Page 29 of 41 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 801

Thread: Resident Evil 6

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Gamespot FTW!!! LOL!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Το θέμα δεν είναι να μην μπεις σ αυτά τα σαιτ που προφανώς και σε κάποιο σημείο θα πληρώνονται, αλλά να δεις αν το 4.5 που βάζει ο άλλος το δικαιολογεί, ή αντίστοιχα το 9.5. Ο βαθμός από μόνος του δεν είναι ικανοποιητικό κριτήριο.
    Συμφωνω απολυτα, διαβαζοντας το review του gamespot σιγουρα ο συντακτης κανει μια προσπαθεια να δικαιολογησει την βαθμολογια του αλλα νομιζω οτι ο βαθμος ειναι καπως υπερβολικος.
    Γενικα ομως στα περισσοτερα reviews που κοιταξα ειδα valid points επι της ουσιας (για τα ξεχωριστα campains, για τα qtes, για την καμερα, για τεχνικα θεματα, για τον χειρισμο) και οχι κραυγες απο νοσταλγικους reviewers.
    Αναμενομενα μετριες βαθμολογιες αν κρινω απο αυτο που επαιξα στο demo, περα απο το γεγονος οτι εχει ξεφυγει εντελως απο αυτο που εχουμε οι νοσταλγοι στο μυαλο μας ως RE, εχει βασικα μειονεκτηματα στον σχεδιασμο του ακομα κι αν το κρινεις ως καθαρα action παιχνιδι.

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Κατεβασα το Game απ το store, παω να το ξεκινησω και μου γραφει αυτο:
    The copyright protection information is invalid (80029513)

Τι ειναι αυτο τωρα ρε παιδια; Το εβγαλε σε κανεναν αλλον;

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Για δες εδώ http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=109618, από ότι φαίνεται πρέπει να διαγράψεις το παιχνίδι και να το ξανακατεβάσεις.

Senior Member gabrigal's Avatar
    PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

Quote Originally Posted by james9 View Post
    λοιπον . παίζω το παιχνίδι σα να παίζω ενα νεο τιτλο και οχι σα resi. δεν ειναι ΑΑΑ τιτλος σε καμια περιπτωση .απειρα αχρηστα qte ,σπασμωδικος χειρισμος σε κλειστους χωρους, "φλυαροι" χωροι, απειρα πυρομαχικα και πολλα ακομα που θα τα δειτε μονοι σας. ακομη και τεχνολογικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο . 20 χρονια μετα και ο ηχος οταν ανεβαινεις μια σιδερενια σκαλα ειναι ο ιδιος με του 1. τα περιβαλλοντα καμια αλληλεπιδραση .πολυ γυαλισμα που κανει το περιβαλλον ψευτικο.
    οκ ξερω θα βγουν καποιοι και θα πουν οτι ειμαι προκατελειμενος αλλα το παιχνιδι τελικα δεν με διασκεδαζει και αυτο μετραει . να μη σχολιασω καν τα skills που βαλανε να το κανουνε rpg και καλα. περπατας σε μια περιοχη και μαζευεις skill points απο τα ζομπι, καμια ατμοσφαιρα δεν υπαρχει. το 4,5 που ειδα στο gamespot ειναι ισως υπερβολικο αν και ο συντακτης το αιτιολογει αλλα και παλι οποιος του εβαλε 9 μαλλον δουλευει στην capcom.

και για να γκρινιαξω λιγο . ρε capcom ζομπι με αλεξισφαιρα που τρεχουν και πηδανε? κλωτσια καρατε ο Leon ?? WTF?

πιστευω οτι ο φιλος james εκανε απ την ποιο καλη εξηγηση...πραγματικα μετα απο περιπου 20 χρονια διασκεδασης που μου εχει προσφερει το re απο το 1 μεχρι το 5 πιστευω οτι το 6 εχει τελικα πολλα κατα οσον αφορα τον χειρισμο και τα πολλα αχρηστα εξτρα που εχουν βαλει και εχει ξεφυγει κατα πολυ απο την σειρα re, ειχα σκοπο να το αγορασω μιας και τωρα το εχω νοικιασμενο αλλα τελικα αν στην συνεχεια δεν αλλαξη κατι μαλλον θα μεινω στην ενοικιαση...εν ολιγεις κατα την γνωμη μου αλλος ενας δυνατος τιτλος που περιμεναμε με αγωνια εχει χασει εντελως τον στοχο του!

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Εγώ παντως πιστεύω ότι η σειρά ήταν μέχρι το 3. Ακόμα και στο 4 υπήρξαν τρομερές αλλαγές. Δεν ήταν και σαν το 5 αλλά δεν ήταν και το κλασσικό. Οπότε περιμένουμε για Nemesis HD.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Χαιρομαι που το παιχνιδι πατωσε στα ειβιους και δεν μιλαω τωρα για το gamespot.

Ειναι ωραιο να βλεπεις αυτο το δηθεν μεγαλεπιβολο προτζεκτ οπως το αποκαλεσε η κραπκομ να τρωει τα μουτρα του.

Ισως τωρα να καταλαβουν οτι δεν χρειαζεται ολα τα παιχνιδια να ειναι mindless pew pew action fests...

Next stop ... Dead space 3!

Faith in videogame industry restored a tiny bit!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Αν πουλησει οπως περιμενει η Capcom να πουλησει το συγκεκριμενο (πανω απο 7 εκ δλδ) χεστηκε (με το συμπαθειο) για τις βαθμολογιες ρε Val.
    Εγω περιμενω να δω πως θα μεταφραστει σε πωλησεις ολο αυτο.

Name
    Δημήτρης

Ε θέλω να πιστευω οτι οσο ναναι θα επηρεασει τις πωλησεις εκτος πις κι αν ο κοσμος ειναι τοσο τυφλος... Διοτι απο τις περιγραφες και μονο ακομα και σαν action τιτλος ειναι πολυ μετριος.

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Για δες εδώ http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=109618, από ότι φαίνεται πρέπει να διαγράψεις το παιχνίδι και να το ξανακατεβάσεις.
    Ευχαριστώ φίλε! Το ξανά κατεβάζω ήδη!Υπαρχει Γενικο προβλημα μονο στο ps3 με το patch που κυκλοφορησε, μονο για την αγορα μεσω PS Store!

http://www.thebitbag.com/2012/10/02/...n-of-the-game/
    Last edited by balabanis; 02-10-2012 at 13:55.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by aris13 View Post
    Το παιχνιδι δεν ειναι broken και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει 3 και 4. Ο reviewer του gamespot κανει παραπονα για πολλα cutscenes και οτι ο τιτλος παιρνει τον ελενχο απο τον παιχτη. Ο ιδιος πριν 4 χρονια εδωσε 10 στο MGS4. Κανε μας την χαρη....

Περισσοτερα reviews

Famitsu: 39/40
    Official Playstation Magazine US: 9/10
    HYPER Magazine: 9/10
    LEVEL Magazine: 7/10
    PLAY Magazine (UK): 8.8/10
    Gametrailers: 8.8/10
    IGN: 7.9/10
    EDGE: 6/10
    Eurogamer: 6/10
    1up: C+
    CVG: 8/10

Ο πιο polarizing τιτλος της σειρας, ανυπομονω να τον πιασω στα χερια μου.
    Οχι οτι συμφωνω με το ριβιου του gamespot το οποιο φαινεται τοσο υπερβολικο οσο τα 9αρια απο οτι φαινεται, αλλα μην μου πεις οτι συγκρινεις την ιστορια και την σημασια αυτης σε ενα παιχνιδι οπως το MGS4 που εκλεινε ενα σαγκα 20 ετων και το οποιο ηταν ΠΑΝΤΑ ετσι σαν παιχνιδι, γεματο cutscenes και στορυ development, με το στορυ του resident evil 6.

