Page 29 of 42 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 825

Thread: PS3 Firmware Updates (Current version 4.88)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

6000 γραμμενοι.Δεν ειπα οτι ειναι ενεργοι.Απο αυτους πολλοι αν χαλαγε η κονσολα τους θα εκαναν καποιο ποστ.

Κατσε να χαρεις ρε συ την κονσολα σου και μην σκας.
    .

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Συσκευή διασκέδασης είναι, αλλα όταν έχει κάποια επικίνδυνη ηλικία και υπάρχει γενικά προϊστορία απο εμπειρίες άλλων χρηστών, θέλω να αποφεύγω περιττούς κινδύνους, όπου το κάθε ένα update είναι ένας τέτοιος. Οπότε σαφώς και ενοχλούμαι όταν το συγκεκριμένο update είναι υποχρεωτικό και μπορεί μετα απο τα δεκάδες updates που έχω κάνει στην κονσόλα μου να οδηγήσει στην υποχρεωτική ανάγκη αγοράς νέας. Πρακτικά, ότι δουλεύει μια χαρα δεν μου αρέσει να το πειράζω χωρίς λόγο και για βλακείες. οπότε προτιμώ εφοσον αναγκαζομαι να μείνω offline απο επιλογή για όσο χρειαστει μέχρι το επόμενο κατ εμε χρήσιμο update. Το έχω κάνει και στο παρελθόν και δεν ενόχλησε καθόλου. Πολυ απλά θα λιώσω στο skyrim στο 360 αφού πάλι απο βλακείες της sony οδηγήθηκα στο να το πάρω σε αυτή την πλατφόρμα. Πείτε ότι κακώς έκανα αυτή την επιλογή, να βάλω τα γέλια...
    Από περιέργεια, άλλες συσκευές (π.χ. BIOS στο PC ή firmware στο router σου) τις αναβαθμίζεις ή όχι;

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

ποσα mb ειναι το Update?

Spoiler!

192MB

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

ευχαριστω Man

Spoiler!

mpampos's Avatar
    PSN ID
    kostas-paok
    Name
    Κώστας

μετά το τελευταίο update το headset μου δεν το αναγνωρίζει (lx-3000) ευχαριστώ πολύ sony

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Από περιέργεια, άλλες συσκευές (π.χ. BIOS στο PC ή firmware στο router σου) τις αναβαθμίζεις ή όχι;
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην σου απαντήσω...
    Το PC το έχω καταργήσει και δεν το αναβάθμιζα σχεδόν ποτέ το Bios αν δεν χρειαζόταν, σε κάποιες περιπτώσεις όμως έχω αναβαθμίσει και τα bios αλλά όχι όποτε έβγαζαν νέο αλλά όποτε απαιτείτο λόγω συμβατότητας με κάποιο περιφερειακό (κυρίως κάρτες γραφικών ή επεξεργαστές). Όλες τις υπόλοιπες συσκευές / περιφερειακά / κάρτες γραφικών / DVD drives / κλπ τα αναβάθμιζα σχεδόν κάθε φορά, αν και μερικές φορές μου προκάλεσαν σφάλματα και αναγκαζόμουν να κάνω rollback. Τα scanner δεν τα αναβαθμίζω σχεδόν ποτέ, βασικά δεν εγκαθιστώ πολλές φορές καν τα δικά τους CD. Το ένα δουλεύει με άσχετο generic driver και παρότι δεν θα έπρεπε να είναι συμβατό με το λειτουργικό παίζει μία χαρά, το άλλο επειδή ξέρω τις βλακείες της HP σε αυτά (ειδικά με τα SPs), δεν του εγκατέστησα ποτέ όλα αυτά που ήθελε και το δουλεύω με τους γενικούς οδηγούς των Windows. Κάτι τέτοιο κάνω πια και με τους πιο πολλούς εκτυπωτές γενικής λειτουργίας.
    Το κινητό μου το αναβάθμιζα σχεδόν σε κάθε διαθέσιμο update, μέχρι που αποφάσισε η Nokia να αρχίσει να κλειδώνει κάποιες διαθέσιμες λειτουργίες/δυνατότητες οπότε σαφώς και σταμάτησα τα updates.
    Το τρέχον ρούτερ δουλεύει άψογα από την μαμά του οπότε δεν του έκανα καμιά αναβάθμιση (στο προηγούμενο είχα κάνει κάποιες αναβαθμίσεις).
    Στις κονσόλες μου φορητές και μη, είτε είναι από γνωστές εταιρείες είτε από πιο άγνωστες, είτε είναι παρθένες με γνήσια FW είτε κάποιες όχι τόσο παρθένες με CFW γενικά τις αναβαθμίζω ανά περιόδους και όχι κάθε φορά με το κάθε νέο update. Επειδή έχω και jtag το αναβαθμίζω μία φορά τον χρόνο ή όποτε θέλω να ασχοληθώ με κάτι και δεν μπορώ.
    Τους αποκωδικοποιητές, τους μισούς τους έχω αναβαθμίσει σε δικά τους custom firmwares (και δεν μπορώ να πω ότι είδα καμιά τρομερή διαφορά), τους άλλους δεν ασχολήθηκα με καλύπτουν ως είναι.
    Έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο - player που είχα επειδή δεν μου έβλεπε τους ελληνικούς υπότιτλους, του έκανα ένα custom update με κάπως συμβατό firmware από άλλη χώρα και το δέχτηκε (το τρίτο από αυτά που του έκανα βασικά μέχρι να βρω κάποιο να κουμπώσει σωστά).
    Το iPad του έκανα αναβαθμίσεις μέχρι που του έκανα JB και από τότε δεν το αναβάθμισα ξανά και από ότι διαβάζω δεν χάνω και τίποτα. ¶λλωστε δεν μου απαγορεύει καμία λειτουργία ή πρόσβαση στο Apps Store οπότε δεν απαιτείται να κάνω κάτι. Κάποια στιγμή θα το αδειάσω για να κάνω μία συνολική αναβάθμιση και νέο JB.
    Την καφετιέρα μου την έχω αφήσει με το αρχικό FW γιατί βλέπω ότι δουλεύει μία χαρά.

Δεν έχω πρόβλημα να κάνω τις όποιες απαραίτητες διαθέσιμες και χρήσιμες αναβαθμίσεις, σε όποια συσκευή αυτό χρειαστεί. Βαριέμαι να το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς σοβαρό λόγο, ειδικά αν ελοχεύει κίνδυνος βλάβης της συσκευής. Δεν είναι κάτι για μένα να πατήσω ένα κλικ (βασικά δυο τρία είναι με την αποδοχή των όρων κλπ) στο PS3 για την αναβάθμιση και να περιμένω όση ώρα χρειαστεί, είναι το ρίσκο που παίρνω λόγω παλαιότητας της να μην δουλεύει κάτι σωστά μετά από αυτό.

Οπότε αυτή την φορά δεν θα κάνω update στην κονσόλα μου μόνο και μόνο επειδή η Sony αύξησε το cloud storage (δεν μας ενημερώνει για κάτι άλλο). Ειλικρινά δεν με ενόχλησε που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο update, με 'γεια της με χαρά της να βγάζει όσα updates θέλει αλλά με ενόχλησε που το έκανε υποχρεωτικό και μου στερεί λόγω τη επιλογής μη αναβάθμισης της δυνατότητα σύνδεσης μου στο PSN. Δεν με πειράζει όμως δεν είναι πρώτη φορά, στην 3.21 που καταργούσε το otherOS έκανα μήνες να μπω και για ηθικούς λόγους - αντίδραση (ομολογώ το έχασα το παιχνίδι εκεί) αλλά και αφού απαιτούσε πρώτα να συμμαζέψω την κονσόλα μου για να το κάνω σωστά.
    Last edited by Nek_Food; 14-09-2012 at 08:54.

Elite seven77's Avatar
    PSN ID
    exoset
    Name
    stratos

Spoiler!

ρε παιδια εκανα update και καθε παιχνιδι που ξεκιναω ειναι σαν να το βαζω πρωτη φορα ολα τα saves υπαρχουν αλλα δεν εμφανιζονται μεσα στο παιχνιδι! βοηθηστε με!!

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

PS3 System Software Update (v4.30): View PS Vita Trophies on your PS3 Tuesday, 23rd October

http://blog.eu.playstation.com/2012/...s-on-your-ps3/

Spoiler!

Περίεργο που δεν λένε για ποιόν λόγο θα αφαιρεθεί το Folding@Home...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

λογικά κάτι θα έγινε με το πανεπιστήμιο,αφού μιλάνε κιόλας

PSN ID
    Nek_Food

Yeap, another usefull update...

Yeap, another usefull update...
    Το περίμενα ότι θα ποστάρεις κάτι τέτοιο.

Είναι χρήσιμο πάντως για τους κατόχους Vita... και δείχνει τις προθέσεις της Sony να ενοποιήσει περαιτέρω το οικοσύστημα PS3/Vita εν όψει του Wii U.

PSN ID
    Nek_Food

Σοβαρά και αντί να το κάνει στους σερβερ της (remember that server synch για τα τροπαια) πρέπει να κάνει console update, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν ή δε πρόκειται ποτέ να αγοράσουν vita? Επισης, εδώ έκανε update το store μέσω εφαρμογής και όχι console update. Α, στο ενδιάμεσο ας καταργήσουμε και κάτι... Θα μου πεις χρησιμοποιήσεις ποτέ το life & folding@home, ελάχιστα θα έλεγα εώς καθόλου και για αυτο μάλλον αδιαφορώ για αυτά. Nevermind, μην ασχολείστε μαζι μου στο θέμα των συχνων ps3 updates γίνομαι γραφικός γιατι έχω κάνει δεν ξέρω ποσά (απροβληματιστα ευτυχώς το ομολογώ) χωρίς να δω κάτι πραγματικα χρήσιμο για μένα και λόγω παλαιοτητας κονσολας είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί να το κάνω συχνά. Τέλος πάντων, ας μαζέψει όλα όσα έχει σκοπό να κάνει για το vita και ας κανει ένα βάρβαρο update να το χαρούμε, κάθε λίγο και λιγάκι τσουπ update για το Χ πράγμα που θέλει το vita.
    Last edited by Nek_Food; 22-10-2012 at 22:15.

Σοβαρά και αντί να το κάνει στους σερβερ της (remember that server synch για τα τροπαια) πρέπει να κάνει console update
    Για κάποιες λειτουργίες, ναι, χρειάζεται και client update. Το sync πού κολλάει;

Επισης, εδώ έκανε update το store μέσω εφαρμογής και όχι console update.
    Προφανώς το integration της εφαρμογής είχε υλοποιηθεί σε προηγούμενο update.

Πλέον εφόσον το PS store είναι web browser, θα είναι πιο εύκολο να μπουν νέες λειτουργίες χωρίς νέο firmware. Το μειονέκτημα όμως όπως έχω ξαναπεί είναι ότι έγινε πιο αργό πλέον.

Εσένα δηλαδή σε ευχαριστεί αυτό το trade off; Προσωπικά θα προτιμούσα ένα native app...

Α, στο ενδιάμεσο ας καταργήσουμε και κάτι... Θα μου πεις χρησιμοποιήσεις ποτέ το life & folding@home, ελάχιστα θα έλεγα εώς καθόλου και για αυτο μάλλον αδιαφορώ για αυτά.
    Δεν μου αρέσει που καταργεί λειτουργίες (πρώτα το Linux και τώρα αυτό), ειδικά αν σκεφτείς ότι λάνσαρε το PS3 σαν supercomputer και όχι σαν μια απλή κονσόλα για gaming μόνο.

Nevermind, μην ασχολείστε μαζι μου στο θέμα των συχνων ps3 updates γίνομαι γραφικός γιατι έχω κάνει δεν ξέρω ποσά χωρίς να δω κάτι πραγματικα χρήσιμο για μένα και λόγω παλαιοτητας κονσολας είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί να το κάνω συχνά.
    Τί λειτουργίες θα ήθελες να δεις για να πεις ότι άξιζε τον κόπο ένα update;

Ρωτάω γιατί firmware σαν το 2.40 (που έφερε το in-game XMB και τρόπαια) δύσκολα θα ξαναδούμε...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Πλέον εφόσον το PS store είναι web browser, θα είναι πιο εύκολο να μπουν νέες λειτουργίες χωρίς νέο firmware. Το μειονέκτημα όμως όπως έχω ξαναπεί είναι ότι έγινε πιο αργό πλέον.

Εσένα δηλαδή σε ευχαριστεί αυτό το trade off; Προσωπικά θα προτιμούσα ένα native app...
    Φανταζομαι οτι μπορει να βελτιωθει,αλλα προς το παρον ειναι τραγικα μεγαλη η διαφορα με το παλιο.

[YOUTUBE]Ht2JUdoiL_c[/YOUTUBE]
    .

Όσο και να το βελτιώσουν, την ταχύτητα του παλιού δεν νομίζω να την φτάσει ποτέ. ¶λλη απόκριση έχεις σε μια HTML5 εφαρμογή και άλλη σε μια native γραμμένη π.χ. σε C++.

Κατανοητό το ότι η μετάβαση έγινε για λόγους ευκολίας στο development, αλλά το PS3 είναι 6 ετών μηχάνημα και δεν έχει πολλή RAM για να έχει σβελτάδα στο web browsing.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Aπο ολα τα πραγματα που θα μπορουσε να αντιγραψει η sony απο την microsoft, βρηκε να αντιγραψει το χαζο interface των win8, ευγε!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παντα υπαρχει λογος για FW http://ps3jailbreak-greece.blogspot....-firmware.html

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks