Page 30 of 117 FirstFirst ... 202627282930313233344080 ... LastLast
Results 581 to 600 of 2329

Thread: Battlefield 3

Old_Dog's Avatar
    PSN ID
    Reith_Nagato

Quote Originally Posted by mootsChios View Post
    Όσοι το παρουμε καινουριο δεν θα πληρωσουμε τίποτα παραπανω για το multiplayer. Τα online passes ειναι για αυτους που τα παιρνουν μεταχειρισμενα και για να καταπολεμησουν την αγοραπωλησια των μεταχειρισμενων που τους κοστιζει πολλα λεφτα και καλα.
    Τεσπα με το που βγει θα το λιωσω, οποτε οποιος θελει ας με κανει add, πρεπει να εχω 5-6 θεσεις στην friendlist
    Γενικά απότι βλέπω θα μπαίνουμε όλοι μαζί από εδώ μέσα

Εννοείται!!

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

στην Ελλαδα θα το φερεις κανεις νωριτερα???

Όταν λες νωρίτερα πόσο εννοείς? Εγώ που το έχει κλείσει απο Πλαίσιο υποτίθεται οτι 29 βία 30 πρέπει να το έχω στα χέρια μου.. Τουλάχιστον παλιότερες προπαραγγελίες που έχω κάνει έτσι ήταν και περιμένω αντίστοιχη συμπεριφορά και τώρα..

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

εγω απο ebw 28-29 θα το εχω

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    εγω απο ebw 28-29 θα το εχω
    Ε ναι έτσι πρέπει.. Αλλά απο τους Ελληνάρες όλα να τα περιμένεις.. Του στυλ δεν μας έστειλε αρκετά κομμάτια η εταιρία και περίμενε καμιά βδομάδα ακόμα και τέτοια..

Cool Member TAMTAKOS's Avatar
    PSN ID
    oGeros_Tou_Moria

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Όταν λες νωρίτερα πόσο εννοείς? Εγώ που το έχει κλείσει απο Πλαίσιο υποτίθεται οτι 29 βία 30 πρέπει να το έχω στα χέρια μου.. Τουλάχιστον παλιότερες προπαραγγελίες που έχω κάνει έτσι ήταν και περιμένω αντίστοιχη συμπεριφορά και τώρα..
    το πλαισιο λεει 27/10 μιας και 28/10 ειναι αργια! θα δουμε... 29 θα ειναι στανταρ! (ερωτηση: η βετα εκλεισε ?)

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Quote Originally Posted by TAMTAKOS View Post
    το πλαισιο λεει 27/10 μιας και 28/10 ειναι αργια! θα δουμε... 29 θα ειναι στανταρ! (ερωτηση: η βετα εκλεισε ?)
    εχει κλεισει φιλε μου.

Old_Dog's Avatar
    PSN ID
    Reith_Nagato

Εγώ από sevenspot που το παρήγγειλα έλεγε 25 Οκτώβρη ότι θα το έχουν(που 25 βγαίνει Αμερική) και τώρα το αλλάξανε και πήγε 28..Τώρα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα το έχω στα χέρια μου..

PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Quote Originally Posted by Old_Dog View Post
    Εγώ από sevenspot που το παρήγγειλα έλεγε 25 Οκτώβρη ότι θα το έχουν(που 25 βγαίνει Αμερική) και τώρα το αλλάξανε και πήγε 28..Τώρα δεν ξέρω πότε ακριβώς θα το έχω στα χέρια μου..

θα προτεινα να τους πεις να το στειλουν σε καποιο κοντινο καταστημα τους κ να πας να το παρεις. Γιατι 28η ειναι αργια κ επισης σαββατο δε νομιζω να ερθει κουριερ σπιτι σου. Αρα θα το παρεις στης 31, κριμα ειναι.

Old_Dog's Avatar
    PSN ID
    Reith_Nagato

Quote Originally Posted by etnica12345 View Post
    θα προτεινα να τους πεις να το στειλουν σε καποιο κοντινο καταστημα τους κ να πας να το παρεις. Γιατι 28η ειναι αργια κ επισης σαββατο δε νομιζω να ερθει κουριερ σπιτι σου. Αρα θα το παρεις στης 31, κριμα ειναι.
    Βασικά κοντά στο σπίτι μου έχω sevenspots και το είχε να το κάνεις pre-order και καλά το BF3 με το που έμπαινες στην είσοδο αλλά εγώ το είχα κάνει πιο νωρίς από το site...Τώρα δεν ξέρω αν έκανα βλακεία..Μπορώ να στείλω μήνυμα να το φέρουν στο κοντινότερο κατάστημα για να το πάρω νωρίς σχετικά?

PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Βασικά κοντά στο σπίτι μου έχω sevenspots και το είχε να το κάνεις pre-order και καλά το BF3 με το που έμπαινες στην είσοδο αλλά εγώ το είχα κάνει πιο νωρίς από το site...Τώρα δεν ξέρω αν έκανα βλακεία..Μπορώ να στείλω μήνυμα να το φέρουν στο κοντινότερο κατάστημα για να το πάρω νωρίς σχετικά?
    Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, στην τελικη, αμα σου πουνε οτι δεν γινεται ακυρωσε την παραγγελια κ πηγαινε να την κανεις απευθειας απο το καταστημα.
    Αποψη μου ειναι να πας στο καταστημα κ να τα κανουν ολοι αυτοι (επικοινωνια με τα κεντρικα τους για αλλαγη της παραγγελιας κ οτι αλλο χρειαστει).

Old_Dog's Avatar
    PSN ID
    Reith_Nagato

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, στην τελικη, αμα σου πουνε οτι δεν γινεται ακυρωσε την παραγγελια κ πηγαινε να την κανεις απευθειας απο το καταστημα.
    Αποψη μου ειναι να πας στο καταστημα κ να τα κανουν ολοι αυτοι (επικοινωνια με τα κεντρικα τους για αλλαγη της παραγγελιας κ οτι αλλο χρειαστει).
    Ναι σωστός..Θα δω τι θα κάνω..Τους έστειλα μήνυμα και τώρα και βλέπουμε..Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου πάντως

PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Ναι σωστός..Θα δω τι θα κάνω..Τους έστειλα μήνυμα και τώρα και βλέπουμε..Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου πάντως
    Τιποτα φιλε μου! Αντε με το καλο να κανονισουμε να λιωσουμε σε κανενα τρελο squad!
    Συγνωμη για το off-topic.

Old_Dog's Avatar
    PSN ID
    Reith_Nagato

Τιποτα φιλε μου! Αντε με το καλο να κανονισουμε να λιωσουμε σε κανενα τρελο squad!
    Συγνωμη για το off-topic.
    Άραξε ρε συ..Από εδώ μέσα ούτως ή άλλως θα κανονίζουμε για squads..Οπότε δεν είσαι καθόλου off-topic!

Cool Member TAMTAKOS's Avatar
    PSN ID
    oGeros_Tou_Moria

Η DICE επιβεβαίωσε πως το Battlefield 3 θα περιλαμβάνει εννέα χάρτες στο λανσάρισμά του: Damavand Peak, Operation Firestorm, Kharg Island, Noshahr Canals, Seine Crossing, Grand Bazaar, Tehran Highway, Operation Metro και Caspain Border. Κάθε ένας από τους εννέα χάρτες μπορεί να παιχτεί και στα πέντε modes του Battlefield 3: Conquest, Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch και Squad Rush σε Normal, Hardcore και Infantry modes.
    Όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα αποκτήσουν και το πακέτο Back to Karkand

Cool Member d1m1s13's Avatar
    PSN ID
    D1m1s13

Το εκανες που το εκανες copy paste απο αλλο site ας αφηνες και το σημειο που λεει οτι η Dice επιβεβαιωσε και το online pass και για το συγκεκριμενο παιχνιδι ωστε να ενημερωθουν ολοι

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

παιδες μια ερωτηση. το online pass τι ρολο βαραει; εμεις αγοραζοντας το παιχνιδι θα εχουμε η θα πρεπει να το παρουμε extra;

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Αμα το αγοράσεις κανονικά και όχι μεταχειρισμένο θα το έχεις. Όσοι το αγοράσουν μεταχειρισμένο θα χρειάζονται online pass για να παίξουν Online.
    Last edited by Avenger_Seraphim; 15-10-2011 at 18:36.
    Spoiler!

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

εκτός κι αν δεν το έχει χρησιμοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης..!

Bookmarks

Bookmarks