Το πήρα και εγώ τελικά! Το κρατάω στα χέρια μου! Αλλά δεν το παίζω, θα το παίξω μετά το batman, το assassin, το dark souls, το rayman, το mw3, το...
F@ck this $hit!
^ Δημητρη, αμαρτια ρε να το εχεις και να μην το βαζεις! Κανε την θυσια του Valkyre, αξιζει...![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Πριν λιγο το εβαλα και στο pc ετσι για να υπαρχει!Αν εχω κανεναν επισκεπτη τελευταια στιγμη στο σπιτι ναχω κατι να τον κερασω ρε αδερφέ.
Ενταξει τα σπαει στα γραφικά.Το εβαλα ultra high μονο και μονο να δω πως ειναι και νταξ...κριμα που δεν μπορω να το τρεξω σε τετοια φαση...ειχα 15 fps κοντεψα να κανω εμετο.Στην ουσια στα 720p που παιζει καλα στο pc μου ειναι περιπου οπως στο ps3 οποτε δεν εχει κανενα νοημα διοτι ειδα λιγο στις μαχες οτι τρωει φρικες.Συνεχιζω εννοειται στο play αλλα πραγματικά οποιος εχει τουμπανο-pc (καλα δεν ειναι και τοοοσο απαιτητικο-απλα εμενα ειναι laptop-ακι) ας το παρει εκει.Χωρις κανενα φοβο δλδ.Τα περισσοτερα trailers ηταν απο pc και ας λενε οτι ηταν απο xbox δεν το πιστευω με την καμμια.
Last edited by MajereMP44; 11-11-2011 at 17:28.
Satan has left his killing floor
PS4
ΓΑΜΩ ΤΑ SEVEN, ΓΑΜΩ πηρα πριν λιγο τηλ. και μου ειπαν οτι θα τους ερθει αυριο!
Σκατα! :@
Big Ben, London, UK
Science fiction
Nαι ρε συ, για τον clothed map και τελικα γμτ θα περιμενω και 1 μερα! Εννοειτε πως αν δεν ειχα δωσει ενα 10αρικο , θα πηγαινα σε κανα ΠΛΑΙΣΙΟ, Public.... που το εχουν και θα το ελιωνα σημερα.
Εκνευριστικα τοσο πολυ, που μου ηρθε να την βρισω..:@
Υ.Γ. Ρε παιδια καντε μου την χαρη, δεν θα αντεξω να διαβασω αλλες εντυπωσεις...![]()
![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Tελικα για τον Παναγιωτη ειναι "12/11/11". Damn it!!!!!!!
^STOP IT!!! 11/11/11 .-
Αντε μην αρχισω τα -rep....
Υ.Γ. Το ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλα ντ' αλλον, πηρα απο περιεργια τηλ. και μου ειπε δεν το εχει φερει ο προμηθευτης και θα ερθει 18/11(lol εντελως), και πηρα και στο gameexplorers(γνωστο μικρο αλλα πολυ καλο κατστημα)κ μου ειπαν οτι οχι μονο ηρθε, αλλα του εξαντληθηκαν κιολας.
Big Ben, London, UK
Science fiction
παίδες επειδή είμαι σε δίλημα για προτείνετε απλή έκδοση του παιχνιδιού η το συλλεκτικό;;
A winner never quits and A quitter never wins..
Καταρχας να σου πω , οτι η Συλλεκτικη ΔΕΝ εχει ερθει στην Ελλαδα, κι ουτε προκειτε.
Τωρα οσον αφορα τη συγκριση, αν μπορεις να δωσεις χωρις καποιο τιμημα 150Ε τοτε τι να σου πω, παρτην. Αν και νομιζω ειναι πολλα τα λεφτα για το περιεχομενο της.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Έτσι θα ναι σήμερα ο Παναγιώτης...
![]()
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
λολ, δεν εχεις αδικο!
Υ.Γ. Βεβαια ετσι ημουν κι εχτες αλλα....![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
egw me to pou 3ekinhsa vre8hka na kanw apostoles gia tous companion :O
yparxei kamia arena sto skyrim opws sto oblivion?
xaxaxa
take it easy messi μια μερα ειναι
Δες αυτο αν θες για προεργασια αλλα και για να δουμε και τα perks
Skyrim Perks Guide
http://www.gameranx.com/features/id/...m-perks-guide/
280 perks συνολικα
Εdit
το παραπανω δεν ισχυει μαλλον ή δεν τα εχει ολα
Υπαρχει και wiki για το παιχνιδι εδω,
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Perks
thanks mate, παντως δεν θελω να ξερω το παραμικρο για το παιχνιδι πριν το αγορασω οποτε δεν θα το τσεκαρω προσωρινα. Αλλα ευχαριστω π ασχοληθηκες.
Υ.Γ. Φιλε κανε εσυ ενα add στο PSN, γιατι ολο λεω και το ξεχναω...
Big Ben, London, UK
Science fiction
Διαβασα οτι δεν εχει spellmaking.Κριμα , πολυ κριμα...για ποιο λογο το εβγαλαν ? ελπιζω σε καποιο patch ή σε μελλοντικό dlc/expansion να το επαναφέρουν (καποιο wizards tower ισως οπως το IV?).Ωραια να γινεις arch-mage και να μην μπορεις να φτιαξεις οτι spell γουσταρεις...? Ουτως ή αλλως και στο oblivion για να κανεις εξωφρενικά spells επρεπε να γονατισεις την magicka και ηταν πανακριβα....μαλλον το πιο σοβαρο μειονεκτημα του παιχνιδιου για εμενα καθως με 25+ ωρες που εχω το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερο.Σιγουρα οταν φτιαξεις ολα τα perks σε ολα τα magic schools να εισαι υπερ-ηρωας αλλα στην κονσόλα κανει 100 ωρες να αλλαξει απο spell σε spell (πιο "ρεαλιστικο" και balanced σιγουρα αλλα δεν μπορεις να εχεις ενα spell να κανει ακριβως οτι θελεις).Τελοσπάντων, παμε παρακάτω!
Satan has left his killing floor
PS4
Στην εκδοση για ps3 γινεται να περιστρεψεις την καμερα γυρω απο το χαρακτηρα ή τον βλεπεις μονο απο πισω?
Bookmarks