Page 63 of 91 FirstFirst ... 135359606162636465666773 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by christz3 View Post
    Ιδιαίτερα σ' αυτή την έκδοση του fifa με τόσο ρεαλιστικές κινήσεις και γραφικά, ακόμη και τις καλές φάσεις..αξίζει να τις ξαναβλέπεις!!!
    Συμφωνοι...αν παιζεις 5 ματς την ημερα,αν παιζεις 30 ματς την ημερα φαντασου πως θα ειναι να βλεπεις ολα τα replay...εφιαλτικο!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ υπαρχει και το skip, αν δεν κανω λαθος.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Ακριβώς! Ενώ εμείς που θέλουμε replay, για να τα παρακολουθήσουμε σε..."πραγματικό" χρόνο, δεν έχουμε γρήγορη λύση, με το πάτημα δηλαδή ενός κουμπιού, αλλά θα πρέπει να βγούμε από το παιχνίδι, με τη γνωστή διαδικασία...

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    ^ υπαρχει και το skip, αν δεν κανω λαθος.
    Οχι στο οnline δεν ειναι τοσο απλο,πρεπει να πατανε και οι 2 skip, καποιος απο τους 2 δεν παταει η καθυστερει και κατανταει κουραστικο.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Μετα απο 4 ωρες λιωσιματος δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα στο ονλαιν. Το κολλημα που υπηρχε δεν εμφανιστηκε σε κανενα ματς και δεν εκλεισα το παιχνιδι για κανενα λογο. Αφου καταφερα να ανεβω division 1 στο FIWC μιας και δεν χρειαζοταν να κλεινω το παιχνιδι και να κατανταει κουραστικο.

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

αλλη μια μαλακια που κανανε φετος ειναι οτι βγαλανε πολλα χρησιμα πραγματα απο το site της ΕΑ αυτο εδω
    http://www.ea.com/uk/football/
    θυμαμαι στο fifa11 εμπαινα εβλεπα ποσα ματς εχουν παιχτει ποσες νικες,ισοπαλιες ητες εχω ακομα και ποσα γκολ εχω βαλει και ποσα εχω δεχτει!στο fifa12 βγαλανε τον "μετρητη" με τα γκολ(υπερ-κατα) μεγαλο ξενερωμα για καποιον που θελει να ελενχει την στατιστικι του,αλλα ειχανε προσθεσει το support your club και ετσι εβλεπες τουλαχιστον σε ποια γενικη καταταξη ειναι η ομαδα σου στο online!ενα παραδειγμα περσυ ο Παναθηναικος τερματισε καπου στην 300η θεση απο της 500 ομαδες που ειχε!φετος μπαινω στο παραπανο site και εχουν βγαλει τα παντα απο αυτα που ανεφερα!ενταξει θα μου πειτε λεπτομεριες,για εμενα και καποιους αλλους ομως μπορει να μην ειναι!!

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Sorry αλλα τα ιδια σκατα ειναι το online. Ειμουν στο σπιτι του ξαδελφου μου και τα κολληματα στην αρενα ηταν σπαστικα. Αν δεν το φτιαξει η ea μαλλον θα παρει την κατω βολτα...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

τωρα πουλησε τρελα, τι κατω βολτα να παρει...

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

poso megali ksenera einai na ksekinas ena match na proigite o antipalos me 0-3 apo dyo penalti pou den ta edine oute o kokalis yper tou olympiakou (aniparkta leme), na piezeis etsi gia to gamoto (gia ta penalti kyriws) kai na katefernis na to kaneis 3-3 sto 86 kai sto 87 na trws disconnect kai na xaneis to paixnidi...

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

απιστευτη ξενερα...

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    poso megali ksenera einai na ksekinas ena match na proigite o antipalos me 0-3 apo dyo penalti pou den ta edine oute o kokalis yper tou olympiakou (aniparkta leme), na piezeis etsi gia to gamoto (gia ta penalti kyriws) kai na katefernis na to kaneis 3-3 sto 86 kai sto 87 na trws disconnect kai na xaneis to paixnidi...
    ¶σε φίλε. Εγώ το έπαθα αυτό όταν γύρισα παιχνίδι από 0-3. Μου έκανε disconnect στου πανηγυρισμούς όταν έκανα το 4-3 στο 77'. Δεν έφταιγε η ea όμως αλλά η wind με τα disconnect της.

Γενικά πάντως στο παιχνίδι μπαίνουν πολλές μούφες γκολ και παίζει και πολύ ανατροπή.

αλεκο εγω στην θεση σου δν θα αντεχα να ξαναπαιξω fifa P

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by Devil_7 View Post
    ¶σε φίλε. Εγώ το έπαθα αυτό όταν γύρισα παιχνίδι από 0-3. Μου έκανε disconnect στου πανηγυρισμούς όταν έκανα το 4-3 στο 77'. Δεν έφταιγε η ea όμως αλλά η wind με τα disconnect της.

Γενικά πάντως στο παιχνίδι μπαίνουν πολλές μούφες γκολ και παίζει και πολύ ανατροπή.
    ανα 3 ημερες η wind αλλαζει ip...προσεξε το αυτο πρωτου μπεις,κανε ενα sign in στο modem και δες αν η ip ειναι 2+ μερες κανε μονο σου αλλαγη...το εχω παθει κ εγω

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ανα 3 ημερες η wind αλλαζει ip...προσεξε το αυτο πρωτου μπεις,κανε ενα sign in στο modem και δες αν η ip ειναι 2+ μερες κανε μονο σου αλλαγη...το εχω παθει κ εγω
    Ωραίος. Δεν το ήξερα.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

Nice trolling by Wind!!!!

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

egw pantos ena xrono exw wind tora kai den mou exei kanei oute ena disc isos ftaiei i perioxi sou omos

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

αστε γιατι ειχα βαλει οτε για καλυτερο ειχα αλλαξει τα παντα μες στο σπιτι μεχρι και δικια μου γραμμη ειχα και ειχα φτασει 10 disconnect την ημερα!!ειμαι τωρα 1.5 χρονο HOL και ζητημα να εχω μια αποσυνδεση στης 40 ημερες!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα δεν ειναι τρολια εξαλου δεν εχουμε static ip,τωρα γιατι δεν κλεινει σε αλλες περιοχες ειναι οπως ειπε το παλικαρι θεμα περιοχης μιας κ σε καποιες περιοχες πχ δεν θελει καν username κ password ενω σε αλλες τα θελει ολα,μετα ειναι και σε τι bbras συνδεεται ο καθενας κ σε τι κομβο και παει λεγωντας,πιστευω οτι πλεον εν ετη 2012 δεν παιζει να γινονται disconnect κ να φταιει το dslam μιας εταιριας μιας κ στην περιοχη μου ολοι εχουμε προβλημα που κ που κ εχουμε αλλες εταιριες...και το κουφο ολων οτι με ιδια εταιρια εγω ειχα θεμα φιλος οχι 1 στενο παρακατω και ταχυτητα εγω τοτε 12 αυτος 22!!!

Πάντως απο τα αρχικά προβλήματα σύνδεσης για μένα έχουν εξαλειφθεί σχεδόν όλα.. ¶ντε μία φορά τις 3 μέρες να με αφήσει μία φορά στην αρένα..

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

σήμερα μου εκανε disconnect το modem και ενω τα πήρα γιατι νόμιζα οτι έχασα οταν μπήκε μεσα πάλι στο psn network και στο fifa παω να παίξω στο seasons και μου έβγαλε οτι υπάρχει πρόβλημα με fifa pass!!!!
    και κατι άλλο,υπήρξαν φορές που έκανα pause στο season για να κάνω αλλαγές στην ομάδα και στο σύστημα και το menu ηταν απενεργοποιημένο !!

Bookmarks

Bookmarks