οτι εδω δεν ειναι μεσημεριανο(Λαμπιρη ξερω γω).Επισης δεν εχω καποιο συμφερον απο την επισκεψιμοτητα.Μods-->δουλεια χωρις κανενα κερδος.Περισσοτερος κοσμος μεταφραζεται σε περισσοτερη δουλεια χωρις παλι κανενα κερδος.

ΥΓ.Απαντησα στον Djpar γι αυτο απαντησα και σε σενα εδω.Αν θες να το συνεχισεις τις κατηγοριες καν'το σε pm ,αν θες να μιλησουμε για το παιχνιδι συνεχιζουμε εδω.

Εdit.
    Konami opens London studio to help make PES "fresh and exciting"
    http://www.eurogamer.net/articles/20...h-and-exciting

Αυτο(υπενθυμιζω οτι η ανοδος του fifa οφειλεται σε Αγγλους) μαζι με το γεγονος οτι θα χρησιμοποιησουν νεα μηχανη(αυτη του kojima) για την νεα γενια ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικο για το μελλον της σειρας.
    Η ''κακοπροαιρετη'' κριτικη των αμετρητων πρωην pes fans που κραζουν απο το 2008 την σειρα, ισως πιασει τοπο.
    Last edited by PDS; 24-07-2012 at 13:28.
    .

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    εγω θα απανταω και θα λεω την αποψη μου τεκμηριωνοντας την, σε οποιο thread επιθυμω
    Ετσι και εγω θα απανταω οπου & οπως θελω. Εγω μιλαω δημοσια και οχι με pm.
    Αν σε ενοχλει που σου απαντω κατ' αυτον τον τροπο ριξε μου ενα banακι.
    Δεν θα με χαλασει ενα παραπανω την ημερα.

Δυστυχως αυτη η αρνηση των εναπομειναντων pro fans να δουν τα ελλατωματα του παιχνιδιου και το πως εχει καταντησει,εχει ως αποτελεσμα ισως η πιο αγαπημενη μου σειρα ever να εχει σταθερα καθοδικη πορεια.Εφοσον εχει fans που το υποστηριζουν τυφλα δεν υπαρχει και λογος να παει μπροστα.Δυστυχως...
    Κρυφη ελπιδα υπαρχει μονο για την νεα γενια.
    Αυτη σου η απαντηση δεν ειναι απλα "η αποψη σου", ειναι ο ορισμος του flame.
    Και μετα απλα το γυριζεις οτι εγω αρπαχτηκα, εγω φταιω γιατι παρεξηγησα και εγω εκανα το νημα ανω-κατω και και και...
    Και επειδη το συνεχιζεις ειχε δικιο ο georgios που σε αποκαλεσε fanboy.
    Σοβαρα τωρα;
    Επιτρεπεται mod να γραφει κατ' αυτον τον τροπο και μετα να προσπαθει να τετραγωνισει τον κυκλο γραφοντας οτι ασκει "καλοπροαιρετη κριτικη";
    Εχω παρει γερη δοση "κριτικης" παλαιοτερα απο τους fifa players και εχω χορτασει.

Επισης δεν εχω καποιο συμφερον απο την επισκεψιμοτητα.Μods-->δουλεια χωρις κανενα κερδος.Περισσοτερος κοσμος μεταφραζεται σε περισσοτερη δουλεια χωρις παλι κανενα κερδος.
    Μην προσβαλλεις τη νοημοσυνη μου. Ακομα και τα βλητα γνωριζουν οτι:
    τσακωμος σε thread --> μεγαλυτερη συμμετοχη --> νεα μελη --> μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα του forum --> πιο πολλα κερδη απο διαφημισεις ειτε μεσω συμβολαιων ειτε μεσω κλικ σε διαφημισεις.
    Το εαν τα κερδη μπαινουν ή οχι στην τσεπη σου δεν με απασχολει.

