Page 65 of 91 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Πρώτα το pro έβαλα
    Πάντως δεν ξέρω με βάση το demo είδα άλλο παιχνίδι,ίσως να ήταν και το ps3 ίσως στο pc να είναι καλύτερο.Μου άρεσε πάρα πολύ η υποδοχή στο ψηλό παιχνίδι,η απόκριση σε μερικές γρήγορες πάσες ειδικά αν είναι η μπάλα σηκωμένη.Και τα σουτ νομίζω είναι αρκετά καλά,έχει μεγάλη σημασία το που βρίσκεσαι όταν σουτάρεις και γενικά πιάνεις σουτ έτσι όπως το περιμένες και όχι σαν να είναι ψεύτικα.
    Το πρόβλημα αυτό όμως βαγγέλη δε νομίζω ότι διορθώνεται με update και κρίμα γιατί ο υπολογιστής παίζει αρκετά καλά αλλά με αυτές τις γρήγορες κινήσεις δεν γίνεται να παίζεις άμυνα παρά να στέκεσαι ακίνητος.
    Δεν ξέρω σε διπλό μεταξύ παιχτών αν διαπιστώνεται το ίδιο πρόβλημα

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

καλα ρε παιδια μες το Σαβ/κο δεν λεγανε οτι θα βγει update που θα διορθωνει πολλα bugs?

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ακυρο λογω προβληματων. Παμε για την αλλη εβδομαδα το update...

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Ενα προβλημα ειναι αυτο το fifa... Ελεος ea... τα ευρουλακια ξερουν να τα παιρνουν ομως και ειδικα στο UT...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Παιδια θελω να ρωτησω στο ultimate τι γινεται με τις ανανεωσεις συμβολαιων.Ξεκινησα και πηγα σε 4 μεταγραφες κατω των χιλιων ποντων αλλα σε μα φαση εμεινε η μιση ομαδα εκτος συμβολαιου και δεν ειχα ποντους για να παρω αλλα συμβολαια.Δεν γινεται τιποτα τωρα?Πηγα σε 4 παιχτες gold.

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

ρε παιδια ξερει κανεις πως κανουμε μεταγραφες στο carrer mode?π.χ εγω εχω την Ντορτμουντ και εχω διαλεξη τον Λεβαντοφσκι να κουμανταρω,τελιωνει η πρωτη season και θελω να κανω μεταγραφη τον Cisse απο QPR και να ξεκινησω το δευτερο πρωταθλημα κουμανταροντας αυτον γινεται??
    0

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Παιδια θελω να ρωτησω στο ultimate τι γινεται με τις ανανεωσεις συμβολαιων.Ξεκινησα και πηγα σε 4 μεταγραφες κατω των χιλιων ποντων αλλα σε μα φαση εμεινε η μιση ομαδα εκτος συμβολαιου και δεν ειχα ποντους για να παρω αλλα συμβολαια.Δεν γινεται τιποτα τωρα?Πηγα σε 4 παιχτες gold.
    Βάλε να πουλήσεις κάποιους παίχτες και μετά να πάρεις άλλους για να ξανά παίξεις να μαζέψεις coins. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τους παίχτες που είναι gold μπορείς να τους βάλεις από 350 coins. ¶μα πατήσεις quick sell σου δίνουν 300 και οι σπάνιοι 600+.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by Devil_7 View Post
    Βάλε να πουλήσεις κάποιους παίχτες και μετά να πάρεις άλλους για να ξανά παίξεις να μαζέψεις coins. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τους παίχτες που είναι gold μπορείς να τους βάλεις από 350 coins. ¶μα πατήσεις quick sell σου δίνουν 300 και οι σπάνιοι 600+.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Αρχησα αλλη τακτικη καθως δεν βρηκα καποιον οδηγο να δω τι εκανα λαθος.Εκανα νεα ομαδα λοιπον και εξ αρχης ειχα ενα φορ silver που ηταν πολυ καλος για αρχη.Επειτα πηρα 2 gold μονο με 750 τον καθενα και κραταω καβατζα για τα συμβολαια.Απλα για καθε gold που θα περνω θα εχω καβατζα 2-3 χιλιαδες για τα συμβολαια.Παντως χθες μετα απο νικη μου κολλησε τελειως και τωρα εδω και 2 ωρες δεν μπορει να συνδεθει...Η ΕΑ ειναι απλα μια παρωδια..Μετα απο τοσα χρονια και αφου ειχε μια βαση και δεν κανει δραματικες αλλαγες καθε χρονο φετος το παιχνιδι επρεπε να ειναι το καλυτερο και οχι το χειρωτερο των τελευταιων χρονων..

