εγω ξαναλεω παντως οτι τα παιχνιδια απο το ζαβι απο τη στιγμη που γινονταν dispatched σε 7-10 μερες μου ειχαν ερθει!
τι να πω χακοο μην απελπιζεσαι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ μετα απο 1 μηνα ακριβως!
Πιανω δουλεια!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
Και μένα σήμερα μου ήρθε! Αν μπορεί κάποιος στα γρήγορα ας μου απαντήσει στα παρακάτω γιατί είμαι μεγάλος νουμπας στα RPG!
1) Λέω να ξεκινήσω με αυτόν που έχει το master key (δεν θυμάμαι ποια κλάση είναι) γιατί λέει ανοίγει τα πάντα και βοηθάει πολύ αυτό στην αρχή. Συμφωνείτε ή υπάρχει καλύτερη κλάση για να ξεκινήσει ένας αρχάριος;
2) Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ και έναν άλλο με βαλίστρα. Μπορώ κάποια στιγμή να αγοράσω και γω αυτά τα όπλα ή πάνε με κάποια συγκεκριμένη κλάση;
3) Υπάρχουν τίποτα αντικείμενα που θα βρω και που θα πρέπει να διαφυλάξω για αργότερα; Ρωτάω γιατί δεν κατέχω από ορολογία RPG και φοβάμαι μήπως σπαταλήσω κάτι στην αρχή ενώ δεν πρέπει.
1)αυτος ειναι ο thief θεωρειται μια απο τις πιο δυσκολες επιλογες, εγω που τον εχω τα εχω βρει λιγο σκουρα!αλλα οτι θες,,,παντως ειτε με κλεφτη ειτε χωρις παρε οπωσδηποτε το master key
2)τα μολοτωφσ ειναι τα fireball τα αγοραζεις,το ιδιο και τη βαλιστρα και πολλα οπλα...αλλα ομως μονο τα βρισκεις ή μονο τα ριχνουν εχθροι.
3)προσπαθησε να μην σπαταλας humanity αλλα κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να εχεις το νου σου το παιχνιδι σου δινει μεγαλη ελευθερια ως προς τα αντικειμενα.
κανε με αντ αν θες να παιξουμε καποτε , δες το psn id μου διπλα...
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ και έναν άλλο με βαλίστρα.
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ
Είδα σε βιντεάκια κάποιον να πετάει μολότωφ
κάποιον να πετάει μολότωφ
μολότωφ
μολότωφ
![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ευχαριστώ φίλε master, αλλά όταν λες να σε κάνω add εννοείς στο multiplayer; Στο λέω επειδή δεν ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι στα παιχνίδια.
Μέσι τι να κάνω ρε φίλε, δεν γνώριζα ότι λέγονται μπάλες φωτιάς! Πάντως κάνει την ίδια δουλειά με την μολότωφ!![]()
@aiva χαχα no prob ρε συ αλλα μολοτωφ? μολοτωφ?και μονο που το λεω..
![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
^^Ναι φιλε, 5 Σεπτεμβριου dispatched, 5 Οκτωβριου ηρθε...
Δε με ξαναβλεπει το zavvi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
Να σας πω, είμαι στο σημείο όπου συναντάς έναν ιππότη που σου λέει για δύο καμπάνες μπλα μπλα και καταλάθος πάτησα R2 και του επιτέθηκα. Από τότε με συγυρίζει σε δευτερόλεπτα! Υπάρχει τρόπος να ηρεμήσει ή τον σκοτώνω; Βασικά σκοτώνεται; Γιατί όσο κι αν προσπάθησα με κάνει με τα κρεμμυδάκια, απλά.Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο τελικά!
![]()
Κάτι άλλο. Ας πούμε αυτός ο ιππότης χρειάζεται 20 χτυπήματα για να πέσει και γω του καταφέρνω 15 χτυπήματα και μετά απομακρύνομαι για λίγη ώρα. Αυτός αναπληρώνει την ενεργειά του και χρειάζεται και πάλι 20 χτυπήματα ή θέλει άλλα 5 για να πέσει;
^ αν πιει estus flasks ή κανει κανα miracle (που ως ιπποτης δεν νομιζω να εχει την δυνατοτητα για το 2ο) ναι, θα εχει αναπληρωσει, αν οχι ολη, την μεγαλυτερη μπαρα ζωης του. Αν δεν πιει, θα ναι στα ιδια επιπεδα.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Ατυτό το κάνει σε πραγματικό χρόνο όπως και 'γω, δηλαδή τον βλέπεις να πίνει; Επίσης αναπληρώνουν και άλλοι εχθροί την υγεία τους (σκελετοί, μπος) ή μόνο οι άνθρωποι;
Bookmarks