25. Heavy Rain
25. Heavy Rain
My Trophies:
Spoiler!
146. Assassin's Creed Revelations: Ακόμα ένα assassino. Στους φανς θα αρέσει σίγουρα!
147. The Penguins of Madagascar: Θετική έκπληξη. Puzzle game στην ουσία, με ελάχιστη βία. To συνιστώ σε όλους τους μπαμπάδες για τα παιδιά τους.
148. Jurassic: The Hunted: Μεγάλη κοτσάνα το παιχνίδι. Βρωμάει μετριότητα!
149. Tron Evolution: Αρκετά καλό! Πολύ καλύτερο απο τα movie tie-in games που έχουμε συνηθίσει. Έχει και την μουσικάρα απο την ταινία!!!!
150. Mirror's Edge: Παρεξηγημένο παιχνίδι. Ή θα το μισήσεις ή θα το λατρέψεις. Εγώ το λάτρεψα! και ΔΥΣΚΟΛΗ πλατίνα!
127. Battlefield 3.
Κορυφαιο fps, γραφικα οτι καλυτερο μεχρι στιγμης στο ps3, ηχητικα εφε που μεχρι και ο Μπετοβεν θα την ''ακουγε'', gameplay αντε γεια (μιλαμε για squad based παιχνιδι οχι κωλοφ-ντουτιες),πεδιο μαχης οσο πιο ρεαλιστικο χρησιμοποιεις τανκς, τζιπ, Jets, ελικοπτερα, τα ριμαδια τα ποδια σου.Με το μαματο συστημα ''ξεκλειδωματος'' και επιλλογης εξοπλισμου σε οτι απαιτει η καθε πιστα νομιζεις οτι παιζεις εν μερει rpg. Κορυφαιο της χρονιας.
Αφου ρε συ μια φορα που πηγαμε να boostαρουμε μου ησουν trigger-happy με τον αλλο τον dark_killer, υπομονη 0 και χασαμε ολοι την μπαλα. Τεσπα οτι θες βοηθεια πες μου, αλλα 1ον. Λογω φορτου δουλειας οι ωρες μου ειναι περιεργες οποτε πρεπει να το συνεννοηθουμε 2ον. Αν θες βοηθεια στα Co-op καλυτερα ειναι να μιλαμε μεσω skype γιατι απο ingame chat εχει delay 2-4 δευτερα και ειναι κρισιμα σε 2 αποστολες.
26. Star Wars : The Force Unleashed II
My Trophies:
Spoiler!
Μπράβο Σταύρο για τις δύο τελευταίες πλατίνες σου. Πολύ δύσκολες πραγματικά.
Bookmarks