Page 30 of 42 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast
Results 581 to 600 of 825

Thread: PS3 Firmware Updates (Current version 4.88)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Τί λειτουργίες θα ήθελες να δεις για να πεις ότι άξιζε τον κόπο ένα update;
    Να μία καλή ερώτηση... τώρα που θεωρητικά είναι στα τελειώματα του και ουσιαστικά όλα όσα γίνονται είναι μπαλώματα δεν ξέρω τί θα μπορούσε να βελτιώσει. Κάποια στιγμή προ διετίας νομίζω πια, είχε γίνει ολόκληρο πανηγύρι για το τί θα ήθελαν οι χρήστες, αλλά τελικά αποδείχτηκε πρωτοβουλία τρίτου site και μούφα εν τέλει, αν και θα ήταν ευχής έργο να τηρούνταν κάποια από αυτά που αναφέρθηκαν, όπως π.χ.:
    - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
    - Cross Gaming Chat και party system (αντιγραφή; ναι αντιγραφή όπως και τα τρόπαια, κακό είναι;),
    - ΑΦΑΙΡΕΣΗ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των κλειδωμένων saves!!!
    - να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός real time των trophies (μάλλον δύσκολο γιατί δεν ήταν εξαρχής μέσα στον πυρήνα) και
    - η δυνατότητα διαγραφής των παιχνιδιών με μηδενικά τρόπαια κερδισμένα (κάτι που γίνεται στο xbox 360), θα βοηθούσε την ταχύτητα εμφάνισης τους, εγώ έχω μερικά μηδενικά και κάθομαι και τα χαζεύω.
    - Να μπορεί σε περίπτωση βλάβης να γίνει ανάκτηση των δεδομένων από τον σκληρό, ή να τον χώνεις σε άλλο PS3 και να δουλεύει
    - Να μπορείς να φορτίζεις το χειριστήριο ακόμη και όταν είναι κλειστό το PS3 (εγώ έχω επιπλέον φορτιστή αλλά ειλικρινά είναι τόσο δύσκολο)
    - Να μπορείς να σβήνεις την camera με μία κίνηση (μέσω του PS button) ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένη και να μην χρειάζεται να την βγάζεις από την θύρα ή να μπαίνεις στα μενού για ρυθμίσεις κάθε φορά
    - Δυνατότητα να είσαι online αλλά να φαίνεσαι offline (αν και σκασίλα μου εμένα, νομίζω ότι είναι κάτι που πολλοί θέλουν)
    - Πιο γρήγορα firmware ή κυρίως title updates, καλά τα πρώτα αν είναι μία στις τόσες δεν πειράζει, αλλά τα δεύτερα είναι τεράστια πίκρα μερικές φορές, ας τους δώσουν τουλάχιστον την δυνατότητα background download και install όποτε επιθυμείς, ούτως ή άλλως έτσι λειτουργούν.
    - ίσως κάποιο refresh στο περιβάλλον, μου αρέσει μεν όπως έχει αλλά μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα πιστεύω γύρω από αυτό (ελπίζω όχι με κουτάκια στυλ Win8)
    - ίσως μεγαλύτερες δυνατότητες για custom folders σε καταλόγους μουσικής/βίντεο/φωτο/παιχνιδιών
    - Να σβήσουν μερικά άχρηστα εικονίδια από το XMB (έχει μετρήσει κανείς σε πόσα μέρη είναι το PS store) και ει δυνατόν να γίνει ταχύτερο;
    - Δυνατότητα ίσως να παίζεις παιχνίδια και να ακούς την δικιά σου μουσική παράλληλα (νομίζω ότι το έκανε το GT5, θα ήταν τρέλα να το κάνουν όλα)
    - Δεν θα μιλήσω για υπότιτλους και φορμά βίντεο κλπ καθώς δεν ασχολούμαι αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν ματρόσκες (αλλά μην ζητάμε και εξωφρενικά πράγματα από την SCEE έχει και κινηματογραφική βιομηχανία)
    - Καλύτερος - ταχύτερος - πιο πλήρης browser ίσως;

Τώρα αυτά μου ήρθαν, ίσως να υπάρχουν και άλλα ίσως και όχι, ίσως και αυτά να θεωρούνται περιττά, δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάτι από αυτά και να μην το έχω πάρει είδηση (θα μου το πείτε)
    Κάποια δεν γίνονται (υποτίθεται το CGC) ας πρόσεχαν και να το δουν τουλάχιστον για την επόμενη κονσόλα τους.