Πες μου σε παρακαλω οτι δεν τα θεωρεις ισα και ομοια στο κομματι της ιστοριας ωστε ενας ριβιουερ να πρεπει να δωσει το ιδιο ακριβως βαρος στο στορυ ενος MGS4 με αυτο ενος Resident evil 6....

Ειναι λιγο σαν να συγκρινει καποιος το στορυ του Return of the king που ειχε μεγαλη διαρκειΑ με αυτο του... Avengers.... που αποτελειται μεν απο πολλες ταινιες αλλα απο στορυ ειναι το μπαζο το ιδιο...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οχι οτι συμφωνω με το ριβιου του gamespot το οποιο φαινεται τοσο υπερβολικο οσο τα 9αρια απο οτι φαινεται, αλλα μην μου πεις οτι συγκρινεις την ιστορια και την σημασια αυτης σε ενα παιχνιδι οπως το MGS4 που εκλεινε ενα σαγκα 20 ετων και το οποιο ηταν ΠΑΝΤΑ ετσι σαν παιχνιδι, γεματο cutscenes και στορυ development, με το στορυ του resident evil 6.

Πες μου σε παρακαλω οτι δεν τα θεωρεις ισα και ομοια στο κομματι της ιστοριας ωστε ενας ριβιουερ να πρεπει να δωσει το ιδιο ακριβως βαρος στο στορυ ενος MGS4 με αυτο ενος Resident evil 6....

Ειναι λιγο σαν να συγκρινει καποιος το στορυ του Return of the king που ειχε μεγαλη διαρκειΑ με αυτο του... Avengers.... που αποτελειται μεν απο πολλες ταινιες αλλα απο στορυ ειναι το μπαζο το ιδιο...
    Δεν είναι τόσο κραυγαλέες οι διαφορές στις δύο σειρές. Σε καμία περίπτωση το story των Resident δεν είναι για τα μπάζα. Το έχω χάσει μετά το Code Veronica και δεν ξέρω σε τι έχει εξελιχθεί. Μέχρι τότε όμως εννοείται ότι ήταν από τα παιχνίδια που χρειάζονταν cut scenes για να σου προσφέρουν immersion και ότι η ιστορία που σου παρουσίαζαν ήταν καλά δομημένη και πολύ ενδιαφέρουσα. Σίγουρα δεν ήταν metal gear αλλά ούτε για τα μπάζα. Σε ένα review για Resi πάντως κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να αναφέρεις ως αρνητικό τα πολλά cut-scenes. Μπορεί να έχουν γ@μήσει το gameplay αλλά δεν νομίζω ότι θα κατέστρεψαν και το story-telling.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν εχει να κανει με το story per se Vlad, αλλα με το storytelling. Ειδικα μεχρι το Code Veronica που αναφερεις το storytelling της σειρας ηταν αθλιο. Τραγικο voice acting, laughable script και γενικα προχειρα cutscenes. To οποιο σοβαρο storytelling υπηρχε στη σειρα ηταν μεσω των memos που εβρισκες και των βιβλιων.
    Αλλα και στα μοντερνα παιχνιδια των 2 σειρων, δεν μπορουν να συγκριθουν τα cutscenes. Στο MG νομιζεις οτι βλεπεις ταινια με σκηνοθεσια που την ζηλευουν χολιγουντιανες παραγωγες εκατομμυριων δολλαριων και στα RE ειναι στηνπλειοψηφια τους απλα cutscenes στη λογικη του get from point A to point B.
    Δεν ειναι μερος μιας RE εμπεριας τα cutscenes, ακομα και στα παλια παιχνιδια.

Name
    Δημήτρης

^^ αυτο που λεει ο hakoo νομιζω τα ειπε μια χαρα. Καμμια σχεση το βαρος που δινεται στην ιστορια και τους χαρακτηρες στην μια σειρα σε σχεση με την αλλη. Το MGS ηταν παντα τιγκα στα cutscenes και τους διαλογους, το ηξερες οταν το αγοραζες οτι επροκειτο για κατι τετοιο και μαλιστα ηταν αναποσπαστο κομματι της εμπειριας, του λογου που αγαπηθηκε η σειρα.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν εχει να κανει με το story per se Vlad, αλλα με το storytelling. Ειδικα μεχρι το Code Veronica που αναφερεις το storytelling της σειρας ηταν αθλιο. Τραγικο voice acting, laughable script και γενικα προχειρα cutscenes. To οποιο σοβαρο storytelling υπηρχε στη σειρα ηταν μεσω των memos που εβρισκες και των βιβλιων.
    Αλλα και στα μοντερνα παιχνιδια των 2 σειρων, δεν μπορουν να συγκριθουν τα cutscenes. Στο MG νομιζεις οτι βλεπεις ταινια με σκηνοθεσια που την ζηλευουν χολιγουντιανες παραγωγες εκατομμυριων δολλαριων και στα RE ειναι στηνπλειοψηφια τους απλα cutscenes στη λογικη του get from point A to point B.
    Δεν ειναι μερος μιας RE εμπεριας τα cutscenes, ακομα και στα παλια παιχνιδια.
    Oκ το voice acting ήταν χάλια θα συμφωνήσω. Αλλά τα cut-scenes δεν ήταν μόνο διάλογοι. Cut-Scene θα ήταν και ο Nemesis πχ που πηδάει από το πουθενά στο 3 και τα κάνει όλα πουτ@να, οι σκηνες πριν από κάποιο boss, ένα κυνηγητό κλπ. Βέβαια αυτά δεν επηρεάζουν κάπως την ιστορία, όμως αυξάνουν τον χρόνο των βίντεο στο παιχνίδι, που ενόχλησε τον reviewer, παρόλα αυτά είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Resi. Aκόμα και οι διάλογοι βέβαια, έστω και σε αυτή τη μορφή μια χαρά ήταν για τα παιχνίδια. Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να στα έγραφαν όλα αυτά αντί να στα έδειχναν σε βίντεο? Να έβγαινε πχ μια καρτέλα και να έγραφε το διάλογο, τάδε έφη Claire Redfield πχ...

Εγώ δεν συγκρίνω την ποιότητα των cut-scenes ανάμεσα στις δύο σειρές. Συγκρίνω την αναγκαιότητα της ύπαρξης cut-scenes. Δεν συγκρίνεις Halo ή Cod με Metal Gear. Συγκρίνεις τα Resident που έχουν και μια ενδιαφέρουσα ιστορία από πισω να υποστηρίξουν. Που για μένα έτσι όπως τα θυμάμαι ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που είχα παίξει κάποτε.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by muku View Post
    Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να στα έγραφαν όλα αυτά αντί να στα έδειχναν σε βίντεο? Να έβγαινε πχ μια καρτέλα και να έγραφε το διάλογο, τάδε έφη Claire Redfield πχ...
    almost fell off my chair
    LOL

Quote Originally Posted by muku View Post
    Εγώ δεν συγκρίνω την ποιότητα των cut-scenes ανάμεσα στις δύο σειρές. Συγκρίνω την αναγκαιότητα της ύπαρξης cut-scenes.
    Mα δεν ειπα να μην υπαρχουν cutscenes στα RE, η αναγκαιοτητα υπαρξης ειναι σαφης για να ειναι coherent αυτο που παιζεις.
    Η συχνοτητα ομως και το τι εξυπηρετει αυτη ειναι ενα θεμα, εκει διαφωνω και πιστευω οτι δεν μπορει να μπει στην ιδια κατηγορια με το MG.
    Ο συγκεκριμενος reviewer μπορει να εβαλε υπερβολικο βαθμο αλλα μια χαρα μπορει να εχει διαφορετικα κριτηρια για τα cutscenes και τον ρολο τους απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Αλλα σκοπο εξυπηρετουν τα cutscenes στο MGS4 (περα απο τον βασικο του progression δλδ) και εντελως διαφορετικo σε ενα action game οπως το RE6. Οποτε ειναι απολυτα φυσιολογικο να τα κρινεις σε αυτο τον τομεα σε σχεση με το αν προσθετουν η αφαιρουν απο την εμπειρια.
    Δεν μπορει με λιγα λογια να κατηγορηθει γι'αυτο του το point οπως ειπε ο Αρης, θα συμφωνησω με τον Valkyre.

Name
    Δημήτρης

Βασικα δεν ξερω σε ποια Resident αναφερεσαι ακριβως αλλα δεν θυμαμαι να ηταν σε κανενα παιχνιδι η ιστορια που μου προκαλεσε ενδιαφερον ή οι χαρακτηρες. ειδικα απο ιστορια θυμαμαι οτι ειναι εντελως generic stuff χωρις ιδιαιτερη ουσια ή πρωτοτυπια. αυτο που μου εμενε παντα απο την σειρα ηταν η ατμοσφαιρα η αγωνια η επιβιωση η ανατριχιλα κλπ. Ε τωρα που δεν υπαρχουν αυτα δεν ξερω τι στο καλο μενει σε αυτην την σειρα. Παντως απο βιβτεο που ειδα πιο πολυ φερνει σε uncharted παρα σε resident evil σε καποια σημεια το παιχνιδι (βλεπε κυβηγητα με μηχανες με αεροπλανα κλπ κλπ)

Ενιγουεη το θεμα δεν ειναι αν ειναι αρνητικο να εχει cutscenes εγω ποτε δεν ειπα κατι τετοιο οχι ομως να θεωρουμε οτι επειδη ενας reviewer θεωρησε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι με τα συγκεκριμενεα cutscenes που ειχε τον ενοχλησε, θα επρεπε απαραιτητα να τον ενοχλουσαν και τα cutscenes στο mgs4 το οποιο ουδεμια σχεση εχει σε βαθος και σημασια στον συγκεκριμενο τομεα.

Απολυτως φυσιολογικο να ενοχληθω αν ενα παιχνιδι σαν το gears of war εχει 277447282 cutscenes ανουσια που χαλανε την ροη του παιχνιδιου και δεν προσφερουν ουσια. Στο mgs καμμια σχεση γιατι η φυση του παιχνιδιου ειναι τετοια ευθυς εξαρχης.

Moderator odytsak's Avatar

Μάλλον είμαι ο μόνος που ευχαριστιέται το παιχνίδι
    γιατί δεν περίμενα ένα Resident Evil από τα παλιά
    αλλά ένα βελτιωμένο Resident Evil 5.

Name
    Δημήτρης

Οι περισσοτεροι παντως και απο αυτους που δεν περιμεναν ενα resident evil αλλα ενα καλυτερο action game απο το 5 ειναι και αυτοι ψιλοαπογοητευμενοι απο αυτα πξυ γραφονται. Αυτο ειναι και το περιεργο της υποθεσης!

Senior Member gabrigal's Avatar
    PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

O Val εχει δικιο παιδες γιατι κι σαν action game εχει παρα πολες ατελειες...οπως παραδειγμα η καμερα...ειδικα αν βρεβεις σε κλειστους χωρους ειναι για κλαματα...να μην πω για 500στη φορα το θεμα με την στοχευση.. συν ενα ατου που ειχαν γνωρισμα τα παλια resident που ηταν το να φτιαχνεις τα οπλα και να τα βελτιωνεις...μεχρι στιγμης ουτε αυτο το εχω δει που για μενα ηταν πορωτικο και βασικο στην σειρα αυτη!

Bookmarks

Bookmarks