Η ''κακοπροαιρετη'' κριτικη των αμετρητων πρωην pes fans που κραζουν απο το 2008 την σειρα, ισως πιασει τοπο.
    Τη σειρα την εχω κραξει και εγω και αλλα μελη για τα λαθη της, αλλα οχι με τον ασχημο τροπο των fifa players.
    Οταν θα σταματησετε να γινεστε εριστικοι, τοτε εγω τουλαχιστον θα σταματησω να απαντω κατ' αυτον τον τροπο.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Καλά ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι το Pro έχει κάνει πισωβήματα τα 2 τελευταία χρόνια (και πολύ φοβάμαι ότι θα κάνει και με το 13) αλλά δεν τίθεται σύγκριση με το fifa.
    Τουλάχιστον προσωπικά εγώ δεν τα χώνω στο pro γιατί σκοπεύω να αγοράσω το fifa.
    Το αντίθετο.. Το κράζω μπας και το γυρίσουν πάλι όπως στο 10...
    Αυτό ήταν το καλύτερο pro κ όχι τα 2 τελευταία προβληματικά παιχνιδάκια.
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Καλά ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι το Pro έχει κάνει πισωβήματα τα 2 τελευταία χρόνια (και πολύ φοβάμαι ότι θα κάνει και με το 13) αλλά δεν τίθεται σύγκριση με το fifa.
    Το 10 το ελιωσα (ειδικα στο online) και παρα τα προβληματα (disconnects, ταχυτητα σε slow motion με "κακες" συνδεσεις), το καταευχαριστηθηκα ειδικα μετα τα αισχη 08 & 09.
    Το 11 για μενα ηταν πισωγυρισμα και το παρατησα γρηγορα ενω στο 12 δεν εχω πληρη αποψη μια και λογω ελλειψης χρονου δεν το εχω παιξει οσο θα ηθελα.
    (Να σημειωσω οτι παιζω κυριως online απλα matches 1vs1 & 2vs2.)
    Spoiler!

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Κάτι λίγο σχετικό με αυτά που "συζητατε" σε σχεση με τα προηγούμενα pro και FIFA για arcade κ.τ.λ. με γερές δόσεις αλήθειας που όμως περιστρέφεται γύρω από το PES 2013...

http://uk.ign.com/articles/2012/07/2...second-chances

Μακάρι το PES 2013 να είναι αντάξιο του ονόματος που κουβαλάει γιατι το 2012 κάπως έδειξε ότι τουλάχιστον προσπαθεί να μπει σε σωστό δρόμο....
    Last edited by nickolas82; 25-07-2012 at 00:21.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Ετσι και εγω θα απανταω οπου & οπως θελω. Εγω μιλαω δημοσια και οχι με pm.
    Αν σε ενοχλει που σου απαντω κατ' αυτον τον τροπο ριξε μου ενα banακι.
    A τωρα δεν θες pm,ενω στην αρχη σε ενοχλησε που ο ''τσακωμος'' γινεται ''δημοσια'' και οχι σε pm.Αποφασισε καποια στιγμη ομως και πες μας.
    Οσο για το ban μην φοβασαι.Δεν ημουν ποτε φαν.

Αυτη σου η απαντηση δεν ειναι απλα "η αποψη σου", ειναι ο ορισμος του flame.
    Σοβαρα?
    Ειναι ο ορισμος του flame η αποψη?Απο ποτε?
    Φιλε μου ειτε δεν σου αρεσει ειτε οχι αυτο που εκανα ηταν να γραψω μετα απο ενα ποστ με το οποιο διαφωνησα(και ηταν εκτος πραγματικοτητας),οτι οι fans του pro κανουν κακο στη σειρα με το να αρνουνται να δουν τα αρνητικα του παιχνιδιου και με το να το υποστηριζουν τυφλα καθε χρονο.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ FLAME????
    Oι χαρακτηρισμοι που ακολουθησαν τι ειναι?Θα μπορουσες να το ειχες προσπερασει ή να απλα να διαφωνησεις με αυτη την αποψη μου γραφοντας την δικη σου.Προτιμησες την επιθεση.Κανε μας την χαρη λοιπον...

Μην προσβαλλεις τη νοημοσυνη μου. Ακομα και τα βλητα γνωριζουν οτι:
    τσακωμος σε thread --> μεγαλυτερη συμμετοχη --> νεα μελη --> μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα του forum --> πιο πολλα κερδη απο διαφημισεις ειτε μεσω συμβολαιων ειτε μεσω κλικ σε διαφημισεις.
    Το εαν τα κερδη μπαινουν ή οχι στην τσεπη σου δεν με απασχολει.
    Spoiler!

Προτιμω να ειμαι βλητο.
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 00:46.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Αποψεις....Για μενα απο το 2008 και μετα ειναι τραγικα τα pes.Οχι οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το fifa,αλλα θα τους εβαζα ενα 8.

Aπο το αρθρο που ποσταρες nickolas82
    But if football teaches us anything about history, it’s that dynasties are there to be broken.

And FIFA did just that during the current console cycle. It quickly overtook the Japanese-developed PES, with superior visuals and innovative gameplay.
    Το συνολο του τυπου εχει την ιδια αποψη(και εγω),αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ικανοποιημενος απο το ποδοσφαιρακια αυτης της γενιας.
    Ελπιζω ο ανταγωνισμος να ειναι μεγαλυτερος στην νεα γενια.
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 00:33.
    .

Junior Member kotsos's Avatar
    PSN ID
    kotsos7

Σήμερα βγαίνει και το demo...για να δουμε τι λεει το νεο pro...μήπως ηρθε η ωρα για την μεγαλη επιστροφη στο pes? απο τα video εχουν φανει αρκετα καλα στοιχεια...ξέρουμε τι ώρα θα βγαλουν το demo?

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Σοβαρα?
    Ειναι ο ορισμος του flame η αποψη?Απο ποτε?
    Φιλε μου ειτε δεν σου αρεσει ειτε οχι αυτο που εκανα ηταν να γραψω μετα απο ενα ποστ με το οποιο διαφωνησα(και ηταν εκτος πραγματικοτητας),οτι οι fans του pro κανουν κακο στη σειρα με το να αρνουνται να δουν τα αρνητικα του παιχνιδιου και με το να το υποστηριζουν τυφλα καθε χρονο.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ FLAME????
    Oι χαρακτηρισμοι που ακολουθησαν τι ειναι?Θα μπορουσες να το ειχες προσπερασει ή να απλα να διαφωνησεις με αυτη την αποψη μου γραφοντας την δικη σου.Προτιμησες την επιθεση.Κανε μας την χαρη λοιπον...
    to sxolio itan atixes. oso ke na prospathis na to stiriksis den to sozis. apla xiroterevis to thread. anusio sxolio ke anusia i tekmiriosi tu. den leo oti den exume kani ke eustoxes sizitisis. ala ores ores den kratiese. thes na pis ton pono su. apla ton exis pi poles fores...
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Γεωργιε πραγματικα αν και δεν προκαλεις με το συγκεκριμενο ποστ και με ολο το σεβασμο,μετα απο τοσες διαφωνιες καθε χρονο δεν περιμενω να υποστηριξεις κατι διαφορετικο.

Δεν προσπαθω να στηριξω/σωσω τιποτα.Δεν ηταν ατυχες το σχολιο μου και θα ξαναγραψω κατι παρομοιο οποτε χρειαστει.Κανεις δεν θα μου απαγορευσει να το κανω εφοσον ειμαι μεσα στους κανονες.Αν καποιος διαφωνει σε αυτο,pm στον admin με το link του thread για να κρινει αυτος αν υπαρχει καποιο λαθος.Τοσο απλο...

Το οτι υπαρχει τεραστια ευαισθησια απο τους προ fans σε οτιδηποτε αρνητικο για το προ,δεν θα με αποτρεψει απο το να γραφω την αποψη μου και η αποψη μου ειναι (για μια ακομη φορα το ξαναγραφω το ''ατυχες'' για σενα σχολιο) οτι οι fans του pro κανουν κακο στην σειρα.
    Δεν προκειται να προσαρμοστω στους ειδικους κανονες που εχετε επιβαλει σε αυτο το thread(κακη αποψη για το προ=flame,ημαρτον δηλαδη...).Το ξεκαθαριζω,αν και νομιζω οτι ειναι εμφανες.
    To να διαφωνει καποιος(πχ εσυ) με εκεινο το σχολιο μου το δεχομαι.Αλλα οτι ειναι flame οχι,δεν το δεχομαι.
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 02:01.
    .

PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

@ pds

Συνεχισε να φωναζεις οτι δεν εκανες flame.
    Ισως στο τελος πεισεις τον εαυτο σου και ησυχασουμε και εμεις.

Το να στειλουμε mail στον admin θα το εκλαβω ως αστειο, γιατι ετσι απλα.

Το αν θα σε αποτρεψει ή οχι να ξανακανεις αρνητικο σχολιο προφανως και το εχουμε εμπεδωσει.
    Να εισαι σιγουρος ομως οτι δεν θα καταπιουμε απλα, τυχον πικροχολα σχολια που εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος θα κανει στο μελλον.

Δεν υπαρχουν ειδικοι κανονες στο νημα του pro, πολυ απλα δεν υπαρχουν καθολου κανονες. Τους εχετε διαλυσει εδω και καιρο οι fifa players.
    Last edited by jk_blue_tiger; 25-07-2012 at 02:35.
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Οτι πεις
    Θα μπορουσες να μου εξηγησεις βεβαια πολιτισμενα τον λογο για τον οποιο θεωρεις οτι ειναι flame και παρόλο που ειναι παραλογο να υποστηριζεις κατι τετοιο θα καθομουν ευχαριστως να σε ακουσω.
    Mπηκα στον κοπο και εξηγησα γιατι δεν ειναι(το αυτονοητο δλδ) και θα περιμενα κατι αναλογο απο εσενα αντι για το ''μα ειναι flame ,επειδη ειναι flame και γιατι το λεω εγω'' και τα προσβλητικα βλητο κτλ τα οποια τα προσπερασα.
    Δεν πειραζει μια αλλη φορα.
    Οποιος διαβασε τα προηγουμενα ποστς καταλαβε.
    Να εισαι σιγουρος ομως οτι δεν θα καταπιουμε απλα, τυχον πικροχολα σχολια που εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος θα κανει στο μελλον.
    Kαι εγω το εχω εμπεδωσει.Pro defence force .Γερμανικο κτλ.Δεν περναει τιποτα.Μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος μας λεμε!
    Last edited by PDS; 25-07-2012 at 03:01.
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καποιου δεν του αρεσαν τα γκολ του φιφα και εσβησε το post!!...

καλημερα,σημερα θα δουμε το 1ο ντεμο μιλαμε για beta φαση ακομα θυμαστε περσυ

PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    καποιου δεν του αρεσαν τα γκολ του φιφα και εσβησε το post!!...
    Παρη μεταφερθηκε στο νημα του Fifa 12:
    http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...=9783&page=117

Οτι πεις
    Θα μπορουσες να μου εξηγησεις βεβαια πολιτισμενα τον λογο για τον οποιο θεωρεις οτι ειναι flame και παρόλο που ειναι παραλογο να υποστηριζεις κατι τετοιο θα καθομουν ευχαριστως να σε ακουσω.
    Mπηκα στον κοπο και εξηγησα γιατι δεν ειναι(το αυτονοητο δλδ) και θα περιμενα κατι αναλογο απο εσενα αντι για το ''μα ειναι flame ,επειδη ειναι flame και γιατι το λεω εγω''
    Μια φραση ενος pro player (djpar) εδωσε το εναυσμα σε fifa player (pds) να ποσταρει
    μια απαντηση

Spoiler!

που το μονο που καταφερε παλι ηταν να ξεκινησει μια αντιδικια στο νημα του pro.
    PDS σαν πιο εμπειρος & mod θα μπορουσες να κανεις μια συσταση στον Παρη και οχι να απαντησεις αναλογα.
    Δεν μπορω να κανω κατι παραπανω να στο εξηγησω.
    Παντως η σειρα δεν εχει καταντησει, ουτε εχει σταθερα καθοδικη πορεια.

και τα προσβλητικα βλητο κτλ τα οποια τα προσπερασα.
    Δεν πειραζει μια αλλη φορα.
    Οταν αναφερεσαι στην επισκεψιμοτητα του site

Επισης δεν εχω καποιο συμφερον απο την επισκεψιμοτητα.Μods-->δουλεια χωρις κανενα κερδος.Περισσοτερος κοσμος μεταφραζεται σε περισσοτερη δουλεια χωρις παλι κανενα κερδος.
    να τα γραφεις οπως ειναι και οχι κομμενα & ραμμενα οπως σε βολευει.

Τελος η λεξη "βλητο" δεν απευθυνθηκε σε σενα

Spoiler!

και γραφτηκε για να καταλαβεις οτι δεν ειμαστε τιποτα χαζα παιδακια που απλα δεχονται οτι τους πεις,

ενω τα "προσβλητικα κτλ" δεν υπαρχουν.

Οποτε ασε τα περι χαρακτηρισμων και οτι σε εθιξα.

Kαι εγω το εχω εμπεδωσει.Pro defence force .Γερμανικο κτλ.Δεν περναει τιποτα.Μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος μας λεμε!
    Αφου και εσυ το εχεις εμπεδωσει αποφευγε τα βαρυγδουπα σχολια στυλ "καταντια" για να μην εχουμε μια απο τα ιδια.
    Και καλο θα ηταν να προσεξεις να μην γινει το ιδιο και απο αλλους fifa players.
    Last edited by jk_blue_tiger; 25-07-2012 at 10:06.
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αστους μωρε καταντια λεει και στο fifa πας ασβεστη σεντρα γκολ με messi και οταν το ειπα σε εναν φιλο μου μου λεει "λογικο ειναι εχει jump 74" του λεω και ο tevez λογικο ναι λεει,του λεω ρε header πρεπει να εχει περα απο την κεφαλια και μου απαντησε οτι δεν ξερω ποδοσφαιρο...ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ.

Λοιπον ποτε γινεται update το store,σημερα και στην Ελλαδα και τι ωρα?

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Σημερα βγαινει ρε σεις το demo?Οχι ρε φιλε τωρα βρηκε που δεν μπορω να παιξω?Γραψτε εντυπωσεις παιδια να δουμε τι λεει το 13!
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    georgios78

Γεωργιε πραγματικα αν και δεν προκαλεις με το συγκεκριμενο ποστ και με ολο το σεβασμο,μετα απο τοσες διαφωνιες καθε χρονο δεν περιμενω να υποστηριξεις κατι διαφορετικο.

Δεν προσπαθω να στηριξω/σωσω τιποτα.Δεν ηταν ατυχες το σχολιο μου και θα ξαναγραψω κατι παρομοιο οποτε χρειαστει.Κανεις δεν θα μου απαγορευσει να το κανω εφοσον ειμαι μεσα στους κανονες.Αν καποιος διαφωνει σε αυτο,pm στον admin με το link του thread για να κρινει αυτος αν υπαρχει καποιο λαθος.Τοσο απλο...

Το οτι υπαρχει τεραστια ευαισθησια απο τους προ fans σε οτιδηποτε αρνητικο για το προ,δεν θα με αποτρεψει απο το να γραφω την αποψη μου και η αποψη μου ειναι (για μια ακομη φορα το ξαναγραφω το ''ατυχες'' για σενα σχολιο) οτι οι fans του pro κανουν κακο στην σειρα.
    Δεν προκειται να προσαρμοστω στους ειδικους κανονες που εχετε επιβαλει σε αυτο το thread(κακη αποψη για το προ=flame,ημαρτον δηλαδη...).Το ξεκαθαριζω,αν και νομιζω οτι ειναι εμφανες.
    To να διαφωνει καποιος(πχ εσυ) με εκεινο το σχολιο μου το δεχομαι.Αλλα οτι ειναι flame οχι,δεν το δεχομαι.
    diafonume kathe xrono ala exume mia megali diafora. ego akoma ke otan bika sto thread tu fifa den egrapsa pote ena ksero aoristo sxolio xoris epixirimata.

parolo pu paretheta epixirimata omos kapioi klaftikate sto slay. tora pu burdologume mas les oti iparxi kathestos sto thread tu pro?

kati akoma. anaferese sinexia se apagoreusis? ine oi fovia ton mod ? den mas endiaferi ute exume tin dinatotita na se logokrinume. min zorizese omos epidi sxoliazume tis aoristologies su ke to paralirima su

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

πρεπει να εχει βγει σε καποιο store κατι τετοιο ειδα σε φιλο στο fb

PSN ID
    georgios78

japan demo 10% and counting!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

απο εκει το κατεβασε ο φιλος μου γιωργο...και εχουν αρχισει να ψαχνονται για bugs!χαχαχ

το japan απο εχτες το βραδυ υπαρχει
    Last edited by djpar; 25-07-2012 at 11:10.

Page 8 of 66 FirstFirst ... 4567891011121858 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks