Page 37 of 61 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1211

Thread: Dark Souls

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ δυστηχως, πανε... για παντα.
    Στο 2ο playthorough, ομως, θα υπαρχουν.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    ^ δυστηχως, πανε... για παντα.
    Στο 2ο playthorough, ομως, θα υπαρχουν.
    ενταξει τοτε λιγο πριν το τελος θα τους αφανισω ολους

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Oπως ειπε κι ο Παναγιωτης. Τους ξεχνας τωρα, και στο επομενο...εχει ο Θεος. Κι εγω στο δευτερο playthrough τους καθαρισα ολους.

Relax, I'll get it...

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Πριν λιγο το παρελαβα και εγω λοιπον,και εχω μια απορια, στην αρχη που επιλεγω χαρακτηρα,εχει σημασια τι θα επιλεξω,η ανεβαινουν ολα τα skills αναλογα πως παιζεις,οπως το skyrim?
    Εσεις γενικα τι προτιματε?
    Cannondale trail sl5 2013...

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Πριν λιγο το παρελαβα και εγω λοιπον,και εχω μια απορια, στην αρχη που επιλεγω χαρακτηρα,εχει σημασια τι θα επιλεξω,η ανεβαινουν ολα τα skills αναλογα πως παιζεις,οπως το skyrim?
    Εσεις γενικα τι προτιματε?
    Kαθε φορα που ανεβαινεις επιπεδο (level) ανεβαζεις κατα ενα βαθμο οποιο χαρακτηριστικο εσυ θες. Οποτε οπως καταλαβαινεις, δεν εχει σημασια τι θα διαλεξεις αρχικα. Εγω κανω melee build. Δηλαδη Strength, Dexterity,Vitality,Endurance.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Kαθε φορα που ανεβαινεις επιπεδο (level) ανεβαζεις κατα ενα βαθμο οποιο χαρακτηριστικο εσυ θες. Οποτε οπως καταλαβαινεις, δεν εχει σημασια τι θα διαλεξεις αρχικα. Εγω κανω melee build. Δηλαδη Strength, Dexterity,Vitality,Endurance.
    Για thief τι λες?
    Εχει stealth στοιχεια?
    Ευχαριστω

μπορείς να τους αλλάξεις από λίγο έως εντελώς στην πορεία, δεν είναι δηλαδή πως κάποιος είναι στάνταρ μάγος ή ιππότης, την διαφορά την κάνουν τα αρχικά stats και εξοπλισμός.

εγώ πήρα knight... γιατί ήταν στο εξώφυλλο !

thief μπορεί να αποδειχτεί κάπως ζόρικος για πρώτο playthrough

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Για thief τι λες?
    Εχει stealth στοιχεια?
    Ευχαριστω
    Eχει, ναι. Και το backstab ειναι η πεμπτουσια των χτυπηματων.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Eχει, ναι. Και το backstab ειναι η πεμπτουσια των χτυπηματων.
    Με επεισες,ξεκιναω stealth!!!

Από αυτά που διάβασα και που είδα, το παιχνίδι μου έκανε τρομερή εντύπωση! Aν και το Deus X Human Revolution με το Bioshock, είναι ότι πιο RPG έχω παίξει, θέλω να δοκιμάσω το Dark γιατί φαίνεται υπέροχο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η δυσκολία του και τα πολλά πράγματα που έχει και που πρέπει να μάθω (εξοπλισμός, ικανότητες κ.τ.λ.). Υπάρχει κανα tutorial που να εξηγεί το δεύτερο για να μην πάω σα το σκυλί στ' αμπέλι; Όπως είπα, δεν έχω ιδέα από RPG!

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by aiva View Post
    Από αυτά που διάβασα και που είδα, το παιχνίδι μου έκανε τρομερή εντύπωση! Aν και το Deus X Human Revolution με το Bioshock, είναι ότι πιο RPG έχω παίξει, θέλω να δοκιμάσω το Dark γιατί φαίνεται υπέροχο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η δυσκολία του και τα πολλά πράγματα που έχει και που πρέπει να μάθω (εξοπλισμός, ικανότητες κ.τ.λ.). Υπάρχει κανα tutorial που να εξηγεί το δεύτερο για να μην πάω σα το σκυλί στ' αμπέλι; Όπως είπα, δεν έχω ιδέα από RPG!
    H δυσκολια του δεν ειναι εκφοβιστικη. Στην ουσια δεν ειναι καν δυσκολια, απλα θελει προσοχη και πολλη υπομονη. Δεν παιζεις σαν GoW δηλαδη. Απο κει και περα σε βοηθαει το παιχνιδι. Η προταση μου:
    Διαλεξε τον χαρακτηρα που θελεις και ξεκινα χωρις guide (tutorial των κινησεων υπαρχει στο παιχνιδι). Οπλα κλπ δεν υπαρχουν με το τσουβαλι. Συνηθως θα χρησιμοποιεις το δυνατοτερο που βρισκεις βασει stats. Kι ο,τι χρειαστεις, εδω ειμαστε

Relax, I'll get it...

Δεν το έχω πάρει, αλλά θα το πάρω κάποια στιγμή. Λες ότι δεν θα τα βρω μπαστούνια δηλαδή με τα πολά πράγματα που έχει, ε; Από υπομονή δόξα τον Θεό διαθέτω αρκετή. Μου έμεινε κουσούρι από τα Splinter Cell.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Αψογα τοτε. Αν ακολουθησεις την εξης λογικη δε θα δυσκολευτεις. Πολυ.