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Αρχησα αλλη τακτικη καθως δεν βρηκα καποιον οδηγο να δω τι εκανα λαθος.Εκανα νεα ομαδα λοιπον και εξ αρχης ειχα ενα φορ silver που ηταν πολυ καλος για αρχη.Επειτα πηρα 2 gold μονο με 750 τον καθενα και κραταω καβατζα για τα συμβολαια.Απλα για καθε gold που θα περνω θα εχω καβατζα 2-3 χιλιαδες για τα συμβολαια.Παντως χθες μετα απο νικη μου κολλησε τελειως και τωρα εδω και 2 ωρες δεν μπορει να συνδεθει...Η ΕΑ ειναι απλα μια παρωδια..Μετα απο τοσα χρονια και αφου ειχε μια βαση και δεν κανει δραματικες αλλαγες καθε χρονο φετος το παιχνιδι επρεπε να ειναι το καλυτερο και οχι το χειρωτερο των τελευταιων χρονων..
    Καλά, για την ea δεν σχολιάζω.
    Πάντως να ξέρεις ότι βρίσκεις gold με 350 coins. Μπορείς μέχρι να φτιάξεις σιγά σιγά την ομάδα σου να αγοράζεις έναν gold με 350 και μόλις τελειώσει το συμβόλαιο είτε να τον βάζεις σε auction πάλι με 350 είτε να κάνεις quick sell και να παίρνεις 300.

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Ο ξαδελφος μου σκυλομετανοιωσε που πουλησε το προ και του εδωσα το δικο μου δινοντας μου το φιφα του αφου με θεωρησε υπευθυνο οτι τον επηρεασα με τον τιτλο της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ φετος ΕΑ....!!!
    Το εβαλα κι απο οτι ειδα δεν εβγαλε update! Δεν κολλαει οπως την αρχη, αλλα εξακολουθει να ειναι μεσα στα μπαγκς και στην αναξιοπιστια. Κριμα ρε ΕΑ...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Quote Originally Posted by avesael View Post
    Δεν κολλαει οπως την αρχη, αλλα εξακολουθει να ειναι μεσα στα μπαγκς και στην αναξιοπιστια. Κριμα ρε ΕΑ...
    Τι bug έχεις? προσωπικά σε μένα εδώ και 10 μέρες παίζει jet.. (Μη το ματιάξω!)

Και για μενα την τελευταια εβδομαδα ολα καλα οσο αφορα τα bugs.

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

to idio kai se mena to fifa 13 einai tromeroo

Senior Member peolinio's Avatar

ο καιρος θα δειξει υπομονη

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

εμενα την τελαυταια εβδομαδα εφαγε κολλημα 2 φορες σε 30 αγωνες .οσο περναει ο καιρος και καλυτερα !

Σε κανα μηνα θα ειναι τελειο!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

o reviewer tu fifa (mithradir), pu ine fan tu fifa ke tsakonomaste gia auto sixna ...

enimerose oti exi provlimata sto online

ena xaraktiristiko ine na kolai afu sindethi me antipalo stin othoni pu kanis sutakia me to terma

meni eki ke den proxorai katholu gia pola lepta

den katalaveni an exi aposnindethi o alos ke den se afini na kanis ke tipota

... anagastika quit game ke ftu ke ap tin arxi
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ναι το κανει αυτο και διαφορα αλλα...
    αλλα ρε γαμω τοσο δυσκολο ειναι να το φτιαξουν?

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

o programatismos ine panta diskoli dulia. bori an skalosis se kati pu na miazi me tetragonismo tu kiklu ke na min su vgeni me tipota (ke na su rthi tin ora pu xezis! )

vale se auto to testing. vale ke ti grafiokratia tu psn (pu kalos iparxi)

pantos pistevo oti agxothikan me te demo tu pro ton ioulio ke viastikan. den itan etimoi. sinithes fenomeno sto gaming pleon
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

μπορει μπορει...

αλλα παιζουν εκατομυρια πρεπει κατι να γινει...

παντως ξερεις τι ρε,,,αλλοι λενε οτι αυτο γινεται συνεχεια και αλλοι οτι δεν γινεται ποτε και δεν καταλαβαινω το γιατι...

Bookmarks

Bookmarks