Sly 1,, poly oraio kai efkolo game
Εγω εχω τελειώσει στο Morbid CO-OP τις 5 πρώτες αποστολες και μου φαινεται πολυ πιο ευκολο απο το σολο Grim που έπαιξα. Έχεις 8x mines, 8x grenades, 8x flares. Και απλα τα σπαμμάρεις στα δυσκολα σημεία και καθεσαι με pop-corn και απολαμβάνεις το θέαμα!
Μόλις πάντως τελειώσω και το morbid, θα εχω πιο ολοκληρωμένη άποψη, γιατι τώρα μονο εικασίες κάνω για τα επομενα missions.
Πάντως το παιχνίδι ειναι πολύ πορωτικό και ειδικα coop ειναι απόλαυση!
Στο thread του παιχνιδιού το ανέφερα και γω αυτό, ότι στο Morbid μας φάνηκε πιο εύκολο γενικά (και πράγματι οι περισσότερες αποστολές βγήκαν αέρα!), αλλά στο τελευταίο checkpoint (μεταξύ και κάποιων άλλων σίγουρα)... πραγματικά φτύσαμε αίμα.
Αντίστοιχα, στο Grim είχαμε πεθάνει άπειρες φορές στο τελευταίο checkpoint του Graveyard προσπαθώντας να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να βγει, ενώ στο Μorbid το ίδιο ακριβώς σημείο το βγάλαμε πολύ εύκολα.
Πάντως αυτό που λες με τις grenades κ.λπ. μου κάνει εντύπωση, εμείς μέχρι 4 είχαμε και στο morbid!
41. Green Lantern: Rise of the Manhunters
42. The Lord of the Rings - Aragorn's Quest
121. Red Faction Armageddon: Αρκετά καλό παιχνίδι. Με εξέπληξε θετικά και μου άρεσε παραδόξως που το γυρίσαν σε linear απο το open world που ήταν το προηγούμενο.
122. Man VS Wild: Μόνο για trophy whores ή για τους φαν της αντίστοιχης εκπομπής. Πάλι καλά που δεν μας έβαλε να πιούμε και τα ούρα μας...
123. Operation Flashpoint: Dragon Rising: Πολύ δύσκολο παιχνίδι και μέτριο κατα τη γνώμη μου (αν και σε άλλους άρεσε). Μόνο για φανατικούς του ρεαλισμού και στρατόκαβλους.
124. Alice: Madness Returns: Πολύ καλλιτεχνικό design στις πίστες αλλά ψιλοκουράζει μετά απο λίγο.
125. Duke Nukem Forever: Πολύ καλύτερο και διασκεδαστικότερο απ' ότι λένε τα reviews. Δύσκολη πλατίνα.
126. Damnation: Ένα παιχνίδι που έχει θάψει πολύς κόσμος. Δεν θα πω ότι είναι ιδιαίτερα καλό αλλά το ευχαριστήθηκα μιας και το έπαιξα coop με την κοπέλα μου. Το platforming του ήταν αρκετά καλό. Το AI για τα μπάζα ώρες ώρες όμως και τα γραφικά ψιλοτραγικά. Δεν θα με χάλαγε να έπαιζα όμως ένα παιχνίδι με παρόμοιο platforming!
111. WRC (πολυ ευκολο αλλα απιστευτα βαρετο, μονο offline εκανα 3500km στις ιδιες και στις ιδιες και στις ιδιες.....ειδικες,βαλε και το online μεχρι 20lvl και αυτοκτονα).
112. de Blob 2 (παρα πολυ ωραιο platform, αλλα προς το τελος η καμερα και το συστημα στοχευσης σε ψιλοδοκιμαζουν.Το πηρα για διπλο με την κοπελια αλλα δεν αξιζει μια, ο δευτερος απλα πυροβολαει με ενα στοχο οσο ειναι ενα στραγαλι, να χεσω το διπλο στην ενδειξη).
23. Shadows Of The Damned,, πραγματικά απίστευτο παιχνίδι σε 10 ημέρες 3 playthroughs, χωρίς να το βαρεθώ καθόλου, τα trophies,όλα πανεύκολα, πραγματικά τέλειο παιχνίδι,,. Θα πάρω και το Αμερικάνικο version να το πλατινάρω για 2η φορά,, από τα πολύ λίγα παιχνίδια που δεν βαριέσαι με τίποτα, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο!!!!!
114. Medal of Honor. Και πολυ μλκ ρε παιδακι μου, κριμα που ειχα ενθουσιαστει με τα trailers.To campaign ηταν λιγο ενδιαφερον αλλα πολυ μικρο, το online ελεεινο ελαχιστες και μικροτοσοδουλικες πιστες με σκατα servers (μπορει να φταιει ισως και η κωλοforthnet ), μην μιλησω για το γ@μω fire controller. και τον βαρετο δρομο μεχρι το 15lvl.
5)gow 3
6)assassin's creed 2
7)infamous
btw pws bazw thn trophy card ?
Bookmarks