Παίδες θα ήθελα να όταν έρθει η retail (το έχω κάνει pre-order) να μπαίναμε που και που ςσ ελληνικά squads...Τα PSN φαίνονται οπότε όποιος γουστάρει pm..
Παίδες θα ήθελα να όταν έρθει η retail (το έχω κάνει pre-order) να μπαίναμε που και που ςσ ελληνικά squads...Τα PSN φαίνονται οπότε όποιος γουστάρει pm..
Θα γίνουν όλα όπως πρέπει μην ανησυχείς μέσω Battlelog.Έχουν φτιαχτεί ήδη κάποια platoons αλλά περιμένουμε το official release .So stay tuned
ρε αγορινες τι κολπο ειναι αυτο με το XBOX και την εγκατασταση που θα κανει και καλα για να τρεχει πιο γρηγορα; δηλαδη σε εμας με το ps3 δεν θα κανουν τιποτα; εγω ειχα διαβασει καπου οτι θα εκανε εγκατασταση παρομοια με του grand tourismo και αναφεραν κατι για 20 giga install και τωρα λενε οτι σε xbox θα κανουν κατι σπεσιαλ; ασε που απο διαφορα previews δειχνουν οτι η εκδοση του ps3 ειναι ανωτερη και μαλιστα φανερα της αντιστοιχης του XBOX και βεβαια του υπολογιστη να κυριαρχει των δυο εκδοσεων. μου φενεται οτι μας δουλευουνε κανονικα.
Μην μπερδεύεστε,κανείς δεν είπε πως η ps3 έκδοση ΔΕΝ θα έχει install. Απλά στο xbox δεν χώραγαν όλα σε ένα dvd ενώ εμείς λογικά θα τα έχουμε σε ένα BD.
ναι αλλα αναφερουν για καποια συγκεκριμενη λειτουργια στην εγκατασταση του xbox για special εφε κτλ και αυτο ειναι που με τρελλαινει
Ότι τελευταίο έχω διαβάσει είναι αυτό:
http://uk.xbox360.ign.com/articles/119/1198976p1.htmlThe PS3 version requires the same install but it's all on the one blu-ray disk
Τώρα για σίγουρα θα δούμε μόνο με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Πάντως αυτό που λένε για "installation options for high-resolution textures" ελπίζω πως θα φέρει τα γραφικά στο επίπεδο που του αρμόζει!
τι διαβαζουμε θεοι....ρε παιδια αμα σας καιει τοσο το χμποξ και οτι ειναι καλυτερη εκδοση πηγαινετε να το αγορασετε...περιμενετε να δειτε και να συγκρινετε..τωρα ολα ειναι λογια του αερα
NBA 2K LIKE A BOSS!
οχι ρε συ δεν μας καιει κατι τετοιο αλλα ετσι οπως τα γραφουνε ειναι σαν να κανουνε διακρισεις και αυτο εγω το θεωρω αδικο. ας βαλουνε τα ιδια και στις δυο κονσολες και ας ειναι καλυτερο αυτην που μπορει περιοσσοτερα.
Γραψου και στο Battlelog και ολα τα αλλα θα ερθουν
Εχει γραφτεί τίποτα για online pass?
Υ.Γ. το προπαρήγγειλα από sevenspot...
Δλδ τι online pass?Σαν το Vip code του BFBC2?
According to DICE Patrick Bach, Battlefield 3 will support some sort of online pass system, as he told GamerZines, where second hand players would have to pay an additional fee for online multiplayer. Bach said,
“We would rather have you buy a new game than a used game because buying a used game is only a cost to us; we don’t get a single dime from a used game, but we still need to create server space and everything for you.”
The previous Battlefield game, Bad Company 2, featured an online pass of sorts, called VIP, which gave access to multiplayer and some extra content. However, it did not limit online gameplay. EA has touted its “Project Ten Dollar” method of getting more revenue from used game sales, by blocking online play to those who buy a used console game.
Σίγουρα θα έχει, απλά ακόμη δεν είμαστε σίγουροι αν θα είναι της μορφής του BC2 ήτοι online mp free και δωράκια χάρτες κλπ για όσους το έχουν ή στα πρότυπα των πρόσφατων παιχνιδιών της EA που δεν θα έχει καθόλου MP αν δεν έχεις το pass.
Όσοι το παρουμε καινουριο δεν θα πληρωσουμε τίποτα παραπανω για το multiplayer. Τα online passes ειναι για αυτους που τα παιρνουν μεταχειρισμενα και για να καταπολεμησουν την αγοραπωλησια των μεταχειρισμενων που τους κοστιζει πολλα λεφτα και καλα.
Τεσπα με το που βγει θα το λιωσω, οποτε οποιος θελει ας με κανει add, πρεπει να εχω 5-6 θεσεις στην friendlist
Bookmarks