Page 28 of 41 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 801

Thread: Resident Evil 6

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Πατωνει απο κριτικες....4,5 απο gamespot?3 απτο destructoid?τελικα μπορουμε να πιστευουμε οτι μερικες φορες οι κριτικοι δεν πληρωνονται και οτι μπορουν να ειναι αντικειμενικοι...
    ^^Ρε συ, έχει 78 μέχρι στιγμής στο metacritic... πχ και αυτοί που του έχουν βάλει 70 ή 80 έχουν πληρωθεί;

Πάντως μιας και έχεις αναλάβει εσύ review, είναι λίγο άσχημο που το έχεις κατακρίνει ήδη το παιχνίδι. Μην με παρεξηγήσεις ε, έτσι κουβέντα να γίνεται!

Εγώ δεν ξέρω αν θα είναι καλό (ούτε καν το demo δεν έπαιξα - μπορεί το 4,5 του gamespot να αντικατοπτρίζει εν τέλει το παιχνίδι και όχι το 39/40 του famitsu!), απλά το περιμένω μιας και το RE5 ήταν ένας πολύ αξιόλογος action τίτλος!
    Last edited by tonybsg; 01-10-2012 at 20:03.

Moderator odytsak's Avatar

Aπό σήμερα ενημερώθηκαν τα trophies και γίνεται πλέον συγχρονισμός.

Επίσης σήμερα βγήκε update 1.01 μεγέθους 11ΜΒ.

Μην περιμένετε κανένα horror παιχνίδι, θα απογοητευτείτε, υπάρχουν τα Dead Space και Silent Hill
    ούτε καν το στοιχείο survival δεν υπάρχει αφού μπορείτε να κουβαλάτε όσα όπλα θέλετε.
    To παιχνίδι είναι καθαρά action.
    Ο βαθμός του με άριστα το 10 κυμαίνεται στο 7 με 8.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το βασικό πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι λέγεται resident evil. Άμα κάποιος το ξεπεράσει τελείως αυτό και το δει με πιο ελεύθερο μάτι, θα δει ότι είναι μια χαρά action game, όπως ήταν και το resi5

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Το θέμα δεν είναι να μην μπεις σ αυτά τα σαιτ που προφανώς και σε κάποιο σημείο θα πληρώνονται, αλλά να δεις αν το 4.5 που βάζει ο άλλος το δικαιολογεί, ή αντίστοιχα το 9.5. Ο βαθμός από μόνος του δεν είναι ικανοποιητικό κριτήριο.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    ^^Ρε συ, έχει 78 μέχρι στιγμής στο metacritic... πχ και αυτοί που του έχουν βάλει 70 ή 80 έχουν πληρωθεί;

Πάντως μιας και έχεις αναλάβει εσύ review, είναι λίγο άσχημο που το έχεις κατακρίνει ήδη το παιχνίδι. Μην με παρεξηγήσεις ε, έτσι κουβέντα να γίνεται!

Εγώ δεν ξέρω αν θα είναι καλό (ούτε καν το demo δεν έπαιξα - μπορεί το 4,5 του gamespot να αντικατοπτρίζει εν τέλει το παιχνίδι και όχι το 39/40 του famitsu!), απλά το περιμένω μιας και το RE5 ήταν ένας πολύ αξιόλογος action τίτλος!
    Βρε δεν ειδες που γραφω οτι θα ειμαι αντικειμενικος?καταλαβαινω πως το λες δεν παρεξηγουμαι...απλα εγω αυτο που λεω κυριως ειναι οτι οταν εχουμε να κανουμε με ενα τοσο μεγαλο franchise συνηθως οι "μεγαλοι" κριτικοι δεν θα τολμησουν τοσο ευκολα να το θαψουν...αυτο και μονο....απο κει και περα πιστευω οτι εχω την ωριμοτητα να κρινω ενα παιχνιδι οσο προκατειλειμενος και να ειμαι...αφου σκεφτομουν να κανω δυο διαφορετικα reviews...!ενα να "κριθει" σαν ενα παιχνιδι resident και ενα σαν ενα παιχνιδι action που κουβαλαει απλα ενα "ονομα"...ελπιζω να καταλαβαινετε πως το λεω...επισης το "κατακρινω" το παιχνιδι απο το ντεμο που επαιξα και απο ολα αυτα που εχω δει.την στροφη που εχει παρει η σειρα και απτο resi5...

Ακομξ γιαυτο που λεει ενας φιλος πιο πισω για τις βαθμολογιες συμφωνω.ειναι απλα ενας αριθμος...δηλαδη απλα αντιπροσωπευει κατι.το 8 πχ σημαινει οτι ενα παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα οχι τελειο.Απτο τι σου αφηνει το παιχνιδι στην τελικη.Το MGS4 πχ μπορει να ειχε τις ατελειες του,οποιες και να ηταν αυτες, αλλα για πολλους ειναι τελειο...τωρα τα 8,1 κτλ δεν τα καταλαβαινω...

Στεφανε συμφωνω με αυτο που λες.Εδω αμα πας πιο πισω θα δεις τις αποψεις(συμφωνα με το ντεμο παντα!)...Δεν ειναι και τοσο καλες!!!!!!!!!!!!

Majere μες το μυαλο μου εισαι?...σου απαντησα παραπανω πιστευω!!!
    Last edited by chronohill; 01-10-2012 at 21:40.
    Spoiler!

Senior Member gabrigal's Avatar
    PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?

ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ RE1..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 6 ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΩ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ...?

ΠΧ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ..

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ...

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Μηπως κατα λαθος πατας το R1 πολυ νωρις και κοιτας προς το συμμαχο σου?

PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

ΟΧΙ ΤΟ L1 ΠΑΤΑΩ ΜΕ ΤΟ R1 ΠΥΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΧΟ ΠΡΩΤΑ....ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ...

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ RESIDENT ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

φιλε gab κάτι έχεις ρυθμίσει λάθος μια χαρά είναι και μόλις το προχωρήσεις αρκετά θα αγοράζεις skills και θα αναβαθμίσεις ότι σε ενοχλεί. από τι βλέπεις είναι λίγο action rpg έχει και skills τώρα.............................................. ...

................

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Το παιχνιδι δεν ειναι broken και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει 3 και 4. Ο reviewer του gamespot κανει παραπονα για πολλα cutscenes και οτι ο τιτλος παιρνει τον ελενχο απο τον παιχτη. Ο ιδιος πριν 4 χρονια εδωσε 10 στο MGS4. Κανε μας την χαρη....

Περισσοτερα reviews

Famitsu: 39/40
    Official Playstation Magazine US: 9/10
    HYPER Magazine: 9/10
    LEVEL Magazine: 7/10
    PLAY Magazine (UK): 8.8/10
    Gametrailers: 8.8/10
    IGN: 7.9/10
    EDGE: 6/10
    Eurogamer: 6/10
    1up: C+
    CVG: 8/10

Ο πιο polarizing τιτλος της σειρας, ανυπομονω να τον πιασω στα χερια μου.

PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΚΟΙΤΑΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΟΥΕΙ ΧΟΥΕΙ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟ

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Quote Originally Posted by gabrigal View Post

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 6 ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΩ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ...?

ΠΧ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ..

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ...
    Πατα το Dualshock προς τα κατω (προς τα μεσα δηλαδη) οπως πατας πχ ενα πληκτρο απο το κινητο σου και θα αλλαξει μερια, το ρυθμιζεις εσυ πως το θες δεξια η αριστερα αναλογα πως σε βολευει.
    Υ.Γ. : Eλπιζω να βοηθησα αν καταλαβα και εγω σωστα.
    Υ.Γ. 2 : Eπισης μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να "φωναζεις" (εκτος μονο αν θες να τονισεις κατι συγκεκριμενο) Φιλικα παντα.
    Στεφανος.
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

παιδια εχω μεγαλωσει με resident evil και μπορω να πω οτι εχουν αλλαξει οντως ολα αλλα να πω την αληθεια επειδη ολα στην ζων εχουν αλλαξει και η τεχνολογια παει σφαιρα μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα το game μολις τελιωσα ολα τα chapter με τον leon και ηταν μια χαρα σιγουρα ομως δεν ειναι οπως τα παλια καλα resident evil!!σε λιγο θα δω τον chris και jake..
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

@chronohill
    πολυ σωστα το θετεις φιλε.Συμφωνω απολυτως.Οπως και ολα τα παιδια αυτο λενε ουσιαστικα.Οτι αλλο βαθμο θα παρει αν το δεις σαν old school resi και αλλο βαθμο σαν συνεχεια του resi 5 (που αυτο ειναι ουσιαστικα το παιχνιδι).

Εμενα με απωθει παντως απο τα βιντεακια, γουσταρω τα παλια resi.Δεν εχω και παρεα να το ψηναμε για co-op.Θα το προσπερασω!
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    Gabrigal_GR
    Name
    Γαβριήλ

Quote Originally Posted by Stefanos View Post
    Πατα το Dualshock προς τα κατω (προς τα μεσα δηλαδη) οπως πατας πχ ενα πληκτρο απο το κινητο σου και θα αλλαξει μερια, το ρυθμιζεις εσυ πως το θες δεξια η αριστερα αναλογα πως σε βολευει.
    Υ.Γ. : Eλπιζω να βοηθησα αν καταλαβα και εγω σωστα.
    Υ.Γ. 2 : Eπισης μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να "φωναζεις" (εκτος μονο αν θες να τονισεις κατι συγκεκριμενο) Φιλικα παντα.
    Στεφανος.

εχεις δικιο φιλε στεφανε πανω στην ταραχη ξεχασα οτι εγραφα με κεφαλαια..
    οσο για την καθε πλευρα στοχευσης το γνωριζω αυτο, δεν εννοω ομως αυτο αλλα το γεγονος οτι οταν ερχετε ενας εχθρος (ζομπι) και ενω εισαι στην ευθεια να σηκωσεις το οπλο και να του ριξεις μολις πατας το L1 αντι να σηκωσει το οπλο ως εχει αλλαζει κατευθηνση και στοχευει κατι ασχετο σαν να υπαρχει κατι σε εκεινο το σημειο ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει και μετα αναγκαζεσαι να γυρισεις το οπλο με τον δεξι αναλογικο μοχλο για να ξαναβρεις τον στοχο..
    Last edited by gabrigal; 01-10-2012 at 23:45.

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

εχεις δικιο φιλε στεφανε πανω στην ταραχη ξεχασα οτι εγραφα με κεφαλαια..
    οσο για την καθε πλευρα στοχευσης το γνωριζω αυτο, δεν εννοω ομως αυτο αλλα το γεγονος οτι οταν ερχετε ενας εχθρος (ζομπι) και ενω εισαι στην ευθεια να σηκωσεις το οπλο και να του ριξεις μολις πατας το L1 αντι να σηκωσει το οπλο ως εχει αλλαζει κατευθηνση και στοχευει κατι ασχετο σαν να υπαρχει κατι σε εκεινο το σημειο ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει και μετα αναγκαζεσαι να γυρισεις το οπλο με τον δεξι αναλογικο μοχλο για να ξαναβρεις τον στοχο..
    Στο Demo παντως δε θυμαμαι να ειχα αυτο το προβλημα (του PS3) εριξα και μια ματια στα αναλογα Forum's (που εναι μονο για το Game δηλαδη αλλα δε βρηκα κατι) το παιχνιδι δε το εχω ακομα, το περιμενω. Θα σου πω στα σιγουρα οταν το παραλαβω η αν βρω μια επισημη απαντηση (αν το εχουν και αλλοι) θα ξανακοιταξω παντως.
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Ούτε καν όμως.Για το Resi5 ήμουν εντελώς θετικά προκατειλημμένος και κάπου στα μέσα του παιχνιδιού ανακάλυψα οτι το παίζω για να τελειώσει και δεν έχω κάτι να περιμένω.Εντελώς αδιάφορο και χωρίς ταυτότητα.Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θυμάμαι και πολλά από τον τίτλο.Σα να μην το έπαιξα ποτέ!LOL!
    Στο μόνο που βασίζομαι για το 6, είναι το τριπλό campaign, όπου ελπίζω να σπάσει η απίστευτη βαρεμάρα του προκατόχου του.

Moderator odytsak's Avatar

Aν κατάλαβα καλά, αυτό που περιγράφεις είναι το quick shot,
    διευκολύνει πάρα πολύ σε κοντινές μάχες,
    το χρησιμοποιώ κατά κόρον με την καραμπίνα στο campaign του Chris,
    απλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς συνέχεια,
    μετά από 4-5 συνεχόμενους πυροβολισμούς αδειάζει η μπάρα
    και πρέπει να περιμένεις αρκετά δευτερόλεπτα να ξαναγεμίσει.

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    παιδια εχω μεγαλωσει με resident evil και μπορω να πω οτι εχουν αλλαξει οντως ολα αλλα να πω την αληθεια επειδη ολα στην ζων εχουν αλλαξει και η τεχνολογια παει σφαιρα μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα το game μολις τελιωσα ολα τα chapter με τον leon και ηταν μια χαρα σιγουρα ομως δεν ειναι οπως τα παλια καλα resident evil!!σε λιγο θα δω τον chris και jake..
    Εγώ τελείωσα και του Chris, το δεύτερο chapter του θυμίζει call of duty και bad company
    και το τέταρτο ΒF3
    Spoiler!

Επίσης το gameplay του πρέπει να είναι τεράστιο σε διάρκεια
    γιατί στα secret trophies υπάρχουν και 5 chapters από το campaign της Ada,
    λογικά ξεκλειδώνει όταν ολοκληρώσουμε και τα 3 campaign του παιχνιδιού,
    συνολικά είναι 4 campaigns - 20 chapters με πάνω από 30 ώρες gameplay
    ενώ υπάρχει το mercenaries
    και το agent hunt mode που περιέγραψα στην προηγούμενη σελίδα.

Το συστήνω για αγορά αφού εκτός όλων των παραπάνω
    μπορείτε να παίξετε με φίλο σας είτε online
    είτε σε slit-screen στον ίδιο καναπέ.
    Last edited by odytsak; 02-10-2012 at 01:44.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

λοιπον . παίζω το παιχνίδι σα να παίζω ενα νεο τιτλο και οχι σα resi. δεν ειναι ΑΑΑ τιτλος σε καμια περιπτωση .απειρα αχρηστα qte ,σπασμωδικος χειρισμος σε κλειστους χωρους, "φλυαροι" χωροι, απειρα πυρομαχικα και πολλα ακομα που θα τα δειτε μονοι σας. ακομη και τεχνολογικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο . 20 χρονια μετα και ο ηχος οταν ανεβαινεις μια σιδερενια σκαλα ειναι ο ιδιος με του 1. τα περιβαλλοντα καμια αλληλεπιδραση .πολυ γυαλισμα που κανει το περιβαλλον ψευτικο.
    οκ ξερω θα βγουν καποιοι και θα πουν οτι ειμαι προκατελειμενος αλλα το παιχνιδι τελικα δεν με διασκεδαζει και αυτο μετραει . να μη σχολιασω καν τα skills που βαλανε να το κανουνε rpg και καλα. περπατας σε μια περιοχη και μαζευεις skill points απο τα ζομπι, καμια ατμοσφαιρα δεν υπαρχει. το 4,5 που ειδα στο gamespot ειναι ισως υπερβολικο αν και ο συντακτης το αιτιολογει αλλα και παλι οποιος του εβαλε 9 μαλλον δουλευει στην capcom.

και για να γκρινιαξω λιγο . ρε capcom ζομπι με αλεξισφαιρα που τρεχουν και πηδανε? κλωτσια καρατε ο Leon ?? WTF?

Spoiler!

Cool Member Slackie_XL's Avatar
    PSN ID
    Slackie_XL

Το παιχνίδι στη καλύτερη των περιπτώσεων είναι μέτριο... και δε το κρίνω σαν RE. Το λέω γενικά. Σαν RE είναι απαράδεκτο για να το πω ευγενικά. Παίζει να μη ξαναμπεί το δισκάκι στο PS3 για να το συνεχίσω. Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα έλεγα κάτι τέτοιο για RE. Πάω να παίξω το remake του 1 στο Gamecube. Αϊ σιχτήρ...

Bookmarks

Bookmarks