Page 54 of 117 FirstFirst ... 44450515253545556575864104 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 2329

Thread: Battlefield 3

ετσι ειναι εχει τους νεους χαρτες.θελει ακομα πολυ να κατεβει φωτη?

Απ'ότι λένε το Ps Store της Ασίας έβγαλε release date για το Back to Karkand 7 Δεκέμβρη..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει με το patch?

Εγώ δεν είδα αλλαγή στο effect που έχουν οι φακοί στα όπλα. Πάλι σαν προβολέας είναι.

Από την άλλη είδα ότι μειώσανε την αντίθεση στα night vision όπλα. Πλέον δεν έχουν οι άνθρωποι αυτό το βαθύ πορτοκαλί χρώμα, όταν βλέπεις μέσα από το σκόπευτρο αργεί κανά δευτερόλεπτο να κάνει focus και σε ανοιχτά μέρη δεν είναι και πολύ χρήσιμο πλέον.

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει με το patch?

Εγώ δεν είδα αλλαγή στο effect που έχουν οι φακοί στα όπλα. Πάλι σαν προβολέας είναι.

Από την άλλη είδα ότι μειώσανε την αντίθεση στα night vision όπλα. Πλέον δεν έχουν οι άνθρωποι αυτό το βαθύ πορτοκαλί χρώμα, όταν βλέπεις μέσα από το σκόπευτρο αργεί κανά δευτερόλεπτο να κάνει focus και σε ανοιχτά μέρη δεν είναι και πολύ χρήσιμο πλέον.
    Ναι αυτό ήθελα να πω κι εγώ.. Καμία διαφορά στον φακό. Και όντως η νυχτερινή όραση απλά δεν έχεις το πλεονέκτημα που είχες πριν.. Σήμερα είδα και κάτι που δεν μου είχε τύχει πριν το Patch. Εκεί που τον πυροβολούσα τον άλλον εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε 2 μέτρα πιο δεξιά. Σαν lag. Πιο πριν ΠΟΤΕ δεν μου είχε γίνει.

Αλλά τα βασικά που έπρεπε να φτιαχτούν δεν έγινε τίποτα. Η ομιλία πάλι τα ίδια.. Και πολύ φοβάμαι δεν πρόκειται να γίνει. Λέω να το κρεμάσω στο μπαλκόνι το CD να διώχνω τα περιστέρια..

Και παρατήρησα και κάτι άλλο.. Όπλα που ξεκλειδώνονταν μόνο μέσω co-op μου τα έδωσε χωρίς να τα έχω ξεκλειδώσει. Ας πούμε το KH-2000. To παρατήρησε κανείς άλλος?

PSN ID
    GiannisLazy

Το Night vision ήταν κάτι που με βόλευε καθώς νέος σχετικά παίκτης και έτσι μπορούσα να τους βλέπω καλύτερα.
    Αλλά πως να το κάνουμε αυτό είναι το σωστό...

Αυτό με την ομιλία είναι όντως σπαστικό. Αν δεν μπορούμε να μπούμε πάνω από 2 άτομα με bluetooth σε μια ομάδα τότε για ποιο λόγο να παίζουμε Β3? Το παιχνίδι είναι θέμα συνεργασίας και όσο καλοί να είμαστε 2 μαζί σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι 4 μαζί. Αλλά αν δεν μπορούμε να μιλάμε κλάφτα...

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

οταν παιζαμε τον ακουγες τον Fotispan;εγω 2 φορές τον άκουσα σολο το παιχνίδι κιαν,εσενα σακουγα πολυ καλα οταν ήμασταν οι 2 μας.Εχει τεραστια διαφορα με την επικοινωνία μηπως υπάρχει κατι που δεν κάνουμε καλά;

Οχι Ιορδάνη.. Σε όλους έτσι είναι... Όταν παίζουμε 2 το σήμα είναι καμπάνα.. Απο 2 και πάνω άστα..

Moderator odytsak's Avatar

[youtube]oaNDwOM9Lwo&feature=player_embedded[/youtube]

Μετά το χθεσινό update o πύργος-κεραία στην Caspian
    καταστρέφεται όταν μείνουν 10 tickets σε conquest mode.