Καθε απλο εχθρο πρεπει να τον αντιμετωπιζεις σοβαρα. Δεν ειναι οι εχθροι που με 2 φορες το τετραγωνο τους βγαζεις απ την μεση, αντε και μια τριτη για να δεσεις combo (gameplay mechanics anyone?). Θελουν προσοχη και στρατηγικη. Οταν μαθεις το κλου τους, τους βγαζεις ευκολα. Αλλα θελει υπομονη. Πχ να περιμενεις το δευτερο ή τριτο swing που θα αφησει ανοιγμα κλπ κλπ. Ετσι παιζεται το παιχνιδι αυτο. Και θα δεις οτι ειναι απολαυστικο.

Relax, I'll get it...

Εγώ έχω θέμα με τα αγγλικά και έτσι δεν καταλαβαίνω τις διάφορες ικανότητες και που χρησιμεύουν αυτές. Καλά η αντοχή, η άμυνα και η επίθεση. Τα άλλα όμως σε τι χρησιμεύουν; Τα παρακάτω δηλαδή δεν τα καταλαβαίνω όλα τι σημαίνουν ή σε τι χρησιμεύουν.
    Level
    Vitality
    Attunement
    Endurance
    Strength
    Dexterity
    Resistance
    Intelligence
    Faith
    Humanity
    Total

Ύστερα είναι τα όπλα, οι ασπίδες, οι πανοπλίες, τα μάγια κ.α. Πως θα ξέρω τι πρέπει να χρησιμοποιήσω και που; Γι αυτό λεω αν υπάρχει κανα tutorial. Εκτός κι αν είναι εύκολο να τα κατανοήσει κάποιος, απλά, παίζοντας.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by aiva View Post
    Εγώ έχω θέμα με τα αγγλικά και έτσι δεν καταλαβαίνω τις διάφορες ικανότητες και που χρησιμεύουν αυτές. Καλά η αντοχή, η άμυνα και η επίθεση. Τα άλλα όμως σε τι χρησιμεύουν; Τα παρακάτω δηλαδή δεν τα καταλαβαίνω όλα τι σημαίνουν ή σε τι χρησιμεύουν.
    Level
    Vitality
    Attunement
    Endurance
    Strength
    Dexterity
    Resistance
    Intelligence
    Faith
    Humanity
    Total

Ύστερα είναι τα όπλα, οι ασπίδες, οι πανοπλίες, τα μάγια κ.α. Πως θα ξέρω τι πρέπει να χρησιμοποιήσω και που; Γι αυτό λεω αν υπάρχει κανα tutorial. Εκτός κι αν είναι εύκολο να τα κατανοήσει κάποιος, απλά, παίζοντας.
    Mε τη σειρα που τα γραφεις, θα τα μεταφραζω περιγραφικα:
    επιπεδο του χαρακτηρα σου
    μπαρα ενεργειας
    θεσεις για μαγικα
    αντοχη/ποσο βαρος κουβαλας
    δυναμη
    επιδεξιοτητα (για εξωτικα οπλα)
    αντισταση (σε συγκεκριμενα ειδη επιθεσεων)
    νοημοσυνη (για τα μαγικα)
    πιστη (για τα θαυματα)
    humanity= αναλωσιμο υλικο που ανεβαζει το ποσοστο ευρεσης αντικειμενων και τη ζημια των μαγικων pyromancy. Επισης χρησιμοποιειται και για αλλους σκοπους

Τα παραπανω το manual τα επεξηγει καλα, και λεει και που φαινονται στη σελιδα του χαρκτηρα σου.

Τα οπλα εχουν τη λογικη trial & error. Μπορει να εχεις ενα οπλα γενικα καλο, αλλα καποιοι εχθροι η καποιο boss να βγαινει πιο ευκολα με καποιο αλλο (πχ ενα οπλο κανει fire damage). Tα ιδια ισχυουν και για τις ασπιδες.

Relax, I'll get it...

Υπαρχει καποιο οριο στο level των παικτων που εισβαλουν στον κοσμο σου σε σχεση με το δικο σου level?

To ρωταω για να ξερω....η ειμαι τελειως αχρηστος και δεν μπορω να κερδισω ουτε μια μονομαχια, αν και εχουν γινει μολις 3 .... η απλα ειναι πολυ πιο δυνατοι απο εμενα και δεν κατεβαινει η μπαρα του HP τους με τιποτα...

Βεβαια δεν φταιει η μπαρα αν εγω για να αποφυγω ενα χτυπημα εκανα κολοτουμπα και επεσα στο κενο

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι στο +/- 10% του επιπεδου σου, αλλα εχω δει να εισβαλλει levl 300 σε lvl 10...

Relax, I'll get it...

Eυχαριστω για την απαντηση, αρα θα παιζω ofline για να ειμαι σιγουρος.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Eυχαριστω για την απαντηση, αρα θα παιζω ofline για να ειμαι σιγουρος.
    Οχι! Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει αυτο. Αν θελεις να αποφυγεις τους invaders φροντισε να εισαι σε hallow form κι οχι σε human. Παιζοντας online εχεις διαφορα καλα, οπως τα μυνηματα που αφηνουν στο εδαφος αλλοι παικτες. Μπορεις να βρεις ετσι απο οπλα και ψυχες, μεχρι κρυμμενες περιοχες.

Relax, I'll get it...

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

λοιπον για να παρω τα trophies με το καλυτερο μαγικο οπλο και αστραπης πρεπει ενα οπλο να το κανω απο +10 μαγικο και αστραπης η αρκει να μαξιμαρω ενα ετοιμο μαγικο οπως velka rapier η giant halbert lightning

Bookmarks

Bookmarks