^^Nαι βρε, καταλαβαινω τι εννοεις. Οσο να 'ναι η μεταβαση και μονο ξενιζει, κι ας προκειται για εντελως διαφορετικα παιχνιδια.
Αλλα μιλαμε για impulsive αντιδραση μιας και επι της ουσιας οπως προειπα δεν τιθεται καν συγκριση μεταξυ ενος linear παιχνιδιου και ενος open world στον τομεα των γραφικων. Και δεν μιλαω μονο για το Uncharted, ακομα και το Mass Εffect σε ενα πλησιεστερο genre ειναι κατα βαση linear (παιχνιδια διαδρομου/δωματιου τα λεω εγω λολ) και ως εκ τουτου πολυ πιο αβανταδορικο στον τομεα των γραφικων. Τo draw distance σε αυτα τα παιχνιδια ειναι μεν stunning, αλλα στατικο και ευκολακι για τους devs εχω την εντυπωση απο την στιγμη που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις (δεν αλληλεπιδρα, στην ουσια φοντο και οχι μερος του παιχνιδιου). Ενω ο,τι βλεπεις στο Skyrim πχ ειναι μερος του παιχνιδιου (υποθετω, τουλαχιστον στα προηγουμενα ετσι ηταν). Οποτε totally different league οπτικα, αλλα τα κριτηρια αρκετα διαφορετικα.
Θα ασχοληθω κι εγω σημερα και θα σου πω τις εντυπωσεις μου για τα γραφικα, και θα ειμαι και πολυ αυστηρος don't worry μιας και ηδη ειμαι προκατειλημμενος με την gamebryo που δεν την αλλαζουν με τιποτα πια. Ενταξει αλλη μηχανη λενε officially, αλλα για να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας προκειται για την gamebryo updated και rewritten.
Α κατι αλλο που σκοπευα να κανω ειδικη αναφορα στο ποστ εντυπωσεων μου και τελικα το ξεχασα...
μα φυσικα τον jeremy Soule και το soundtrack του παιχνιδιου... δυσκολα πιστευα οτι θα ξεπεραστει το oblivion στον τομεα αυτο, αλλα μεχρι στιγμης οτι εχω ακουσει ειναι υπεροχο απλα... μαγευτικη μουσικη παιδες σε ταξιδευει εντελως!
Καντε καμμια προταση για ενα stealth/combat/magic combo γιατι εχω παθει πολιτισμικο σοκ και δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω....!![]()
mia ap ta idia...den 3erw ti na prwtoparw
Απο ωρα σε ωρα ελπιζω να το εχω στα χερια μου!....
edit: Funcy cobra, αν εχεις χρονο πας εννοειτε για Skyrim!
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
^ Δημητρη, αμαρτια ρε να το εχεις και να μην το βαζεις! Κανε την θυσια του Valkyre, αξιζει...![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Πριν λιγο το εβαλα και στο pc ετσι για να υπαρχει!Αν εχω κανεναν επισκεπτη τελευταια στιγμη στο σπιτι ναχω κατι να τον κερασω ρε αδερφέ.
Ενταξει τα σπαει στα γραφικά.Το εβαλα ultra high μονο και μονο να δω πως ειναι και νταξ...κριμα που δεν μπορω να το τρεξω σε τετοια φαση...ειχα 15 fps κοντεψα να κανω εμετο.Στην ουσια στα 720p που παιζει καλα στο pc μου ειναι περιπου οπως στο ps3 οποτε δεν εχει κανενα νοημα διοτι ειδα λιγο στις μαχες οτι τρωει φρικες.Συνεχιζω εννοειται στο play αλλα πραγματικά οποιος εχει τουμπανο-pc (καλα δεν ειναι και τοοοσο απαιτητικο-απλα εμενα ειναι laptop-ακι) ας το παρει εκει.Χωρις κανενα φοβο δλδ.Τα περισσοτερα trailers ηταν απο pc και ας λενε οτι ηταν απο xbox δεν το πιστευω με την καμμια.
Last edited by MajereMP44; 11-11-2011 at 17:28.
Satan has left his killing floor
PS4
ΓΑΜΩ ΤΑ SEVEN, ΓΑΜΩ πηρα πριν λιγο τηλ. και μου ειπαν οτι θα τους ερθει αυριο!
Σκατα! :@
Big Ben, London, UK
Science fiction
Nαι ρε συ, για τον clothed map και τελικα γμτ θα περιμενω και 1 μερα! Εννοειτε πως αν δεν ειχα δωσει ενα 10αρικο , θα πηγαινα σε κανα ΠΛΑΙΣΙΟ, Public.... που το εχουν και θα το ελιωνα σημερα.
Εκνευριστικα τοσο πολυ, που μου ηρθε να την βρισω..:@
Υ.Γ. Ρε παιδια καντε μου την χαρη, δεν θα αντεξω να διαβασω αλλες εντυπωσεις...![]()
![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Tελικα για τον Παναγιωτη ειναι "12/11/11". Damn it!!!!!!!
^STOP IT!!! 11/11/11 .-
Αντε μην αρχισω τα -rep....
Υ.Γ. Το ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλα ντ' αλλον, πηρα απο περιεργια τηλ. και μου ειπε δεν το εχει φερει ο προμηθευτης και θα ερθει 18/11(lol εντελως), και πηρα και στο gameexplorers(γνωστο μικρο αλλα πολυ καλο κατστημα)κ μου ειπαν οτι οχι μονο ηρθε, αλλα του εξαντληθηκαν κιολας.
Big Ben, London, UK
Science fiction
παίδες επειδή είμαι σε δίλημα για προτείνετε απλή έκδοση του παιχνιδιού η το συλλεκτικό;;
A winner never quits and A quitter never wins..
Καταρχας να σου πω , οτι η Συλλεκτικη ΔΕΝ εχει ερθει στην Ελλαδα, κι ουτε προκειτε.
Τωρα οσον αφορα τη συγκριση, αν μπορεις να δωσεις χωρις καποιο τιμημα 150Ε τοτε τι να σου πω, παρτην. Αν και νομιζω ειναι πολλα τα λεφτα για το περιεχομενο της.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Έτσι θα ναι σήμερα ο Παναγιώτης...
![]()
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
λολ, δεν εχεις αδικο!
Υ.Γ. Βεβαια ετσι ημουν κι εχτες αλλα....![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
egw me to pou 3ekinhsa vre8hka na kanw apostoles gia tous companion :O
yparxei kamia arena sto skyrim opws sto oblivion?
Bookmarks