Page 62 of 91 FirstFirst ... 125258596061626364656672 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1817

Thread: FIFA 13 - [Playstation®Move]

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by djpar View Post
    αν δωσει patch σε ενα μηνα σημαινει οτι σας εχει γραμμενους...εφοσον πουλαει τοσο πολυ πρεπει το patch να δωθει χτες...τα ιδια ισχυουν και για ολα τα παιχνιδια.
    Δεν ειναι τυχαιο που η αντιπαλοι εταιρια βγαζει συνεχεια ανακοινωσεις για τα online προβληματα(ακομα και in game) κανονικα ετσι πρεπει να κανει και η ΕΑ γιατι ενταξει τα 50-60 που δινουμε δεν ειναι κ λιγα
    Ας βγάζει καλύτερα games από τις αντίπαλες εταιρείες και ας με έχει γραμμένο
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

ρε παιδια εχω φαει σκαλωμα ....πως ενημερώνω τις ομαδες off line με τις τελευταίες μεταγραφες.πχ ο Hulk δεν ειναι στην zenit οταν παιζω με φιλο off line αλλα στο on line ειναι

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    ρε παιδια εχω φαει σκαλωμα ....πως ενημερώνω τις ομαδες off line με τις τελευταίες μεταγραφες.πχ ο Hulk δεν ειναι στην zenit οταν παιζω με φιλο off line αλλα στο on line ειναι
    Customise Fifa->Edit Teams->Change Squad/Rosters->Download Updates.

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

http://www.sport-fm.gr/article/584416
    gia ayto ta xoyn paiksei oi servers sthn ea..

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Customise Fifa->Edit Teams->Change Squad/Rosters->Download Updates.

Thanks!!!+ρεπ

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by djteov View Post
    http://www.sport-fm.gr/article/584416
    gia ayto ta xoyn paiksei oi servers sthn ea..
    θα επρεπε, ομως, η EA να ειχει ηδη παρει τα μετρα της, εφοσον ηξερε περιπου ποσο θα πουλαγε.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Για μενα η σταση της EA ειναι απαραδεκτη!
    Υπαρχουν τοσα προβληματα και δεν εχει ασχοληθει καθολου!

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Κοιταξτε μετα απο λιωσιμο εχω να πω το εξης. Αν δεν βγαλει patch ριξιματος ταχυτητας για το online, το παιχνιδι για μενα προσωπικα αξιζει μονο offline με φιλους στο σπιτι στο slow και ριγμενα sliders. Δυστυχως η ΕΑ για καποιο λογο εκανε το online διαστημικα γρηγορο στα ranked matches, σε βαθμο που ειναι unplayable...Τεραστιο λαθος απο ΕΑ που ελπιζω να διορθωσει. Μονο online friendlies αξιζει να παιζεις οπου μπορεις να το βαλεις στο slow, γιατι στα ranked καληνυχτα...

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Κοιταξτε μετα απο λιωσιμο εχω να πω το εξης. Αν δεν βγαλει patch ριξιματος ταχυτητας για το online, το παιχνιδι για μενα προσωπικα αξιζει μονο offline με φιλους στο σπιτι στο slow και ριγμενα sliders. Δυστυχως η ΕΑ για καποιο λογο εκανε το online διαστημικα γρηγορο στα ranked matches, σε βαθμο που ειναι unplayable...Τεραστιο λαθος απο ΕΑ που ελπιζω να διορθωσει. Μονο online friendlies αξιζει να παιζεις οπου μπορεις να το βαλεις στο slow, γιατι στα ranked καληνυχτα...
    στην αρχη νομισα οτι ειχα γραψει εγω το μυνημα.οπως τα λες 100%.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Εγώ παντώς που παίρνω Ολυμπιακό και στον On line δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την ταχύτητα.
    Με ομάδες όπως Real - Barca κ.τ.λ ίσως να είναι πιο έντονο.

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Swstos!!!megalo lathos ayti i taxytita fetos...einai k oi servers to full kai irthe k edese to glyko..

Kamia protasi gia slider's kaneis?

