Page 79 of 117 FirstFirst ... 296975767778798081828389 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 2331

Thread: FIFA 12

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

2η μέρα η σημερινή και μετά από αρκετά ματς με έναν φίλο μου έχω να πω τα εξής.
    Η βελτίωση είναι εμφανής σε όλους τους τομείς που έχουν να κάνουν με τον ρεαλισμό.

Έχω όμως 3 αρνητικά. Και τα λέω γιατί μετά το 11 περίμενα πολύ περισσότερα από την ΕΑ.
    1ον) Όπως είπε και ο goallover για να σου σφυρίξει φάουλ πρέπει να έχεις κάνει τάμα. Δλδ έλεος. Χαλάσανε τόσο πολύ τη διαιτησία που σου σπάει τα νεύρα. Ακόμα και στο θέμα του πλεονεκτήματος. Πέρσι ήταν σε άψογο βαθμό και φέτος παρατήρησα ότι πολλές φορές ο αντίπαλος επιθετικός ήταν offside μετά από κάποια μπαλιά αλλά ήδη ο αμυντικός μου είχε προλάβει και αντί να συνεχιστεί το παιχνίδι ο διαιτητής σφύριζε. Χαζό.
    2ον) Το θέμα με τον GK στα online...
    3oν) Τα πολλά χαμένα τετ-α-τετ. Κάνω ακριβώς ότι έκανα και στο 11 και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Ευστοχία 20% και με ομάδες Ρεάλ, Τσέλσι, Μπάρτσα... Αλλά αυτό μπορεί να θέλει κάποιο άλλο κόλπο. Αλλά γιατί τέτοια μεγάλη αλλαγή?

Στα θετικά τώρα.
    Η άμυνα μόλις την συνηθήσουμε θα είναι άψογη. Τέρμα πια με το πέφτουμε όλοι πάνω στον αμυντικό γιουργα.
    Βελτιωμένα κατά πολύ γραφικά.
    Το σύστημα στο online match είναι ότι πιο εθιστικό. Δεν είναι μόνο τα division που ανεβοκατεβαίνεις ανάλογα την απόδοσή σου. Αλλά και το γεγονός ότι κρατά στατιστικά για τα όλα τα ματς με τους φίλους σου. Ο ανταγωνισμός σε όλο του το μεγαλείο...

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

FIFA 12 Review Game 2.0

+ Κορυφαίο gameplay, απλά και όμορφα
    + Η Impact Engine κάνει δουλειά
    + Σημαντικά βελτιωμένο career
    + Online σεζόν και κατηγορίες που δίνουν κίνητρο για τη νίκη σε κάθε ματς
    + Ήχος που αγγίζει την τελειότητα
    + Πανέμορφα μοντέλα παικτών
    + Challenges με βάση πραγματικά γεγονότα στο EA Sports Football Club

- Το νέο σύστημα άμυνας (tactical defending) θέλει πολύ χρόνο για να το μάθετε (αν το μάθετε)
    - Εξαναγκαστική χρήση του tactical defending στους online ranked αγώνες
    - Πολύ δύσκολο
    - Απογοητευτικοί οπαδοί και περιβάλλοντα για άλλη μια χρονιά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

Πλεον στο custom games δεν γίνεται να διαλέξεις ranked?

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

όχι... τα μονα ranked games ειναι τα head to head

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    όχι... τα μονα ranked games ειναι τα head to head

Thnx.. Πάντως μέχρι να φτιάξουν το θέμα με τους GK δύσκολα θα ξεκινήσω head to head.. Κι άλλη μία ερώτηση. Ο μόνος τρόπος να παίξεις χωρίς να ξέρεις τι ομάδα έχει ο άλλος είναι το head to head??

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Thnx.. Πάντως μέχρι να φτιάξουν το θέμα με τους GK δύσκολα θα ξεκινήσω head to head.. Κι άλλη μία ερώτηση. Ο μόνος τρόπος να παίξεις χωρίς να ξέρεις τι ομάδα έχει ο άλλος είναι το head to head??
    ναι...

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by giannislazy View Post

1ον) Όπως είπε και ο goallover για να σου σφυρίξει φάουλ πρέπει να έχεις κάνει τάμα. Δλδ έλεος. Χαλάσανε τόσο πολύ τη διαιτησία που σου σπάει τα νεύρα. Ακόμα και στο θέμα του πλεονεκτήματος. Πέρσι ήταν σε άψογο βαθμό και φέτος παρατήρησα ότι πολλές φορές ο αντίπαλος επιθετικός ήταν offside μετά από κάποια μπαλιά αλλά ήδη ο αμυντικός μου είχε προλάβει και αντί να συνεχιστεί το παιχνίδι ο διαιτητής σφύριζε. Χαζό.
    2ον) Το θέμα με τον GK στα online...
    3oν) Τα πολλά χαμένα τετ-α-τετ. Κάνω ακριβώς ότι έκανα και στο 11 και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Ευστοχία 20% και με ομάδες Ρεάλ, Τσέλσι, Μπάρτσα... Αλλά αυτό μπορεί να θέλει κάποιο άλλο κόλπο. Αλλά γιατί τέτοια μεγάλη αλλαγή?
    Συμφωνω σε ολα..
    1. σε τραβανε παντα απ την φανελα και ποτε δε σφυριζει φαουλ.
    2. αστο....
    3. Χανονται τετ α τετ που δεν τα χανω ουτε εγω στο 7x7 που παιζω.. Εχω χασει και σε αδειο τερμα κανα δυο.....

Quote Originally Posted by X-NEC View Post
    - Απογοητευτικοί οπαδοί και περιβάλλοντα για άλλη μια χρονιά
    Τι να πω γιαυτο.. απορω ποτε θα αναβαθμιστει αυτο το χαλι.. Δεν γινεται να μην ακους 100% αληθινη εξεδρα.. ξενερωνεις, οπως ξενερωνεις με τον αθλιο ηχο των αυτοκινητων στο GT5.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Nice bit of news this, unless you’re a cheating ****. EA Yasha has put a notice up on the Official EA Forums outlining their stance on cheating. It reads as follows:

We have just reset the leaderboard stats of a number of people who we have caught artificially boosting their records, including the No.1 ranked player on PS3 and the No. 1 and No. 2 ranked players on the Xbox 360.

They’re not ranked No. 1 and No. 2 anymore. They’re now ranked as low as it’s possible to get, as well as dropping back into Division 10. If we had a Division 11, just for them, that’s where we would have put them. If they try it again, we will take even more robust action.

Throughout the lifetime of FIFA 12, we will be monitoring game records and scrubbing cheats from the system every week. Anyone attempting to boost their accounts by manufacturing artificial wins – via any means – are easy for us to identify and will face a similar fate.

Moreover, if the means of doing so negatively and directly affect other people – such as using third-party tools to force disconnections – the perpetrators will receive immediate outright bans.
    Από ότι φαίνεται υπάρχει κόλπο για να σου ρίξει την σύνδεση ο άλλος και να πάρει την νικη από το 11 ακόμα... Επιτέλους να μπει λίγη ταξη... Άντε να παίρνει σειρά και το θέμα με τον τερματοφύλακα...

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Νομίζω το θέμα του tactical defending είναι υποκειμενικό. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Προσωπικά, το βρίσκω καταπληκτικό.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πολλα μειον,πολυ αποτομα το Fifa δεν νομιζετε?Ενω πριν μια βδομαδα ηταν ολα αλλιως

Ρε παιδιά τι μου συνέβη μόλις.. Μπαίνω να παίξω ένα unranked, παίρνω μιλαν παίρνει γιουβέντους.. Μόλις μπήκαμε στον αγώνα έγραφε οτι αυτός είχε Βραζιλία, και είχε κανονικά τους παίκτες της Βραζιλίας με φανέλα της γιούβε! Τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι...

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Ρε παιδιά τι μου συνέβη μόλις.. Μπαίνω να παίξω ένα unranked, παίρνω μιλαν παίρνει γιουβέντους.. Μόλις μπήκαμε στον αγώνα έγραφε οτι αυτός είχε Βραζιλία, και είχε κανονικά τους παίκτες της Βραζιλίας με φανέλα της γιούβε! Τσαι με λεμόνι στο μπαλκόνι...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tlNJWipRNiM"]Cartman Holy Fuck Dude - YouTube[/ame]

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

auto einai to ligotero fantasou na evgaze thn milan sou ethniki argentinhs.sosto derby!!!!!!!!a re EA ta oikonomises kai arxises ta dika sou tora ekanes to online gia petama Real me Real antipaloli idies emfaniseis patate kai select na mhn paizoume katholou sto telos!!ntropi apla!!!!!!