Θα προτιμούσα όμως να ανατινάζαμε εμείς το πύργο όποτε θέλουμε με C4
    έστω κι αν ήταν πολύ δύσκολο
    π.χ. να ανατινάζαμε τα 4 συρματόσχοινα που τον κρατάνε και βρίσκονται αρκετά μακριά ανα μεταξύ τους
    παρά να αυτογκρεμίζεται επειδή τελειώνει το round.

Επίσης ο πύργος δεν έχει εσωτερική σκάλα οπότε αυτομάτως αχρηστεύεται η χρησιμότητά του,
    απλά είναι εκεί μόνο για εφέ.

μετα το χθεσινο uptdate ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην dice που καταφερε να γ...... το παιχνιδι...ποσο βλακες πρεπει να ειναι ... εδωσαν μεγαλυτερο range στα short range(γι"αυτο κ λεγονται short κ οχι sniper) οπλα που εχουν rate of fire πανω απο 850 κ ο καθε ασχετος περνει απο ενα στις μεγαλες πιστες κ σε κατεβαζει απο χιλιομετρο... εχασε ισχυ το stinger κ πλεον απλα δεν πεφτει κανενα υπταμενο(ειμασταν 2 κ ριχναμε μαζι σε ενα ελικοπτερο κ ουτε χ δε μας εδινε)... σε αλλη φαση παλι ειμασταν 2 εγω ειχα ολμοβοβιδες κ ο γιαννης rpg ριχνω σε ενα light armer οχημα την πρωτη ολμοβοβιδα του κανω disable(ενεργεια κατω απο 50%) του ριχνει ο γιαννης rpg του ριχνω κ 2ρη ολμοβοβιδα ΔΕΝ σκαει βγαινει ο τυπος εξω κ μας κατεβαζει...το game εχει γινει τρομερα unbalanged...ενα μεγαλο κ παλι μπραβο στους ηλ...... που καταφεραν να πετσοκωψουν ενα ωραιο game...καλη σας διασκεδαση

PSN ID
    GiannisLazy

Ακριβώς όπως τα λέει ο Κ6683 φίλος Κώστας είναι.

Μολίς μπήκαμε μαζί και έγιναν όλα αυτά που λέει. Έλεος δλδ...
    Ειδικά αυτό με το μπαζούκας είχε πολύ γέλιο... Και στην άλλη πίστα με τα ελικόπτερα ήταν 2 πολύ καλοί πιλότοι και απλά γαμήσανε όλο τον αγώνα. Δεν πέφτανε με τίποτα.

Δώστε κανά λινκ στην ΕΑ να μπω και γω να κράξω...

http://battlelog.battlefield.com/bf3...4624694387829/
    πρεπει να εισαι γραμμενος στο battlelog για να ποσταρεις.το ΤΙ κραξιμο εχουν φαει!!!

PSN ID
    GiannisLazy

Σε ποια thread εκεί είναι καλύτερα λες?