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

εχει καταντησει σπαστικο πλεον το κολλημα στο ονλαιν. μετα απο 2-3 παιχνιδια πρεπει να βγεις απο το παιχνιδι και να ξαναμπεις. η ΕΑ πρεπει να κανει κατι αμεσα γιατι υπαρχουν εκατομμυρια παιχτες που παιζουν ονλαιν και τα παραπονα ειναι πολλα. εκανε μια καταπληκτικη αρχη αλλα θα πρεπει να στηριξει το προιον της με καθε τροπο.

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    εχει καταντησει σπαστικο πλεον το κολλημα στο ονλαιν. μετα απο 2-3 παιχνιδια πρεπει να βγεις απο το παιχνιδι και να ξαναμπεις. η ΕΑ πρεπει να κανει κατι αμεσα γιατι υπαρχουν εκατομμυρια παιχτες που παιζουν ονλαιν και τα παραπονα ειναι πολλα. εκανε μια καταπληκτικη αρχη αλλα θα πρεπει να στηριξει το προιον της με καθε τροπο.
    Συμφωνω απολυτως!!

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

παιζω σημερα κανενα 2ωρο στο online και πραγματικα μπραβο στην ΕΑ!εφτιαξε τα παντα!απο ταχυτητα ειναι ιδια με περσυ ουτε την μια αργο την μια γρηγορο ειναι μια χαρα!Δεν εχω κοληματα στην arena δεν εχω προβλημα με lag ολα μια χαρα!πλεον φαινεται εκει που λεει players online τωρα ειναι γυρω στους 12.000 ενω μεχρι χθες που υπηρχανε προβληματα ελεγε players online 215

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eπηρεαστηκε και το slow στο κανονικο παιχνιδι ή δεν εχει κανει update?
    .

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    παιζω σημερα κανενα 2ωρο στο online και πραγματικα μπραβο στην ΕΑ!εφτιαξε τα παντα!απο ταχυτητα ειναι ιδια με περσυ ουτε την μια αργο την μια γρηγορο ειναι μια χαρα!Δεν εχω κοληματα στην arena δεν εχω προβλημα με lag ολα μια χαρα!πλεον φαινεται εκει που λεει players online τωρα ειναι γυρω στους 12.000 ενω μεχρι χθες που υπηρχανε προβληματα ελεγε players online 215
    Εβγαλε καμια ανακοινωση ή ξενερωσαν οι περισσοτεροι και ελαφρυναν οι διακομιστες;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Κάτι τελείως άσχετο με αυτά που συζητάτε βρε παιδιά ,θέλω να ρωτήσω...Γιατί δεν δείχνει replay όταν χάνεις μια καλή ευκαιρία; Πάντα μου άρεσε να βλέπω τα replay...μπαίνω περισσότερο στο κλίμα του αγώνα...Εντάξει στο τέλος του ημιχρόνου και του αγώνα τα δείχνει, αλλά μήπως υπάρχει λειτουργία για ρύθμιση replay, μετά από μια όμορφη φάση που δημιουργείς;

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ οντως μεγαλη μλκια αυτη. στα replays η EA ειναι πολυ πισω..

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by christz3 View Post
    Κάτι τελείως άσχετο με αυτά που συζητάτε βρε παιδιά ,θέλω να ρωτήσω...Γιατί δεν δείχνει replay όταν χάνεις μια καλή ευκαιρία; Πάντα μου άρεσε να βλέπω τα replay...μπαίνω περισσότερο στο κλίμα του αγώνα...Εντάξει στο τέλος του ημιχρόνου και του αγώνα τα δείχνει, αλλά μήπως υπάρχει λειτουργία για ρύθμιση replay, μετά από μια όμορφη φάση που δημιουργείς;
    Kαποιες φασεις τις δειχνει,ΟΧΙ ΟΛΕΣ,θα καταντουσε κουραστικο...εγω βασικα και με αυτες που δειχνει βαριεμαι.

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Kαποιες φασεις τις δειχνει,ΟΧΙ ΟΛΕΣ,θα καταντουσε κουραστικο...εγω βασικα και με αυτες που δειχνει βαριεμαι.
    Ιδιαίτερα σ' αυτή την έκδοση του fifa με τόσο ρεαλιστικές κινήσεις και γραφικά, ακόμη και τις καλές φάσεις..αξίζει να τις ξαναβλέπεις!!!

Bookmarks

Bookmarks