Moderator odytsak's Avatar

@Nek_Food

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

πάμε για αύριο το update τελικά

This Wednesday, 24th October, we will be releasing a new system software update for PlayStation 3 (version 4.30)

http://blog.eu.playstation.com/2012/...s-on-your-ps3/

Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Tι είναι ρε παιδιά το travel the solar system που έχει trophies και στο PS3 και στο Vita?
    Ισως βέβαια να είναι μούφα παιχνίδια γιατί όλα μου είναι εντελώς άγνωστα.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Βάλανε και Τούρκικα στο 4.30... Ελληνικά θα τους πει κανείς να βάλουν ή μας έχουν ξεχάσει εδώ πέρα;;; Να μπορούμε να γράφουμε και ελληνικά σαν άνθρωποι επιτέλους, όχι άθλια greeklish...

Εντάξει αφού έβαλαν το Singstar είμαστε κομπλέ......τα μικρόφωνα θα τα στείλουν με κούριερ;;;;

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

petition για ελληνικα...λετε να κανουμε?

για την ακριβεια θα παω στο playstation greece στο face να αρχισω απο εκει να δω αντιδρασεις

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Tι είναι ρε παιδιά το travel the solar system που έχει trophies και στο PS3 και στο Vita?
    Ισως βέβαια να είναι μούφα παιχνίδια γιατί όλα μου είναι εντελώς άγνωστα.
    Η φωτογραφία είναι πολύ παλιά, Νοέμβριος του 2008 για την τότε κυκλοφορία της μεγάλης επιτυχίας του FW 2,40 που εφάρμοσε πρώτη φορά τα τρόπαια (αλλά αποσύρθηκε σε χρόνο dt γιατί, μπλόκαρε - bricked? κάποιον αριθμό κονσολών). Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια εφαρμογή - παιχνίδι, απλά ήταν καλλιτεχνική απεικόνιση όπως και αν κοιτάξεις καλά το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα που αναφέρονται μέσα στην ίδια εικόνα. Μην χαίρεσαι εν ολίγοις...

Withdrawal of update 2.40 System software version 2.40, which included the in-game XMB feature and PlayStation 3 Trophies, was released on July 2, 2008; however, it was withdrawn later the same day because a small number of users were unable to restart their consoles after performing the update. The fault was explained to have been because of certain system administrative data being contained in the HDD.[103] The issue was addressed in version 2.41 of the system software released on July 8, 2008.[104]
    Ερώτηση (μάλλον ρητορική)... είναι υποχρεωτικό το νέο firmware; Πριν μια εβδομάδα περίπου έκανα το προηγούμενο (παρότι δεν το είχα σκοπό) γιατί ήθελα να εξαργυρώσω κάτι PSN codes. Μάλλον το κάνουν επίτηδες έτσι;
    Last edited by Nek_Food; 24-10-2012 at 12:11.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Το εικονίδιο του singstar δεν μπορούμε να το σβήσουμε?

Quote Originally Posted by djpar View Post

για την ακριβεια θα παω στο playstation greece στο face να αρχισω απο εκει να δω αντιδρασεις
    Ψηφίστε εδώ:

http://share.blog.us.playstation.com...and-psn-store/

Απλά θέλει login με ένα PSN account.

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Οι αλλαγές του 4.30 με συζήτηση και κράξιμο στο επίσημο forum

LINK

Το petition λίγο νόημα έχει στο Αμερικάνικο blog ...

Έχω πιέσει πάρα πολύ για το θέμα των Ελληνικών και με την έλευση της Τούρκικης γλώσσας το πήρα λίγο πατριωτικά και περιμένω να δω τι απάντηση θα έχω αυτές τις μέρες

Θα σας ενδιέφερε να ανοίξω ένα poll με voting στο επίσημο forum για το συγκεκριμένο θέμα?

PSN ID
    DaytimeDreamer

Quote Originally Posted by djpar View Post

Εγω διαχειρίζομαι το facebook page. δεν μπορείς να ποστάρεις στο wall και δεν θα καταφέρεις και τίποτα

Όλες οι αποφάσεις είναι απο Ιαπωνία μεριά παιδιά. Αυτοί λένε το οκ εάν κάτι είναι να προχωρήσει η όχι

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε σεις τι μαλακια εγινε με τα τροπεα,,, τωρα για να τα δω πρεπει πρωτα να περιμενω να φορτωσουν!

Πώς θα γίνει να πείσουμε τους Ιάπωνες να βάλουν και ελληνικά;

¶ντε, γιατί σε λίγο βλέπω να βάζουν και βουλγάρικα, κι εμείς πάλι στην απ' έξω θα είμαστε...

ΥΓ: Δεν είναι petition το link που έδωσα. Είναι επίσημο site της Sony όπου μπορείς να ψηφίσεις ιδέες.

