Page 83 of 117 FirstFirst ... 337379808182838485868793 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2331

Thread: FIFA 12

ρε παιδιά πείτε μου κάτι για το σουτ.. 9/10 σουτ που επιχειρώ ΕΞΩ απο την περιοχή πάνε άουτ.. Όχι πάνω απο το τέρμα, την δύναμη την βάζω σωστά, απλά φεύγουν προς τα πλάγια. Αν δεν δώσω καμία κατεύθυνση στο σουτ, πάει μεν προς το τέρμα αλλά πάνω στον τερματοφύλακα και αν κάνω το λάθος αφού βάλω δύναμη να γυρίσω λίγο τον μοχό για να σημαδέψω αριστερά ή δεξιά φεύγει καρφί άουτ... Καμιά συμβουλή??

Edit: Τώρα είδα οτι το Shot Assistance ήταν στο semi.. Δηλαδή τόσο μεγάλη διαφορά έχει απο το assisted??

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    εννοείς κόλλημα απο lag ή κάτι με τα γραφικά??
    Απο lag.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    Πρωτη συμμετοχη σε κυπελλο και το πηρα!!!
    Η απονομη ειναι πολυ ωραια. Και οι παικτες που πανε στους οπαδους ειναι ολα τα λεφτα!
    Tα ίδια κι εγώ. Πρώτο κύπελλο και πρώτη κούπα για φέτος... Αν και από ότι μου είπε ένας φίλος και να αποκλειστείς μια φορά μπορείς να ξαναπαίξεις από την αρχή βέβαια.

Πολύ καλό mode αυτό. Με το final tree να ξεδιπλώνεται ανάλογα την φάση στην οποία είσαι.
    Δυστυχώς ο αντίπαλός μου το έκλεισε με την λήξη του αγώνα και δεν μπόρεσα να δω κάτι από τις απονομές που αναφέρεις. Εκτός εάν δεν έκανα κάτι.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Tα ίδια κι εγώ. Πρώτο κύπελλο και πρώτη κούπα για φέτος... Αν και από ότι μου είπε ένας φίλος και να αποκλειστείς μια φορά μπορείς να ξαναπαίξεις από την αρχή βέβαια.

Πολύ καλό mode αυτό. Με το final tree να ξεδιπλώνεται ανάλογα την φάση στην οποία είσαι.
    Δυστυχώς ο αντίπαλός μου το έκλεισε με την λήξη του αγώνα και δεν μπόρεσα να δω κάτι από τις απονομές που αναφέρεις. Εκτός εάν δεν έκανα κάτι.
    Δεν χρειαζεται να κανεις κατι. απλα με το που τελειωνει ο αγωνας δεν πατας το χ. Δυστυχως μερικοι με το που χασουν βγαινουν και δεν μπορεις να δεις την απονομη.
    Ευτυχως ο δικος μου αντιπαλος ηταν καλος και δεν το πατησε και μου εστειλε και συγχαρητηρια. η απονομη θυμιζει λιγο world cup 2010 αν και το κυπελλο φαινεται λιγο ψευτικο.

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

παιδια ποσα ματς κανεις μεχρι να φτασεις στον τελικο??
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

4 ματς κανεις (νομιζω). Εμενα με πεταξε εξω στον ημιτελικο και ενω νικουσα 2-0 στο 75. Πολλες αποσυνδεσεις ρε π.....

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

τι εννοειται σας πεταει εξω?
    χωρις να κανει κουιτ ο αντιπαλος?
    εμενα παντως με μια σχετικα καλη συνδεση δεν μου χει συμβει μεχρι στιγμης...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

ναι 4 ματς ειναι.

παιδια βαλτε connx. ακριβο το ξερω, αλλα με 2Mbps συνδεση που εχω και με 2 PS3 ολα δουλευουν ρολοι.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

και γω πρεπει να χω connx 8 αν και δεν φτανει τοσο πολυ,
    οχι κατι αλλο αλλα ειναι κριμα να τα ακουει η εταιρια οταν καταβαθος δεν φταιει.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

παιδια τα head to head matches δεν αφορουν μονο τους servers της EA. Tα head to head ματς ειναι peer to peer, που σημαινει οτι οι σερβερς βλεπουν τη τοποθεσια σας και βρισκουν αντιπαλο με τα κριτηρια που εχουν οριστει. με το που συνδεθειτε μεταξυ σας, ειναι πλεον θεμα των δικων σας συνδεσεων, η ομαλη διεξαγωγη του αγωνα. αν γινει καποια διακοπη αυτη (συνηθως) οφειλεται στη συνδεση ενος εκ των δυο αντιπαλων.

τα club ματς και γενικα τα team play ματς 11vs11 ειναι υπο την ευθυνη των σερβερς.

Το ξερω οτι ειναι δικο μου το προβλημα. Εχω καλη συνδεση, αλλα δεν εχω ρυθμισει ακομα τις ports. Εμαθα οτι παιζει ρολο, δεν τα ξερα αυτα.

Quote Originally Posted by stratos 84 View Post
    Το ξερω οτι ειναι δικο μου το προβλημα. Εχω καλη συνδεση, αλλα δεν εχω ρυθμισει ακομα τις ports. Εμαθα οτι παιζει ρολο, δεν τα ξερα αυτα.
    Τις πρώτες δυο μέρες δεν τις είχα ανοιχτές και είχα κάποια θεματάκια.. Απο τότε που τις άνοιξα 99% είμαι κομπλέ..

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Ασχοληθικα σημερα πρωτη φορα με το creation center την full εκδοση και ειπα να φτιαξω μια "all star team" μιας και αυτη που εχει το fifa ειναι για τα πανηγυρια.Εφτιαξα με photoshop το σημα της ομαδας και χορηγο unicef.Tην ονομασα "club legends" κατεβαστε ελευθερα και πειτε μου την γνωμη σας.

