Να μία καλή ερώτηση... τώρα που θεωρητικά είναι στα τελειώματα του και ουσιαστικά όλα όσα γίνονται είναι μπαλώματα δεν ξέρω τί θα μπορούσε να βελτιώσει. Κάποια στιγμή προ διετίας νομίζω πια, είχε γίνει ολόκληρο πανηγύρι για το τί θα ήθελαν οι χρήστες, αλλά τελικά αποδείχτηκε πρωτοβουλία τρίτου site και μούφα εν τέλει, αν και θα ήταν ευχής έργο να τηρούνταν κάποια από αυτά που αναφέρθηκαν, όπως π.χ.:
- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
- Cross Gaming Chat και party system (αντιγραφή; ναι αντιγραφή όπως και τα τρόπαια, κακό είναι;),
- ΑΦΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των κλειδωμένων saves!!!
- να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός real time των trophies (μάλλον δύσκολο γιατί δεν ήταν εξαρχής μέσα στον πυρήνα) και
- η δυνατότητα διαγραφής των παιχνιδιών με μηδενικά τρόπαια κερδισμένα (κάτι που γίνεται στο xbox 360), θα βοηθούσε την ταχύτητα εμφάνισης τους, εγώ έχω μερικά μηδενικά και κάθομαι και τα χαζεύω.
- Να μπορεί σε περίπτωση βλάβης να γίνει ανάκτηση των δεδομένων από τον σκληρό, ή να τον χώνεις σε άλλο PS3 και να δουλεύει
- Να μπορείς να φορτίζεις το χειριστήριο ακόμη και όταν είναι κλειστό το PS3 (εγώ έχω επιπλέον φορτιστή αλλά ειλικρινά είναι τόσο δύσκολο)
- Να μπορείς να σβήνεις την camera με μία κίνηση (μέσω του PS button) ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένη και να μην χρειάζεται να την βγάζεις από την θύρα ή να μπαίνεις στα μενού για ρυθμίσεις κάθε φορά
- Δυνατότητα να είσαι online αλλά να φαίνεσαι offline (αν και σκασίλα μου εμένα, νομίζω ότι είναι κάτι που πολλοί θέλουν)
- Πιο γρήγορα firmware ή κυρίως title updates, καλά τα πρώτα αν είναι μία στις τόσες δεν πειράζει, αλλά τα δεύτερα είναι τεράστια πίκρα μερικές φορές, ας τους δώσουν τουλάχιστον την δυνατότητα background download και install όποτε επιθυμείς, ούτως ή άλλως έτσι λειτουργούν.
- ίσως κάποιο refresh στο περιβάλλον, μου αρέσει μεν όπως έχει αλλά μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα πιστεύω γύρω από αυτό (ελπίζω όχι με κουτάκια στυλ Win8)
- ίσως μεγαλύτερες δυνατότητες για custom folders σε καταλόγους μουσικής/βίντεο/φωτο/παιχνιδιών
- Να σβήσουν μερικά άχρηστα εικονίδια από το XMB (έχει μετρήσει κανείς σε πόσα μέρη είναι το PS store) και ει δυνατόν να γίνει ταχύτερο;
- Δυνατότητα ίσως να παίζεις παιχνίδια και να ακούς την δικιά σου μουσική παράλληλα (νομίζω ότι το έκανε το GT5, θα ήταν τρέλα να το κάνουν όλα)
- Δεν θα μιλήσω για υπότιτλους και φορμά βίντεο κλπ καθώς δεν ασχολούμαι αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν ματρόσκες (αλλά μην ζητάμε και εξωφρενικά πράγματα από την SCEE έχει και κινηματογραφική βιομηχανία)
- Καλύτερος - ταχύτερος - πιο πλήρης browser ίσως;
Τώρα αυτά μου ήρθαν, ίσως να υπάρχουν και άλλα ίσως και όχι, ίσως και αυτά να θεωρούνται περιττά, δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάτι από αυτά και να μην το έχω πάρει είδηση (θα μου το πείτε)
Κάποια δεν γίνονται (υποτίθεται το CGC) ας πρόσεχαν και να το δουν τουλάχιστον για την επόμενη κονσόλα τους.

Reply With Quote

Bookmarks