Από την άλλη δείτε πόσες ψήφους έχει η αραβική γλώσσα και ακόμα τους αγνοούν...
    Last edited by psx3; 24-10-2012 at 16:38.

Quote Originally Posted by the master View Post
    ρε σεις τι μαλακια εγινε με τα τροπεα,,, τωρα για να τα δω πρεπει πρωτα να περιμενω να φορτωσουν!
    Γύρνα το σε offline mode (πάτα τρίγωνο).

@DD
    Α και επειδή είδα αυτό που έγραψες περί λατινικού/ελληνικού αλφαβήτου, δεν νομίζω να είναι καλή δικαιολογία γιατί:

1) Firmware 2.70 (April 2, 2009) - Polish, Greek, Czech, Slovak, and Turkish text can now be displayed in the Internet browser.

¶ρα υπάρχει το αντίστοιχο font στο σύστημα εδώ και 3,5 χρόνια.

2) Σε ένα σωρό παιχνίδια έχουν βάλει ελληνικά (από Gran Turismo 5 μέχρι Uncharted 3).

PSN ID
    DaytimeDreamer

@DD
    Α και επειδή είδα αυτό που έγραψες περί λατινικού/ελληνικού αλφαβήτου, δεν νομίζω να είναι καλή δικαιολογία γιατί:

1) Firmware 2.70 (April 2, 2009) - Polish, Greek, Czech, Slovak, and Turkish text can now be displayed in the Internet browser.

¶ρα υπάρχει το αντίστοιχο font στο σύστημα εδώ και 3,5 χρόνια.

2) Σε ένα σωρό παιχνίδια έχουν βάλει ελληνικά (από Gran Turismo 5 μέχρι Uncharted 3).

Αυτό είπα και εγώ στο boss μου. Παω να του χτυπήσω την πόρτα πάλι, wish me luck!

Κάπως πρέπει να το προωθήσουμε στην Sony Hellas, μιας και αυτοί μπορούν να πιέσουν την SCEE και την Sony Japan που βγάζει τα firmwares... ίσως με την κατάλληλη προβολή από γνωστά ελληνικά gaming sites (π.χ. enternity.gr) να πετύχουμε κάτι.

Τί λέτε;

PSN ID
    DaytimeDreamer

Κάπως πρέπει να το προωθήσουμε στην Sony Hellas, μιας και αυτοί μπορούν να πιέσουν την SCEE και την Sony Japan που βγάζει τα firmwares... ίσως με την κατάλληλη προβολή από γνωστά ελληνικά gaming sites (π.χ. enternity.gr) να πετύχουμε κάτι.

Τί λέτε;
    Μιλάω με την Sony Hellas και με τα άτομα που έιναι υπεύθυνα κάθε μέρα

Η SCEE δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μόνο να το προτείνει στην SCEJ. Πόσο μάλλον η Sony Hellas

Enternity? Σε unofficial κανάλι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Και στο gameover.gr και σε όλα τα unofficial καναλια (forum, website, etc) να το βάλεις, ζήτω που χ ...αν στην Sony Iαπωνίας

Η Πολωνέζα Team Leader πίεζε εναμιση χρόνο να μπει η γλώσσα της στο XMB. Δεν είναι εύκολο και πρεπει να περάσει από χίλια κύμματα

Quote Originally Posted by Daytime Dreamer View Post
    Η SCEE δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μόνο να το προτείνει στην SCEJ. Πόσο μάλλον η Sony Hellas
    Έστω να το προτείνουν στους Ιάπωνες, κάτι είναι κι αυτό. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.

Quote Originally Posted by Daytime Dreamer View Post
    Enternity? Σε unofficial κανάλι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Και στο gameover.gr και σε όλα τα unofficial καναλια (forum, website, etc) να το βάλεις, ζήτω που χ ...αν στην Sony Iαπωνίας
    Αυτό που μπορούμε να πετύχουμε με τα unofficial κανάλια είναι να ανέβει το awareness και να αυξηθούν οι ψήφοι εδώ:

http://share.blog.us.playstation.com...and-psn-store/

Κάπως έτσι πετύχαμε να μπει και ελληνική μετάφραση στο Uncharted 3, παρ' ότι όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο!

Δεν λέω, η Τουρκία είναι μεγάλη και ανερχόμενη αγορά (η Κωνσταντινούπολη και μόνο έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από ολόκληρη την Ελλάδα), αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ούτε εμείς είμαστε μικρή/ασήμαντη αγορά και δεν μπορούν να μας αγνοούν...

Εδώ μέχρι και νορβηγικά έχουν βάλει, που η Νορβηγία έχει 5 εκατομμύρια πληθυσμό.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks