Page 37 of 90 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Aν το εκανες κανονικα pre-order, απο καποιο μαγαζι που εδινει και bonus, θα εχεις κι εναν υφασματινο χαρτι.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

@personGR Ο χαρτης που ειχε εμενα ειναι διαφορετικο υλικο απο π.χ του oblivion,red dead redemption κλπ. Ειναι ματ υλικό.Νομιζω οτι ολες οι εκδοσεις εχουν αυτον το χαρτη.

Ειδα το video του ign απο youtube.Νομιζω οτι παιζουν την εκδοση για pc ή εχουν πειραξει κατι στο video.Εχει οντως ωραια γραφικά αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως.Ειδα οτι κουνανε τον κερσορα κατι που δεν γινεται στις κονσόλες εκτος απο το map.Τεσπα δεν θα σχολιασω κατι άλλο απο αυτο το σιχαμενο site.

Σχετικα με το παιχνιδι τωρα εχω να πω οτι γινεται πολυ παλουκι .Ειμαι κοντα στο να γινω level 10 και παιζω στο adept (επομενο ειναι το expert και μετα ειναι το master) επιπεδο δυσκολιας.Μονο ξορκια για την ωρα χρησιμοποιω (καθολου σπαθια, ασπιδες, πανοπλια) και προσπαθω να τελειωσω το ατελειωτο College of Winterhold (aka Mages Guild).Θελει στρατηγικη στις μαχες και μπορει να χασεις ανα πασα ωρα και στιγμή.Ειναι σημεια που ξεμενεις απο potions και ειλικρινα δεν εχεις καμια ελπιδα αν πας κουκουρουκου.Ενας ξεφτιλας καραγκιοζακος falmer με 2 κατσαριδες παρεα με σκοτωσαν και ισαμε 10 φορες
    Satan has left his killing floor
    PS4

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Quote Originally Posted by giotios View Post
    Εμενα παντως απο το redline (no ad intended) τον εχει κανονικα. Και τους ειχα ρωτησει αλλα δεν ξερανε περι χαρτη. Κοιτα στο πισω μερος του κουτιου αν λεει πανω πανω "Physical map included"

*Και ειναι και πιο βαρυ το κουτακι
    Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Oχι, μεχρι τωρα το εχω δει μονο στα Seven κ Console Club.

Λογικα θα θεωρειτε pre-order.

Δεν μπορω να πιστεψω πως....1 μερα εμεινε!

Thanks παιδιά... εγώ από activate το παρήγγειλα αλλα δεν έλεγε κάτι για χαρτι και δεν με προβλημάτισε γιατί θεώρησα πως ισχύει σε όλα τα preorders και δεν είναι προσφορα καταστήματος συγκεκριμένα...θα δω και θα σας πω αύριο που θα έρθει...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

*le me tomorrow

Last edited by hakoo; 11-11-2011 at 02:58.

Senior Member a40ntistos's Avatar
    PSN ID
    a40ntistos

Καλησπέρα και απο εμένα!! Το παιχνίδι απο τα πρώτα reviews πάντως φαίνεται αρκετά δυνατό αν και όχι οτι περιμέναμε και κάτι λιγότερο.. Νομίζω αύριο μετά την δουλειά το τσιμπάμε! Επίσης και η ce με τον δράκο πρέπει να είναι όλα τα λεφτά..
    A winner never quits and A quitter never wins..

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    *le me tomorrow

Bitch please! Έλιωσα με το "le"

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Αυτο το παιχνιδι το περιμεναν τοσο πολυ καποιοι οσο τιποτα αλλο. Φυσικα και εγω οπου ημουν και τυχερος που το πηρα και νωριτερα. Αφου ημουν στο τρενο και γυριζα στο σπιτι και το παιχνιδι το ειχα στην τσεπη, οπου περισευε το κουτακι και η κατω δεξια γωνια εξω απο την τσεπη με την επιγραφη bethesda να φαινεται Δεν περασε λιγη ωρα, ερχεται ενας τυπος μου λεει: φιλε sorry αυτο που εχεις στην τσεπη σου ειναι το Skyrim; Που το βρηκες, το θελω και εγω και δεν ξαναβγαινω απο το σπιτι και τετοια! Μιλαμε επαθα πλακα χαχααχα.

Ειναι φοβερο παιχνιδι, δεν θα θες να σταματας να παιζεις. Μεχρι στιγμης εχω βρει 3 δρακους, οι μαχες με τους δρακους ειδικα ειναι ολα τα λεφτα. Μου αρεσει πολυ το παιχνιδι, ολο καινουργια πραγματα ανακαλυπτω. Στο θεμα αποδοσης του, glitches, bugs κτλ δεν εχω προβλημα, αν και μου ¨φρακαρε¨ ο χαρακτηρας στα βραχια καποια στιγμη και εκανα load, αλλα εγω εφταιγα απο εκει που ειχα παει να περασω και γι αυτο εγκλωβιστικα.

Μιλαμε μπορεις να πας απο οπου θες, κολυμπαει, περπαταει ακομα και στους γρεμους, ακομα και στις πιο αποτομες πλαγιες. Τωρα καποιοι αν το δουν αυτο μπορει να πουν Εεε τι ειναι αυτα δεν γινονται αυτα και τετοια, αλλα νομιζω οτι εσκεμμενα το εχουν αφησει αυτο για να μπορει να εξερευνηθει πιο ευκολα αυτος ο υπεροχος χαρτης. Ειδικα οταν κατεβαινεις απο το ψηλες κορφες, μπορεις να πας απο τα βραχια, σιγα σιγα και να κοψεις πολυ δρομο. Βεβαια αν γλυστρυσεις και πεσεις θα χασεις οποτε θελει λιγο προσοχη.

11/11/11 σημερα με το καλο να το παρετε ολοι, μην στριμωχνεστε στα ταμεια ολοι θα παρετε

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^^χαχαχα

λοιπον τοπηρα κι εγω και επαιξα χθες κανα 2ωρακι+ (το + ειναι μια ωρα λολ)

Να πω τις εντυπωσεις μου, που οπως παντα ειναι καυστικες, αληθινες και χωρις ιχνος σποιλερ.

Ερχομενος λοιπον απο ενα Batman Arkham City και στα καπακια ενα Uncharted 3, το ανοιγμα του Skyrim, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της Bethesda να το κανει κινηματογραφικο, δυστυχως ηταν ψιλο-αποτυχια... Επισης ο τεχνικος τομεας πραγματικα με εκανε να φρικαρω λιγακι στην αρχη... Ναι με καλοεμαθε απιστευτα το Uncharted και ναι ξερω οτι δεν ειναι open world για να το συγκρινω, ομως το Uncharted 3 ειχε κατι τοπια που ανετα ειχαν το ιδιο draw distance (μπορει και μεγαλυτερο) απο του Skyrim. Oποτε οπως και να το κανεις επαθα ενα σοκ απο την τεραστια διαφορα σε jaggies, animation, alliasing, textures ... τα παντα πραγματικα. Καπου εκει εκτιμησα πραγματικα την δουλεια στο uncharted 3 γιατι το Skyrim ειναι ενα πολυ ομορφο κατα τα αλλα παιχνιδι, απλα μπροστα στο Uncharted μοιαζει μια γενια πισω. Ενιγουεη, ειναι σαφως βελτιωμενο παντως απο το Oblivion, αλλα και παλι νομιζω οτι μπορουσε να γινει ακομα καλυτερη δουλεια.

Στην αρχη λοιπον ημουν κατα καποιο τροπο ξενερωμενος λιγακι, αλλα οπως καθε Elder Scrolls ετσι και αυτο, μετα απο λιγο παυει να σε νοιαζει ο τεχνικος τομεας και εστιαζεις σε αυτο που μετραει. Τον κοσμο του. Μην τα πολυλογω, εκανα μερικα quest (2 main και 2 side) και οτι επαιξα μεχρι στιγμης ηταν πολυ καλο. Βεβαια εξακολουθουν να υπαρχουν χαζοαποστολες του στυλ "φερε μου αυτο" αλλα συνηθως οδηγουν σε καποιο μεγαλυτερο event. Παντως πραγματικα βροχη απο quest....κατι που οπως ειχα πει απο το oblivion ειναι δικοπο μαχαιρι για εμενα. Πραγματικα παθαινεις πολιτισμικο σοκ... εχω παει σε 2 πολεις, εχω μιλησει με σχετικα λιγους NPCs και πρεπει να εχω καμμια 20αρια sidequests ηδη!

Αυτο που εχει βελτιωθει τραγικα ειναι το interface! Σαφως με γνωμονα τις κονσολες, τα μενου και ολα ειναι πραγματικη απολαυση! Γρηγορα μπορεις να κανεις τα παντα, οι αποστολες ειναι πληρεις απο πληροφοριες και ανα πασα στιγμη μπορεις να βρεις τι πρεπει να κανεις και που να πας, ολα ειναι υπεροχα.

Εγω εφτιαξα Nord χαρακτηρα με σαφεις τασεις προς stealth και μια μιξη combat/magic skills. Να πω οτι το καινουργιο συστημα μαγειας ειναι εκτος απο πωρωτικο και πολυ πιο ευκολο/αποτελεσματικο απο οτι στο Oblivion. Αντι να φευγει δηλαδη μια μπαλα φωτιας, εχεις ολοκληρη δεσμη, στυλ φλογοβολου στο χερι σου...πορωση! Σαφως επηρεασμενο απο το Bioshock 2 και καλα κανει!

Στορυ δεν εχω καταλαβει ακομα το μεγαλυτερο scope της υποθεσης, απλα απο οτι φαινεται ειμαι σπεσιαλ παιδι (το αρχαιοτερο κλισε των RPG και οχι μονο)! Περισσοτερα στο μελλον!

Γενικα δεν ξερω πως περασαν 3 ωρες. Αυτο ειναι και καλο και κακο με αυτα τα παιχνιδια! Σιγουρα θα φατε την αρχικη ξινιλα οποιοι περασετε απο uncharted 3/ batman στον τεχνικο τομεα. Εχουμε δει και αλλα open world παιχνιδια και ειναι σαφες οτι η Bethesda χρειαζεται καινουργια μηχανη ή περισσοτερη δουλεια εκει. Αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι εξαιρετικα πραγματικα ενα καθωσπρεπει Elder Scrolls!!

Αυτα για την ωρα!

PSN ID
    MajereMP44

Ακριβως αυτο που λες.Δεν ειναι το δυνατο του σημειο τα γραφικά.Οποιος εστιασει εκει θα απογοητευτει.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι πανεμορφα σε μερικες φασεις.Ερχονται περιοχες πολυ πιο ομορφες απο εκει που πιθανολογω οτι βρισκεσαι + οταν θα συνηθισει το ματι σου στην εικόνα θα απορροφηθεις πολυ.Καλο καψιμο!

edit : σχετικα με το flames (ξορκι φωτιας) ειναι το πρωτο πρωτο-αυτο που ειναι σαν φλογοβολο..Εχει κιαλλα με φωτια και φυσικα fireball οπου μπορεις να εχεις 2 fireballs ενα σε καθε χερι η να τα κανεις 2 σε 1
    Last edited by MajereMP44; 11-11-2011 at 12:51.
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^Στις πρωτες περιοχες ειμαι ακομα Riverwood και Whiterun, μοιαζουν λιγο αδειες να πω την αληθεια, ερχονται καλυτερα περιβαλλοντα?

Το παιχνιδι δεν το συζηταμε οτι αξιζει! Ειναι πραγματικα ενα επος, απλα φοβαμαι μην διαταραξει την κοινωνικη μου ζωη! Ασε που θυσιασα Assassins Creed Reveleations για παρτη του!

PSN ID
    MajereMP44

Το ματι το συνηθιζει και θα αρχισεις να εκτιμας τα γραφικά του.Ειναι μερικα εσωτερικα περιβαλλοντα και μερικες εξωτερικες περιοχες που μενεις με το στομα ανοιχτο απο το καλλιτεχνικο κομματι, οχι με το τεχνικο.Αυτο που λεγαμε και τις προάλλες.
    Ειναι σαν να εχεις μια γκομενα του 7,5 εμφανισιακά. χαχα αλλα γενικά και πολυ ελκυστική (σε σημειο που βαζει κατω γκομενες του 9,5 κρυοκ@λες).Δεν υποννοω οτι το Uncharted ειναι κρυόκ@λη γκομενα προς θεου!Απλά παιζει σε άλλη κατηγορία (excusive ftw).
    Πριν κανα μηνα εχοντας δει τα vids απο τις κονσόλες κλπ ειπα οτι δεν με τρελαναν τα γραφικα του.Ειναι multiplatform.Φαντασου να ηταν exclusive του Ps3...θα γινομασταν αλοιφη
    PS4

Name
    Δημήτρης

Δηλαδη αλλαζει το τοπιο ή πανω κατω ειναι στο ιδιο μοτιβο ολο το Skyrim?

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

PSN ID
    MajereMP44

χαχαχα τελεια η φωτογραφια!
    Ναι ρε συ εχει πολλα περιβαλλοντα!Πολλα διαφορετικα dungeons, caverns κλπ τα οποια δεν μοιαζουν μεταξυ τους ολα οπως στο oblivion. Και εξωτερικα περιβαλλοντα εχει πολλά.
    Σε δασους πυκνο εχεις παει? (βασικα δεν προλαβες να παιξεις κιολας) Εχει φοβερα χρωματα και σκιες!Εχει λιμνες τρομερες σαν πινακας ζωγραφικής.Εχει πολυ πραμα!Εχει κατι γεφυρες πανυψηλες και απο κατω να περναει ποταμι ενω στο βαθος διακρινεις πανω απο ενα καστρο να κοβει βολτα δρακος.Ειναι πραγματικα στιγμες που ειναι πανεμορφο.
    PS4

Senior Member a40ntistos's Avatar
    PSN ID
    a40ntistos

Με έχετε τρελλάνει απο το πρωί!! Τέτοια βλέπω και περιμένω πως και πως να σχολάσω να παω να το αγοράσω.. Τώρα έκανα και ένα review της ce και δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τελικά τα λεφτά της ένας δράκος.. Ελπίζω σύντομα να βρέθω και εγω στον "κόσμο" σας.
    A winner never quits and A quitter never wins..

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Enstikto ασε ρε, το ειδα κι εγω στο 9gag και δεν γελασα καθολου μιας και το εχω σκεφτει εδω και καιρο αυτο το αστειο και μου το εκλεψε
    LOL. Πρεπει να μαθω λιγο photoshop, θα τους δειξω εγω, θα δουνε τι θα παθουν (χλαπατσας mode on).

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι με καλοεμαθε απιστευτα το Uncharted και ναι ξερω οτι δεν ειναι open world για να το συγκρινω, ομως το Uncharted 3 ειχε κατι τοπια που ανετα ειχαν το ιδιο draw distance (μπορει και μεγαλυτερο) απο του Skyrim.
    Jim μπορεις να αλληλεπιδρασεις με αυτο το draw distance στο Uncharted? Μπορεις να πας εκει? Εκει ειναι ολο το ζουμι νομιζω και γι'αυτο δεν τιθεται η παραμικρη συγκριση μεταξυ των 2, ουτε καν για draw distance.
    Τεσπα, το εχω ηδη στα χερια μου οποτε θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο αυριο πλεον που θα εχω ριξει καποιοες ωριτσες. Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τις εντυπωσεις!
    Εντωμεταξυ εχουν βγει διαφορα comparisons μεταξυ των εκδοσεων αλλα ειναι τιγκα στο spoiler, δρακους, τοποθεσιες κτλ οποτε μακρια. Τωρα το πηρα, οποτε θα δειξει η νεκροψια

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ρε συ, ελιωσααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Enstikto ασε ρε, το ειδα κι εγω στο 9gag και δεν γελασα καθολου μιας και το εχω σκεφτει εδω και καιρο αυτο το αστειο και μου το εκλεψε
    LOL. Πρεπει να μαθω λιγο photoshop, θα τους δειξω εγω, θα δουνε τι θα παθουν (χλαπατσας mode on).

Jim μπορεις να αλληλεπιδρασεις με αυτο το draw distance στο Uncharted? Μπορεις να πας εκει? Εκει ειναι ολο το ζουμι νομιζω και γι'αυτο δεν τιθεται η παραμικρη συγκριση μεταξυ των 2, ουτε καν για draw distance.
    Τεσπα, το εχω ηδη στα χερια μου οποτε θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο αυριο πλεον που θα εχω ριξει καποιοες ωριτσες. Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τις εντυπωσεις!
    Εντωμεταξυ εχουν βγει διαφορα comparisons μεταξυ των εκδοσεων αλλα ειναι τιγκα στο spoiler, δρακους, τοποθεσιες κτλ οποτε μακρια. Τωρα το πηρα, οποτε θα δειξει η νεκροψια
    Δεν εχεις αδικο, αλλα υπαρχουν και αλλα open world παιχνιδια και πραγματικα θεωρω οτι αξιζε περισσοτερη δουλεια. Δεν με χαλαει ξαναλεω ετσι, ουτε καν! Μην εστιασεις εκει.

Απλα μετα απο το Uncharted κι ας μην ειναι στην ιδια κατηγορια, πραγματικα συνηθισα σε αλλα στανταρντς... νομιζω ειναι εν μερη κατανοητο αυτο ετσι?

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

orea ta sxolia sas, alla emis pu den to exume exume lisaksoi me ayta pu diavazume.. eytixos mexri to telos tu mina pu tha to paro exo akoma uncharted ke assassins creed na me apasxolun

pantos to guide tu skyrim exi arxisi na ginete ke ayto sold out (opos ke to dark souls) endiktiko nomizo tu poso megales polisis kani to pexnidi (ke to posoi noobs to agorazun )

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

re magkes pantrevese sto skyrim!!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=17mdsgbPA1M&feature=feedbul"]Skyrim Walkthrough - Getting Married Achievement/Trophy - YouTube[/ame]

Bookmarks

Bookmarks