αυτα ειναι!
αυτα ειναι!
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
οχι δεν ακουω, διαβαζω.
arena; για να δουμε...
Big Ben, London, UK
Science fiction
Ποιοι εμεις οι 3 ρε?? Εγω ειμαι ο captain noobas, καθιστε να το ξεκινησω και να φτασω σε ενα επιπεδο!
Γμτ ελεγα να καθυστερησω λιγο την αγορα για να παρω την prepare to die edition αλλα το ηθελα αμεσα...
Θα παρω το dlc πιο μετα αν αξιζει.
πιο φθηνα θα σου ερθει να το παρεις τωρα!!!
αλλα ρε φιλε στο λεω το dlc θα ναι το κατι αλλο φιλε, ηδη απο κατι μικρο σποιλερς που εχω δει εχω καταλαβει οτι καταφεραν να το κανουν ακομα καλυτερο!!!
ζω για να παρω το dlc!
εχω 4 λογαριασμους ετοιμους στο σημειο που πρεπει για να το τερματισω με ολους!!!
Δεν αμφιβαλλω οτι το dlc θα ειναι καλο αλλα βγαινει τελος του μηνα η εκδοση στις κονσολες!
Ας ξεκινησω με το παιχνιδι τωρα και ουτως η αλλως μεχρι να το τελειωσω θα περασει καιρος.
τελικα εμαθε κανεις πως θα παιζεις με το dlc?γιατι απο την αρχη να κατσω με την καμια
Ελεος zavvi...5 Σεπτεμβριου εγινε dispatched η παραγγελια του game (ξανα) και ακοοοοοοομα να ερθει.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
κωστα, εσυ δεν το χες νοικιασει κ ελεγες οτι δεν σ αρεσε?![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
^Oxi φιλε, το ειχα αγορασει (βασικα αλλος για μενα αλλα αλληιστορια αυτη,χαχα), το επαιξα λιγο, επεσε πανω στο skyrim και δε του εδωσα σημασια.
Το πουλησα, το μετανιωσα και τωρα το παρηγγειλα ξανα...
Αλλα που ειναι το ατιμο;;;!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
Μπορω να την ακυρωσω? Δεν νομιζω απο την στιγμη που εχει γινει dispatched (λεμε τωρα).
Καλα να παθω, λες και δεν υπαρχουν αλλα μαγαζια.
zavi δυστυχώς πολλα χαμένα games και μεγαλες καθυστέρησης
Τι να σου πω, ποτε με κανενα αλλο μαγαζι δεν ειχα θεμα πλην του game-asia στην αρχη της γενιας (1 μηνα και να στειλουν παιχνιδι) και με το Zavvi. Δεν νομιζω να ειναι συμπτωση, μου το εχει κανει ηδη 3 φορες πιο προφατη με το Mass Effect 3 που περιμενα 25 μερες περιπου.
Tεσπα, ας μην συνεχισουμε εδω μια και εχουμε θεμα γι'αυτα.
(Δεν μπορουσα να περιμενω για την prepare to die μεχρι τελος του μηνα τρομαρα μου).
Bookmarks