Καλα osiva21ο εμπαθης γινεσαι. Γνωμη σου βεβαια, αλλα εισαι υπερβολικος (για μενα). Το fifa 12 ειναι το καλυτερο παιχνιδι ποδοσφαιρου που εχει βγει. Το τελευταιο που λες πως παιζεται η μπαλιτσα δεν νομιζω να το εχουμε δει και πουθενα αλλου καποτε -αν εχω καταλαβει πως εννοεις τη μπαλιτσα. Τα σουτ, εννοειται βεβαια, οτι ειναι καλυτερα απο περυσι(παντως σε καμια των περιπτωσεων ''δεν τα χαλασανε'') οπως και η φυσικη της μπαλας, βασικα καμια σχεση, κλασεις ανωτερη.
    Τωρα το bug με τον gl, ενταξει το παρατραβηξανε. Σπαστικο ειναι, αλλα δεν ειναι να καταδικασουμε το παιχνιδι απ αυτο το πραγμα η απο εν ααναποδο σφυριγμα του διαιτητη. Μας δινουν γαιδαρο και το κοιταμε στα δοντια ενα πραγμα.

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Η αλήθεια νομίζω είναι κάπου στην μεση,το ΦΙΦΑ 12 θα γίνει το καλύτερο ποδοσφαιρακι που έχει βγει μέχρι στιγμής ,αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το απίστευτο παιχνίδι το αψεγάδιαστο και σίγουρα πολύ εδώ υπερβάλουν όταν το θεωρούν τον απόλυτο προσομοιωτη ποδοσφαίρου γιατί δεν είναι!!!Αλλα όλα είναι στην κρίση του καθένα γιατί άλλα στανταρ έχει ο καθένας ,εγω προσωπικά περίμενα περισσότερα και δεν αναφέρομε μόνο στο πρόβλημα με τον GK,γιατι θα το διορθώσουν σιγουρα.Ο καλύτερος τρόπος άμυνα είναι να κλειδώνεις το αντίπαλο με το χ και μετά στέλνεις 2 αμυντικό πάνω του….ε το κλείδωμα αυτό δεν μαρεσει γιατί στην ουσία πάλι δεν κανείς τπτ πατάς ένα κουμπί και ο αμυντικός συγχρονίζετε με τον αντίπαλο,δεν είναι ωραια εικονα να βλέπεις έναν επιθετικό και έναν αμυντικό να κινούνται παράλληλα συνεχεία,δεν γίνεται αυτό το πράγμα,καλυτερα να μην το είχε καθόλου το κλείδωμα και να ήταν ποιο νορμάλ οι σβούρες το επιθετικών(οι τριπλες είναι πολύ καλες)
    Τέλος στο μανουαλ καμία φορα όχι συχνά, πατάω ελάχιστα την πάσα και να μου κάνει 30 μέτρων πάσα ακριβείας χωρίς να το θέλω, επίσης στα ψηλοκρεμαστά πρέπει να πατας πολύ την δύναμη τοσο πολύ που ανν το έκανες αυτό στο 11 θα έβγαινε έξω από το γήπεδο αλλά στην προωθημένη ψηλή γίνετε το αντίθετο,ειμαι αρχάριος με το μανουαλ παίζω πάντα σεμι οπότε ίσως είναι θέμα συνήθειας.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/45/1062159.page

Ψηφίστε βρε παιδιά και εσείς,μπας και ξαστραβοθούν στην EA και καταλάβουν την μπούρδα που έχουν κάνει

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω θελω να υπαρχει...χαχαχα

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Perimenw autos pou esvhse to x8esino post mu na mu dwsei ena kalo logo pou to ekane auto

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εγω θελω να υπαρχει...χαχαχα
    flamebait?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ωχ ρε παιδια,μια πλακα εκανα κ αμεσως να πειτε οτι παω να αρχισω μαχη...εε ειπαμε ελεος

Bookmarks

Bookmarks