Originally Posted by
spyros arianara
τουλαχιστον επρεπε να μπορουν να κανουν σποτ μονο μηχανικοι τις ναρκες και τα claymore o χαρτης γινετε σα χριστουγεννιατικο δεντρο και γινονται αχρηστες, πολυ σπρωχνει η dice τους παιχτες σε hardcore servers που στην ουσια ειναι softcore οπως εχω εξηγησει και σε αλλο ποστ μου επιπλεον χανουν την αξια τους τα οπλα διοτι μικραινουν οι διαφορες μεταξυ τους επειδη ολα σκοτωνουν γρηγορα σε καθε περιπτωση και δεν εχει το καθενα τα ισχυρα του και αδυνατα σημεια.Επιπλεον μπορει στη πραγματικοτητα να πεθαινεις με μια σφαιρα αλλα σε multi παιχνιδια εχει περισσοτερο "βαθος" ενα παιχνιδι στο οποιο δεν νικαει παντα αυτος που βλεπει πρωτος τον αλλο λογω ελαχιστου health ,συνηθως τα codboys θελουν να πεφτει ευκολα ο αντιπαλος γιατι δε μπορουν να κρατησουν το στοχαστρο τους σε κατι που κινητε.
Βασικα γινετε το παιχνιδι πολυ οχηματοκεντρικο (lοl) σε νορμαλ servers και ισως πρεπει να να βρουν τροπο για λιγο περισσοτερο balance αν και ξαναλεω οτι προσωπικα δεν εχω προβλημα μεγαλο με τα οχηματα ,μπορει να μην ετυχα σε κανα καλο , αλλα βλεπω οτι εχουν μεγαλυτερο ρολο στο bf3 απο οτι στα bfbc.Τελος αυτοι που λεγαν για το irv σκοπευτρο στους στρατιωτες εχουν πει να μειωθει η αποτελεσματικοτητα του και στα αρματα;γιατι στους στρατιωτες μειωθηκε.
Bookmarks