12.Alice: Madness Returns.
Φχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον enstikto και την... xbox community!![]()
Τελικά έχω πολύ καιρό να γράψω στο παρόν thread....
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
139. Crysis: Μου άρεσε και παλιά που το χα παίξει στο PC. Μου άρεσε και τώρα. Εύκολη πλατίνα σχετικά.
140. Prince of Persia: The Two Thrones: Μου έφαγε την ψυχή. Όσοι αποφασίζουν να βάλουν διαφορετικά τρόπαια για κάθε δυσκολία στα παιχνίδια πρέπει να τους αναγκάσουν να τα πλατινάρουν!
141. Reistance 3: Φοβερό παιχνίδι! Αν και δεν είμουν ποτέ μεγάλος fan της σειράς τελικά το 3ο μέρος μπορώ να πω οτι το θεωρώ το καλύτερο FPS της χρονιάς που έχω παίξει μέχρι στιγμής. Φοβερή έκπληξη το παιχνίδι!!! Δοκιμάστε το (μιλάμε για single player πάντα).
142. Uncharted 3: Το περιμέναμε πως και πώς και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους... Ότι καλύτερο τεχνικά κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για το PS3 και απίστευτη εμπειρία!
143. Hannah Montana: the Movie: Αυτό και αν ήταν απίστευτη εμπειρία! Ευτυχώς να λέτε που δεν έκανε τους ψήφους public o Άρης αλλιώς θα έπαιρνα εκδίκηση απ'όλους σας και όχι μόνο απο αυτόν (Larry larry είσαι εδώ;) Για όσους δεν κατάλαβαν...
144. Rogue Warrior: Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ευτυχώς που είναι γρήγορη πλατίνα. Special thanks στους Antoniss, Kane και guest star τον Surfdrifter για την βοήθεια στα (εκπληκτικά!!!!) online τρόπαια...
145. Batman Arkham City: Πρέπει να αφιέρωσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάνω απο 50 ώρες και παρ όλα αυτά δεν το βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο.... Κατα πάσα πιθανότητα να είναι το GOTY μου...
^^^
Στα 200 πλατινένια, θέλουμε εορταστικό event!!!![]()
Οντως καταστρεφεται και ο κοσμος...δεν εχει νοημα!
Satan has left his killing floor
PS4
Spoiler!
13: God of War: Chains of Olympus
14: God of War: Ghost of Sparta
15: Uncharted 3: H εξαπατηση του Drake
Eπιτέλους έφτασα στον απίστευτο, ζουμπερντουμπερ, αριθμό ορόσημο: 15 ολόκληρες, καλογιαλισμένες πλατίνες....
(Παίζει να έχω και τις λιγότερες απο αυτους που ποσταρουν σ αυτο το νημα)
Υπάρχουν και άλλοι με λιγότερες. Συνέχισε έτσι![]()
Ζηλεύω. Ακόμα δεν έχω καταφέρει το trine. Είχα σταματήσει να το προσπαθώ γτ θα έσπαγαν οθόνη και ps3.
Τώρα τελευταία εγω κάνω ένα ξακαθαρισμα. Έχω πολλά παιχνίδια τα οποία δεν τα είχα παίξει καθόλου, κάποια αλλα που δεν είχα όλα τα κύπελλα κτλ. Τώρα, μπείτε, παιξτε, πλατιναρετε, τελειωσατε![]()
^^ Λεωνίδα σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Lol
και εγώ είπα να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα και να τελειώσω με πολλά games που είναι κρίμα να μην τα έχω πλατινάρει επειδή αξίζουν !
Άλλα επειδή απλά τα τερμάτισα και τα άφησα και άλλα που ούτε καν τα είχα τερματίσει !
μερικά που μπήκανε στην "shame on me list" μου είναι τα :
Assasins Creed II
Resident Evil 5
Castlevania
Darksiders
ήδη τα πρώτα 2 τα έχω ξεκινήσει....![]()
resident evil 5 κ κυνηγαω να παρω ολα τα trophies κ μου λειπουν καποια απο τα ονλινε
αν μπορει να βοηθησει καποιος ας μου στειλει pm....89%
10. POP Sands of time
j.dnls εγω μαλλον εχω τις λιγοτερες.
Last edited by azalus; 27-11-2011 at 21:03.
Bookmarks