εχει πολλα στα περισσοτερα μονο παραπονα διαβαζεις...βρες ενα κ ριξε κραξιμο
    http://battlelog.battlefield.com/bf3...54624769757277
    Last edited by Kkritikos; 01-12-2011 at 13:51.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    μετα το χθεσινο uptdate ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην dice που καταφερε να γ...... το παιχνιδι...ποσο βλακες πρεπει να ειναι ... εδωσαν μεγαλυτερο range στα short range(γι"αυτο κ λεγονται short κ οχι sniper) οπλα που εχουν rate of fire πανω απο 850 κ ο καθε ασχετος περνει απο ενα στις μεγαλες πιστες κ σε κατεβαζει απο χιλιομετρο... εχασε ισχυ το stinger κ πλεον απλα δεν πεφτει κανενα υπταμενο(ειμασταν 2 κ ριχναμε μαζι σε ενα ελικοπτερο κ ουτε χ δε μας εδινε)... σε αλλη φαση παλι ειμασταν 2 εγω ειχα ολμοβοβιδες κ ο γιαννης rpg ριχνω σε ενα light armer οχημα την πρωτη ολμοβοβιδα του κανω disable(ενεργεια κατω απο 50%) του ριχνει ο γιαννης rpg του ριχνω κ 2ρη ολμοβοβιδα ΔΕΝ σκαει βγαινει ο τυπος εξω κ μας κατεβαζει...το game εχει γινει τρομερα unbalanged...ενα μεγαλο κ παλι μπραβο στους ηλ...... που καταφεραν να πετσοκωψουν ενα ωραιο game...καλη σας διασκεδαση
    εγω παντως οσες ωρες επαιξα δεν ειδα κατι παρομοιο..μια χαρα τα αρματακια τα ανατιναζαμε..τωρα αν παιζεις normal αλλαζει..στο hardcore 3 βληματα θελει το αρμα και εχει παρει φωτια..
    οσο αφορα το voip..σκατα και αποσκατα...η αδιαφορια τους για το voip δεν θα τους βγει σε καλο παντως..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Έφτιαξαν την επικοινωνία όμως….2 ατομα μιλάνε άψογα και τον 3 τον παίρνει ο ένας τηλ στο σταθερό και ο άλλος στο κινητό και ετσι μιλάνε ολοι μαζί,δεν μου ετυχε να παίξουμε 4 μαζί …για εκεί δεν εχω λύση ακόμα…Παντως χθες το βραδυ γίνονταν τρελά πράγματα είδα τον 3ο της ομάδας μου να βαράει έναν αντίπαλο και ο αντίπαλος να βαρεί αυτόν για 2-3 δευτερόλεπτα από απόσταση 2 μέτρων !!!! Ιmmortals….αλλα μάλλον έφταιγε ο σέρβερ γιαυτο.Και με το πυροβολο από το τανκς βαρούσα ελικόπτερο σε πολύ κοντινή απόσταση και ουτε καπνο δεν εβγαλε.Παντως δεν μου φαίνεται νορμαλ να πρέπει να ρίξει σενα τανκς 3-4 ρουκέτες για να το καταστρέψεις.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

και ποσες θες φιλε μου για να καταστρεψεις ενα αρμα..?1..?2...?(μην μιλησεις για πραγματικοτητα κτλπ)
    NBA 2K LIKE A BOSS!

ναι στο νορμαλ παιζω.μου ετυχε κ αυτο εβαλα σε αρμα 4 ΝΑΙ 4 c4 τα σκαω κ μου γραφει vechicle disable!!!!στο ιδιο παιχνιδι σε αλλη στιγμη βαζω αλλα 3 c4(δεν προλαβαινα για αλλα) παταω το κουμπι να ανατιναχθουν κανει την κινηση το χερι και...ΤΙΠΟΤΑ... χα χα χα DICE ανοιξαμε το νεο μας μπορ.... κ σας περιμενουμε!!!καλα τα διαβαζα(αλλα δεν τα πιστευα) απο τους pc gamers οτι το παιχνιδι μετα το update εγινε χειροτερο κ ποιο unballanced
    Last edited by Kkritikos; 01-12-2011 at 14:31.

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Τελικά ευτυχώς που δεν είχα τα φράγκα να το αγοράσω γτ τώρα θα είχα αφρίσει. Ειδικά αυτά με τα ελικόπτερα που δεν πέφτουν με τπτ μου τη σπάνε απίστευτα από το 2 κιόλας.

μου εχει σπασει τα π......

Moderator odytsak's Avatar

Mια χαρά είναι το παιχνίδι, τα ελικόπτερα πέφτουν πολύ εύκολα
    τα τανκς επίσης εύκολα καταστρέφονται
    και επιτέλους διορθώσανε τις υπέρυθρες.
    Είχε καταντήσει αηδία να έχουν όλοι μέρα μεσημέρι διόπτρα με υπέρυθρες.
    Οι υπέρυθρες είναι για απόλυτο σκοτάδι και δεν τονίζουν τους ανθρώπους όπως κάνει η θερμική οπτική.

Bookmarks

Bookmarks