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

ναι 4 ματς ειναι.

παιδια βαλτε connx. ακριβο το ξερω, αλλα με 2Mbps συνδεση που εχω και με 2 PS3 ολα δουλευουν ρολοι.
    ασε φιλε γιατι τωρα εξισες πληγη!χειροτερη απο connx δεν υπαρχει!6 μηνες με ταλαιπωρησαν αφανταστα!συνεχεις αποσυνδεσεις(πανω απο 10 την ημερα(!)..) λυση δεν μου δωσανε ποτε π'αρολο που ειχα αλλαξει τα παντα σπιτι απο ρουτερ δικι μου γραμμη μεχρι και πρηζες απο την τσεπη μου ειχα πληρωσει!γιατι οι κυριοι δεν ειχανε τα κοτσια να πουν οτι το δικτυο τους ηταν μπ@υρδελο και δεν εφτεγε τιποτα στο σπιτι!!για να μην σε ζαλιζω τελικα εσπασα το συμβολαιο τους εκανα καταγγελια γιατι οι κυριοι μου ζηταγανε και τα ρεστα..μου εβαλαν προστιμο γιατι εσπασα το συμβολαιο!τοσο καραγκιοζηδες οι ανθρωποι!Ειμουν ενα βημα πριν βαλω δικηγορο αλλα μετα λεω δεν πανε να γ@μη@ουν τα λαμογια βγαζεις ακρη με τον κωλο-ΟΤΕ?εβαλα HOL και 6 μηνες ζητημα να εχω 3-4 αποσυνδεσεις συνολικα,πραγμα πολυ φυσιολογικο ΗΟL και παλι HOL!!οσο για το fifa παιζω χωρης αποσυνδεσεις και με μηδεν lag!!

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

ασε φιλε γιατι τωρα εξισες πληγη!χειροτερη απο connx δεν υπαρχει!6 μηνες με ταλαιπωρησαν αφανταστα!συνεχεις αποσυνδεσεις(πανω απο 10 την ημερα(!)..) λυση δεν μου δωσανε ποτε π'αρολο που ειχα αλλαξει τα παντα σπιτι απο ρουτερ δικι μου γραμμη μεχρι και πρηζες απο την τσεπη μου ειχα πληρωσει!γιατι οι κυριοι δεν ειχανε τα κοτσια να πουν οτι το δικτυο τους ηταν μπ@υρδελο και δεν εφτεγε τιποτα στο σπιτι!!για να μην σε ζαλιζω τελικα εσπασα το συμβολαιο τους εκανα καταγγελια γιατι οι κυριοι μου ζηταγανε και τα ρεστα..μου εβαλαν προστιμο γιατι εσπασα το συμβολαιο!τοσο καραγκιοζηδες οι ανθρωποι!Ειμουν ενα βημα πριν βαλω δικηγορο αλλα μετα λεω δεν πανε να γ@μη@ουν τα λαμογια βγαζεις ακρη με τον κωλο-ΟΤΕ?εβαλα HOL και 6 μηνες ζητημα να εχω 3-4 αποσυνδεσεις συνολικα,πραγμα πολυ φυσιολογικο ΗΟL και παλι HOL!!οσο για το fifa παιζω χωρης αποσυνδεσεις και με μηδεν lag!!
    εγω παλι φιλε μου εχω οτε και πραγματικα δεν με εχει πεταξει ποτε μα ποτε ουτε lag ουτε τιποτα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παιδες μην τα λεμε συνεχεια οταν βαλετε dmz κ σας πεταξει απο το παιχνιδι τοτε ψαχτε το αλλιως οι πορτες θα φταινε σχεδον σιγουρο...και ναι βγαλτε το firewall απο το μοντεμ...αφου εχτε υποθετο antivirus κ firewall στο pc του μοντεμ κανει κολληματα με το online gaming

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

παιδια εχθες πρωτη φορα εσπασα μοχλο απο το play ειχα bayern ειχε real ειχα 61 της εκατο κατοχη ειχα 23 χαμενες ευκαιριες η 19 στο τερμα 7 δοκαρια..ο αλλος 39 της εκατο κατοχη 4 ευκαιριες η μια στο τερμα και εχασα 0-1 στο 90 ε τι αλλο ελεος εγινε το φιφα....

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    παιδια εχθες πρωτη φορα εσπασα μοχλο απο το play ειχα bayern ειχε real ειχα 61 της εκατο κατοχη ειχα 23 χαμενες ευκαιριες η 19 στο τερμα 7 δοκαρια..ο αλλος 39 της εκατο κατοχη 4 ευκαιριες η μια στο τερμα και εχασα 0-1 στο 90 ε τι αλλο ελεος εγινε το φιφα....
    Αν εσπασες εσυ το μοχλο εγω θα επρεπε να κατεδαφισω ολο το σπιτι με αυτα που γινονται Ομως το manual ετσι ειναι! Καλυτερα να χανω 0-1 στο 90 παρα να νικαω 5-0 με το assisted τετοια ματς (με κατοχες,σουτ,ευκαιριες ολα δικα μου).

υ.γ. ..manual επαιξες ετσι?
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

Quote Originally Posted by lostmangr View Post

se olous tixenun ayta.. alla ok etsi ine ke to podosfero stin alithini zoi, otan den skoraris i mpala se timori

Elite manos_ps3's Avatar
    PSN ID
    Manos_GR
    Name
    Μάνος

ναι 4 ματς ειναι.

Κι εγώ τα ίδια ακριβώς έχω και πάνε νεράκι! conn-x 2Mbps
    PSN ID: Manos_GR

Bookmarks

Bookmarks