το animation βελτιωμενο φετος αλλά εχει ακομα δουλεια....καποιες αποτομες κινησεις και ανοιγματα της μπαλας φαινονται πολυ ψευτικα...αναμενουμε την τελικη για πιθανες βελτιωσεις.
το animation βελτιωμενο φετος αλλά εχει ακομα δουλεια....καποιες αποτομες κινησεις και ανοιγματα της μπαλας φαινονται πολυ ψευτικα...αναμενουμε την τελικη για πιθανες βελτιωσεις.
Παντως αυτη η ''φευγατη'' κινηση που κανει ο παικτης με το R1(υποδεχοντας την μπαλα)κατα την γνωμη μου ειναι μια παρα πολυ ωραια λεπτομερια. Και ειδικα για οσους λενε οτι στο Pro η μπαλα δεν ξεκολλαει απο τα ποδια του παικτη...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
δεν ξεκολλαει?...περιεργο,αρκετες φορες και για διαφορους λογους η μπαλα δεν εχει ακολουθησει τον παιχτη παρα μενει πισω και "πισω γιαννη τα καραβια" για να την παρω!
^Οπως τα λες.
Επισης...
review by Game informer
9/10
Big Ben, London, UK
Science fiction
ego vlepo arketa lathi sto review. to simantikotero ine auto:
"Η συνολική αίσθηση που προκύπτει θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο arcade, παρά simulation, τουλάχιστον όταν έχει ενεργοποιηθεί η βοήθεια στις πάσες σε επίπεδο μεγαλύτερο του μεσαίου."
auti i rithmisi iparxi ke sta 2 podosferakia ke fisika auto den ine metro sigrisis arcade/simulation
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
καλα το fifa ολα assisted ειναι πανευκολο κ για γκολ κ για ολα,εγω ξεκινησα απο το 3ο επιπεδο και εχω παει στο 1ο manual δεν ξερω αν θα βολευει με ψηφιακο αλλα θα κανω δοκιμη
Διαθέσιμο από σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ:
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/S...r-2012-PS3.htm
Μιχάλη στο Link που σου στέλνω γράφει "ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Πάρε τηλέφωνο στο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) για να σιγουρευτείς.
Φιλικά Νίκος
paidia den uparxei simera mhn paei kaneis gia plaisio milao.aurio proi!!!!!!!
Και στον κοτσοβολο το ειδα αμεσα διαθεσιμο.
Δεν νομιζω να ισχυει. Πηρα σε 2 καταστηματα ΠΛΑΙΣΙΟ και το ενα μου ειπε οτι θα ερθει την Παρασκευη, το αλλο μου ειπε αυριο...
Big Ben, London, UK
Science fiction
Εμένα από Activate που τους πήρα τηλ σήμερα μου είπαν ότι αύριο θα σταλούν τα παιχνίδια και μεθαύριο θα τα έχω...επιτέλους τέλος στην αναμονή και αρχή στο κάψιμο..............
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Τα συγκεκριμένα review είναι παρα πολυ καλύτερα και αντικειμενικοτερα απο αυτα που έχεις κάνει εσύ στο forum σαν reviews coordinator (να σου θυμίσω πως είχες βάλει 5/5 αστέρια και στο pro 2010 και στο pro 2009!!!!!!) όπως και απο αυτο που θα κάνεις για το 2012 σίγουρα γιαυτο ασε τα λάθη που βλέπεις και δες τα δικά σου απαράδεκτα review
Φέτος το pro αξίζει κάτι παραπάνω απο 8/10 όπως πολυ σωστά γράφουν το 90% των review που έχω διαβάσει και πραγματικά φέτος το pro είναι παρα παρα πολυ καλο και αξίζει αγοράς
το θεμα δεν ειναι η βαθμολογια στα review αλλα το τι γραφεις μεσα...γιαυτο κ καποιοι συγκεκριμενοι γραφουν review εδω μεσα
ε ναι μα 29 βγαινει!αλλα σιγα μην ξερει το πλαισιο,εγω πιστευω οτι αυριο θα σκασει σε αρκετα μαγαζια ακομα κ στο πλαισιο μπορει απλα βαριουντε να ψαχτουν και λενε την κανονικη μερα κυκλοφοριας
Bookmarks